- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wenkman
tag
válasz
-szabi- #98666 üzenetére
Nem baj, ha én válaszolok? :-D
https://winsider.hu/2017/08/24/windows-10-mobile-registry-modositasa/ -
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
-szabi- #98621 üzenetére
Persze, hogy vannak sz@rok, és több, mert összesen 100× annyi van, mint a WP-n. Meg ide boldog - boldogtalannak volt ideje már fejleszteni, és hogy a WP valahogy nem lett vonzó a fejlesztőknek, az elég nagy részben a MS sara, az összes elkezdett de be nem fejezett ötlettel és ígéretettel(Project Andromeda, 3D Scan-egy! kamerával-, 3D érintőkijelző, UWP).
Tudom, hogy van ezer app, ami a lámpát kapcsolja fel, meg igen, sokszor van az, hogy reklám van az appban vagy korlátolt funkcionalitással bír, ha nem veszed meg 1,49€-t. A WP-n is volt és még mindig van fizetős alkalmazás.
Egyébként mit tud a run the map, hogy nincs párja a Play Storeban?
-
-szabi-
addikt
válasz
-szabi- #98575 üzenetére
Hi
Három hét kihagyás után megint működik a "run the map" email küldése.
Persze, hogy ma javult meg mikor megvettem az utódját.
Ezzel én is magam mögött hagyom a win telefonos vonalat.
Mikor megvettem szörnyen sok bajom volt vele, symbianról váltottam és hatalmas visszalépés volt.
Akkor nem gondoltam, hogy végül 5 évig fogom használni.üdv
szabi -
Chuck Norris
senior tag
válasz
-szabi- #98540 üzenetére
Azt nem lehet állogatni a telefonon, hogy ne MTP legyen? Amúgy meg másold át a kártyára amit le akarsz menteni a többi meg mehet a szelektívbe.
-
-
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
-szabi- #98537 üzenetére
Szia, indítsd el a PC-t egy ubuntu live-al annak egyből kell látnia kell a telefont.
-
Vtwo
senior tag
-
betegphiu
senior tag
válasz
-szabi- #98365 üzenetére
Nem magyaráz az semmit. Ez egy halott rendszer, elengedték sajnos.
Az FCU-már csak a 650,950,950 XL- re ment fel a microsoft telefonokra. Ezt így is tervezték, előtte szóltak is anno.
De mégegyszer mondom, rá lehet rakni a legújabb rendszert, csak át kell nevezni 950XL-re. -
-
wenkman
tag
-
wenkman
tag
válasz
-szabi- #98068 üzenetére
A w10m mobilok biztonsági mentése és visszaállítása is leáll pár hónapon / éven belül egy cikk szerint.
http://allaboutwindowsphone.com/features/item/23447_Status_report_for_April_2019_a.php
Szóval a 8.1 meg pláne hogy nem működik már... gondolom....
Engedj el mindent, kezdj tiszta lappal!
-
wenkman
tag
válasz
-szabi- #98065 üzenetére
A Run működik w10m alatt, minap még hasznaltam. Csak a Drivehoz nem tud mar csatlakozni.
Javaslatom: Az edzesek exportalasa egyenkent pl emailben elkuldve sajat magadnak. Majd az ujratelepites utan rabokve a fajlra, a telo megnyitja az appot es importalja is. Elmeletileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest