Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Egy kicsit figyelmetlen voltam amikor újra raktam a windowst
.Dokumentum mappákat a d meghajtón volt de nem figyeltem és sikkerült letörölnöm az újra rakott windowson a saját dokumentumok mappát így nincsen opció,hogy át szeretném rakni újra a d meghajtóra.Mert gyakorlatilag nincsen dokumentom mappám.A dektopot a d meghajtón a dokumentumok mappában volt de,hogy elcsesztem az is megszűnt amikor indítom a wint elkezd nekem kipakolni az asztalra a kedvenceket a cyberlink mappáit.Vagyis a lényeg,hogy elcsesztem,létezzik olyan program vagy a win saját programjával megtudom javítani,hogy a dokumentum mappáim?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Dokumentum mappákat a d meghajtón volt de nem figyeltem és sikkerült letörölnöm az újra rakott windowson a saját dokumentumok mappát így nincsen opció,hogy át szeretném rakni újra a d meghajtóra.Mert gyakorlatilag nincsen dokumentom mappám.A dektopot a d meghajtón a dokumentumok mappában volt de,hogy elcsesztem az is megszűnt amikor indítom a wint elkezd nekem kipakolni az asztalra a kedvenceket a cyberlink mappáit.Vagyis a lényeg,hogy elcsesztem,létezzik olyan program vagy a win saját programjával megtudom javítani,hogy a dokumentum mappáim?