Hirdetés
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
bobsys
veterán
pingelni tudod a niki-pc nevet?
ha nem akkor vedd fel a host fileba (C:\Windows\System32\drivers\etc)(#28891) vans? azt megprobalhatod, hogy a rossz profilodat elmented valahova, usert torlod, usert letrehozod, belepsz letrejon az uj profil, kilepsz, rendszergazdakent belepsz es az ntuser kezdetu filekon kivul mindent visszamasolsz az ujonnan letrehozott profilba
-
Dusee
őstag
válasz
lacka1111
üzenetére
ha egy kicsit vissza olvastál volna, akkor okosabb lettél volna

pont ezt kérdezték pár hsz-szel előtted.
windows 7 password recovery ezt javasolták.
innen keress egyet. -
lacka1111
tag
HElló!
Elfelejtettem a jelszót a gépemen. Hogy lehetne vhogy újraírni vagy feltörni?
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Adott win7 64bit prof. és egy hp 1020-as usb-s nyomtató.....
Probléma: xp sp3 alatt nem volt gond, a nyomtatót bármikor be és ki lehetett kapcsolni, a win látta, Win7 alatt sajnos csak akkor tudok nyomtatni ha a nyomtatót előbb kapcsolom be, mint a Pc-t....
Kerestem drivert hozá de a hivatalos oldalon is csak egy "régi" 32 bit-est találtam hozzá lehet, ez a gond? Azt nagy nehezen fel is mókoltam a leírás alapján megy is vele de csak az előbb említett módon....
Vagy esetleg érdemes lenne egy hp jetdirect drivert telepíteni?
Előre is köszönöm a segítséget!
- Alex -
-
Blizz
őstag
Sziasztok,lenne egy problémám amire nagyon rég keresem a megoldást,de sehol sem találok.A probléma a következő ha magasabbra veszem a hangot mint ami megszokott nálam (11) akkor egy idő után nem tudok lejátszani filmet egyszerűen megakad késöbb tölt be,nincs hangja.Mostanában pedig ahogy belépek a winbe már egyáltalán nem játsz le hangot filmekben.Winamp működik és a játékok hangja is rendbe van.A Youtubeon se tudok nézni semmilyen videot,ott is csak tölt, egy idő után látom,hogy elkezdi tölteni de semmi hang.
Magyarul vmikor van hang vmikor nincs.
Win7 64bit!
5.1es hangfal. -
bobsys
veterán
válasz
Tappancs2001
üzenetére
nem vagy rendszergazda, korlatozott rendszergazda vagy
lepj be a rendszergazda felhasznaloval es azzal menni fog, vagy indits az intezot rendszergazdakent (jobb eger az intezo ikonjan - futtatas rendszergazdakent)(#28882) csaresz002 bing -> windows 7 password recovery itt van pa
(#28883) Habsteve bing -> 0x00000050 page fault windows 7
de tobb mint valoszinu, hogy egy rossz memoria okozza (ram vagy video ram) -
vans?
őstag
udv,
sokadszorra is ugyanaz a problemam, megpedig az, hogy nem jelentkezik be a gepem, visszadob a bejelentkezesi ablakba a Win indulasakor. Alvoba szoktam csak rakni, igy csak akkor jon elo a problema, ha frissiteseket telepitett a gep. Masik felhasznaloval beenged. Elkepzelni sem tudom mi a gondja, de kurvara zavaro.Koszi.
-
csaresz002
senior tag
HEEEELP
elfelejtettem a jelszót az asztaligépen
mi tévő legyek?újra rakni nem akarom...azt írja hogy helyezzek be egy flash meghajtót...azzal lehet kezdeni valamit? 
valami jelszó kiadási izébizé

-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Az a problémám, hogy a Windows 7 Pro 64 bit oprendszerem nem engedi átnevezni a merevlemezeim (C, D, E) nevét. Mikor próbálkozom az átnevezésükkel (konkrétan az E meghajtót szeretném visszanevezni Nokia PC Suite installationról Helyi lemez (E
-re), állandóan azt írja ki, hiogy ehhez a művelethez rendszergazdai jogosultság szükséges és kattintson a tovább gombra. Ami után továbbra sem neveződik át a meghajtó. Ez furcsa, mert én vagyok a rendszergazda, jelszóval védett fiókkal. Előre is köszi a választ. Üdv 
-
bobsys
veterán
válasz
band1103
üzenetére
gpedit.msc
computer configuration - Administrative templates - windows components - windows error reporting alatt a Display Notification Errorha nincs gpedit.mac akkor pedig a kovetkezo registry kulcs
HKLM\Software\Policies\Microsoft\PCHealth\ErrorReporting!ShowUI valamint
HKLM\Software\Policies\Microsoft\PCHealth\ErrorReporting\DW!DWAllowHeadless
ertekeket kell modositani 0-ra -
band1103
őstag
Ki lehet azt kapcsolni valahol hogy ne küldjön hibaüzenetet a w7 ha kevés a memória?
-
3.Aragorn
addikt
Nem biztos hogy ide tartozik, de hogyan tudom megoldani azt a gondot, ha a rendszer bizonyos exe-fájlokat nem enged lefuttatni. Még rendszergazdaként sem, sőt ha leszedek hozzá egy bizonyos "Grant admin full Control" progit, azzal sem. 64 bites windows 7-em van egyébként...
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Gondom lenne, de lehet, hogy csak én vagyok az autista.
Szóval adott egy otthoni háló, egy wlan noti meg egy asztali, routerrel csatiznak.
Hogy tudok win7-ben megosztani más mappákat, mint a gyári "Képek, zenék, nyomtatók," stb mappák?
Egyszerűen nem tudok másik vinyót vagy mappát megosztani. nem engedi. Illetve az egyik gépről nem látom amit a másikon meg akarnék osztani, csak a gyári Képek, zenék, nyomtatók mappákat. már mindenféle wines segítséget, meg ezzel kapcsolatos súgó témakört el-elolvasgattam, de nem sikerült így sem.vagy nem is lehet ilyesmit csinálni?
Ha valaki, segítene, megköszönném.
üdv
-
need
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
köszi elxör hogy elolvastad

Ha a sambán nem azonos a felh.név/jelszó a windows7 fiókommal akkor ha rá kattintok a vinyóra közli hogy az eszköz használtban van! Ha azonos akkor nem fogadja el a jelszót

ez az egész röhejes! Ha a sambán nem adok jelszót akkor müködik rendesen látom és használni is tudom a hálózaton keresztül a vinyótDe ettől még röhejesebb amikor a win 7 tartalmát nem tudom megosztani a multis lejátszóval "elolvastam mindent előre hátra vissza oda keresztbe-hosszába videót néztem elolvastam a biztonságról a jogokról az örökölt jogokról..regystery átírás.. de még ezzel nincs vége van ismerösöm aki szintén win 7 használ igaz ő 32 bitest végig néztük a beállításokat az alpontokat a fő pontokat a mellékletet az almamelléketek a biztonságot a jogokat Látni lehet megosztást de csak az alap helyzetet amit a win 7 megoszt de amit én akarok azt nem. Komolyan mondom volt olyan srác akikek az sikerült mondtam neki gyere el ba*d+ és mutasd meg! "
És a multis tulajdonosok 90% azt mondja hogy szerencse kell hozzá vagy össze jön vagy nem!
NA EZ A RÖHEJES! -
need
addikt
A francba nem is gondoltam volna hogy ennyire nehéz kérdést tehettem föl a 28828 hsz ben!
nem csoda hogy én sem tudom... -
John Rose
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.Még ilyen problémával nem találkoztam és nem tudom a megoldását.Már 2 napja szenvedek a Win7 64bit verzió telepítésével,de a hiba a 32bites verziónál is jelentkezik.
A telepítés befejezéséig szépen megy minden,semmi hibaüzenetet nem kapok, de a telepítés befejezésénél újraindul a rendszer és amikor az asztalt kéne betöltenie a monitor lekapcsol és nem történik semmi hosszú időn át. A BIOS beállításait leellenőriztem és mégis mindig ez a hiba jelentkezik. Azért furcsa,mert egyrészt előtte Win7 32bites verzió volt fent és szépen működött,csak memóriabővítés miatt szeretném a 64bites rendszert feltenni,másrészt az Xp-t simán feltelepítem hiba nélkül.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
band1103
őstag
Hi!
Nem tudja valaki hogy hány %-os memóriaterheltségnél írja ki a rendszer (w7HPx64) hogy nincs több memória és mentsek és/vagy zárjak be programokat hogy elkerüljem az adatvesztést?
DJTJ: Nem vagy pontos
Dusee: A 32 bites os.-ek csupán 4gb-ot kezelnek. DE! Ebbe beletartozik az összes memória ami csak a házban van. Minden de minden amit memóriaként meg kell címezni. Az ok hogy igp-d van és a rendszer mem-ből hasítasz neki 512-öt, de nincs semmi más eszköz a gépben aminek van memóriája vagy cache vagy bármi?
-
törölt tag
Helló !
Az miért van, hogy a gépen található négy fiók közül csak a rendszergazdával enged bejelentkeztetni , a normállal meg nem ?
Ha normállal próbálom meg, akkor egyből kijelentkeztet. Ha azonban a rendszergazda alól a normál fióknak a típusát megváltoztatom rendszergazdára, akkor be enged jelentkeztetni vele, ha viszont visszaállítom normálra, megint nem 
-
Dusee
őstag
erre és erre esetleg válasz a nagy ie9 lázban?

