Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Még sosem találkoztam ilyen problémával. A napokban telepítettem újra a W7-et, 32bit. Minden rendesen működik, egy valami nem és egyetlen oldalon. A pdafanclub oldalán mikor elindítom a bejelentkezést, üres oldal fogad miután beírom a felhasználó nevemet és jelszavamat. Chrome böngészőt használok, de más böngészővel is ugyanígy járok, de csak ezen az oldalon. Egyszerűen nem tudok bejelentkezni, melóból meg simán.
valami bővítmény hiányozhat esetleg? Bár nem hinném, mert azt más oldal is jelezné, elég sokat böngészek.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC játékok egyben
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest