Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T. I.
senior tag
WP-n mobil ügyintézés? CIB-esként erre esélyem se lenne, app hiányában. Viszont androidra szuper kis appot fejlesztettek, öröm használni.
Amúgy ez a bankolás biztonsági szempontból nálam is megjelent, amikor is Windowsról Ubuntura váltottam. Androidnál nem félek, egy adblocker böngésző és értelmes user habit mellett nem lehet kártevő. (A félelmet nagyon is megértem, 1éve még én is így gondoltam, de igazából nincs elérhető alternatíva)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest