- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petroleumlam
tag
válasz Oppenheimer #12202 üzenetére
Igazad van, ilyen pl a felhasználók elenyésző részének kell. De mint írod, QR kód alapján is adja az infókat. Az pedig van WP-re is, tudsz szkennelgetni.
Abban is igazatok van, hogy a kis apró felhasználói programok teszik okostelefonná a készüléket. Csak ezért vannak a különbségek szerintem stabilitásban. Az a bajuk a felhasználóknak, hogy túlzásokba esnek. Mikor ilyet olvasok, hogy valakinek tizen-, meg harminc játék van fent a telefonján, akkor ne is haragudjatok, nekem a "beteg" szó jutott az eszembe. Márpedig ez akkor se lesz PC, hanem marad telefon, ha beleőrültök. Erre nem kell annyi vacakot feltenni. Ezért van és volt az, hogy az én tugyanolyan telefonjaim mindig stabilabban működtek mint másé, ezért nem fagyott meg laggolt az én droidom se, mert nem hogy kurzustájékoztató programom nem volt, de gyümölcsszelőm se, meg fing-analizálóm se volt.
És akinek nincsen okostelefonja, az szerinted nem találja meg amit keres azon az előadáson? Legalább odamehetsz egy szép nőhöz és megkérdezheted, hogy merre van amit keresel, vagy lehet egy kicsit az elidegenedést feloldani.
Azt pedig tudomásul kell venni, hogy ez ilyen telefon, ilyen a naptár, a zenelejátszó, meg minden. A Microsoft nagyon jól tudja, hogy mi kell a népnek, olvasnak ők is újságot. Csak ez nem véletlenül ilyen. Egyedül a bugok nem direkt ilyenek, azok azért vannak, mert a fejlesztőket agyon hajszolják szerintem ott is és sürgetik a platform kiadását a mobilpiaci versengés miatt.
Egyébként most csak megkérdezlek. Ha minden ugyanúgy menne ezen mint a droidon, akkor miben különbözne a WP a droidtól? Semmiben. Csak annyiban, hogy ezen Microsoft logo lenne, azon meg Google logo. El kell dönteni, hogy letisztult rendszert akarsz, vagy nem. Abban igazad van, hogy legalább a saját és már megírt programjaik működhetnének, pl a facebook frissítés. De hogy is írtátok nekem amikor idejöttem hőbörögni, hogy ez se megy az se megy WP-n? Hogy minek arra program, ott van a böngészőben. Hát a Facebook is ott van a böngészőben. Ha időd van és nekiülsz Facebookozni a buszon, akkor úgyis ott nyomod, minek az értesítő? Ha meg hegesztesz egy autó alatt, akkor meg hiába jön értesítő, úgyse tudod megnézni. persze nem beosztani akarom, hogy mit csinálj, csak ész érveket hozok fel.
A droidom integrált Facebookkal rendelkezett. Minden be volt építve. A zenelejátszóból megoszthattam a Facebookon, hogy mit hallgatok, lájkolhattam más játékát, zenéjét. Főképernyőre kijött, ha valaki sikeresen kakilt a wc-n és azt lájkolhattam. Mást se csinált a telefon, csak jelzett. Meg kellett magamat kérdezni, hogy ez most tényleg kell nekem? Magadtól megkérdezted már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!