Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
jhos910
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
jhos910
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
3 verziót próbáltam meg, mindnél ugyan az a probléma.
De kipróbálom amit te linkeltél.Igen tudom, hogy újraindulás után folytatódik a telepítés viszont ahogy leírtam NEM folytatja csak újraindítgatja a gépet.
-
Rossi
addikt
Üdv!
Talán ti tudtok segíteni. Van egy fejhallgatóm, ami Windows 7 alatt tökéletesen működik, akár filmet nézek, akár zenét hallgatok. Viszont ha elindítok egy játékot, akkor bejön egy "alapzaj", sípolás, sercegés, statikus zörej-szerűség.
Mi lehet ez? Elég zavaró egy jelenség.
-
pzstm
titán
elnézést mindenkitől az offért, de gondoltam ezt muszáj látnotok.
[link]Redmondban buliztak a srácok

-
válasz
jhos910
üzenetére
Hali!
A képedről jól látszik, hogy az még egy régebbi verziójú Daemon Tools, jó eséllyel még nem támogatta a W7-et. Először nézd meg hogy telepített-e valamit, ha uninstallálható akkor tedd meg, ha nem, akkor mindenestül töröld a mappáját a program files x86-ból.
Ezt a változatot töltsd le és próba: [link]Fire.
-
jhos910
senior tag
Hali
Nem tudom hogy mennyire ide való ez a kérdés de felteszem.
Egy igen zavaró apróság. Nem tudom telepíteni a zsír új win 7re a deamon tools-t.Asztali pc-n minden gond nélkül felment, de notebookra nem.
2 kép a problémáról (sajna én sem tudok többet):
Ezután az ablak után csak folyamatosan újraindul a gép. Semmi előrehaladás a telepítésben.
-
válasz
GoodNewZ
üzenetére
Hali!
Kipróbálni nem tudom persze, de ha ezeket nem próbáltad, akkor tedd meg
AD200B_6570_Win7.zip
SoundMax_V51026605_XPVistaWin7.zipEmlékeim szerint valamelyik rendesen működik a kártyáddal...
Fire.
UI: Légy szíves ne írd félkövér betűkkel hozzászólást...
-
Hali!
Nézd meg, hogy a leszedett ISO-nak mennyi az MD5 értéke. Nagy valószínűséggel különbözni fog az eredeti MSDN/Technet-es ISO-któl ezért reklamál...
Próbáld meg EZT a progit.
(Haladó fülre menjél indítás után, ott kiválaszthatod, hogy W7, ennek a proginak nem ISO kell, hanem a telepítőlemez avagy ha már leszedted, akkor mountold fel)Fire.
-
GoodNewZ
csendes tag
Üdv mindenkinek ,az volna a kérdésem ,hogy tudnám megoldani a hangkártya driver problémám. Van egy beépitett hangkártyám ,amihez kaptam is drivert (soundmax adi1988 audio driver),de csak xp,vista driverek vannak rajta és a windows 7 szerencsémre nem támogatja. Keresgéltem a neten ,már nem is tudom ,hány verziót próbáltam ki azért, mert az 5.1es hangja nagyon halk lett miután o.r váltottam xp-ről 7-re. Ha tud valaki megoldást kérem irjon nagyon jó lenne.. Kösz előre is
-
fastleslie
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Először az volt fenn, amit a Win7 magának talált... Azzal elég gyatrán ment, és az Nvidia oldaláról a GF 6-os sorozathoz Win7 alá ajánlott drivere lett feltéve. Win7 élményindexet meg is dobta (játékok alatt nyújtott teljesítmény) de a valós játékok alatt ez nem jött vissza...
-
pzstm
titán
válasz
klambi
üzenetére
de ők már megtanulták, hogy ezen a fórumon ezt nem tolerálják...amúgy meg milyen felmérést végeztél, hogy ezt ki tudod jelenteni? Kapásból tudok 20 embert akinek jogtiszta....és akkor a diákok pl. minek warezolnának ha nekik ingyen jár eredeti??? (és 18-23 éves korosztály szerintem egész jelentős......ezenkívül ot vannak a nagy cégek illetve rendszermérnökök akiknek szintén eredetije van meg..)
Amúgy ha meg igaz az állításod, akkor én a kis részbe tartozok bele

-
válasz
fastleslie
üzenetére
Hali!
A VMware-ben van 3D támogatás, a VPC-ben nincs. Ennek ellenére azért egy mai modern játékot, ami egy izmos videokártyát is meg tud izzasztani, azt nyilván nem célszerű VMware alá felpakolni....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A VPC-t meg nem játékok futtatásához készítették, ezért nem támogatott a 3D...
Nem mellesleg a videokaridhoz W7-es gyári drivert tettél fel?
(Nem feltétlenül a legújabb a legjobb is régebbi videokarik esetében)Fire.
-
fastleslie
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
3D-s képességeket nem butítja le? a MS virtual PC pl. emulál egy nem 3D-s videokártyát...

-
válasz
fastleslie
üzenetére
Hali!
VMware Player (ingyenes)
Ha ezzel is lehet játszani alatta, akkor szerintem neked is megfelelhetIgaz, kell telepítgetni, meg ha nem ismered a VMware-t, akkor olvasgatni is a topic-jában, de talán érdemes...
Fire.
-
fastleslie
senior tag
Win7 és régi stratégiai játékok...
...olyan régiek, hogy csak XP SP2 kompatibilis módban indulnak el Win7 alatt. Mennek is rendesen, de egy újraindítás után vagy szaggatnak mint állat, vagy el sem indul a futás (feladatkezelő mutatja hogy el van indítva, de még sincs sehol...)
Azért is érdekes, mert egy bőven elegendő GF 6600GT videokariról van szó, és már egy sima FX5200-as karival is mennek szaggatás nélkül...
Minden játék eredeti!
Régi, nagy nevek...
Privi is jöhet ez ügyben! -
mobbo
senior tag
talán nem off itt és tudtok segíteni
win7 és AHCI alatt sata2 vinyóról sata2 vinyóra a másolás csak 70mb/s
ez normális?
1.2tera közel 6 óra volt, ami szerintem nagyon sokmi lehet a baj? abit ip35 dark rider alaplap (jmicron)
-
klambi
addikt
hello!
olyan kérdésem lenne ha frissítettünk windowst és ugye nem eredeti... a defender meg beadta a fekete hátteret és hogy "szoftver hamisítás áldozata"...
na ilyenkor tudtommal csak a rendszer újrahúzásával lehet megoldani, nincs más mód még esetleg??
-
bobalazs
nagyúr
Még egy kérdés - Lehet az ablakok hátterét sima fehérről bármilyen képfájlal helyettesíteni? Remélem értitek a kérdést, éjjeli órákban nehezebben gondolkozom.
-
bobalazs
nagyúr
Win 7 SP1 mikor lesz? Hallom hamarosan?
Meg hogy lesz szivás a warezolóknak mer 1033as update alapba benne van. -
Heffi
őstag
válasz
flash-
üzenetére
Azt nem tudom, mi az a minimum hardver, amin még normálisan elmegy a 7, de az egykori gépem, amit a kedves anyósom kapott meg, elboldogul vele(Sőt még játszani is lehet rajta):
ASUS P4P800-E Deluxe alaplap
2,8Ghz Pentium 4 proci
2x512MB DDR 400 Mhz ram
7600GT VGAAz majdnem biztos, hogy 1GB memória alatt már szenvedős használni, illetve a régebbi alaplapok integrált VGA-i sem nyerők.
-
flash-
veterán
sziasztok!
egy komlett pc-t szeretnék egy olyan minimal pc-t ami azért pont akkora sebességű-erősségű,hogy egy rátelepített windows 7 a szükséges programokkal,beállitásokkal is akadásmentesen átlagosan fusson.
Nem játékra,hanem hanfelvételre lenne használva a gép.
milyen procit,alaplapot,ramot,videokártyát tudtok ajánlani,ami kielégiti az igényeket,és mégis olcsó? -
atus72
őstag
"Lenovo notebookom van, Win7 64bit HP-mal
letöltöttem egy érintetlen msdn 64bit HP-ot, viszont azt nem tudtam aktiválni a matricán levő kóddal
maradt az eredeti, a számomra felesleges dolgokat töröltem, és láss csodát, kibírtam"Gratulálok, van egy ~Ft-os géped és barkácsmegoldásokat kell használnod, ha neked ez
tetszik akkor hajrá...
Megrendeltem a gépet, jövő héten okosabb leszek ebben a témában, arra leszek kíváncsi hogy a preinstalled win7 után mit ír ki a key checker és ez mivel másabb egy win7 sima oem-nél... -
Heffi
őstag
válasz
Daffni2
üzenetére
Köszönöm
,Le tudom tölteni a terméktámogatási oldalról.Még egy gyanús dolog: Win7 intalálásakor ezeknél a gépeknél a telepítő indulásakor, illetve az oprendszer kiválasztása előtti ablaknál (ha jól emlékezem) kb 4-5 percig gondolkodik a gép, mielőtt továbblép. Ez sem normális, ugye?
-
törölt tag
Helló, megint van gondom

Itt ahogy azt röviden leírtam, a Nortonos gépet újratelepítettem. Azóta ,hiába csatlakozik fel mind a kettő az otthoni csoporthoz. Nem igaázn jön össze a dolog.
Látja egymást a két gép, de most újabban a belépési azonosítóimat kéri, amit egyébként nem is fogad el.
Gondolom az Outpost okozza.
Az Outpostot ki is kellett kapcsolnom, mert különben ez fogad :
-
Heffi
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Mindig a legfrissebbet tettem rá, de a P5Q-E-hez már nem igazán adnak ki újat Asusék. A másik lap P5Q pro Turbo, azon is a legújabb Bios van.
Nem lehet, hogy valmi rossz illesztő akadályozza az ébresztést? Lehet, hogy már az alvó állapotba kerülés sem zajlik le tökéletesen.
-
bpx
őstag
válasz
atus72
üzenetére
és arra ugye nem is gondoltál, hogy lehet azt a pár dolgot uninstallálni is?
Lenovo notebookom van, Win7 64bit HP-mal
letöltöttem egy érintetlen msdn 64bit HP-ot, viszont azt nem tudtam aktiválni a matricán levő kóddal
maradt az eredeti, a számomra felesleges dolgokat töröltem, és láss csodát, kibírtam -
Heffi
őstag
Sziasztok!
Én is jövök egy olyan találkoztatok már... kérdéssel:
3 különböző gépnél is azonos hibajelenségre akadtam és nem tudom az okát. Win7 32bites oprendszer ASUS P45-s alaplapok esetében alvó állapotban annyira lefagy, hogy csak BIOS reset után tudom elindítani a gépet. Amíg ezt nem csinálom meg, nincs kép, csak a ventik pörögnek, se csippanás se semmi.
Ötlet?
-
spuros
őstag
Találkoztatok olyan problémával, hogy nem túl hosszú használat közben (max 2-3 óra) a rendszer elkezd beakadozni..
Értem ez alatt, hogy a flash tartalmak (a Chrome-ban), videók (VLC-ben) szaggatottan jelennek meg.. Egy restart után pedig olajozott minden (egy darabig).. Aztán egy idő után megint.. Ja a rendszer egy Win7 Home Premium 64-es.. A konfig egy C2D E7500 4 Gb ram és agy Gainward 9800GT 1Gb memóriával.. Kb. 2 hónapos windows telepítéssel.. Vagy talán még annyi sincs.Egy másik anomália a téridőben pedig tegnap este jelentkezett. A gépem nem kapcsolja be a monitort.. Mire kitapasztaltam mi lehet a gixer megőszültem. Rájöttem, ha nem akar bekapcsolni a monitor és csak a vga pörög maxon (mert amint a win elkezd tölteni az leszabályozza a ventit) akkor az egyik memória modult kiveszem meg visszateszem (persze kikapcsolt állapotban) uána rendszerint bekapcsol, betölt.. Lehet ez memória hiba? Érdemes egy memtest-et ráadnom éjjelre?
-
Garf.
tag
Valaki tud ebbe segiteni? [link]
Köszi Üdv. Garf. -
bubogabor
tag
Sziasztok a segitségeteket szeretnem kerni digi netem van dinmikus ip vel nincs ruterem wifim idöközönként bejon magátol egy uj hálozat mshome.net 192.168.1 es ip cimmel registrybe is bekerul ha kitorlom az eredeti digis kapcsolatom akkor is ott marad ez a halozat mitol lehet ez valakihez csatlakozok de hogyan? most rendben van van egy széllessávu kapcsolatom es egy nem azonositot halozat és a halokartyám ipv4 es kiszolgálojába is beirja magát
-
bobsys
veterán
válasz
atus72
üzenetére
Klikk license felteleket olvasd el
es egyben javitanam magamat is mert, nem kell szamla az eredetiseghez csak a matrica aminek a gepre ragasztva kell lennie"15. PROOF OF LICENSE.
Genuine Proof of License. If you acquired the software on a computer, or on a disc or other
media, a genuine Microsoft Certificate of Authenticity label with a genuine copy of the software identifies licensed software. To be valid, this label must be affixed to the computer or appear on the manufacturer’s or installer’s packaging. If you receive the label separately, it is invalid. You should keep label on the computer or the packaging that has the label on it to prove that you are licensed to use the software. If the computer comes with more than one genuine Certificate of Authenticity label, you may use each version of the software identified on those labels." -
Gabás
addikt
-
atus72
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
"Nagyon-nagyon csodálkoznék, ha a matrica megléte nem lenne elegendő a win7 legalitásához. Lehet egy sima adatvesztésed is, amikor elszáll a recovery partíció.
Gyári OEM lemez aktiválva a matricán levő kóddal szerintem tökéletesen megfelelő."Ha adavesztésem van akkor az evidens hogy a Lenovo-hoz beballagva pótolják nekem a cuccot de az megint csak a gyári image lesz nem original WIN7 install disk!
Egyszerűen nem értem ezt a szarakodást, nem értem hogy kinek okoznék kárt azzal hogy nem a gyári szoftvereket kérem hanem az eredeti szűz win7installt...
Egyébként úgy döntöttem hogy leszarom az egészet, felrakom a gyári cuccot beaktiválom,valahogy lementem az aktivációt és újrainstallálom.... csak ez szánalmas hogy erre nincs hivatalos megoldás anélkül hogy 2x megvegyem az oprendszert... -
válasz
csokoládé13
üzenetére
Hali!
Milyen laptopról van szó pontosan? A LAN-hoz van gyári W7-es driver(x86 vagy x64), ha igen, azt feltelepítetted?
Fire.
-
-
csokoládé13
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi a gyors választ!
Egyszerűen nem tudom mi lehet a baj! Két laptopom van, az egyikbe csak bedugom a kábelt és megy a net, a másik amit tegnap tettem újra (tisztaszoftveres-nem buhera W7) azon sehogy nem működik, már mindenfélét próbáltam. Szerintem nem a modemnél, illetve szolgáltatónál kell keresni a hibát.
Egyéb ötlet? -
atus72
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
akkor nem értetted a kérdést teljesen.
Nincs windowsról számlám mert az a géppel együtt jön a sok gyári szoftverrel együtt ami meg nem kellene.
Tehát van számlám a laptopról, meg van a gép alján egy matrica de az se nem OEM se nem RETAIL verzió...
Egyébként beszéltem a Microsoft-al és úgy tűnik nincs erre megoldás, azt javasolta hogy vegyem meg oprendszer nélkül, erre megkérdeztem hogy mégis hol?
Gyakorlatilag úgy tűnik az egyetlen HIVATALOS út hogy veszel még egy OEM WIN7-t...
Gratulálok a Lenovonak és a Microsoftnak is, de a legtöbb laptopgyártónál ugyanez a helyzet...
Ezekután akar a halál tiszta legális szoftvert...
-
-
atus72
őstag
Sziasztok,
Windows 7 licenszelési kérdésem lenne:
Szeretnék venni egy notebookot (Lenovo T410) de tiszta WIN7 kellen rá, ezalatt azt értem hogy nem a gyári image-t szeretném hasznáni mert az felrak mindenféle szart is ami nem kell. A kérdés az lenne hogy a "gyári" win7 licensz az érvényes-e arra
az esetre ha egy original OEM WIN7 cd-ről újratelepítem a cuccot?
Rohadt vicces lenne hogy gyakorlatilag 2x kellene megvennem az operndszert hogy rendesen használni tudjam.
Sajnos az IBM-től nem kaptam egyértelmű választ.
Nem kalózmegoldások érdekelnek, az kell hogy a win7 rendesen aktiválva legyen.
Köszönöm,
Üdv,
A -
válasz
csokoládé13
üzenetére
Hali!
Igen, nem kapsz IP-t. Amit most látsz adatok(egyes adatok), az annak az eszköznek az adatai, aminek ki kellene osztani az IP-t (többek közt).
Húzd ki egy időre a modemet, majd próba...
Ha más változás nem történt a gépben(semmilyen hálózati eszköz nem módosult), csak az hogy most W7-et telepítettél és a hiba továbbra is fennáll, akkor fel kell venni a kapcsolatot a szolgáltatóval...
(Lehet, hogy csak egy szerencsétlen egybeesés, hogy pont akkor van valami karbantartás stb, amikor a W7-et felraktad)
Fire.
-
csokoládé13
tag
Hello!
Segítségre lenne szükségem! Tegnap feltelepítettem a laptopomra a W7-et, de az internet sehogy nem akar működni (kábel net (TARR), közvetlen modemről). Nem azonosított hálózatot jelez, illetve a hálózati diagnosztika lefuttatása után: "A helyi kapcsolat nem rendelkezik érvényes IP- konfigurációval" szöveget írja ki.
Itt egy kép is, hátha ez mond Nektek valamit!
,
Előre is köszönöm a segítséget! -
-Philip-
tag
Sziasztok!
Spéci problémám van, ami talán pici, de mégis fontos.
Win7 alatt futtatott DOS programmal szeretnék a PC Speakeren, azaz az alaplapra kötött hangszórón hangot produkálni

XP-n és egyéb régebbi oprendszeren simán működött, win7-nél néma. Természetesen google az én barátom is, kerestem is egy egész munkanapot, de a talált megoldás (system32\drivers\beep.sys régebbi, XP-sre cseréje) sem oldotta meg a gondom. Szinte "vakon", a hangokra hagyatkozva használok egy könyvelőprogramot, mióta nincs csipogás, megőrjít hogy nem tudom hol járok..

Kérlek segítsetek nekem, ha valakinek van tippje, előre is köszönöm

-
sanzi89
addikt
Valamiért a nagy forgalmat bolnyolító WiFi-re gyanakszok. Nekem egy ASUS M51VA notim van, szobatársamnak pedig ASUS N50VN. Mindkettőnknek Intel WiFi Link 5100-as Wifi kártyája van. Neki se volt 1 fagyása se egész nyáron, nekem se. Most, hogy nagy forgalmat bonyolítunk WiFi-n (kb folyamatosan 2-3MB/sec adatmozgás) neki is volt 1 hét alatt 2 kékhalála, meg nekem is. Szerintem valahol itt kellene problémát keresni, mivel nem hiszem, hogy ez véletlen.
-
Tosee
őstag
válasz
sanzi89
üzenetére
Hali!
Szerintem itt hardverhiba lesz! De próbálkozz...
1. Frissítsd a számítógéphez csatlakoztatott eszközök drivereit
2. memóriateszt futtatása, lehetőleg ne win-alól (pl: memtest86, legalább 3-6 órát menjen, de az sem baj ha többet)
3. cpu tesztelése (pl: prime95, ennek is kell pár óra, teszt alatt figyelj a cpu hőmérsékletére)
3. cpu, ram, vga stb... hőmérsékletének ellenőrzése, hátha valami túlmelegszik -
sanzi89
addikt
Üdv.
Az utóbbi 2 napban 2 fagyásom is volt. Itt volna róla a 2 PrintScreen:
Semmilyen driverhez nem nyúltam hónapok óta, Windows 7 x64 Professional van telepítve. 1 hete jöttem fel albérletbe, ahol jobb net van, így folyamatosan megy a letöltés amikor be van kapcsolva a gép. Kb a letöltés 3MB/sec a feltöltés 1MB/sec. Ezen kívül semmi nem változott a gép felhasználását illetően. Egyszer filmnézés közben fagyott, egyszer csak neten olvasgatás közben.
Mi lehet a hiba?

-
Tosee
őstag
válasz
Pubszon
üzenetére
Üdv!
Jobb klikk a meghajtón -> tulajdonságok -> megosztás fül -> speciális megosztás
- mappa megosztása elé pipa
- engedélyek -> mindenki -> teljes hozzáférés, vagy olvasás, ez rajtad áll!
AlkalmazElvileg innentől már működnie kell!
Tűzfal vagy egyéb biztonsági szoftver nem korlátoz? -
-
Pubszon
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Délután megnézem, köszi.

Amúgy a rendszer a C-n van, én pedig a D-t akarom megosztani.
A másik kereséses kérdésre esetleg válasz? -
Pubszon
veterán
#28482 valaki?

(#28501) RootRulez: Ő is azt kérdezte, hogy ha kikapcsolja.

-
törölt tag
Helló, a gond ez lenne, a kérdés pedig ez : A rendszergazda fiókomon jó Csak a normál fiókon nem. Van arra mód, hogy a normál fiókot resetelhessem?
-
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- League of Legends
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Autós kamera eladó
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tudnak bulizni na.
Ötletes volt. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Régi, nagy nevek...

,Le tudom tölteni a terméktámogatási oldalról.