mellesleg én is kipróbálom.szerk: már ie9 alól, tényleg tetszetős, jobb mint az ie8 minden szempontból, bár én maradok a firefox-nál

lenne még egy kérdésem:
van 4gb ram a gépemben, abból 512mb az integrált vga-nak megy, tehát maradna 3,5gb ramom, ezért is telepítettem 32 bites win7-et, mert per pill elég.
de a win azt írja, h 2,75gb használható, és a feladatkezelőbe is azt írja, h 2813mb az összes ramom. kép
ilyenkor mi van?
-
cascada
senior tag
De ha létrehozok egy új eszköztárat, megadok neki egy célmappát. Abba belemásolgatom az ikonokat, akkor szépen megjelenik az eszköztár. Bekerül a tálcán az eszköztáras listába is az új név. De nem értem miért tűnik el egy restartnél ha egyszer létrehoztam

-
Morden24
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Lehet meg vannak roggyanva a szerók...
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan probléma merült fel, hogy ha csinálok egy új eszköztárat a tálcára az ikonoknak, pl. egy Gyorsindítás nevűt, mint XP-ben és oda bepakolgatom szépen az ikonokat, majd beállitom a helyét, stb működik szépen. De ha újraindítom a gépet, akkor valamiért eltűnik az eszköztár és újra be kell állitani

Így állítom be: [link]Remélem tudtok rá mondani valami okosat

-
szabonagyur
félisten
Hali
Nem tudom mi a baj, de nekem nem akar lemászni az Ie9
MEgállt h szükséges fájlok letöltése és ennyi
Lassan 1 órája nem történik semmi
-
Morden24
nagyúr
válasz
bobsys
üzenetére
Nem, az a Platform preview volt.
Ez felülírja az előzőt. Ha nem gyerebe, akkor uninstall
De szerintem tetszeni fog

Szerk.: Csak nekem bugzik itt a PH-n a szmájlik meg szövegformázások használata? Tehát pl.: b
ugzik (beírtam, hogy bugzik, nyomtam egy szmájlit, erre bevágta a b és az u közé, mint látható). -
Psychonaut
veterán
Piszok gyors, és ez előny, jelszókezelő tetszik, UI nagyon bejön, dehát ezt már képek alapján tudtam is, Pin funkció valóságban még jobb, mint a cikkekben, egyedül a tabok elhelyezése nem tetszik, remélem valahogy át lehet majd őket helyezni addressbar alá.
UI: könyörgöm, rakjanak már végre össze egy rendes Internet options menüt, szerintem XP óta, de lehet még régebb óta ugyanez van.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Gorneck
üzenetére
Ja, meg fura, hogy nincsen alapban status bar.
Viszont csak így szép, ha előhozol egy favourites bar-t, akkor teljesen szétesik a dizájn, és igen ronda. Szóval minimalistán kell használni, így jó.A tab letörögetés/beillesztés zseniális. Letörni már Safariban is lehetett, szerintem zseniális funkció, de ott sem lehetett utána visszailleszteni. Nagyon fasza.
szerk.: Ehh, folyamatosan balra akarok nyúlni a kedvencekhez

-
-
válasz
Gorneck
üzenetére
Én még várok a teljesre, de nálam is alap böngésző lesz. Meg ahogy láttam, igen szépre sikeredett, amiinek nagyon örülök és annak is, hogy gyors és jobb lett mint a 8.

Kérdés: Akinek az ie7pro van telepítve, annak törölnie kell? Vagy működik vele? Mert amint látom egy download manager van benne.
Most nézen, nem kevés újdonság lesz benne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gorneck
legenda
-
need
addikt
Üdv..
van 1 érdekes problémám amire nem tudom a megoldást és szerintem több köze van a windows 7 mint máshoz!
van 1 multimédiás lejátszóm és azon van egy vinyó!
a multimediás lejátszó ip címét beírom a böngészőbe akkor eltudom érni a hálózaton ez ugye felh./jelszót ez egy alap jelszó minden esetben ez a része működik is!
A m.lejátszón van egy Samba szerver adtam neki felhasználó nevet / jelszót ami elöxör azonos volt a win 7 fiókomm felhasználó nevével jelszavával...később ezt lecseréltem másra hogy ne legyen azonos a 2ő
Automatikus bejelentkezést BE raktama m.lejátszóban!
A a m.lejátszón van egy vinyó amit látok a gépen de jelszót kér és ez a problémám!
Na ide melyik jelszó is kell?amivel a webes felületet nyitottam + az nem jó mert azzal csak maga a m.lejátszóhoz férek!
Elöxör a sambánál azonos volt a felh/jelszó a win 7 fiók felh./jelszavával nem fogadta el a jelszót!
Majd a Sambán átirtam más felh./jelszót akkor sem fogadta el!
Na akkor ide most milyen jelszó kell hogy elérjem a wd-n lévő vinyót???
Az otthoni csoportnál kivettem a jelszavas védelmet majd beraktam beírtam azt is és akkor sem működik! -
Bada Bing
tag
Azoktól kérek segítséget, akik sokat foglalkoznak az oprendszer kinézetével. Light on dark témákat keresek eddig sikertelenül. A High Contrast témák formájában ugyan alapból is vannak ilyen témák a Windows 7-ben, de ezek otromba, rikító színeket és túlságosan nagy kontrasztot alkalmaznak. Olyan felületre volna szükségem, ami amellett hogy sötét háttéren világos szöveget alkalmaz, használja az Aero felületet is, és kevésbé kontrasztos. Számomra ezek a témák bizonyultak a legergonomikusabbnak (honlapokon, témázható programokban).
-
Morden24
nagyúr
válasz
Koczka
üzenetére
Akkor gondolom abban a hülye Winamp-ban kéne beállítani, hogy ne piszkálja a video file-okat. Gondolom van valami options menu benne, ahol be lehet lőni a társításokat.
(#28825) Psychonaut: Ha a stabilitás kielégítő (és miért ne lenne, mostanság MS-nél a beta == RC, ami a feature readiness-t meg a stabilitást illeti), akkor nálam is, teljesen egyértelműen

-
Morden24
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
UK-ben 18:30-kor kezdődik, mi GMT +1-ben vagyunk, ergo fél nyolc

Én is várom már, ahogy megjelenik, megy fel a gépre. -
Koczka
tag
hol lehet módosítani hogy a videókat media player nyissa meg és ne a winamp?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Vagy elszámoltam? Valaki számolgasson helyettem.

18:30? -
Psychonaut
veterán
Most értem haza suliból, hol marad már a beta?

SZERK: Egy cikk addig is.
SZERK2: 19:30-kor kezdődik itteni idő szerint az event (GMT:18:30). -
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
restart után is gagyih

sztem valamelyik frissítést nem kelett volna integrálnom a telepítőbe... csak melyiket?

-
Laccoss
addikt
válasz
eladohardver
üzenetére
Vagy a vezérlőpult - hálózati és megosztási központ - speciális megosztási beállítások módosítása - jelszóval védett megosztás kikapcsolása-t választod, vagy ha van a gépen olyan fiók ami jelszavazva van, azt írod be. Ill. a megosztásnál a biztonság fülnél annak a felhasználónak adsz jogot a megosztott könyvtárra.
-
eladohardver
őstag
Hali! Frissen telepítettem W7 Ultimate Angolt 64 bitest 2 gépen... És az othoni csoportot létrehoztam illetve be írtam a másik gépen is ugyanazt a jelszót... Ennek ellenére, mint a képen is látszik mind2 gép ha megpróbálok csatlakozni a másikhoz, jelszót kér. WTF?

Mi a teendő?
Danke!
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő problémával találkoztam tegnap. A Nokia PC Suite programmal a mobilomba vett új memóriakártyámra másoltam vissza a pc-ről a régi kártyán lévő adatokat, és csak a másolás után vettem észre, hogy a gépemben lévő 3 merevlemez közül az E betüjelű Helyi lemez (E
-ről átneveződött Nokia PC Suite Installation-ra, és a meghajtó ikonja is felvette a program ikonját. Ezt az állapotot hogyan tudnám visszacsinálni? Előre is köszi a választ. 
-
-
ra^ven
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Még egy kérdés lenne:
Itt a leírásban úgy látom hogy van MBR és GTP disc.
A GTP=extended, tehát logikai? vagy most hülyeséget mondtam.
Mert van egy ilyen konvertálási lehetőség azt hiszem. -
-
ra^ven
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez azért lehet érdekes mert akkro valóban 3 elsődleges van , a 4. nél ami nalam 638giga unallocatedként rányomtam és már úgy kínálta fel hogy új egyszerű kötet és nem új kötetet, ez azt takarhatja hogy logikait csinált belőle?
de a logikainak világoszöldként kellene látszania lemezkezelőben de nem az lett, ha lehet színekről beszélni.
-
válasz
ra^ven
üzenetére
Hali!
Ha pl W7 telepítésekor minden partíciót letörölsz, majd újra létrehoznál 3 partíciót, mint a mostani helyzetben, akkor az első 3-at automatikusan elsődlegesnek(ebben a 100megás recovery partíció is benne van), míg a többit már extended-en belül logikai meghajtóként hozná létre.
Az optimizmusomban nem kell bízni, viszont partíciókezelési ismereteimben nyugodtan...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én pl "nem engedem meg" a W7-nek, hogy azt a 100 megás partíciót létrehozz, egyszerűen előparticionálom a HDD-t, mielőtt telepítem, létrehozok egy elsődlegest az OS-nek, meg legalább 1-et(extended/logikai-t) a maradéknak. Ilyenkor a W7 telepítő nem hozza létre a 100megás részt.
(Ha valaki W= ultimate-al rendselkezik, és a rendszerpartíciót is titkosítani szeretné bitlockerrel, akkor viszont kötelező a 100 megás partíció megléte)Fire.
-
ra^ven
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Bízom az optimizmusodban és abban, hogy ez lehet a hiba oka.
Köszönöm szépen.
De azt még mindig nem értem miért nem lehet win7 lemezkezelővel hasonlóan eljárni mint a winxpjével.
Még nagyon nincs semmi, talan 2 napos vinyo, most akartam telerakni, remélem egyszerű használni. -
válasz
ra^ven
üzenetére
Hali!
Igen, ez elég egyértelmű, hisz csak a W7-es HDD van 4 elsődleges, plusz a másik HDD 1 elsődleges meg a lokiai.
Az F meghajtót kellene átkonvertálni logikaira azza a progival, természetesen ez idő alatt a másik HDD nem lehet rádugva, mert megint úgy jársz...
(Nagyon értékes adatok se legyenek az F-en, így látatlanba nem tudhatom pontosan mi a helyzet, csak annyit mondhtaok hogy jó eséllyel megoldódik gond nélkül)Fire.
-
ra^ven
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hmm, elgondolkodtató.
Anno Winxp esetében a lemezkezelőben úgy csináltam, hogy volt egy elsődleges partíció, és utána volt egy olyan lehetőség hogy csináltam egy nagy kiterjesztettet, és abból csíptem le logikaikat.A mostani sata-s vinyó 1TB
C:\ 100gb windows7 elsődleges
D:\ 100mb rendszer számára fenntartott elsődleges
E:\ 200gb dokumentumok elsődleges
F:\ maradék 6** egyéb elsődlegesA windows7 lemezkezelőjében is kerestem ilyen megoldást, de nem találtam, akkor ezzel a progival próbálkozzak?
Előre is köszi.
-
Rolika82
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Abbol gondolom, h win7, mivel xp-nél ilyen problémával nem találkoztam. Amugy sok oldalon elöjött ez a hiba facebook, origo stb., de nem mindig, sőt csak azóta mióta ujratettem a win7et(kb. 1,5 hónapja) elötte sem volt probléma. Én valami plugin problémára gyanakodok.
IEvel nem próbáltam, de igazság szerint nem is szeretném. -
-
ra^ven
senior tag
up!

(#28790) -
válasz
Rolika82
üzenetére
Hali!
1. Azt miből gondolod/feltételezed, hogy ennek a W7-hez van köze?
2. IE-vel is kipróbáltad?
3. Nem lehet hogy csak azon az oldalon lévő videókkal van gond?
(Ha nem publikus, privbe küld el az oldal címét, megnézem)Fire.
UI: A 3.6.9-es FF W7 x64 alatt nálam egy bughalmaz, de sajnos nem csak nálam, pl virkir kolléga is erről számolt be. Mindketten visszapakoltuk a 3.6.8-ast...
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Eleg hosszadalmas lenne mindent atmasolni a masikra ( vagy van ennek egyszeru modja is? ) , masreszt at van minden alakitva (desktop, stb.)
azért köszi a gyors segítséget 
mi tévő legyek?újra rakni nem akarom...azt írja hogy helyezzek be egy flash meghajtót...azzal lehet kezdeni valamit?

ugzik (beírtam, hogy bugzik, nyomtam egy szmájlit, erre bevágta a b és az u közé, mint látható).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)