Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Apple iPhone 17 - alap
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Megvolt, hozzáférek már hozzájuk, de egy összevissza katyvasz az egész, pl egy képet se nyit meg, a hálózatos dolgozatomba, update információk kerültek, stb... Vagyis búcsút mondhatok 200giga adatnak?
-
ko9
addikt
Egy kis érdekesség a problémámhoz: Win7 telepítő parancssori módja szintén hozzáfér. A Lemezkezelő, ahol csatlakoztatni lehet, az megtudja már mondani az adatok elfoglalt helyét, és a partíció méretét is, vagyis nem lehet nagy baja a partíciónak.
Lemásolni szintén nem tudom, nincs elég hely, és külső vinyó hozzá. -
ko9
addikt
Üdv!
Volt tegnap egy kis partícionálási problémám, röviden nem sikerült egy átméretezés. Szerencsémre az adatok "elvileg" megmaradtak. Reggel fél8től fél1-ig futott a CHKDSK /f kapcsolóval, mire végzett elvileg. Az a problémám, hogy a Win7-et újraraktam, és csatlakoztatni akartam. Sikerült is, de mikor Sajátgépben rámegyek, egy Hozzáférés megtagadva üzenet fogad. Látja, hogy a partíció NTFS formátumú, viszont a méretét meg nem. Az a furcsa nekem, hogy Paragon 9-es Rescue Diskről bootolva látom az adatokat, meg is van minden.
Mit tudnék tenni vele, hogy a partíció használható legyen, lényeges adatveszteség nélkül? A töröld/formázd le típusú, meg jónagy balfasz voltál, meg csinálj sűrűbben biztonsági mentést típusú tippeket kérem kerüljük
Köszönöm a segítséget!
Ex -
Steelmanus
addikt
Ugyis probaltad mar hogy az Eszkozkezelo-bol eltavolitod a fizikai SATA-s DVD driveret hogy a kovetkezo inditasnal ujbol feltegye a drivert. Elotte tavolits el minden virtualisat. Mas. Tedd be a telepitolemezt elindul a telepites? Kilehet lepni belole de lagalabb tudod hogy mukodok-e az eszkoz W7 nelkul.
-
COPA
tag
Nincs ötlete senkinek az optikai bermuda-háromszögre? 39-es hibával elszáll nem engedi betölteni a drivert.. kérem, amennyiben lehetséges segítsetek!

-
Gelli
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Megnéztem az EasyBCD-t és a menüt sikerült kiíratni vele. De ha az XP-re mentem akkor nem találta a dolgokat, erre megnéztem újra és valamit állítottam, de rosszul, mert nem indul a Win7, nem tud bebootolni.. Szóval elrontottam, most a moot menüből indítottam az XP-t és onnan írok, szóval azt szeretném kérdezni, hogy javíthatnám meg a bcd fájlt? találtam olyanokat, hogy backup.bcd, de van itt róla egy kép. Lassan felkötöm magam, hogyan lehetek ekkora marha....
Nem került fel a kép..valami szerverhiba
-
COPA
tag
Feltelepítettem a MagicDisc-et. S lőn, lett még egy felkiáltójeles eszközöm.

-
COPA
tag
Lassan tüdőrákot kapok, illetve megoldom a államháztartás hiányt dohánycikkek vásárlása miatt. Megőrjít ez e probléma! A googli azt mondta, hogy plug & play szoftveres eszköz-számbavételezőt töröljem, de azt meg nem lehet - illetve nem tudom törölni. Hogy az a ...
-
COPA
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem próbáltam, valóban..., de elég fura jelenség, mivel a driverek telepítésekor jelzi, hogy nem tudja betölteni az eszköz driverét (pukkadjon meg). És "csak" az optikai meghajtók tűntek el...
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
a franc...
Hányszor játszom ezt még el? Először itt szoktam keresni, aztán google. Azt a hülye angolnyelvű leresést meg mindig elfelejtem
KÖSZÖNÖM!

Közben rátaláltam, a rendszerből... hát hülyét kapok... ezt nem hiszem el... ez ALAP, nem létezik, hogy nem vettem észre!
Óltári baklövés.Köszi mégegyszer!
-
bobsys
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
na basszus,
szoval anno ugyeskedtem vele, vhd-kent sikerult felrakni kulso hdd-re, de csak ugy, hogy a gep belso lemezen volt menu valaszto es igy indult is
szerintem csak szivas van vele -
COPA
tag
Segítségeteket kérem. Lassan 3/4 éve rendesen funkcionáló, normál Win7 van fenn a gépen. Minden tökéletesen működött. Két napja fedeztem fel, hogy a Sata DVD írónak és a virtuáis optikai meghajtónak a drivereit nem tudja betölteni. (a SATA winyó működik rendesen. Átdugdostam a kábeleket: semmi. A Daemon-Tools-t letöröltem, újra raktam: semmi. Letöröltem a meghajtó drivereket: ugyancsak semmi. Fizikailag kitöröltem a sys-eket: semmi. Rendszer-visszaállítást próbáltam: semmi.
Az eszközkezelőben továbbra is sárga kérdőjeles a két meghajtó: brü-hü-hü...

Nincs optikai meghajtóm és most kaptam meg a Rózsaszín párduc antológia hiányzó darabját és nem tudom kiirniiiii...
Ha valakinek van ötlete, kérem ossza meg velem! Köszönettel: CopAui.: Remélem jó fórumban tettem fel a kérdésemet...
-
lehet buta kérdés, nomeg külsőség az egész... de:
nem tudja valaki, hogy lehet aero mellett kilőni az ablakok árnyékát, vagy levenni az erejüket?
Egy óra volt mire megtaláltam az effektek kikapcsolását is... a kisegítő lehetőségek alatt
friss vagyok még ennek az oprendszernek a használatában, még csak ismerkedem vele...még jó, hogy ezer másik kérdésemre már rég választ kaptam itt a fórumon még azelött, hogy feltevődött t volna egyáltalán maga a kérdés

-
medium84
aktív tag
Mivel tudok .iso file-t csinálni?
-
medium84
aktív tag

-
-
medium84
aktív tag
Hali!
Lehet Win7-et CD-ről, esetleg pen drive-ról telepíteni? -
Gelli
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Megnéztem, de nem tudok sokat kibogozni belőle. Amúgy köszi a fáradozást. Pontosan mit kéne csinálnom?
-
Gelli
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Csak van valami megoldás...
-
cigam
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Egen, közben olvastam. Csak az oldal közepébe kukkantottam bele, és nyomtam egy választ. Mire a megoldashoz értem, már lejárt a mod.idő

-
Gelli
csendes tag
Sziasztok!
A korábbi problémámat megoldani vágyván, feltelepítettem egy üres vinyómra az XP-t. A Proi jól működik rajta, de most az a problémám, hogy a bootban kell állítgatnom minden indítás előtt, melyik oprendszert szeretném használni.
Kérdésem az lenne, hogyan tudnám beállítani, hogy indításkor rákérdezzen a gép, Windows7 vagy XP? Melyiket akarod?Remélem tudtok segíteni.
Köszi!
-
virkir
veterán
válasz
laca500
üzenetére
Először, mit jelent a megpróbálkozom vele. Hányszor raktál már win7-et újra az alig egy éves életciklusa alatt?
Másodszor, eredeti a telepítő?
Harmadszor, ha nincs szükséged extra funkciókra hardverileg akkor hagyd, hogy magának rakja fel esetleg az update keresse meg. Nem mindig jönnek be az összevadászott driverek.
A legtöbb géphez max a VGA és a hang drivert érdemes gyárival frissíteni. -
laca500
aktív tag
Hali.
Tegnap újra telepítettem a rendszeremet. Ilyenkor mindig megpróbálkozom a Win7 64 bit-s változattal, hátha javítottak rajta, de most már gyanakodni kezdtem hátha nálam van valami hiba.
A hiba a köv.
Maga a Win7 64bit szépen felmegy, semmi gond.
Midenféle drivert beszereztem amit lehetett 64 bit-hez. Alaplapi, Vga, Audió, STB.
Ezek is szépen felmennek.
Ilyenkor örülök, mert úgy néz ki, hogy végre én is használhatom a 64 bit-s változatot.
Aztán általában elkezdődnek a gondok.
Pl.: Soha nem sikerül egyik DVD író progit sem normális működésre bírni. Se a nero-t, se az ImgBurn-t, se az InfraRecorder-t. Elkezdik a lemezt megírni, de soha nem végeznek vele. Ha RW lemezt teszek be, akkor meg mindig csak törölni akarnak. Letörlik, aztán hibával leállnak, majd ha ismét elindítom a progit akkor ismét törlés majd megint íráshibával leállás.
Aztán, ha vbs kiterjesztésű file kerül az útjába, akkor kilép azzal az üzenettel, hogy nem tudja futtatni ezt file-t mert nincs hozzá megfelelő progi telepítve. Pedig van fent Visual Basic, meg C++ is mégse indúl el. A böngészők is egy idő után tök furcsaságokat csinálnak.
Itt aztán általában feladom a dolgot és megy vissza a 32 bit-s verzió. Most is így jártam.
Lehet, hogy proci, memória, vagy alaplap hibával állok szembe? Elképzelhető, vagy ez hülyeség? Valakinek volt már hasonló problémája?
Configom:
Asrock A770DE alaplap
QuadCore AMD Phenom X4 Black Edition 9600 Alap órajellel megy (2300Mhz) nincs húzva
2 x 1 GB 1066 Kingmax memória 5-5-5-15-s időzitéssel
MSI 250GTS VGAHa tudnátok valami okosat mondani megköszönném.
-
szeva000
addikt
Hali!
USB-s merevlemezre lehet valamilyen úton win 7-et telepíteni?
-
cigam
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Lemezkezelőben milyen az állapota? (nem lehet, hogy "idegen", és ezért nem férsz hozzá teljesen?)
-
oregcsóka
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nagyonszépen köszönöm a segítséget, zsela neked is, este ha több időm lesz, nekiugrok és megmókolom.

-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
Egy éve tökéletesen meg vagyok elégedve az itthoni hálózatommal, amely áll egy serverből linux os-el (ez osztja szét a netet 2db GigaBites hálókari segítségével (In-Out) egy Gigabites switch felé) és ebbe csatlakoztatva a Cat5e kábeleket kapják a gépek a netet.
A tegnapi nap észrevettem az egyik gépen (win7) egy érdekes jelenséget:
Tűzfal nincs a gépen, egyedül egy NOD32 víruskergető szaladgál rajta...
Nem értem, miért esik le 0%-ra a letöltés, aztán felugrik 10%-ra (100Mbit), de csak egy pillanatig tartja...Erre van vkinek ötlete, hogyan lehetne orvosolni?
(A netem 100Mbit/30Mbit)
-
virkir
veterán
Elképzelhető, volt már rá példa de nem jellemző.
A tuningra meg sajna semmi garancia nincs még akkor sem ha komplett gépet veszel, lehet nálad instabilabb a hálózat, vízér fut a gép alatt, nem jól áramlik a csí.
Szerintem először próbáld meg tuning és frissítés nélkül felrakni a wint majd a frissítéseket kisebb pakkokban és ha így megy a gép stabilan akkor lehet megpróbálkozni a tuningal. -
zsela
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Bocsi, nem vettem észre, hogy már megkapta a választ

CoolMan81 és virkir: megpróbálom ezt, de nem hinném, hogy innen fúj a szél. Az az érdekes, hogy volt úgy hogy több hétig is stabilan ment (a 32 bites verzió) és csak mostanában van, hogy egy napig birja csak...
Egyébként még magasabb órajelen is bőven stabil volt a cucc:
Ezt még a konfig előző tulaja készitette -
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nah, csak sikerült!
Először is kitöröltem minden jogosultságot.
Nyitottam egy rendszergazdai parancssort. Beírtam a
takeown /f <foldername> /r /d y parancsot, amivel rekurzívan átvettem a tulajdonosi jogot.
Aztán beírtam a icacls <foldername> /grant administrators:F /T
parancsot. Ezzel pedig rekurzívan teljes jogosultságot adtam az adminisztrátoroknak. Az administrators helyére beírtam a saját felhnevemet és újra kiadtam a parancsot. Így saját magamnak is rekurzívan teljes jogosultságot adtam.Természetesen a <foldername> helyére a mappa nevét írtam.
Így most már jó. Érzésem szerint a GUIból meghívva rosszul hajtja végre a parancsot.
-
WonderCSabo
félisten
Nézd meg a válaszomat...
-
zsela
tag
válasz
oregcsóka
üzenetére
Szia,
Én úgy tudom ez verzió függő.
Ultimate esetén a control panel-ban van egy rész, ahol be lehet állitani a display language-t.
Keress rá a language kifejezésre a Control Panelban és megtalálod. Gyanithatóan alapból csak a német lesz fent, de ott van egy link, amelyre kattintva megkeresi az elérhető nyelvi kiegészitéseket. Ezeket opcionális frissitésként tudod utána letölteni.Azt nem, hogy Ultimate-n kivűl más verzióknál is működik e ez?
-
Farkas82
tag
válasz
Lakers
üzenetére
Egy hónappal ezelőtt még egy saphire 4830-as volt a gépben 10.7- es driverrel, és akkor gyakorlatilag naponta csinálta. Akkor cseréltem vid karit 5450-re(meg családi okok miatt játék igényem -lehetőségem nullává vált) amihez a lemezen adott 10.3-os drivert tettem fel, és egy hónapon át nem fagyott, már meg is nyugodtam hogy a 4830 volt a hibás (egy éven át húzva ment XP alatt már ott is volt egy-két fagyás, de tömegesé akkor vált amikor agusztus elején win7-et tettem fel, szóval jogosnak éreztem a gyanusítást)de most az új kártyával is fagyott egyet a gép egy hónap után.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Farkas82
üzenetére
Frissítsd a VGA drivert.
A saját problémámra:
Most már safe módban próbáltam meg:
A partíción módósítottam, ahogy kell.
1. szint jó
2. szint és alatta rossz.A 2. szinten a fájlok mappák mind ilyen kis lock ikont kaptak.
Megpróbáltam a "Hitelesített felhasználóknak" jogot adni, de azt mondta hozzáférés megtagadva. Pedig én vagyok a tulaj. Ez mi?

-
Lakers
tag
Erre valaki tud megoldást? [hozzászolásom]
-
Farkas82
tag
Sziasztok!
Miért lehet hogy a win7 időnként,(heti 1-2szer) főleg filmnézés közben kidobja azt a hibaüzenetet hogy az asztali ablakkezelő hibát észlelt ezért leáll? Igazából látszólag minden működik ugyanúgy tovább, az aero felület is megvan. Ennél jóval ritkábban (havi 1-2 szer) látszólag minden előjel nélkül szintén filmezés közben ( illetve egyszer volt hogy csak a háttérképet váltogatta a gép) lenyom egy kékhalált és újraindul, és minden megy tovább mintha mi se történt volna.
A gépem: C2D E7400, Gigabyte EP43 DS3L, Kingmax DDR2 1066 4 GB, Saphire 5450, Gigabyte superb460, Coolermaster elite 335, 750-es samu HDD, Win7 ultimate 32 bit -
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát ez teljesen szar, a k*rva életbe már!
Megadom neki, h. mindenhol öröklődjön. Az első szinten még jo, de az alsó szinteken nem. Mi a franc van ezzel?
A 3. szint semmi jogosultságot nem kapott. Semmit. Alatta meg vhol igen? Miért Miért Miért?

-
oregcsóka
őstag
Sziasztok, az ismerősöm vásárolt Bécsben egy laptopot, német nyelvü WIN7 van rajta.
Létezik olyan legális megoldás, amivel a magyar nyelvet rá lehet tenni? -
bobsys
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
belotted a jogok kiosztasakor, hogy minden a gyerek objektum orokolje a szulo jogosultsag beallitasait?
-
Lakers
tag
Üdv!
Létrehoztam egy standard user felhasználó fiókot magamnak, a meglévő admin mellé, ami ugye telepítéskor jár... és a standard user-nél a legtöbb program telepítését, és indítását úgy engedélyezi ha az admin jelszót megadom.
Viszont van két program, ami simán feltelepült a standard user alatt, és az admin részből nem is látszik, illetve installnál nem kérte, hogy engedélyeze az admin... csak simán felnyomta magát.
Hol lehet azt beállítani, hogy ez a standard user, csak indítani tudja, és ne telepítsen (egy program átcsúszott...) -
WonderCSabo
félisten
Üdv!
Nagy gondjaim vannak a jogosultságokkal. Tegnap raktam újra a Windowst. Persze a többi partícióm a régi felhasználó jogosultsága alatt maradt. Kiröröltem minden jogosultságot, átvettem a tulajdont, és minden felhasználónak megadtam az írási/olvasási jogot. Ennek ellenére átnevezéskor mindig rendszergazdai jogosultságot kér, és a programjaim sem tudják módosítani a fájlokat. Pedig rekúrzívan csináltam.
Hogyan álíltsam be a jogosultságot, h. a sima fiókommal nem rendszergazdai jogosultsággal tudja a fájlokat módosítani?
Köszi!
Immy: Értem. Passz.
-
Immy
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mert ez egy sima C# progi amit írtam és nem kell telepíteni stb.
Akkor az hogy lehet, hogyha UAC 3as szinten van és jobbklikk rendszergazdaként való futtatáskor nem ugrik fel uac?
-
zsela
tag
Sziasztok,
Egy érdekes Win7-es problémában kérném a segitségeteket.
Adott a következő konfiguráció:
- Gigabyte 785GT UD3H
- AMD Phenom II 550 X2@ B50 X4 3,45GHz
- 2*2GB Kingmax DDR3 1333MHz
- WD Caviar Blue 500GB
- Sapphire HD5750 1GB Vapor-X
- Corsair HX620A problémám az, hogy egy-két nap után a frissen feltett Win7 nem indul el, az elején a Starting Windows feliratnál és a logónál megáll, és nem megy tovább. Vagy be sem jön a logó, hanem egyből bemegy Repair mode-be, és megpróbál megoldást találni, hogy miért nem tud elindulni a rendszer (persze nem talál).
Próbálkoztam 32 és 64 bites verzióval is, mindkettőnél ugyanez volt a helyzet.Ha valakinek van valamilyen ötlete, hogy mi lehet a probléma, kérem ossza meg velem!
Köszi! -
bobsys
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
bazze es tenyleg, na mindegy, ugysem volt nagy szam a konyv a linkje meg mar nincs meg -
bobsys
veterán
-
negyedes
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Va negy ful admin acc, ami el van rejtve. Kb olyan mint az xpe. Itt van. hogyan engedejezheted.
-
Immy
őstag
Üdv
Helpre van szükségem.
Adott egy c# program ami kitörli a user temp-et. (xp alatt működött)
Jó elérési útvonalat ad vissza viszont törölni nem engedi, mert nincs hozzá joga. Total commandert adminisztrátorként futtatva tudom törölni. (természetesen amit a rendszer épp használ, azt nem tudja törölni, de azt nem is akarom)Jobbklikk rendszergazdaként futtatva a programot kiírja, hogy nincs a törléshez jogom.
Amit furcsállok, hogy UAC nem kérdez rám, hogy tényleg adminisztrátorként akarom futtatni.(más progiknál pl.tcommender rákérdez) (3as szinten van UAC)Másik topicban ezt kérdezték: adminként korlátozott, vagy tényleges admin módban futtatod a törlést?
Akkor hogy is lehet tényleges admin módba futtatni?
Immy
-
cigam
titán
Ha a haverod wifizni akar, +w7-et, akkor vegyen magának egy laptopot. Vegye tudomásul, a céges laptopot céges dolgok intézésére adták neki, nem személyes használatra.
Ha ezt nem érti meg akkor tuti nem a NASA-nak dolgozik, de nem csak ott vannak cégtitkok. Ezeket pedig minden elérhető eszközzel védeni kell. Ha úgy gondolják a wifi gyenge láncszem, és nincs is céges wifi háló(vagy nincs jogosultsága használni), hát le van tiltva és kész.
-
mutyi
senior tag
Had ne menjek bele a részletekbe,de a lényeg annyi, hogy az alap rendszerben nem lehet használni a netbook wifi részét mivel le lett szedve a driver és mivel csak rendszergazdaként lehet drivert is telepíteni, így nem tudja használni.
Így találni kellett egy megoldást, ezért válaszottam hogy teszek akkor egy másik rendszert fel és így azt használhatja a melón kívül.
Nem az én gépem, a haveré,én csak segítek neki. -
Dexter68
addikt
Na áttértem, betértem (de nem tértem meg...). Két kérdésem maradt:
1. Wacom táblát használok, ez a szerencsétlen időnként táblagépnek hiszi vagy mi és karikákat jelenít meg a kurzor körül, hogy idegesítsen. Ezt hol lehet kiirtani belőle? Igazándiból ezt az egész "toll és érintés"-hülyeséget kipusztítanám, mert számomra felesleges.
2. Két monitoron dolgozom, eleinte nem volt gond (leszámítva, hogy a másodikon nagyon tré módon működik a cleartype), pár napja kitalálta, hogy csak az úgynevezett elsődleges monitoron indítja a programokat és oda bontja ki akkor is, ha mondjuk a tálcáról maximalizálom és nekem kell minden esetben átrángatni a másikra.
Ezekre vonatkozólag kéne nekem segítmény.
-
-
Morden24
nagyúr
válasz
bobsys
üzenetére
Sajnos USA-ban csak közvetett ismerős van, ezért kicsit bonyolult, és egyébként sem szeretek szívességeket kérni.
Más kérdés, hogy a Bing Bar kötelező voltát sem nagyon értem, mert hát na... Bing-et használok (jópár hónapja gyak. kizárólag), keresek vele elég sokat per nap, hadd ne kelljen már ilyen izéket telepítgetnem....
-
Morden24
nagyúr
Na ezért tudom rühellni néha a Microsoftot (félreértések elkerülése végett, nem a konkrét Bing Rewards miatt, hanem a jellemzően U.S. only dolgaik miatt... pfejj).
Pedig van egy-két cucc a katalógusban, amit szívesen elfgadtam volna...

