- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
Pl hogy a viharba lehet azt megcsinalni hogy a W10M-ben megszokott redony ne a bolygo teljes fegyverarzenaljat vonultassa fel nekem hanem 6-8at csak, amik tenyleg fontosak ? Az elso oldalra osszevalogattam ezeket es sorrendbe is tettem, de hogy ennek miert kell az egesz vetitovasznat betoltenie, arra nem jovok ra. Lehet ennek a mereten valtoztatni ?
Aztan a Launcher 10 sem olyan kafa nalam: ez az idiota kavatlanitas hatasara folyton beleer az ujjam valahol es azon kapom magam, hogy teljesen atrendezodott a desktopom. A csempek frissitese vagy sikerul vagy nem. A trial verziot kovetoen nincs ellenallhatatlan erzesem hogy megvegyem.
Az S10e gyari bongeszojenek felul van a cimsora, le lehet azt vajon tenni ? Nem is ertem mit keres ott.
Ugyanez az email/gmail appoknal: a leggyakrabban hasznalt funkciok uj level irasnal (kuldes es csatolas) direkt olyan magasan vannak, hogy gepeles utan nem erem el fogasvaltas nelkul.Az Outlookban nem tudok egy megnyitott levelrol atlapozni egy masikra, elobb vissza kell mennem az Inboxba.
Az Office Lens hatalmas csalodas: nem veszi eszre hogy vakut kene hasznalnia mar reg es annyira sutan tajolja be a dokumentumok szeleit, hogy sokszor inkabb a sima camera alkalmazast hasznalom. W10M-en ehhez kepest profi volt.
A MS Translator nekem droidon nem tud realtimeban forditast vegezni kamerakeprol (W10M-en tud), mindenkeppen elkeszitteti a fotot es csak utana fordit, statikus keprol. Gyujtsunk adatokat, de jo ! Torolni viszont mar nem engedi a rohadek. De a legjobb, hogy a szoveget fordito reszenel ott marad a beirt szoveg es hiaba forditotta mar le, kovetkezo alkalom elott nekem kell azzal kezdenem a forditast, hogy a szovegmezobol kitakaritom az elozmenyt.
Az igazi kedvencemet a vegere hagytam:
Office Lens eredmenyfajlt ha PDF-ben kerem akkor azonnal, kerdes nelkul felhobe menti. Ha mentes utan (kozvetlenul) meg akarom nyitni/nezni, akkor elkezdi letolteni : ))
Ez utobbi nagyon nosztalgikus MS feeling, az 550 rendzseresen szorakoztatott ilyenekkel : )
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest