Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Garf.
tag
Valaki tud segiteni abba, hogy miért nem lehet Win7 alatt elérni a gépet igy \\ipcim\d$ kéri hogy irjam be a felh. nevet és jelszót de nem fogadja el. Eddig xp és vista alatt is mülödött de win7 alatt valamiért nem tudom beállitani.
-
válasz
csoszogi
üzenetére
Nézzd meg jobban és meglátod mi a megoldás... Látod?!
Szerintem nem.... Na a külső vinyón van valami régebbi windows maradék, amint látod, active és ezt te nem fogod tudni win alol formázni, meg más egyébet csinálni vele.
A minap én is szívtam ilyen géppel, hogy a srácnak nem 100 megás partíciót csinált, hanem egy másik 300 gigás parícióra kerültek a boot fájlokat .... És win alol nem endegett semmit formázni.
Ja és minden win telepítéskor a 300 gigás rész, törlődött...
Szóval azt csúnyán win 7 vagy xp telepítővel legyúrod és menni fog utána simám...
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
tudod az az érdekes, hogy ugyanezzel a bios-al nem volt semmi háklija az XP alatt, kapjabeBillGéc !!

-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nos, elküldtem szundiba.
de, az egérkatt felébresztette, csak NEMTUDOK JELSZÓT BEÍRNI, MERT NEMLÁTJA A BILL-t !
És az egeret sem, hiába toszogatom, nemreagáll a kurzor !!
miszarez ?? -
csoszogi
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
bocs nem irtam reszletesen. Regi laptop XP-vel minden oke, sok adat is van rajta latszik is. Uj laptop win7-el,, es az csinalja ezt. Google olvasva forumok nezegetve kb az jon le hogy mindenkinek mas valik be vagy semmi.... A masik kulso hdd-t latja siman, az is NTFS rendszeru. Mikor a security ballitasokat probalgattam akkor lattam atfutni a fileokat, nevekkel, de nem valtozott semmi. meg olvasok kicsit a Google on...
-
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
hehehe.
nanemán,
az usb-s egerem mindig is felébresztette alvásból a gépet , és a billentyűzet space is, az XP-n azvolt a wake up call-om !!
de az hiba, hogy power gomb rövid nyomás után nemérzékeli sem az egeret sem a billentyűzetet, mintahogy írtamvolt !!
mértisnem? -
csoszogi
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
nezd meg a fenti linket az lathato...bocs mint latod ujonc vagyok

-
válasz
csoszogi
üzenetére
Hali!
Jó kicsi lett az a kép, de sebaj, "nagyítóval megvizsgálva"
úgy látszik nincs ott A betűjel. próbáld meg, hogy leállítod a gépet, lehúzod a hdd-t és minden USB-s eszközt. Indítsd el a gépet/OS-t és amikor felállt a W7, akkor csatlakoztasd a HDD-t, lehetőleg valamelyik hátsó USB csatlakozóba...Szerk
UDF fájlrendszernek ismeri fel, az nem jó...Na majd meglátjuk...Fire.
-
csoszogi
tag
-
csoszogi
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
koszi a gyors valaszt, kuldom a kepet. Mar egyszer atneveztem, igy lett belole I elotte G volt.
bena vagyok kepet feltoltottem de hogy lesz az lathato?
[link] -
válasz
csoszogi
üzenetére
Hali!
Lemezkezelőben nézd meg, dobj be róla egy képet. Lehet, Te is abban a helyzetben vagy, mint nem rég egy kérdező ([link]), A meghajtóként is szerepelt a HDD, mintha floppy meghajtó lenne az egyik része. Ha ez a szitu, akkor BIOS-ban letiltani a floppymeghajtót (gondolom nincs).
Fire.
-
-
csoszogi
tag
A kulso merevlemezes forumban mar feltettem ezt a kerdest, de lehet hogy itt is talalkozott mar valaki hasonlo problemaval ezert ide is bemasolom:
Sziasztok
Van egy WDMybook essential 1tb külső merevlemezem, USB csatlakozasu.Eddig XP alatt hasznaltam, semmi gond nem volt vele. Most Win7 alatt probaltam es a kovetkezot tapasztaltam: ha csatlakoztattam, akkor a gyari integralt virtualis CD-t latja, latja a lemezt is, viszont azt irja ki hogy nincs rajta adat akarom-e formazni ( G is not accessible, acces is denied). Futtattama a chkdsk G: /r parancsot, megcsinalta minden oke de tovabbra sem latja a win7 csak az XP
Erre tudtok valami megoldast?
Frissites is megvolt, meg a security tabon is probaltam allitani, de tovabbra is semmi...
Egy masik kulso HDD-t gond nelkul felismert lattam a fileokat masoltam irtam ra illetve masoltam rola.... Mikor piszkalom a secutrity ballitasokat(egy helyen ezt a tanacsot olvastam), akkor vegigmegy a file listan, de nem modosul a security beallitas. Elvileg ezt nem is kellene piszkalni.. A netet nezegetem, de igazi megoldast meg nem talaltam..valaszotokat elore is koszonom
-
válasz
üzenetére
Hali!
Alvásból alapesetben PS2-es billentyűzet nem ébresztheti fel a gépet, mint ahogy az egér mozgatása sem. Tedd le alvásba ismét, aztán kattints egyet az egérrel, s lőn ébredés.
(Mielőtt még szétbombáznád a BIOS-t)
Fire.
UI: Ha az egér is PS2-es, akkor az sem feltétlenül fogja felébreszteni (de vannak még "csodák"), ez esetben csak a power gomb használatos, de ez meg nem hiba...
-
törölt tag
egy kérdés erejéig közbevágnék az egymás szidalmazása topicban !!

Kérdés:
Az asztali pc ( FuSi Celsius) elmegy szundi módba, de ha megmozgatom az egeret , nem reagál, ujra bekapcsoláskor beindul a kütyü, feljön standby-ból a login képernyő és kéri a jelszót, de semmilyen billentyűnyomásra nem reagál ! (mintha nemlátná a billentyűt)
Látszólag az egér "megy", mert pirosan világít, de hiába mozgatom, no reaction.magyarul semmit nemtudok vele tenni, le kell kapcsolnom hosszú powergombbal, utána bekapcs és akkor kvázi restart után müxik.
Ezmiszar?
"Power management" ?
valami hülyeség a beállításokban??
valakinek hasonló voltmár ??
-
Ha úgy sem megy, ahogy mondták, akkor vtúláramot is kaphattál.
Esetleg próbéáld meg, hogy kikapcsolod a gépet, kihúzod, vissza dugod, belépsz bios-ba majd defaultra rakod. Újra indítod és megnézed látja-e. Ha nem, akkor valamid oda lett...Melyik parancsal tudom megnézni mennyi ideje megy a win?
-
ttt1
őstag
Segítséget kérnék. Ma volt 1 áramszünetem és azóta nem müködik se a dvd iró(látni látja a bios is win is) se a daemon tools progi sem.Ua a hiba nem ad meghajtó jelet mellé igy nem lehet használni. Daemon tolst leszedtem registriböl kitöröltem, ujraraktam ua a probléma dvd irót is probáltam frissiteni(firmwaret nem engedi mert no device üzit kapok) win 7 alatt meg "ide" driver nincs. Intel driverét felraktam de ua e helyzet...Vkinek vmilyen ötlet?
-
Morden24
nagyúr
válasz
szepsy
üzenetére
Igen, az. Gondolom te is a napi betevőért küzdesz ilyen konfiggal, szóval megértem, hogy lopnod kell.
Mellesleg ha már lopott, akkor legalább fognád be a szádat, és nem éreznéd kurva vagány dolognak, amit kretén módon, virágnyelvben kell megosztanod. Menj máskor a Pirate Bayre tanácsért, ott biztos májer ez a stílus.
-
Morden24
nagyúr
válasz
szepsy
üzenetére
Talán azért, mert asztali gép, és egy kicsit többmindent kell felrakni, felismerni.
Egyébként gratulálok hozzá, hogy azt méred, hogy a telepítő mennyi idő alatt tölt be. Roppant fontos adat.A rendszergazdás hülyeséget UAC-nek hívják, és egyébként Vista óta hiába vagy rendszergazda, az okos júzerek miatt az XP példájából kiindulva már nem alkalmazod defaultban a rendszergazdai jogkört, mindössze élhetsz vele, ha úgy döntesz.
Ha még a nevét sem tudod, meg azt sem, hogy hol kell kikapcsolni, akkor szívem szerint meg sem mondanám, hogy hol kapcsold ki, mert egyébként egy fontos védelmi vonal a géped esetén (tudom, jön mindjárt a szöveg, hogy de te tudod, hogy mit futtatsz a gépeden, mely beszólás konkrét bizonyíték arra, hogy fingja nincs a delikvensnek, hogy miről szól a probléma), de mivel az emberektől nem lehet elvenni a jogot, hogy hülyék legyenek, ezért írd be a start menu-be, hogy UAC, és a rendkívül bonyolult csúszkát húzd le a legalsó állásra.Ja, és nem tudom, hogy mit jelent a
az eredeti mellett, de ez itt nem az általános iskola, itt nem vagány, ha virágnyelven magyarázol, főleg azt nem, hogy csak lopni tudtál. -
cekkk
veterán
Sziasztok!
olyan gondlom lenne, hogy van nálam egy külső usb vinyó másolni tudok róla 25ezerrel is de rá másolni már nem tudok mert a Win7 leválasztja egy idő után utána meg újra látja. tegnap is ezt csinálta ma újra raktam a win7et (eredeti msdna-s). valakinek valami ötlete?
-
szepsy
senior tag
Lemértem tesóm laptomján 15 mp alatt tölt win 7 telepítésnél, nekem 5 perc, miért??
Másik: most tetem fel a home premiumot (természetesen eredeti
), ezt a rendszergazdás hülyeséget, hogy is kell kiiktatni, mindig elfelejtem?Mindent csak a rendszergazda csinálhat.Pedig én vagyok az. -
BullKoxa
őstag
na megoldódott,csináltam egy H meghajtót és úgy már települt,le un installáltam és eltüntettem a H meghajtót,most felment az F-re.
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Lenne egy kis problémám a Steam-al,merevlemez átnevezése után H -n volt,most nincs H.Remélem tudtok más megoldást mondani mint hogy tegyem újra a rendszert.Köszönöm előre is.
-
Morden24
nagyúr
A hálókártya managementjében körülnézhetsz, de szerintem ha minden egyéb működik, akkor arról nem a Win vagy a kártya vezérlése tehet. Egyébként azért kérdeztem, mert szerencsére Winampot utoljára a 2.valamennyi környékén láttam, így feltételeztem, hogy esetleg van valami erre vonatkozó beállítás.
ACPI2 sajnos passz.
-
dim dim
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ez megfelelő.
időközben kaptam egy devcon-t használó javaslatot, ami sokszor bonyolultabb, és ugyanezt tudja. szóval, "megéri " használni.köszönöm
-
válasz
dim dim
üzenetére
Hali!
Bemész a hálózati és megosztási központba, bal oldalt adapter beállítások módosítása, jobb egér a kívánt hálókártyán, parancsikon létrehozása.
Ilyenkor létrejön az asztalon egy ikon, amelyre jobb egérrel kattintva engedélyezheted avagy letilthatod a kapcsolatot.Ha ez nem megfelelő, akkor passz...
Fire.
-
dim dim
tag
Üdv Fórum!
Hogyan tudok Win7 alatt olyan parancsikon készíteni az asztalra, amellyel egy (dupla) kattintással letilthatok, majd egy másik ikonnal engedélyezhetek a gépben levő hálókártyát?
Anélkül, hogy az eszközkezelőben kéne állandóan bolyongani?Köszönöm
-
dokar
addikt
winamp-en netrádiót hallgatok. ha kikapcsolom a monitort, akkor pár perc múlva megszakad a zene. ha bekapcoslom a monitort, akkor újra szól. a netkapcsolat nem megy el, mert a torrent megy. van vmi spéci beállítás az energiagazdálkodásnál, hogy a netrádiót ne lője le?
-
picirizs
csendes tag
Feladom.
Tettem a gépre x86-os Win7-et, a játék úgy sem indult el. Gondoltam telepítek egy XP-t, de itt is akadályba ütköztem. Megcsinálom neki a külön partíciót, formázom, rátelepítem, majd mikor az érdemi munka előtt újrabootol a gép, kiírja, hogy "Hiba a rendszer indításakor." -
pepe0044
csendes tag
válasz
kissdl
üzenetére
Sikerült megoldani a hibaüzenetet, és gond nélkül lefutott a program a regeditbe megnéztem és valóban átirta D-re, csak ha startba rámegyek az xy user mappára akkor még mindig a C meghajtón lévő xy user mappát nyitja meg...
restart volt...tehát nem értem mi lehet a gond.valami ötlet?
-
válasz
Csondorba
üzenetére
Hali!
Ez azt jelenti, hogy a KMS szerver nem elérhető, aminek több oka is lehet. Lehet, hogy átmenetileg valóban nem elérhető a KMS szerver, vagy a W7-et csak az egyetemi hálón(szerveren) keresztül lehet aktiválni és az pl hétvégén nem megy...
(Már ha egyetemi/tisztaszoftveres az OS)Fire.
-
Csondorba
csendes tag
Sziasztok!
Nem sikerül aktiválnom a windows 7 enterpriseomat. A következő hibát írja ki: 0xC004F074
Mit kell tennem? -
Gyula_
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek melyik Windows verzió a legmegfelelőbb játékok futtatására teljesítmény szempontjából?
Konkrétan a DiRT (1/2) és a GRID játékok szempontjából érdekelne.
A gépem a következő: Athlon64 X2 4200+, 4x512MB DDR400, GeForce 9600GT 512MBXP vs Vista vs 7
Üdv;
Gyula -
Psychonaut
veterán
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Sőt, szerintem konkrétan csak Vista upgradelhető.
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Milyen kodek, vagy egyáltalán mi hiányzik ha a youtube így fest: [link]Win7 home premium, I3-ba integrált vga, legfrisebb driver fent van
köszönöm
-
picirizs
csendes tag
Köszönöm, előbbi kettő megvolt, harmadik lemaradt

Mindegy, most újrahúztam egy x86-ossal.
De.
Most a netem ment el. elméletileg alapjáraton fel kellett volna ismernie, mégsem megy. Modem, router rendben van, a másik gépen -ahonnan most írok- kifogástalanul megy minden, csak a frissen telepítetten döcög.
Kezdem feladni ezt dolgot
-
picirizs
csendes tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Sajnos nem segített, se a rendszergazdaként való futtatás.
egészen pontosan a játék felugró konzolja ezt írja ki:
JAmp: v1.0.0.0 win-x86 Jul 21 2003
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\Windows\system32/base----------------------
0 files in pk3 filesRunning in restricted demo mode.
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\Windows\system32/demo----------------------
0 files in pk3 files
Couldn't load mpdefault.cfg -
picirizs
csendes tag
Üdv
Segítséget kérnék tőletek egy régi játék, bizonyos Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy futtatásában.
Ma kaptam meg a friss, szép, új gépemet, és mivel azt tanácsolták nekem, így pakoltam rá egy x64-es Win7-et. Minden szép és jó is volt, egészen addig, míg a fent említett játékot fel nem telepítettem. Indításkor a játék betölt, de semmi több, a főképernyőnél (Star Wars Jedi Academy) meg is áll. Meg kell, hogy mondjam, hibaüzenetre nem vártam, ugyanis indokolatlanul sokáig tölt (egy Phenom II 955 3.2 Ghz-es procival, 4GB RAM-al ennek úgy kéne futni, minta nyúlnak.)Van valami tippetek arra, hogy ezt a problémát hogy lehet kiküszöbölni? Gyanítom, hogy ennek a vége a 32 bites verzió telepítése lesz, mégis, gondoltam, előbb megkérdezlek talán Titeket, hátha másoknak is voltak már kísértetiesen hasonló problémái...
-
Vicoo
senior tag
Hello!
Hogyan lehet rendszervisszaállítási pontot létrehozni? XP alatt tudtam ,de itt csak olyat találtam, hogy az egész meghajtóról készít másolatot. Ami nekem kellene, az a rendszerbeállítások, stb...
-
polonic
félisten
válasz
12-es csaj
üzenetére
Igen, ezt tedd meg.

Igen, ingyenes marad. Semmi jelét nem látni, hogy fizetős lenne. -
Gorneck
legenda
válasz
12-es csaj
üzenetére
Dá.

Já.
Semmi izgalmas sincs rajta... -
polonic
félisten
válasz
12-es csaj
üzenetére
Nem frissíteni kell. Tiszta telepítéssel kell feltenni. Ha 64 bites a rendszer, automatikusan a 64 bites települ.
-
pepe0044
csendes tag
Tosee elmagyaráznád részletesen mit kell csinálni a Profile Relocator-ben?
Mert mikor az első next után elérek oda h kiválasszam az user mappa új helyét, nem tudom elinditani a startal...
ezt irja ki:
the new profile destination location does not seem to exist.If the destination may be offline if it is located on a network
location: D:\Usersés látom vmilyen 5 lépést is leír és sajnos nem túl jó az angolom, ha ezek is szükségesek...
leírnád pontosan mi a teendőm?

előre is köszi
-
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
De miért? Ezek szerint XP alatt egyik Windows se upgradelhető Win7-re?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Nem.
-
Daywalkerke
aktív tag
Egy olyan kérdésem van, hogy szerintetek Windows NT-t(igen jól olvasod) elfogadják egy Windows 7 upgrade verzió megvásárlásához?
-
szepsy
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
bootolásnál, mert akkor ki van:S
-
-
szepsy
senior tag
Hali.
Win 7 telepítésnél mielőtt kiválsztom hogy milyen nyeleven telepítse meg utánna is nagyon sokat vár, miért lehet ez?
tavaly írta valaki hogy dvd meghajtó nem jó, azóta van új, nővérem laptomján meg gyors:s -
Tosee
őstag
válasz
pepe0044
üzenetére
Az előző válaszomat tekintsd tárgytalannak...
Van egy program amivel át tudod helyezni a komplett user's mappát, de nem próbáltam szóval csak saját felelősségre!
Profile RelocatorSzemélyes mappák áthelyezése Ez pedig az amit már előttem linkeltek csak magyarul, és nem olyan részletesen!
-
megema
őstag
Sziasztok!
Haverom gépén a Win7 a WinRAR és a Worms megnyitására is a következő hibaüzenetet dobta fel:
"A fájlok nem nyithatók meg, az internetbiztonsági beállítások megakadályozzák legalább egy fájl megnyitását!"
Mivel mondta, hogy az Internetbeállításokat már megnézte, így azt javasoltam neki, hogy az UAC-t kapcsolja ki. Megnézte és már ki volt kapcsolva, de a csúszka állítására is ugyanezt a hibaüzenetet kapta. Valami ötlet? Google most nem volt a barátom.
-
Tosee
őstag
válasz
pepe0044
üzenetére
1. Átmásolod d-re
2. start -> dokumentumok jobb klikk -> tulajdonságok
3. Mappa belefoglalása -> megkeresed, kiválasztod...
4. Kattints az előbb felvett könyvtárra, ott lesz a listában, majd utána a "Mentési hely beállítására"
5. Könyvtár optimizálása a következőhöz "Dokumentumok" (elvileg alapból ezen van)
6. Attribútumok -> megjelenítve a navigációs ablakban elé pipa
7. Alkalmaz, ok -
pepe0044
csendes tag
Vagy én nem értem, vagy ez nem az amit én szeretnék.
Én az egész user mappát szeretném átpakolni a D-re. Ez a leírás csak az user mappa egyes objektumait pakolja át. attól még ha rámegyek strart-ba az xy user-re (tehát az user mappára) akkor az üres xy user mappát dobja ki nekem.
megoldható valahogy biztos, mert mikor vettem a gépet alapból igy volt csak szükségvolt később egy új windows-ra.kérek vkit magyarázza el...

-
Druss
tag
Sziasztok!
Van egy Win7 egy Ati 9800pro videokarival, aminek a dvi-n van egy Benq 2222 hdl lcd monitor és a d-sub-on egy Toshiba lcd tv. Minden rendszerindításkor automatikusan a tv-re is megjeleníti az asztalt, de nekem csak akkor van rá szükségem, ha a tv-n akarok filmezni. Azt szeretném, hogy csak manuálisan a képernyő tulajdonságoknál lehetne bekapcsolni ezt. Csak egy Ati driver van fenn a CCC nincs feltéve.
Előre is köszönöm!
-
pepe0044
csendes tag
hali,
következőt szeretném:
-windows 7, a felhasználói mappát szeretném átállitani a C meghajtóról a Dre. Rendszergazdai jogosultságok alatt sem találtam erre beállitást.Valaki egy pontos szájbarágós leírást írna ehhez a problémához?
előre is köszi.
üdv -
Egorov
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Letiltottam a floppyt, adtam a meghajtóknak betűjelet, most már működik megint. Köszönöm szépen a segítséget.
De mitől "romlott el", mikor még tegnap jól működött?szerk.: nem tudom hogyan lett 'A' jele, nem én adtam neki.

-
polonic
félisten
-
válasz
Egorov
üzenetére
Hali!
A BIOS-ban tiltsd le a floppymeghajtót, mivel az jó eséllyel nincs a gépedben. Ezután már más betűjelet fog kiosztani a külső hdd-nek, mert most érdekes módon floppymeghajtó helyére rakta. Ha véletlenül ezután is az A betűjelet osztaná ki, akkor meg manuálisan a Lemezkezelőben adj neki másik betűjelet.
Fire.
-
Sziasztok
Win7 32bit mellé szeretnék másik partícióra telepíteni server2003-t. Ehhez kérnék instrukciókat, mert vmiért nem akar sikerülni.
Egyszerűen követhető lépésekben ha lehet.
Előre is köszi. -
bobsys
veterán
Megjelent par uj desktop theme windows 7re, koztuk Halo illetve Halloween tema is.
[link]
A Halloweenes jopofa
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
A notebookomon ilyen licensz van:
Windows Professional 7 OEM és sulssz.
Ez most az jelenti, hogy használhatom a 32 bites és 64 bites win7-et is?
Szerencsére a recovery partíciót is elcsesztem de ez hosszú... Szóval az volna a köv. kérdésem, h honnan tölthetem le? -
Morden24
nagyúr
válasz
Gorneck
üzenetére
Nos igen, meg SL-ből, bár szerintem a Square miatt ha nem is élből, de ez is meglesz. Meg személy szerint örülnék, ha iTunes-ból is lenne, mert a mostani nem az, csak úgy hívják.
A WLM szerintem elég nagy falat lesz, nem számítanék rá mostanság. Bár vannak olyan pletykák, hogy a W8 már 64bit only lesz, már ami a desktop OS-t érinti. Na, majd megtudjuk jövő év első vagy második negyedévében, ha olyan a forgatókönyv, mint a Win7 esetében

-
Morden24
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Na, ezért kértelek, hogy konkrétan írd le a dolgaidat, mert egyébként kb. 4 komment kell ahhoz, amihez egy is elég.
Korábban egy koma leírta, hogy hogyan lehet kiiktatni az Fx onboard vírusellenőrzőjét, ami nyilván egyébként is annyit ér, hogy semennyit.
A bootolási "problémák" okán érdemes összehasonlítanod a startupot, de igazság szerint elég sok függ a betöltődő driverektől, amik 32/64 bittől függetlenül lehetnek sajnos gagyik (nekem pl. anno a Xonar egyik driverfrissítése nem viccelek, uscve 10 másodperccel megtoldotta a bootidőt... sajnos ilyen előfordulhat).Ezen felül milyen hasfájásod volt még?

Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- alza vélemények - tapasztalatok
- PR-Telecom
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

az eredeti mellett, de ez itt nem az általános iskola, itt nem vagány, ha virágnyelven magyarázol, főleg azt nem, hogy csak lopni tudtál.