-
cigam
titán
Mi a difi a "Névjegyár", és a Live-al települő Mail-ban használatos "Névjegyalbum" között?
Amit eddig észrevettem, hogy a mail-ból betudom importálni a Névjegytárat, a Névjegyalbumba, Viszont a Névjegyalbumból nemtudok .contact formátumú Névjegytárba illő fájlokat exportálni.
A Névjegyalbumot pedig összeszinkronizálja a beállított hotmail accountal, és ez jó.
De! Miért nem viszi át a képeket?
A Névjegytárban 1enként van letárolva (1 fájl egy személy) .contact kiterjesztésű fájlokban. Ezekben meg lehet adni, hogy kép is tartozzon hozzá.
A mail-ban nem jelennek meg ezek a képecskék, sőt nem is tudom módosítani, nincs rá menüpont. Szóval most mindenki zöldruhás arcnélküli rajzfílmfigura lett. Kivéve azok akik be vannak jelölve MSN-en ismerősnek. Merthogy azok megkapják az MSN-es avatarjukat. Ergo a Mail-ba épített névjegyalbum is képes kezelni a a bejegyzésekhez tartozó képeket.
Akkor adódik a logikus kérdés: miért nem ad lehetőséget egyedi képeket beállítani? -
Visormail
addikt
válasz
bozont
üzenetére
Elsőt nem tudom.
Másodikra ajánlom ezt ingyenes: http://www.partition-tool.com/personal.htm
100%-os megbízhatóságú nem létezik, norton particion manager is egyszer elrontotta és elvesztek az adatok így a létfontosságú dolgok mindenképp legyenek kimentve (amúgy is hiszen a vinyó is bármikor tönkremehet), de nagy %-ban nem szokott gond lenni. -
Visormail
addikt
1) A bios jelszót te állítottad be? Mert akkor nem jól csináltad. A felhasználói bios pass pont erre jogosít fel, beléphetsz megnézheted hogy mi van ott de nem állíthatsz át semmit. A teljes hozzáféréshez admin jelszó kell, ha te állítottál be user pass-t, akkor annyi a dolgod hogy bemész user jelszóval, rányomsz a set admin password lehetőségre megadsz egy jelszót, elmentés kilépés, legközelebb már azzal lépsz be.
2) Ha nem te állítottad be hanem van valakinek admin jelszava akkor attól elkéred, ha nem adja akkor is lehet állítania boot sorrendet anélkül hogy belépnél a biosba. Bootoláskor írja a bios hogy milyen opciókat érhetsz el különböző gombokkal, pl del a biosba lépéshez, F12 a boot sorrend állításhoz. Na azt megnyomod és választhatsz hogy miről induljon a gép (ez csak erre az egy indításra vonatkozik, legközelebb már megint az alapértelmezés szerint indul). -
bozont
veterán
Erre esetleg van valami megoldás?

Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple iPhone 17 - alap
- Sorozatok
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Battlefield 6
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Volt, hogy a bekapcsolt +2 mag okozott problémát egy idő után és/vagy a tuning.