- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- Visszatér a Pebble
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
+1
A párom L650-én szintén csak egyesével lehet a onedrive-ra képeket felölteni. Ha többet jelöl ki feltöltésre, akkor 1-et feltölt és vége... Ezért szegény egyesével töltögeti fel. Mondtam neki, hogy talán javítják...
Majd a hétvégén megmutatom neki a Totalcommander-t és azzal simán át tudja tolni. Bal panelen a képek mappa, jobbra felcsatolja a Onedrive-ot és már másolhat is... szomorú, de ez van. Hátha ez segít neked is.Meliora sunt bono inimica
-
Ryoo
senior tag
-
WestBam
senior tag
Nekem fordítva megy. Aztán a múltkori frissítés után valamennyire helyrerázódott, de megint hülyéskedik a hdr és össze-vissza tölti fel a képeket onedrive-ba.
Telepítettem most a 318-ast de azóta még nem néztem meg, hogy most milyen. Valamit a kameránál nagyon benéztek a fejlesztők.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem arra gondoltam.
Ha pl belépek gmail-re és elolvasom, akkor nem virítson ott, vagy 4-5 órán keresztül, vagy ki tudja mennyi ideig, mire eltűnik...
Vagy egyáltalán eltűnik, mert ezt inkább manuálisan törölni szoktam.
Visszafelé még rosszabb, amit a telefonon elolvasok, az a gmail-ben addig marad, amíg ott ki nem nyírom az üzenete(ke)t.Ugyanez, IOS és DROID alatt oda-vissza néhány másodperc alatt "lebeszélik egymással", tehát, mind telefonon, mind pl a gmail-ben is elolvasva, szinte rögtön megszűnik a jelzés, hogy van új üzenetem.
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Törölték a Qr kód olvasót az Fm rádió appot.
Van egy ötletem töröljük az mp3 lejátszót ne foglalkozzunk a kamera progammal sem.
És akkor még csodálkoznak az emberek hogy itt tart a WP.
Megérdemli ilyen hozzáállással.Hála a mikrofosnak zenelejátszóból is egy 600 ft-os appot használok mert az elmúlt 5 évben nem tudták azt megoldani hogy egy konkrét mappát lejátszon a telefon.
[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
iihorvath
tag
Köszönöm a tippet, valószínűleg igazad van. De az eddigiekből nekem az jön le, hogy csak úgy térhetek vissza insider-ből a hivatalos 10 verzióra, ha először visszateszem a 8.1-et, majd abból telepítem a 10 aktuális stabol verzióját.
Ehhez annyi időre lenne szükségem, amennyi jelenleg nincs. -
shaggy
aktív tag
Köszi a választ. akkor valószínű megvan az esti program
Én a slow választottam akkor az lehet az oka.
upgrade advisorral is próbáltam csak azzal az a baj hogy nekem azt írta van frissítés,de a mobilszolgáltatóval tárgyal és küldenek majd üzenetet nah ez már volt kb 2 hete mert amikor megjött a tel rögtön arra mentem és tegnap csináltam windows insiderrel, de ezek szerint akkor rosszra mentem. -
shaggy
aktív tag
Mi az a redstone?
Nekem kb 2 hete van windows phone így még nagyon nem vagyok a témában jártas.
windows insideren keresztül raktam fel. Máshogy nem ment és tegnap felrakás után rögtön ki is írta van frissítés és ez ment fel azóta ez van.Hogy tudok akkor helyette egy stabil hivatalos wm10 rakni ha ez nem megfelelő?
-
veterán
Ohh, szuper! Ez ugyanígy működik rejtett számra is? Tehát nálam ki se csörög, igaz? Anno N8-ra volt valami program, de úgy emlékszem, az egyet csörrent, és aztán "kinyomta" a szoftver.
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Tessier
csendes tag
A csökkentett felbontás szerintem nem a kamera app hibája, hanem a fényképeké. A képek frissítése (körbe mutató nyíl) után nálam jó.
A kamera appnál meg úgy veszem észre egy régebbi hiba tért vissza, indítás után azt mutatja, hogy a HDR be van kapcsolva (ha az utolsó használatnál be volt), de nincs. A képet ettől még _Rich névvel menti, de nem használ HDR-t.
Nyomj rá a HDR opció ikonjára, kapcsold ki-be, utána jó lesz. -
dolon75
senior tag
Van ilyesmi beépített is:
http://forums.windowscentral.com/windows-10-mobile-insider-preview/403088-windows-10-mobile-device-portal-task-manager-cpu-ram-io-performance-monitor.html
(mobil nézeten vagyok, nincs link... )
[ Szerkesztve ]
Pa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
-
veterán
Vagy max minden újraindításkor belépek. Zárolási képernyőmön foglalt sajnos mind a 4 lehetőség.
Köszi, ha más nem lesz, leszedem, és feltelepítem újra.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
veterán
-
Nooeca
senior tag
-
this is life
Ármester
Azert ezt 730 tulajkent cafolnam , a rendszer jol fut , a bugok is meg vannak szerencsere , a kamera ami gyatra kepeket kepes loni... illetve a gps mint ha lassabban talalna poziciot , ezen kivul masba nem futottam bele .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Nooeca
senior tag
Őszintén nem hiszem.
Gondolom jön egy 950 utód felsőkategóriába, egy ilyen csilivili középkategória, meg valami alaptelefon... itt is a 3 surface phone
Alternatíva alatt inkább egy másik cég telefonjára gondolok, csak a bizalmi elv már meghalt ott is, mert mint pl. a HTC 2 GB RAM-al nem kapott Windows 10 frissítést... Vagyis ha lesz is jó alternatíva akkor is gondoljam át 1000x mert hiába lesz egy szuper telefon ha az MS úgy dönt, ez nem a mienk, nem kell neki frissítés!
-
Nooeca
senior tag
Olvastam de ha ez is ilyen csilivili cégportfólió lesz az nem alternatíva maximum csak kuka.
Középkategóriát várok el ~50.000-es árkategóriában. Illetve alap hogy a külső ne menjen a belső rovására, vagyis a fémháznak és a fémhatású háznak valószínűleg lőttek.
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
7 nap van beállítva, az alá nem is tudok menni.
Olyat, hogy a Teljes üzenetpéldány töltődjön le, vagy ne, olyat nem találtamUP: megtaláltam, a GMAIL beállításokban van, és nincs előtte pipa.
Mégis 238MB-ot foglal a levelezés? De miért?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Amire nekem kell, mindent megtalálok.
Hirtelen nem is tudom, hogy mi lenne az, ami nekem nagyon hiányzik a WP-ből, pedig android-ot is használok, mégis gyakrabban van a kezemben a Windows. Annak ellenére, hogy kicseszett hülyén állnak a dolgokhoz.
A HERE "helyett" meg ott a térképek, bár már leírtam "657498"-szor, hogy szinte ugyanaz!
A kérdés csak annyi, hogy most a név hiányzik a csempéről egyeseknek?![ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Nem csak ez a bajom eddig ezeket félre tettem hanem mint írtam az elmúlt 6 hónap és a jelen.
Vagyis az hogy egy halom jó szolgáltatást és appot szüntettek meg.
Látványosan tojnak a fejlesztésekre.A windows 10 hidegen hagy tehát nem annak a bénasága és a hibái vezérelnek.
Az a bajom hogy mikor tavaly megvettem a telefonom akkor egy stabil rendszert kaptam és egy jó telefont.
Jöttek a hírek fejlesztünk dolgozunk rajta stb.
Idáig rendben is volt.
Aztán jött a windows 10 mizéria egy fél éve hogy szüntetünk meg appokat de majd beépítjük egyszer a10-be stb.
De nevetségesnek tartom azt is hogy a wp telefonok legnagyobb ütőerejét a navigációt is eldobják.
Persze kapunk helyette mást de kétes hogy mikor lessz abból használható alkalmazás.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Ugyan már ne viccelj.
Skype jobban működik androidon és iphone-on.
A swype gyakorlatilag dettó.
Soroljam még?Az hogy naponta javítják a kritikus hibákat még nem jelenti azt hogy ez a platform a jobb.
Androidnál folyamatosan vannak ugyanúgy frissítések sőt.
Tudod azt sajnálom hogy már egy halom extra szolgáltatástól elestem eddig mert vártam és hittem a winphone-ba.Beletörődtem abba hogy itt a facebook-ot mesengert nem fejlesztik ne is álmodjak róla hogy egyszer kapok híváslehetőséget benne ami már androidon van.
Beletörődtem abba hogy nálunk egy normális tv-re való rácsatlakozási lehetőség nincs amit már megoldottak kábellal évek óta az androidnál. Voltak régen jó appok Nokiásak de törölték őket és nem csináltak újat.
Beletörődtem abba hogy nálunk nincs virtuális valóság vagy éppen egy halom olyan app ami máshol van mivel erre nem fejlesztették le.
Beletörődtem abba hogy hiába van NFC-m ha a zárt rendszer miatt használhatatlan.
Beletörődtem abba hogy hiába van bluetooth-om az jobbára csak winphone-al működik.
Szerettem a rendszert eddig de be kellett látnom ezt az egészet a Microsoft már egy ideje elengedte nem éri meg ez nekik.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
huan
őstag
Win10 van, igen.
Egy csomó alkalmazás frissülne, de semmi nem frissül, csak állnak és semmi nem történik.
A MS fióknál nem láttam problémát, de lehet visszaállítom gyári állapotba.
Azt hogyan kell?
(lumia 550 amúgy)ez van most: 10.0.10586.29
erre nem akar frissülni: 10.0.10586.164[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
Ma van péntek, ma már nem valószínű, hétfőn általában nem jön úgyhogy leghamarabb jövőhét kedd este, vagy szerda este vagy csütörtök este.Elfelejtettem, ez már nem Gabe feladatköre és nem az ő csoportjának a dolga, úgyhogy ez a szabálysorozat már nem érvényes rá.
[ Szerkesztve ]
-
robi212
tag
Köszi.
Kicsit bizarr, hogy nincs ilyen funkció, hogy csak az jelenjen meg.
Az import megvolt. Ha jól értelmezem, akkor ha MS account contactjai közül kilövök mindenkit, akkor csak a SIM-es nevek maradnak.Ha a Vasembert felcseréled Bádogemberre, már nem ugyanazt a filmet nézed.
-
Nooeca
senior tag
Okos az MS mert tudja hogy amit mobiltéren összeraktak az nem valami vonzó dolog. Így nem is állnak neki terjeszteni. Azon lesznek hogy kijavítsák, kibővítsék a lehetőségeket, hibákat. Erre tökéletes alkalom lesz az RS1 és az RS2 jövő tavasszal.
Ha a tervük sikerül, összerakhatnak egy olyan szoftvert amely tényleg ütős lehet, hiszen az alap már most is jó, csak a kivitelezéssel vannak gondok. Az RS2-ig meg ott van kereket egy év, és kitudja addig még mi kerül bele az egészbe.
Nem beszélve arról, hogy attól hogy ők elzárták a csapot, az pont azért van hogy az OEM gyártók talpra álljanak. Eddig a Lumiák elvették a lehetőségét annak hogy egy WP-s valami másfelé nézzen vagy már attól is hogy egy gyártónak megérje kiadni egy WP-s készüléket.
-
Rob700
senior tag
Valami miatt két fiókom volt. Egy 8.1-ről áthozott hotmail2 és a win10m-on létrejött hotmail... Töröltem a régi hotmail2 fiókot (a mail cím azonos volt mindkét fióknál). Mióta csak a hotmail fiók van meg rendben szinkronizál és még a csempén is értesít a bejövő mailokról. Kánaán...
iPhone 12 128GB Black
-
-
félisten
-
dredbiro
senior tag
Örülök én is neki, mert tényleg elsiklottam ezen beállítás felett, a kedves kolega jol rámutatott, most nincs teljesen feltöltve az aksim, de 2 g-n valamennyivel tovább tartott az uzemidő ugyanilyen használat mellett. Feltöltöm teljesen és le fogom mérni
Good hunting,STALKER !
-
no1r
őstag
az nekem is tökéletes lenne, főleg mivel OneDrive zenéimet is kezeli most már.
csak sajnos last.fm integráció nincs amit meg a legtöbb 3rd party app tudvan scrobbler Xbox / Groove cuccosra, de W10 alatt már az sem működik
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Blacky74
csendes tag
-
Nooeca
senior tag
Ehhez az kell hogy a partnerek elődrukkoljanak egy androiddal versenyképes, különböző kategóriájú/célú telefont. Mert most hogy az MS visszafogja magát, ha más nem öl bele erőt, akkor lassan a platform elhal.
Az igaz hogy vannak merően nagy WP fanok de felmerül több kérdés:
- Lesz-e olyan OEM partner, vagy több, akik kiadnak annyi fajta készüléket (akár többen együtt), hogy lefedjék a piaci igényeket, amit eddig egyedül a Lumia tett meg?
- Ha igen, ezeknek ugyanolyan jó ár-érték aránya lesz hogy tudnak versenyezni, vagy előnnyel lépni az androiddal szemben mint eddig?
- Mi lesz az olyan felhasználókkal, akik igazából nem is a Windowsban hisznek hanem a Lumiában/Nokiában/Microsoftban? Hogyan veszi rá a Microsoft őket, hogy egy HP vagy Acer telefon is ugyanolyan jó, mint az övé? (van ilyen).
- Mennyi olyan app lesz még, ami létszükséglet a platformon? Lesz-e elegendő?Utóbbi ponthoz jön még az is, hogy sokan nem magáért a felhasználók szűk rétegéért nem fejlesztenek appot, hanem magáért a platform nehézségei miatt.
Ha a fenti lista több pontja megbukik, akkor jóindulattal az egész platform csak stagnálni fog.
-
Nooeca
senior tag
Nem egészen. Mármint valóban tökéletlenkedés de, az MS által megerősített információk szerint az app csak egy bábú, amire nincs is szükség, hiszen a frissítő automatán megtalálja úgy is, ha elérhető.
Ha leszeded régiós átállítással, és sikerül, akkor kiskaput használsz, ha talál appot és sikerül szintén kiskapú, de az lenne a legjobb, ha alapjáraton szólna a telefon hogy hé, frissítés jött.
Ezért aki nem olvassa a fórumot annak sincs erre szüksége, mármint az appra, szimplán nem értheti, hogy miért nincs neki frissítés... csak mert... majd lesz. Ha sorban állt a telefonja eleget a piacon
-
spider80
őstag
Kivéve ha 2 db tmobile-os kartyával használná,és mobilnetezne. Mert akkor a 640 kiesik.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest