- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #15085 üzenetére
Megy ez
-
félisten
-
polonic
félisten
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #15010 üzenetére
Én meg ilyenkor örülök, hogy eladtam. Csak azt bánom nem 920-al kezdtem anno. Így buktam egy csomót.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #15017 üzenetére
Igaz, igaz.. Kozben nekem is jutnak am eszembe dolgok... felszakadnak a regi sebek...
-
greggggg
aktív tag
válasz Oppenheimer #15010 üzenetére
végülis a htc kiadott egy saját tárhelyappot még tavaly...
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
balcsida
senior tag
válasz Oppenheimer #14978 üzenetére
Cserélünk?
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #14978 üzenetére
Come to the dark side...
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #14930 üzenetére
Én is.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #14928 üzenetére
Hja, van egyáltalán olyan aki windows 8-ban használja a csempés felületet?
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #14755 üzenetére
ne legyetek már ennyire negatívak
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Halfer
tag
válasz Oppenheimer #14677 üzenetére
Elnezest ha felreertettem, ugy ertettem hogy szerinted egyaltalan nincs ra lehetoseg.
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #14677 üzenetére
BTW tényleg nem értem azokat, akik azt a hozzászólást spamként értékelték (még akkor sem, ha az írója BB-bashingnek értékelte a videót, ami azért elég rosszindulatú állítás), de az ő dolguk. És mondom, a V3 nem Wp fan magazin, szerintem ki is kérnék maguknak.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #14674 üzenetére
Akkor ismétlem, Youtube-on a júzerek értékelik spamnek vagy nem spamnek a hozzászólásokat. Ha nem tetszik, jelöld meg nem spamnek, és annyi.
-
Halfer
tag
válasz Oppenheimer #14644 üzenetére
WP8-on van Fast App Resume, kulon jelezni kell es fejlesztoi feladat ezt lekezelni. Defaultban ugyanaz van mint WP7-n, azaz a mar memoriban levo alkalmazasodat kilovi es ujrainditja ha ujra raboksz a csempejere. De nem csak ez a mod van, tehat van resume!
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #14672 üzenetére
A Youtube-on a júzerek adnak pozitív vagy negatív kritikát, de ettől függetlenül ott sem igen láttam eltávolított hozzászólásokat (van összesen 27).
Szerintem nézd meg a V3 oldalát, nem egy tipikus WP fanklub. És náluk a videó így van fent: [link].
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #14670 üzenetére
A nulla komment közül te hol látod, melyik lett moderálva?
-
Dale
aktív tag
válasz Oppenheimer #14644 üzenetére
Nem, a Hungarian Dictionary approl van szo, a magyar marketen Magyar Szotar neven talalod meg. Tud resume-olni, sot most neztem es gyorsabban toltodik vissza mint barmi mas amit hasznalok. A WP fejlesztes csak hobbi, legalabbis nem az a napi melom altalaban. Nem titkolozom az uj projekttel kapcsolatban, csak meg nem tart ott hogy beszamoljak rola. De nem Instagram es nem Facebook. (Nincs ekezet, iPaden nem kuzdok vele.)
[ Szerkesztve ]
https://enginedesigns.net
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #14016 üzenetére
Nem tudom honnan szedték az OLED kijelzőt
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #13872 üzenetére
Szvsz a cikk sehol sem emliti, hogy ez nokia only cucc lenne, vagy hogy a nokia fejlesztette volna. Bar lehet csak a remeny beszel belolem.
Amugy ez a kordiagrammos dolog nagyon nem metros.[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz Oppenheimer #13880 üzenetére
mondjuk ez inkább a wp team bénázása az én szememben. Nem keveset kellett várni a wp8-ra sem, a következö javítócsomag se mostanában érkezik, a microsoft meg nem épp az a kis garázscég hogy ez annyira nehezen menjen neki.
-
legiaap
félisten
Én a Microsoft helyében a Nokián kívül a többieket meneszteném a fenébe.
Semmit sem tesznek ezért a rendszerért.
Jöhet a kövezés.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Alexios
veterán
válasz Oppenheimer #13874 üzenetére
és ez egy microsoft szintü cégnek túl nagy kiadással és megterheléssel járna gondolom
-
Воланд
titán
mondjuk az ms inkabb olyat adjon ki, ami nulla felhasznaloi beavatkozast igenyel.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #13820 üzenetére
Ja van ilyen. Nálam 2 év wp alatt 1x 1napra. Napfogyatkozás is van.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #13817 üzenetére
Igaz nagyon régen velem, de azt betudtam valami szerveroldali baszkódásnak, mert csak 1-2 napig tartott. Azóta sem csinálta.
V.Stryker: Elemek érkezésekor.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #13817 üzenetére
Nekem mindig is rendben jött az értesítés, néha még előbb is, mint a laposon. Aztán most internetszolgáltatót váltottam, és az új routeren ha vegyesre (b/g/n) állítottam a WiFi-t, akkor hol csatlakozott, hol nem, és (számomra) óriási késésekkel futottak be az értesítések. Beállítottam b/g-re, azóta megint jó, amiben ugye az az érdekes, ahogy lezárva nem is megy a WiFi. Szóval vannak érdekes dolgok.
-
AMD Power
titán
válasz Oppenheimer #13550 üzenetére
Ez oda vissza minden a két félnek jó. És ez kezd egyre jobban bebizonyosodni.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #13550 üzenetére
plusz a nokia a szolgaltatokkal is jo viszonyban van.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #13541 üzenetére
Meg aztan azt az aprosagot se felejtsduk el, hogy a MS egy jo nagy valag penzt lapatolt bele a nokiaba.
-
Alexios
veterán
azért wp8 alatt annyira nem szakad meg a nokia már, szerintem ez inkább wp7 alatt volt igaz.
Legalábbis az, hogy néhány appot nokia exkluzívvá, vagy nokián ingyenessé tesz annyira nem a rendszer hiányosságainak foltozása
-
savoo
addikt
Volt olyan "WP"-je, úgy hívták Symbian, aztán meg... Nem kell azért hasraesni a Nokiáért, tepernek, mert teperniük kell, ennyi.
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #13530 üzenetére
jo, azert az ms ennyire nem hulye.
-
dejaris
addikt
Azert ott van htc-s tiara gdr2-vel finoman elhullajtva is.
-
legiaap
félisten
Engem az sem érdekelne ha úgy lenne
-
félisten
válasz Oppenheimer #13514 üzenetére
Ya hogy ugyanaz van mind2 OS-re. Hát akkor nem teljesen kompatibilis
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
válasz Oppenheimer #13512 üzenetére
Akkor annak még a WP8 portja kaki
-
félisten
válasz Oppenheimer #13509 üzenetére
Én egy realtime chat programot találtam Mangora, az im+ -t. Még néha akkor is működik és küld üzenetet amikor nem fut a program. Jó próbálkozás de meríti a telefont mint a barom.
-
félisten
válasz Oppenheimer #13503 üzenetére
De nem akarok elcsábulni, de azért ott vannak rendes használható appok minden téren, kivéve a FB, mert az ott is retek De mit nem adnék egy rendes háttérben futó Skype-ért, vagy Viberért... Esetleg valami rendes FB chat kliens is jól jönne... Csupán "ennyi" hiányzik a mostani készülékemből...
-
pzstm
titán
válasz Oppenheimer #13449 üzenetére
lehet nagyobb update lesz, én csak spekulálok
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #13449 üzenetére
na ja, a portico tulajdonkeppen a vicc kategoriaba sorolhato.
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #13393 üzenetére
A BB-t én is kétlem. Max felváltva fognak versenyezni az 4-5%-ért, ez a legtöbb, amit a BB-ből kinézek.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #13393 üzenetére
Mondjuk azt kétlem. Mármint a BB-s dolgot.
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #13391 üzenetére
Most miért? Még én is lehetek a legnagyobb űrhajós, csak hát...
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #13207 üzenetére
Szerintem egy HTC esetében sosem elég az,amit bele tesznek - ebből kiindulva az 1800 fütyi.
Najó, ez alól kivétel btudos kolléga, akinek a világ legjobb HTC-je van.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #13243 üzenetére
t-mobile-nal vagyok.
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #13207 üzenetére
Hát így 2010. május 7-én reggel felkelet Csong-Ling, HD7 vezető tervező mérnök, aki egy jól irányzott reggeli zuhany, kávécigikávécigi után elindult a munkahelyére, a tajvani Taoyuan tartományban megtalálható HTC HQ-ba. Munkáját élvezettel végezte, és kibontakozott előtte egy csodás új masina műszaki rajza, amit a lehető leggyorsabban átlátszó pauszpapírra vetette, majd felcímkézte minden alkatrészét, ahogy a szép műszaki rajzon kell, például az akkumulátor kapacitását, ami 2500 mAh volt.
Majd leadta a terveket az előzetes költség kerettel a pénzügyi osztályra. Ott meglátta Lang-Lung, aki kiakadt a készülő kézibeszélő készülék árán, és a várható alacsony árrésen, így utasította Csong-Ling elvtársat, hogy az amúgy még HTC Kaiserekre méretezett akkumulátort használják, mert úgy is ott rohad kb. 4 500 000 darab (egy darabbal sem több) a raktárukban.
Hát így történt ez kedves hitetlenkedő fórum társam, hidd csak el.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
mbale
tag
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #13145 üzenetére
pont ezért csökken negyedévről negyedévre a bevételük, mi lenne, ha android vonalon is nehéz lenne?
most pont a fejlesztőkbe kellene pumpálni a lóvét: viber hanghivást csak htc-re, instagrammot csak htcre (bár ehhez képest még a régi appjait se volt hajlandó átírni wp8ra )
[ Szerkesztve ]
-
petroleumlam
tag
válasz Oppenheimer #13111 üzenetére
Nekem az alsóközépkategóriás droidom meg se nyekkent iGoval zoomnál meg elfordulásnál úgy, hogy közben nent a zenelejátszó..
-
marcusa
addikt
válasz Oppenheimer #13111 üzenetére
Hol akad a HERE Maps? Én most beléptem Lumia 820-ason, és nekem a közelítés-távolítás, és az ide-oda mozgatás is teljesen folyékony... nem akadozik, vagy mit kell csinálni ahhoz hogy akadjon?
:-)
-
blex
senior tag
válasz Oppenheimer #13109 üzenetére
már az is baj, ha valaki wp fanboy egy wp topicban. hínnye, hová süllyedtünk..
-
evR
aktív tag
válasz Oppenheimer #13103 üzenetére
Pedig en ugy tudom, h. jol mondja a kollega es a reszletessegben kell keresni a hibat... Illetve az is teny, h. folyamatos foltozas allat all, csak ugy mint az Apple cucca... De legalabb nem vezet felre inkabb akadjon, minthogy azt se tudja, hogy hol vagyok, vagy rossz infoval lasson el. Ha mar felhoztad az Apple-t (miert is ne), kivancsi leszek egy ev mulva hol fog jarni ezen szolgaltatasuk a Nokiahoz kepest.. (Google-t mar csak azert sem keverem ide ez nem errol szol es nem akkora presztizs, mint a felbehagyott alma, h az barhol mervado)... A velemenyem fujjjjj es koszi a hasznos WP-s hsz-ed. Pa
''...trend a lelke mindennek...''
-
daniel909
addikt
válasz Oppenheimer #13103 üzenetére
legalább van...
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #13099 üzenetére
920-on sem annyira smooth a cucc. Túl részletes azt gondolom ezért akad.
Utálom mikor mobilarénázok és véletlenül ráklikkelek erre:
http://www.wayteq.eu/hu/xtab70dci
Nincs is ott ahova klikkelek azt mégis azt adja be.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #12979 üzenetére
eddig is el voltunk kényeztetve a bejelentésekkel és az ms csodálatos kommunikációjával, szerintem ez ezután is ilyen csodás lesz
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #12979 üzenetére
Hát óvatosan ám, szerintem inkább ő tehet róla, hogy ezek a hiányosságok vannak... tudod, a csávó mindig a titkos összeesküvések közepén ült!
-
AMD Power
titán
válasz Oppenheimer #12922 üzenetére
Juj de beteg kép.
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #12922 üzenetére
nah ezt nem szeretném megélni
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #12869 üzenetére
Alapvetően a 820-nak kellene annak lennie, és a 720 lehetne WVGA. Ha jól emlékszem, egyelőre csak a 920 rendelkezik HD kijelzővel?
(#12871) crey
Igen, a konkurenciát tudom, de azért az gáz, hogy a Nokia kint van már 3 cuccal, és további 2 már be van jelentve, tehát 5-ból csak egy egyelőre a HD cucc. Elég szerény.
Persze, gondolom majd a Lumia 1000 (?) majd beáll másodiknak.[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #12722 üzenetére
Kikapcsoltam még az elején, ráadásul az internet kártyám van hozzárendelve, amin jelenleg 0 forint van.
Amúgy ha a telefonon a piactérről akarok hallgatni, akkor írja, hogy fizessek elő, ezért is nem értem, hogy a letöltöttet akkor miért játssza le.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Oppenheimer #12510 üzenetére
Nekem sem. Unable to confirm media usage....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #12288 üzenetére
Hangosan felröhögtem!
-
Lall
veterán
Látom soha nem maradok ki semmi jóból.
-
btudos
nagyúr
Inkább paszulyt fúj, nem?
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
petroleumlam
tag
válasz Oppenheimer #12202 üzenetére
Igazad van, ilyen pl a felhasználók elenyésző részének kell. De mint írod, QR kód alapján is adja az infókat. Az pedig van WP-re is, tudsz szkennelgetni.
Abban is igazatok van, hogy a kis apró felhasználói programok teszik okostelefonná a készüléket. Csak ezért vannak a különbségek szerintem stabilitásban. Az a bajuk a felhasználóknak, hogy túlzásokba esnek. Mikor ilyet olvasok, hogy valakinek tizen-, meg harminc játék van fent a telefonján, akkor ne is haragudjatok, nekem a "beteg" szó jutott az eszembe. Márpedig ez akkor se lesz PC, hanem marad telefon, ha beleőrültök. Erre nem kell annyi vacakot feltenni. Ezért van és volt az, hogy az én tugyanolyan telefonjaim mindig stabilabban működtek mint másé, ezért nem fagyott meg laggolt az én droidom se, mert nem hogy kurzustájékoztató programom nem volt, de gyümölcsszelőm se, meg fing-analizálóm se volt.
És akinek nincsen okostelefonja, az szerinted nem találja meg amit keres azon az előadáson? Legalább odamehetsz egy szép nőhöz és megkérdezheted, hogy merre van amit keresel, vagy lehet egy kicsit az elidegenedést feloldani.
Azt pedig tudomásul kell venni, hogy ez ilyen telefon, ilyen a naptár, a zenelejátszó, meg minden. A Microsoft nagyon jól tudja, hogy mi kell a népnek, olvasnak ők is újságot. Csak ez nem véletlenül ilyen. Egyedül a bugok nem direkt ilyenek, azok azért vannak, mert a fejlesztőket agyon hajszolják szerintem ott is és sürgetik a platform kiadását a mobilpiaci versengés miatt.
Egyébként most csak megkérdezlek. Ha minden ugyanúgy menne ezen mint a droidon, akkor miben különbözne a WP a droidtól? Semmiben. Csak annyiban, hogy ezen Microsoft logo lenne, azon meg Google logo. El kell dönteni, hogy letisztult rendszert akarsz, vagy nem. Abban igazad van, hogy legalább a saját és már megírt programjaik működhetnének, pl a facebook frissítés. De hogy is írtátok nekem amikor idejöttem hőbörögni, hogy ez se megy az se megy WP-n? Hogy minek arra program, ott van a böngészőben. Hát a Facebook is ott van a böngészőben. Ha időd van és nekiülsz Facebookozni a buszon, akkor úgyis ott nyomod, minek az értesítő? Ha meg hegesztesz egy autó alatt, akkor meg hiába jön értesítő, úgyse tudod megnézni. persze nem beosztani akarom, hogy mit csinálj, csak ész érveket hozok fel.
A droidom integrált Facebookkal rendelkezett. Minden be volt építve. A zenelejátszóból megoszthattam a Facebookon, hogy mit hallgatok, lájkolhattam más játékát, zenéjét. Főképernyőre kijött, ha valaki sikeresen kakilt a wc-n és azt lájkolhattam. Mást se csinált a telefon, csak jelzett. Meg kellett magamat kérdezni, hogy ez most tényleg kell nekem? Magadtól megkérdezted már? -
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #12198 üzenetére
Jaj ne fesd az ordogot a falra. Jol latszik hogy a kicsik kozol csak a wp novekszik. Egyebkent meg addig jo mig nincs minden hulye kezeben ilyen es nem terrorizal minket (bernadett)
-
StLui
veterán
Ilyen szoftvertámogatottság felér egy halálos itélettel
Az a baj, hogy én soha nem szoktam adni venni használtan a cuccokat, mindíg elhasználom amit vettem, már kiszálltam volna, és újra iOS lenne, de így marad a minimum 2 év szenvedés.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
MODERÁTOR
jelenleg úgy látom, hogy ha valahogyan nem sikerül megoldani, hogy a kukarobi appok fussanak más rendszeren, akkor teljesen esélytelen a kapálózás win8on már elvileg futnak, ezt kellene átvinni a mobilos vonalra is - megfelelően erős hardver már adott ahhoz, hogy azt a
fostdalvikot futtassa (?)Viszont az is lehet, hogy hülyeségeket beszélek
-
Mr X
veterán
Ilyenre mondjuk pont a felhasználók elenyésző részének van szüksége, de a példa szemléltető. Ez a WP buktájának az oka, hogy alkalmazások terén a mai napig el van maradva a két nagytól.
-
Mr X
veterán
Valahol érthető, iszonyat nagyot kellene villantani a torta meghasításához, már az sem nagyon lenne elég, ha a jelenlegi vezető rendszerek szintjét hozná megjelenéskor egy új OS.
-
MODERÁTOR
majd a wp9 (valahol már hallottam ilyesmit)
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #11957 üzenetére
mert kivetelesen az ms csak a hatteret adja, a tartalmat meg a penzehes kiadok/zeneszek.
amugy meg igen, havi 1800-1900 forintot siman meger. most ha ettol olcsobb es jobb lesz majd valamikor a nokia music, akkor meg az is siman belefer a keretbe, foleg, hogy ha megnezed azt, hogy mennyibe kerul manapsag egy darab album.
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #11952 üzenetére
hat, akkor olvasd el meg egyszer, mert szerintem vilagosan fogalmaztam. meg gondold vegig logikusan: 1 honap ingyen, leszedsz mindent, amit ersz, aztan az egy honap lejarta utan addig hallgatod, amig akarod?
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #11947 üzenetére
miert nem? pont ez a drm lenyege jelen esetben. amugy meg: [link]
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #11938 üzenetére
-
veterán
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #11941 üzenetére
Errol jut ezsembe, a zune 14 napos trialt akar ram tukmalni, az xbos music egy honapost. Van am itt komunikacio cegen belul
-
Lall
veterán
pzstm volt es woland. Osszefogtak ellenunk az MS bérencek.
-
dejaris
addikt
Kulonben is ez mar wareznak szamit
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #11935 üzenetére
Ezdegeci. Varom mire jutottal, mert 18-an nekem is lejar a pass, bar gondolkozom az eves elofizetesen.
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #11935 üzenetére
Kis naiv
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #11929 üzenetére
Mert ha nem torlom oket, meg kell, hogy öljenek?
-
dejaris
addikt
Gondoltak ok K-europara is
Nem valami 20 rongy per ev volt?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Akkor megérte letöltögetni
Mennyibe is kerül az előfizu rá?[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #11927 üzenetére
Ne mar. Nem fogja lejatszani a mar letoltotteket?
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #11919 üzenetére
Ej, de el magy maradva hozzám képest
Amúgy mit kell csinálni, ahhoz, hogy üzenetet lehessen egymásnak küldeni itt?
Mert jelenleg azt írja:You'll need to change your Xbox privacy settings to send this message.
savoo: köszi ezt nem tudtam
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #11919 üzenetére
ElDzsi névvel nyomom
-
petroleumlam
tag
válasz Oppenheimer #11908 üzenetére
Ha rendben vannak a zenék, akkor nem. Hiszen abc rendben tudod listázni. Egyébként igazad van, jobb lenne ha figyelné a rendszer. De mivel nem figyeli, kénytelenek vagyunk mi nézni és ezzel együtt élni. Megszokás kérdése. Mi magyarok ezt meg tudjuk oldani szerintem. Nekem most is 320 zene van rajta.
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #11906 üzenetére
Vegyél egy L900-at. Az enyémet.
-
petroleumlam
tag
válasz Oppenheimer #11904 üzenetére
Na én ezért nézem meg, hogy szerepel-e a telefonon. Igazából nem próbáltam, hogy nálam is duplikálja-e, de sejtettem, hogy a MS nem gondolt erre
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #11904 üzenetére
Es ha Zune-al csinalnal playlistet es azt masolnad fel?
-
talamasca
senior tag
válasz Oppenheimer #11897 üzenetére
Nekem az a furcsa, hogy a telefonon nem lehet alapból lejátszási listát csinálni.
Ez azért iOS alatt jobb volt...Jó lenne, ha a rebesgetett portico+ frissítésben lenne ilyesmi is.
“Black as midnight on a moonless night.”
-
talamasca
senior tag
válasz Oppenheimer #11887 üzenetére
Nekem hála isten, ezzel nem kellett szívnom, mivel az iPhone, iMac kombó miatt 2009 óta rendszerben vannak a zenéim. Albumboritókkal, dalszövegekkel.
Pluszban a maces Windows Phone app szépen szinkronizál az iTunes-szal.Megéri a rendrakás!
“Black as midnight on a moonless night.”
-
petroleumlam
tag
válasz Oppenheimer #11887 üzenetére
Hehe, vegyél ki 3 nap szabit. Amúgy nagyon megéri. Utána szép és átlátható lesz a rendszered. És az elkövetkező szerzeményeidet már eleve rendszerben fogod tárolni.
-
xperiasigi
őstag
válasz Oppenheimer #11833 üzenetére
Hát igen pont a kinézete miat húz egy kicsit a 800 de a 620 inkább mondjuk mert ügye WP8
Iphone 6s
-
veterán
válasz Oppenheimer #11719 üzenetére
& ezért néznek rád hülyén, mikor az 5 colos csodát a fejedhez tartod
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája