- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Eddig 1db 2GB-os memória volt a gépemben. Mivel még nem szándékoztam átállni 64 bitre, meg a dual chanelnek gyakorlati haszna nem igazán van, viszont esetenként jól jött volna kis többletram, beszereztem még egy 1GB-os ram modult. Mikor meglestem, hogy látja-e a gép (sajátgép tulajdonságok) láttam, hogy az élményindex frissítené magát, gondoltam egye fene (egyébként nem hat meg)
Meglepődve tapasztaltam, hogy az élményindexben több pontot kapott a memória sebesség. Értetlenül állok előtte, több lett ezért gyorsult is? Vagy lenne valami hibrid dual chanel, amivel tud élni a lapom?
Vagy mégis miért?Előtte:
Utána:
Ki mit szól ehhez, köszi: RR
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy mégis miért?