- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
-
wenkman
tag
XAP telepítés működik!
Kösz!
---
A developer mód természetesen be van kapcsolva. :-)
Az appxbundle telepítőt kipróbálom, ha lesz időm...
A telegram csoportokhoz gondolom telepítenem kell mobilra egy klienst... Mert laptopon nem nyílt meg a csoport... Melyik kliens a legjobb? Van vagy három: Telegram, Unigram, plusz valamelyik előzőből még egy példány... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
NGC
tag
Rég csináltam, de megpróbálok visszaemlékezni.
Ha jól értem, ott tartasz hogy a telefonod mass storage módban van a számítógépre kapcsolva, és megjelent a MainOS nevű meghajtó.
Ez esetben megnyitod a registry szertkesztőt, rákattintasz (kijelölöd) a HKEY_LOCAL_MACHINE sort, majd Fájl -> struktúra betöltése. Ezután kitallózod a MainOS meghajtón a Windows/system32/config/SYSTEM mappát és ezt adod hozzá. Írj be neki egy tetszőleges nevet, hogy felismerd a beállításszerkesztőben.
Itt végzed el a kulcsok átírását aL830-ra.
Ha befejezted, akkor struktúra eltávolítása. Majd "disable root access" a WP internalsba, utána indítsd újra a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest