-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #6346 üzenetére
Gondolom erre. Köszi!
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #6334 üzenetére
Hogy köl beállítani a hotmailt, hogy lenyomja a Gmail leveleket?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
catroot
veterán
Most nyomtam egy HR-t, kezdem újra belakni a telefont.
Ilyenkor kezd elmenni amúgy az egésztől a kedvem...
Na, most a Zune szerint van 4,4gb szabad helyem. Kb. 3 appot, 2 játékot és a Navigont tettem fel egy Mo. térképpel.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
modd3r
őstag
Ez oké, de ha küldök, akkor azt is a gmail-es címről küldi majd?
-
mbale
tag
válasz Oppenheimer #6305 üzenetére
Gyártókra gondolok. Miért gyártsanak wp-s telefont, ha jelentős handicappel indulnak nokiával szemben, mind android, mind platformon belül? Továbbra is a legfőbb probléma az alkalmazások hiánya, amit a nokia úgy próbál meg orvosolni, hogy exkluzívvá teszi a dolgokat, ami jó neki, hosszútávon rossz a Microsoftnak.
Zag Zag
-
tdd587
őstag
válasz Oppenheimer #6295 üzenetére
Ja tényleg, sorry.
Anyway, wp7.5 alatt talán még megoldás lehet a használati utasítás...
adam014: nekem az omniát valami egyszerű app többször képzelte már 16GB-nak... ez az instant software memory upgrade funkció.
Erase all content megvolt már? Az sem segít?
[ Szerkesztve ]
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
bernadett79
tag
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #6254 üzenetére
A rohadt életbe, nem akarok platformot váltani... pedig egyre jobban úgy tűnik, hogy az lesz.
-
Alexios
veterán
válasz Oppenheimer #6249 üzenetére
én nem vagyok meggyőződve, hogy egyáltalán jönni fog..
-
tomcsi83
csendes tag
válasz Oppenheimer #6220 üzenetére
Na ez remek.
Valahogy újra lehet telepíteni az aktuális firmwaret? Vagy az se segítene? -
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #6184 üzenetére
En T-nel vagyok, ott akarok alairni ket evet, ott sajna nincs nexus. Igy most agyalok az SGS3-on (ami nekem kurva nagy), vagy marad a szifon
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #6184 üzenetére
Csak nem tudsz kiszakadni a Samsung seggebol.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
zsírsámán
senior tag
válasz Oppenheimer #6179 üzenetére
Velem is egyszer előfordult ilyen, azóta nem használopm telefonon a fb-t
-
félisten
válasz Oppenheimer #6156 üzenetére
> Szerintem a WP ezt a szart az asztali Windowstól örökölte. Az is képes megnőni sok száz GB-osra 1-2 év alatt...
A sok szaz GB valami extrem tulzas, par GB-t no az evek soran, es azt a szar telepitovel rendelkezo programoknak koszonheti. Nezd meg, hogy mi az a WinSxS, valami informatikat tanulsz asszem, meg fogod erteni, hogy erre miert van szukseg.
while (!sleep) sheep++;
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #6162 üzenetére
Ha felmész a Store-ba és megnézed a képernyőmentéseket az appról, akkor látod, hogy rendszer dolgokba, amikbe igazán kéne. Nem tudsz törölni.
Másrészt el sem indul az app.This app is not available for your device.
Please check back for availability.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
amanoba
őstag
válasz Oppenheimer #6156 üzenetére
-surroundon volt, hogy fullon volt, volt hogy csak 3-4 gigányi foglalt terület volt rajta, nem jelentkezett a hiba.
-710-en direkt figyelem, 2,7giga szabad helyem van több mint egy hete, változatlan.#6165 Oppenheimer: nálam az sem lehet kizárt.
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
catroot
veterán
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #6148 üzenetére
Lehet ott is jelen volt, de itt rosszabb a helyzet. Ugyanazok a progik, játékok vannak fent itt is, mint Omniámon és itt sokkal kevesebb helyem van.
Erre a rendszerre legalább 32 vagy 64 giga kéne. Még nem használtam ki teljesen a 16 gigát, de ha jönnek az appok, akkor beindul a letöltés és akkor szevasz.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
rep3at
őstag
válasz Oppenheimer #6148 üzenetére
Huzamosabb ideig használtam WP7-es telefont, engem mintha elkerült volna a probléma.
Forward thinking. كرر
-
félisten
válasz Oppenheimer #6140 üzenetére
Ok, en elhiszem, ezert gondoltam, hogy verik az asztalt masok is a neten.
while (!sleep) sheep++;
-
mbale
tag
válasz Oppenheimer #6106 üzenetére
Facebook apphoz még: nekem még van egy olyan probléma vele, hogy néha villog az ikonja, mintha pixel hiba lenne, de ez nem valószínű, mivel akárhova húzom is, villog.
Üzenetek rész már tényleg nem fagyott ki az új frissítéssel, de ha lassan görgetted, az előző se fagyott ki. (ez ám a workaround apám).
És mikor írom ezt az üzenetet, 2 nap után, de jött facebookról értesítés. (baszki zseniális, csak szidni kell és működik. Már röhögök rajta esküszöm. )Zag Zag
-
mbale
tag
válasz Oppenheimer #6104 üzenetére
Egyrészt ez is zavaró, de főként az értesítés rendszer a fő probléma továbbra is. Mármint whatsappon belül megkapom azonnal (mint vibernél), csak ugyanúgy beragad a számláló (mint vibernél ), de legalább a felbontást igazították a wp8-hoz.
Facebook app a mai frissítés után szintúgy rossz..Zag Zag
-
mbale
tag
-
zsamiatt
őstag
válasz Oppenheimer #6042 üzenetére
Az enyém független lumia 920. De nem jött még frissités 2 hét alatt ma ment el másodszor olyan pihenésbe, hogy csak resetálni lehetett.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #6033 üzenetére
Érdekes, az enyém is majdnem ugyanígy néz ki
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #6030 üzenetére
Az alkoholgőz megnehezíti a dolgát
#6032: Értettük
[ Szerkesztve ]
-
zsírsámán
senior tag
válasz Oppenheimer #6022 üzenetére
Nem eléggé, mert fórumra még feltaláltál Menj vissza és folytasd
-
catroot
veterán
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #5998 üzenetére
nem értek a lovakhoz itt egy kérdést talán megérne
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #5996 üzenetére
ebből talán el lehet indulni, de itt típushibaként nem töltésproblémát írtak, hanem indításkor nem jut túl az lg logon
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz Oppenheimer #5979 üzenetére
Sajnos nem garanciális
-
mandin
senior tag
válasz Oppenheimer #5986 üzenetére
Tudjuk a neved
-
Murphistic
aktív tag
válasz Oppenheimer #5986 üzenetére
Hehe, Winception .
Amúgy ma érdekes volt, ahogy a nagy hidegben lelassult az LCD kijelző mind a WP-s telefonon, mind a Nokia 6300-án. Blur-effekt nulla procihasználattal .
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #5983 üzenetére
Kipróbáltam, még egy smst se képes jelezni. Tudnám minek van akkor, ha a rendszer nem támogatja. Az az érzésem hogy az MS szándékosan ilyen értesítés ellenes rendszert írt
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #5983 üzenetére
Nem fogadtott hívásnál is villog. Pont annyit ér mint WP7-en, nekem pont elég Egyébként szerintem nem sok kéne ahhoz hogy az appok is tudják használni, de se fejlesztő nem vagyok, se az SDK lelkivilágába nem látok bele, ezért csak spekulálok.
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #5979 üzenetére
Nekem ugyanaz van, mint eddig: ha ott a laptop, és megnyitva a Fácse, akkor a telefonra nem jut el a csevely, de ha másutt vagyok, akkor szinte jó.
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #5937 üzenetére
Vegyel Te. Latom S3-ra palyazol. Akartam is ra irni, hogy semmibol nem tanulsz. Ha veletlenul androidot vennek (mostanaban biztos nem), akkor sem Samsungot.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #5937 üzenetére
addig még a plédnégy is kijöhet
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #5920 üzenetére
Egy ideje ahogy olvasom eléggé kiábrándultál a platformból.
-
veterán
válasz Oppenheimer #5824 üzenetére
Jó lenne megtudni, milyen frissítési móddal/gyakorisággal üzemel a wp fb kapcsolat.. o.O
Everybody lies.
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #5853 üzenetére
Olyan van? Krait maggal? Mi lett ebből, android?
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #5853 üzenetére
Scrolling közben, vagy mikor tapasztalod? Kíváncsi vagyok észreveszem-e, eddig nem sikerült
Blyan: Csapj a kezedre! Ilyet le mer írni.... Hát megáll az ész
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Oppenheimer #5817 üzenetére
Csak nekem továbbra is egyenlő a wp a nokiával ^^
Everybody lies.
-
veterán
válasz Oppenheimer #5805 üzenetére
Honnan veszed, hogy nokia/wp oldali hiba? Én inkább a fb-ra gyanakszom, úgy egyben ^^
Everybody lies.
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #5783 üzenetére
Mondom naponta csekkolom és nem igen gazdagodik a store.
Ez azért ciki. Megint csak azt magasra tettem a lécet, mert azt hittem ha wp8 megjelenik akkor gyorsabban jelennek meg appok, mint WP7-re. Hát eddig nem úgy fest a dolog.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #5783 üzenetére
Megírják az alkalmazást, tesztelik, kijavítják, megint tesztelik, aztán publikálják, MS-nél ellenőrzik... Nem két perc, főleg úgy nem hogy normálisan működjön. Volt egy cikk pont a Whatsappról, hogy azért tart ennyi ideig a fejlesztés, mert a Microsoft megoldásait felhasználják hogy így normálisan működjön a cucc.
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #5751 üzenetére
De mint mondtam, valami oknál fogva nekem mégis megjön minden Facebook értesítésem, tehát működik mindenféle extra dolog nélkül. De jó lenne érteni ezt az egész dolgot...
Blyan: Nálam megy, másik 8X-en ezek szerint nem, meg amúgy is beb@szna ha ez számítana...
[ Szerkesztve ]
-
Murphistic
aktív tag
válasz Oppenheimer #5743 üzenetére
Amúgy egy alkalmazást használok, aminél van live tile. Ez a Weather View és amikor netet szagol a telefon akkor szépen frissül. Ez a norvég minőség .
Egyébként a Facebooknál tényleg furcsa, hogy akadozva megy, hiszen MS-nek van részesedése is benne ( bár igaz, IPO után azt hiszem inkább eladtak egy kisebb csomagot ), a Whatsappnál viszont jobban meg tudom érteni, hiszen gondolom elég szűkös a költségvetés és erre plusz kapacitás kell nekik.Bár az is jó kérdés, mennyi plusz terhet jelent valójában a push notifikációk küldése. Talán csak annyit, hogy szerveroldalon kell bütykölni a programot, ahol könnyebb elrontani valamit."A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #5740 üzenetére
Tudom, ipademre (plusz haverom droidjára) simán jelez az FB.
Nálam az FB app totál kiszámíthatatlan.
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #5731 üzenetére
Ez nem normális dolog. Vannak a rendszernek nagyon jo dolgai, de azt hittem, a wp8 megoldja az alapvető gondokat, de nem ugy tunik. Azt hiszem lesz egy eladó 820-am, mert ez igy nem oké nekem.
-
catroot
veterán
-
Cyberpunk
félisten
válasz Oppenheimer #5658 üzenetére
Akkor még egy ok, kösz.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Murphistic
aktív tag
válasz Oppenheimer #5639 üzenetére
A jó jegyeid érdekében privátban megadom a címem és elküldheted nekem. 2 hónap múlva visszakapod .
Egyébként ezek az okostelefonok ( nem kifejezetten WP, bár ki tudja ) mennyire vízállóak? Például a microUSB csatlakozó mennyire szereti, ha belehullik a hó, mert ha videózok, akkor muszáj letakarnom az ujjammal. Bár az érintőpanel már a párásodastól is eléggé meghülyült a legutóbb.
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #5616 üzenetére
Valami közük van hozzá, ha így meg tudja bolondítani egyetlen alkalmazás a dolgokat.
Oké, a rendszer bugos, ez kétségtelen. Ettől még szvsz az app is hibás, ha más alkalmazásnál ilyen gond nincsen.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Oppenheimer #5612 üzenetére
Vajon a hangerő beállításokhoz egyáltalán kellene kérnie engedélyt? o.O
Everybody lies.
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #5612 üzenetére
Mégis belenyúl. Oké, az OS engedi meg ezek szerint, de tuti az app a szar (jelezni kell a fejlesztőnek), ha ilyen hiba csak a Supertube használata után jelentkezik.
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #5608 üzenetére
Metrotube nem játszik? Az nem csinál ilyet
-
veterán
-
kezman
őstag
válasz Oppenheimer #5608 üzenetére
Mikor telepítetted az appot bizony engedélyezted, ez van
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
veterán
válasz Oppenheimer #5605 üzenetére
Töröd az appot, profit.
Engedélyezted az app hozzáférését a beállításokhoz gondolom, innentől te engedélyeztedEverybody lies.
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #5599 üzenetére
Mivel egy alkalmazáshoz kötődik, ezért nem foglalkoztat a dolog
zsamiatt: Ez mégis milyen készülék?
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #5579 üzenetére
Ezen a bugon senki sem döbbent le?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #5562 üzenetére
Nekem is van 1 kontakt, lehetetlen leszoktatni rola... En ki sem merem probalni, nehogy függo legyek..
(#5566) Crytec210: ahogy a Tobbiek is irjak, szerintem is nagyon praktikusak ezek a betuk. Eloszor en is utaltam, de idovel egyre tobb app lesz es ilyenkor mar nem nez ki olyan hulyen, hogy 1 betu - 1 alkalmazas, 1 betu, 2 alkalmazas, hanem 1 betu utan tobb alkalmazas is lesz es szerintem szep, ahogyan a betuk egymashoz erintodve kitoljak egymast a kepernyorol :-) es persze nem kell görgetni, egyszeruen csak nehany erintes es a "w" betunel van az ember. A design is iszonyat jo, ahogy megjelennek a betuk :-) Persze a keresesre nyomva is lehet keresni az alkalmazasok kozott, de szerintem sokkal jobban passzol a csempes felulethez, ahogyan egy betuhoz erve megjelennek a betuk csempekent, mint amikor a keresesre nyomba megjelenik egy billentyuzet.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #5562 üzenetére
Nem akartam szólni érte, ilyenkor inkább csendben maradok, nehogy csúnyát írjak
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #5537 üzenetére
Ha megfelel, hogy nem itt lesz a savazás, akkor természetesen lesz. Ha esetleg valakinek van ötlete, hogy mit próbáljunk ki, a pushalias@wp8.hu címre (ujjak és füzet összeérint) ettől a pillanattól kezdve küldheti az ötleteket. Természetesen nem minden kívánságot teljesítünk, tehát például a markológépes midget granma bukkáke nem lesz műsoron, de azért igyekszünk.
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #5533 üzenetére
Nem itten wazze. Persze igyekszem azért megjegyezni.
Előzetesben: kamera egész jó, tényleg. Azt már korábban leírtam, hogy a Beats Audio nélkül sajnos fospumpa a hangja, de azt is kipróbálom még. Éppen most kezdek rá zenét pakolni.
Ja, igen. A kijelző persze nem samuled, de azt leszámítva én szeretem. Szép, finom színei vannak, persze se a fekete, se a fehér nem odaverős, de én nem is várom el. És fényerő van bőséggel, én teljesen lecsavarva használom.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #5533 üzenetére
Szívemből szóltál
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #5530 üzenetére
Hát beszól, drága kenyér, hát beszól. Mockosz kisz hobbitkák, el akajják venni a djááááágaszáágot.
(#5531) btudos Nagyon tervben van, nagyon. Sajnos 920 kábé öt percig volt a kezemben (de majd jövő héten), de ami közös bennük az a súlyosan prémium érzés. Mondjuk bagolynak mondom, hogy huhú.
Azt hiszem, jövő hét vége felé ki fogok majd tenni egy savazást, hogy mit hasonlítsak/hasonlítsunk össze. Valószínűleg kábé egy napig lesz a kettő egyszerre nálunk, de megígérem, hogy minden kívánságot igyekszünk teljesíteni.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #5520 üzenetére
Nem értelek. Ha eddig is volt, miért kérdezted?
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #5520 üzenetére
Na mi a helyzet az aksiddal?
Még mindig nagyon merül?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #5511 üzenetére
Annyira nem, hogy itt van a 8X-en is.
-
MODERÁTOR
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #5479 üzenetére
Nem vészes, teljesen használható a kijelző, azert szerintem ez a kijelző téma tul van lihegve kicsit mindenhol, marmint a felbontás. Nekem közvetlenül a lumia 820 előtt Galaxy s volt, azelőtt pedig Galaxy nexus. Elsőre mindenképpen fura volt nexus utan a Galaxy s gyengébb felbontása, es ügye a Lumia felbontása hasonlóan gyenge.. Sot, mivel nagyobb a kijelző, meg rosszabb, mint a Galaxy s.
Engem is a kijelző tartott vissza, de az aktuális kínálatból ez volt az egyetlen olyan készülék, ami szoba jöhetett. Bővíthető memoria, cserélhető akksi, elolapi kamera es amoled - ezt egyedul ez a készülék nyujtotta, illetve amugy is Nokiát szerettem volna kipróbálni.
Aztán elmentem L800-at es 900-at nézegetni es pont akkor érkezett meg a 820, ki sem volt rakva. A sebesség azonnal,érezhető volt a wp8 javára es kézbe véve a telefont azonnal ereztem, hogy ot szeretnem :-). Vékonyabb es jobb minőségűbb, mint a képeken, tenyleg mintha egy darab fémes cucc lenne, egybeontve.
Nekem a kijelző, mivel csak három lépésben állítható a fényerő, elsőre döbbenetesen tulszaturaltnak es,eros fenyunek tűnt. Az is persze. De én androidon egy külön programmal mindig levettem a fenyerot, itt wp-n nincs ilyen, ez nagyon hiányzik.Szerintetek lesz ilyen vagy ez valamiért nem lehetséges? Szoval engem inkabb ez zavar, mint a felbontás. Nappal persze oké de sötétben tul sok.
Mindenesetre a kijelző szép, nagyon fekete es nagyon élénk. Ez alapvetően nagyon klassz, de pl Google reader-nel ahol minden fekete-feher, illetve az aktuális csempe színeivel megy (apróbb betűk sokszor), nagyon erős a kontraszt a fehér es fekete között, nekem néha bántja a szemem. Illetve sötétben tul fényes es zavaró, h nem lehet a gyarinal tovább csökkenteni a fenyerot. Ezt leszámítva maga a felbontás nem zavaró, bar ketsegkivul sokkal jobb es kellemesebb egy jobb felbontas a szemnek, mint pl a Galaxy nexus. De a kijelző szep es nem foltos vagy valami.
A Nokia navigáció illetve Nokia programok pedig nagyon klasszak.
Remelem segített a hsz. Szoval osszessegeben a felbontás elviselhető, mert cserébe nincs más kompromisszum, legalabbis az én esetemben. A fenyerovel meg ugy vagyok, hogy hatha lesz ra alkalmazás (hozzáértők véleményét szívesen fogadom, hogy vajon lehet-e ilyet wp-re egyaltalan)
Murphistic: nagyon koszi a valaszt es a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #5477 üzenetére
Ez azért most meglepett.
Egyébként - ezért lehet kapok most a pofámra - de az amoled feketéje nagyon bejön wp esetén, szóval nekem az a technológia előnyt jelent és nem baj, hogy túlszaturáltak a színek.
Nem akartam idén telefont venni, de nagyon agyalok rajta, hogy beszerzek egy 820-at.
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #5474 üzenetére
Csak, hogy biztosak legyünk benne
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #5471 üzenetére
Rendben, ha 8x tapasztalatokrol is kapunk hasonlo beszamolot
Egyelore Murphistic velemenye lenne erdekes, hogy Nala hogy nez ki ez a dolog a tarhellyel.
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #5400 üzenetére
Nekem eddig nem volt fagyas fb fagyas. Te Power User vagy, biztosan azert van! Az ertesitesi rendszere viszont nem mukodik igazan jol most eppen 10 perces kesessel jott meg egy ertesites (bar lehet, hogy azert, mert be vagyok jelentkezve laptopon es erzekeli? Bar nem hiszem, szerintem akkor is ugyanugy kellene jonnie). Gondolom majd optimalizaljak elobb-utobb.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #5393 üzenetére
Nem mondom biztosra, de ha tudom megnézem a közeljövőben (nekem éjszaka kivétel nélkül töltőn van, de ha lesz egy napom mikor reggel nem sietek és van időm feltölteni az akkut, akkor megnézem
mbale: nekem nincs gondom a wifivel, eddig mindenhol jól működött.
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #5385 üzenetére
Hát itt valami nem ok...
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #5358 üzenetére
Majd tesztelgetem, mert szeretnem atlatni teljesen a mukodeset, csak alig van idom mostanaban ilyenekre.
(#5361) legiaap: amikor megjelent androidra az instagram, en is csodalkoztam, hogy ezert vannak ugy oda? sokkal jobb kepszerkesztoket hasznaltam azelott, szoval nem tudom..
(#5362) Plazmacucci: koszi, ki is probalom a kreativ studiot :-) meg a tobbit amit irtal. Face swap-ot mar ismerem, sokat lehet vele szorakozni egy baratom mutatta korabban, amikor meg androidom volt, arra is megjelent, de kozel sem olyan jo a hasznalata, mint wp-n
(#5367) blackmajesty: ez jo, hogy Te is erre jutottal, akkor ezek szerint tenyleg van benne racio! :-) Majd megprobalom atallittatni a fontos emberekkel es akkor mukodik. Viszont tegnap erdekes volt peldaul, hogy a facebook app jelezte egy 2-es szammal a bejovo uzeneteket egy csajtol, akit a beepitett chat-ben elerhetokent lattam, ott irtam is neki de csak kesobb vette eszre es ekkor valaszolt. Mindenesetre nem a beepitett chat ikonja jelezte az uj uzeneteket, hanem maga a facebook app ikonja. Ezt még nem sikerult megfejtenem, hogy miert es hogy
(#5371) legiaap: teljesen igazad van. viszont fura, de pl. az en csaladom egy resze (kulfold, idosebb emberek) mindig geprol kuld fb uzenetet, mert egyreszt nincs okostelefonja (whatsapp, stb), masreszt a fb-t mar ismeri es szivesebben hasznalja kommunikaciora, mint az e-mailt. Egyszeruen nem tudtam megmagyarazni, hogy e-mailt is ugyanolyan gyorsan megkapom - inkabb fb, mert ott mindig be vannak jelentkezve es egyszerubbnek tartjak
(#5372) Oppenheimer: whatsapp lekerult a napokban, gondolom frissitik eppen
Kerdes: a nokia maps es a bing maps ugyanaz nagyjabol? Mert nekem nokia terkep van, letoltheto a bing maps vagy nincs kulonbseg / nincs ertelme?
-
gyuromoj
veterán
válasz Oppenheimer #5366 üzenetére
Csak nekem ugrott be a Tranformers a videóról?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #5372 üzenetére
Levették, hegesztenek rajta valamit.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
RamboII
tag
válasz Oppenheimer #5352 üzenetére
csak wp8 alá jött?
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #5354 üzenetére
Én ma reggel egy androidos emberrel fb chateltem a beépített chat-tel. Eddig ez nem működött, illetve az is lehet, hogy ez az illető láthatóvá tette magát a normal asztali pc verzióban (böngészőben), es csak azokkal működik a chat, akik láthatóvá tettek magukat. Eddigi androidosokkal nem ment es nem is kaptam meg toluk az üzenetet, csak iphone/ipad/laptoprol jottek meg az üzenetek. Gondolom tenyleg ez a dolog lényege, vagy ha tudtok valamit ezzel kapcsolatban, osszatok meg
-
Integrale
veterán
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #5264 üzenetére
Igen ez a legmegfelelőbb szó erre az egészre. Elfogultak.
De a köbön!How are U today? Just kidding...I don't care!
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #5248 üzenetére
Nekem egyedül a jack elhelyezésével van bajom, az általad említett nehézséggel küzdök én is. A HD7 alján volt a jack, úgy sokkal jobb volt
Integrale: Én nem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #5212 üzenetére
Na szóval akkor neked is újraindulgat?
Feltettem a LasBoot vagy mi a neve progit és így látom mikor és hányszor indul újra, bár sok értelme nincs hogy nézem. Ettöl nem változik semmi sem.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
tdd587
őstag
válasz Oppenheimer #5181 üzenetére
Ha kímélni akarod az akkut, akkor ilyenkor húzd is le a töltőről. Az utolsó 10% töltése nem egészséges a li akkuknak.
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
félisten
válasz Oppenheimer #5217 üzenetére
Ja. Ami kirakja a szivecsket az akksira ha keves a kraft.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
válasz Oppenheimer #5212 üzenetére
Ha tobbszor is ujraindul majd, kapcsold ki a takarekos uzemmodot. Ha igazam van, ezt is az elozo oprendszerbol orokolte. Nekem is hetente ujraindult a 710 aztan kikapcsoltam es azota egyszer sem.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
veterán
válasz Oppenheimer #5163 üzenetére
Nem értem, miért nem hagytad rajta reggelig, aztán megnézed nap közben..
[Értem, hogy idle fogyasztást szeretnél nézni, de nap közben meg majd megint lemerül.. ]Everybody lies.
-
veterán
válasz Oppenheimer #5150 üzenetére
A hálózattal való folyamatos kapcsolattartás mindig is ette az akksit
Everybody lies.
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #5145 üzenetére
A 3 legnagyobb fogyasztó (kijelző, proci, UMTS chip) jóval nagyobb tudású, ezáltal hiába fejlettebb a gyártástechnológia, a fogyasztásuk is nő.
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #5141 üzenetére
Végül is, mivel már van magyar szótár, annyira nem nagy gond.
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #5136 üzenetére
Tényleg, a szótárba bevitt adott szó törölhető?
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #5119 üzenetére
Tapasztalataim szerint nem igazán érezhető a plusz fogyasztása az erősítőnek (valamennyit eszik, de nem csökken látványosan az üzemidő használat közben), bár tény hogy ilyen alacsony értéknél ígyis-úgyis lemerül Én mondjuk a HD7-nél megszoktam, hogy az én felhasználási szintemen egy nap jó esetben megvan. Ezzel azért az egy napot biztosabban kihúzom.
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #5117 üzenetére
3G? Valami tuti eszi az akksidat, 10 perc/1 % az nagyon nem normális.
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #5114 üzenetére
Azt is vedd figyelembe, hogy egy vatta új akksinál kell legalább 2-3 töltési ciklus, hogy elérje a maximális kapacitását, tekintve, hogy tegnap kaptad, gondolom még nincs meg
Everybody lies.
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #5114 üzenetére
Az csak hiszed.
Másrészt két dolog van:
1. akkunak is kell pár ciklus mire beáll a teljes kapacítás
2. sajnos a htc-k sosem a jó üzemidőről voltak híresek.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest