Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
üdv
olyan kérdésem lenne, hogy a tálcára tudok-e rögzíteni egy megadott mappát. Tudom, hogy lehet mappát rögzíteni, de mikor újra megnyitom a dokumentumok, zenék...stb. jön be. Nekem olyan kellene, hogy az általam kívánt mappa jelenjen meg.

-
válasz
agyhalottak
üzenetére
BIOS-ban tiltsd le a floppy meghajtót.
-
agyhalottak
tag
Sziasztok!
Ebben a topicban annyi hsz. van, hogy könyvet lehetne belőle kiadni.
Ezért olvasás helyett inkább megkérdezem, biztos volt már ilyen hibáról szó.Win7 telepítő megáll a vége felé /kb. amikor kiírja, hogy telepítés befejezése/. Restart után már választható a safe mód is csak ott közli, hogy csökkentett módban nem tudja befejezni a telepítést. Normál módban meg bejön a logo és ennyi.
Ram tesztet futtattam, nincs gond. Ezelőtt is Win7 volt fent minden hiba nélkül. Csak a vga-m változott /9550 -> HD3850/.
Gépem: 2.8 Cerka - 320 sata - HD3850 - Asus P4s800d-x - LC500W
Alaplap nemrég lett cserélve /előző: asus P4S800D/Valaki esetleg tudna segíteni?

-
Mika1227
őstag
Kellene valamilyen olyan progi ami többféle egérmutatót adna Win7-hez!?
-
Morden24
nagyúr
Bing & Facebook bejelentés holnap, erre is érdemes lesz figyelni.
Azt okoskodják az okoskodók, hogy a Facebookban rögzített adataid, lájkolásaid stb.-k alapján lehet majd személyreszabott(abb)an keresni a Bingen.
Ha jó lesz, akkor ez nagy lépés az MS-nek, hogy idejében levadászta ezt az adut. -
szeva000
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
Jaja,ez nem bántott win

Én is ezen agyalok,hogy valami védelem leállítja.Az a fura,hogy igazából nem telepítettem semmit,3-4hónapig tökéletes volt és csak gondolt egyet.
Még átnézegetem ma a védelmet,hátha meglátok valamit...nem csak nézek
Ezt a biost akkor sem bántom,ha az életben nem lesz idő
...ezt a quad tuningot nem akarom újrakezdeni,ha már 1éve stabil 4GHz-en 
-
Morden24
nagyúr
válasz
szeva000
üzenetére
A Windows egyébként gyári, módosítatlan?
Nem lehet, hogy van valami rendszervédelmed, ami blokkolja az automatikus szinkronizációt?
Ilyenkor régebben (főleg ASUS lapoknál) sok esetben egy bios-frissítés megoldotta a gondot, de az még Vista alatt volt.Megj.: Nekem a time.windows.com van beállítva és pontos.
-
szeva000
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
azér ennyire hülye nem vagyok

De az a röhej,ezt tegnap már elmondtam,hogy linux alatt tökéletes az idő.Csak win 7-nél csinálja ezt.
Jah még észrevettem valamit... Sleep módból visszatérésnél jelszót kér.De az energiagazdálkodásban meg nem lehet kikapcsolni.Ezt is kb azóta csináljaBobsys: fut a w32time
-
szeva000
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
az internetes időbeállításoknál a time.windows.com van megadva(de próbáltam már másikkal is).Ha itt frissítek,azonnal beáll az idő normálisan.
Már próbáltam az időzónát is eltolni +2órával...azzal is később előjött a -2óra.
Nem is idegelne csak ha véletlen az időt később állítom be,mint ahogy elindítom az APC powerchutét,akkor az kakukk lesz és indíthatom újra. -
szeva000
addikt
Nah gép bekapcs és ez már nem csoda amit látok...a 8óra helyett 6óra,másodperc pontosan ismét 2óra késés a windows7 alatt.
Van valakinek még ötlete esetleg?(nem azért,mert annyira zavarna,de ha még használnom kell 1évig,mert muszáj lesz,lenne már jó végre) -
RootRulez
félisten
Én meg vagyok elégedve a Windows 7-el Ma 333 napos a rendszerem. Korábban a legtovább 197 napot bírt oprendszer a gépen (2007.04.18-2007.11.05-ig, ne nézzetek hülyének, de jegyzem) Tehát a Windows7-el egy kiemelkedő rekord született. előtte a Beta is ment 3 hónapig és nem azért töröltem le, mert bajom volt vele.

-
Darkness
aktív tag
Udv,
Lenne egy olyan kerdesem, hogy van -e olyan program, ami a Windows 7 Pro (x64) start menujet Vistasra alakitja?
Most az XP -n van egy ilyen amit hasznalok, s szeretnem ha a W7 is hasonloan nezne ki.elore is koszi...
-
yanna
addikt
Üdv!
Esküszöm
kotortam, mint egy jó könyvtáros, de akkor se tudom, miért nem működik se a képernyővédő, se a fényerő csökkentés, se a képernyő kikapcsolás a Lenovo notebookomon. 
Vista alatt minden ok.

-
-KP-
veterán
van valami mód arra, hogy olyan legyen a hangerőszabályzóm, mint xp alatt?
-
MTbc
senior tag
Sziasztok,én csinálok valamit rosszul vagy tényleg nem jelzi ki laptopnál Win7 a hátralévő akkumulátor időt csak a %-ot?

-
Morden24
nagyúr
válasz
SzlobiG
üzenetére
Próbálkozni lehet, először valszeg figyelmeztetést kapsz, miszerint kevés a memória. Rosszabb esetben tényleg appcrash.
Egyébként sebességet már nem igazán nyersz a kikapcsolásával, leginkább akkor nyúl hozzá, amikor kell, és amikor kell, akkor hiányozni fog, ha nincsen bekapcsolva
Azon kívül, ha valaki SSD-t használ (vagy orbitálisan nagy mennyiségű memóriát), szerintem totál értelmetlen kikapcsolni.(#30658) A_ScHuLcZ: Ezt a "picit gyorsul" dolgot tudnád valahogy számszerűsíteni, vagy valami? Mert én is kapcsoltam már ki, semmit nem gyorsult tőle a rendszer. Csak érdekel, hogy milyenek az egyéb tapasztalatok.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
Sztem meg kapcsold ki nyugodtan, ha pedig azt tapasztalod, hogy 1-2 program összeomlik emiatt, akkor majd visszakapcsolod, 1 próbát megér, mert picit gyorsul tőle a rendszered.
Nálam 4gigánál is ki van kapcsolva (illetve csak 3,5, mert ennyit lát belőle a 32bit), szoktam játszani is, de nem szokott elfogyni. -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Laccoss
üzenetére
Ezzel próbálkoztam már, még visszaálltam 1 képernyőre is a próba kedvéért, de nem segített. Szerintem ezt a logmein elsötétítő modult kellene leszedni, csak nem tudom hogy, mert külön telepített programként nem látszik, szerintem driverként telepítette. Csak emiatt meg nem húznám újra a gépet, kinyomozom hogyan lehetne leszedni, hisz lehet nem is ez a baja.
-
Mit gondoltok 6giga ram esetén ha kikapcsolom a lapozófilet lesz problémám?
-
Okoschka
csendes tag
válasz
Laccoss
üzenetére
Nekem a system32-ben nincs editorom.
gpedit.msc viszont van: Local Group Policy EditorAzt írja:
Fiókok: A rendszergazdai fiók állapota Letiltva
Ha ezt engedélyezzem, akkor sem mutatja a fiókokat
a vezérlőpult>felhasználói fiók>másik fiók kezelése> alatt semmiféle felhasználói fiókot. -
scope2007
addikt
hi!
win7be az alap win7es kép és hang codeceket érdemes lecserélni mondjuk erre a packra?
ffdshow 3597 64bit? ha igen akkor a gyáriakat mivel lehet kilőni? mert úgy tudom azokat levédi magának valahogy -
samgar
őstag
Sziasztok!
Még sosem találkoztam ilyen problémával. A napokban telepítettem újra a W7-et, 32bit. Minden rendesen működik, egy valami nem és egyetlen oldalon. A pdafanclub oldalán mikor elindítom a bejelentkezést, üres oldal fogad miután beírom a felhasználó nevemet és jelszavamat. Chrome böngészőt használok, de más böngészővel is ugyanígy járok, de csak ezen az oldalon. Egyszerűen nem tudok bejelentkezni, melóból meg simán.
valami bővítmény hiányozhat esetleg? Bár nem hinném, mert azt más oldal is jelezné, elég sokat böngészek. -
Dusee
őstag
válasz
Morden24
üzenetére
úgy ahogy mondod, ha rányomok az asztal megjelenítése gombra, akkor télleg csak a csupasz asztal lesz, és csak akkor jönnek elő, ha megnyitok vmit, pl. egy intézőt.
ha csak ráviszem az egeret, akkor nekem is mutatja őket.
nálam eddig sose volt ez, nemrégiben kezdte el csinálni, és gondoltam vmit elállítottam, tudja fene
-
RootRulez
félisten
jááj dupla.

nem tom micsináltam

-
RootRulez
félisten
...
-
Imi Csabi
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Everest és GPU-Z szerint 1 giga a dedikált memóriája. De ez nem feltétlen fedi a valóságot. Mivel tudnám ezt megnézni?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Eddig 1db 2GB-os memória volt a gépemben. Mivel még nem szándékoztam átállni 64 bitre, meg a dual chanelnek gyakorlati haszna nem igazán van, viszont esetenként jól jött volna kis többletram, beszereztem még egy 1GB-os ram modult. Mikor meglestem, hogy látja-e a gép (sajátgép tulajdonságok) láttam, hogy az élményindex frissítené magát, gondoltam egye fene (egyébként nem hat meg)
Meglepődve tapasztaltam, hogy az élményindexben több pontot kapott a memória sebesség. Értetlenül állok előtte, több lett ezért gyorsult is? Vagy lenne valami hibrid dual chanel, amivel tud élni a lapom?
Vagy mégis miért?Előtte:
Utána:
Ki mit szól ehhez, köszi: RR
-
A_ScHuLcZ
addikt
Van tippetek mi okozhatja azt a hibát, hogy ha huzamosabb ideig távoli asztalozok a gépemre, akkor miután hazaérek és ténylegesen elé ülök le nem ad képet? (pontosbítok, mivel 2 monitorom van, tehát az elsődleges amin a login képernyőnek kellene szerepelnie semmilyen képet nem ad, villog a led is rajta, készenléti üzemmódban van, a másodlagos monitor pedig tök fekete, át lehet rá húzni az egeret, de semmire nem megyek vele.
Viszont ha bármilyen távoli elérést segítő progival belépek rá (vnc, logmein), akkor azonnal visszajön a kép. Először VGA driverre gyanakodtam, de visszatettem 1 évvel régebbit, és azzal is ezt csinálja. Sőt a hiba jelentkezése óta (nem ez miatt, de) volt alaplap és vga cserém is, tehát új rendszert is kellett húznom. Kb másfél hónapja áll fenn a hiba, és már kezdem megelégelni. 1 dologra tudok gondolni, hogy esetleg a logmein kiegészítő okozza, amit fel kell telepíteni, hogy elsötétüljön távoli eléréskor a gazdaképernyő. De hogy ennek mi köze a windows-os távoli asztalhoz azt ne kérdezzétek, csak tippelek, mivel a logmein-t minden rendszertelepítéskor szinte az első dolgom feltenni.Várom az ötleteket!
(win7 x86 prof) -
koxos:8]
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen csak játékra kellene, a céges laptopomon vannak a programjaim amik kellenek.
-
koxos:8]
senior tag
Sziasztok
Win7-ből otthonra melyik változatot ajánlanátok?
Most veszek majd új gépet és arra, nem pakolnék fel már xp-t.
-
norbert29
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen , a különbségeket ismerem ezért is elég csak egy Home Premium.
Sőt elég lenne egy XP is nekem csak már azt nem találni a boltokban. -
norbert29
csendes tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy céges számítógépre telepíthetek Windows 7 home premiumot vagy minimum vennem kell egy Windows 7 Professionalt?
Mondjuk egy ilyet : [link]
Előre is köszi a válaszokat. -
-
bobsys
veterán
válasz
creed30
üzenetére
nem megoldhato, mert a d mogott van a szabad terulet
a d-re visszatolni meg, ugy probald, hogy azt a 300 parmegas teruleten torlod a particiot (nem particionalt terulet legyen) es utanna elvileg mar aktivnak kell lennie a d particion a kotet kiterjesztese opcionakszeva000 nincs valami ntp (time) server beallitva amivel szinkronizal?
-
szeva000
addikt
Hi!
Az miért lehet,hogy az óra a win7 alatt,minden kikapcsolás és indítás után 2órát késik?
Már az időzónát is +2órával állítottam,de ahhoz képest is egy leállítás után előjön a hiba. -
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Párszáz megát szerettem volna D:-ről áttenni a C:-re.
Lemezkezelő zsugorítani még tudta a D:-t annyival amennyivel növelni szerettem volna a C:-t (szabad terület) ,csak hozzáadni már nem tudta:
Ezután az Acronis Disk Director Suite progitól vártam hogy megoldja a dolgot,de nem sikerült.
Így próbáltam:
Akinek ez ügyben konkrét tapasztalatai vannak légyszíves segítsen.
Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OnePlus 15 - van plusz energia
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Alkoholista nevelde
- Jövedelem
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szeretem az ilyet, fejlődik a rendszer

Így próbáltam: