Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
üdv
tegnap egész nap használtam a gépet, este kikapcsoltam. Most meg akartam nézni az íméleket, erre ezt kapom:
"Loading Operation System...
Hiányzó BOOTMGR
0jraindítás: Ctrl+Alt+Del"ez most mitől van, ha tegnap nem volt semmi baja?

-
cellpeti
nagyúr
üdv
ma reggel indítottam a W7-et és nem volt az óra mellett a hangszóró ikon. Ilyenkor mi van?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
telepíteném a W7-et! 160GB Hitechi HDD van benne, de a telepítő csak 111,8GB-ot ismer fel? Miért? És ez így normális?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
létezhet, hogy a Win7 azt csinálja, hogy a Wifit úgymond "elaltatja", ha nincs használva? Notiról van szó.
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
volt nekem 2 gép között megosztásom. A gazda gépen megszüntettem a megosztást, de az én gépem még mindig úgy látja, mintha meg lenne osztva. Mind a 2 gép volt már újraindítva. Mi lehet a gond, hogy az enyém még mindig úgy látja, mintha meglenne osztva a másikon valami? A másik gépen a számítógép-kezelés => megosztott mappák-nál is kitöröltem a megosztást. Szóval nem tom mi a baja. Tudnátok segíteni? Mind2 gépen W7 Prof van(MSDNAA)
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki tudja-e azt, hogy hogyan lehet a W7 tálcáját színtelenné tenni?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm! Jó lett!

-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Nekem olyan gondom lenne, hogy van két gép és sikerült egy hálózatba tennem őket. Na most ez mind szép és jó, de ha már valamit meg akarok osztani, akkor már gebasz van, mert nem lehet. Folyamatosan ezt kapom!
-
cellpeti
nagyúr
üdv
olyan kérdésem lenne, hogy a tálcára tudok-e rögzíteni egy megadott mappát. Tudom, hogy lehet mappát rögzíteni, de mikor újra megnyitom a dokumentumok, zenék...stb. jön be. Nekem olyan kellene, hogy az általam kívánt mappa jelenjen meg.

-
cellpeti
nagyúr
Erre valaki?
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Volna egy elég vicces problémám. A Széchenyi István Egyetemen van nekem MSDNA fiókom. Újra kellett tennem a W7 pár napja és most akarnám aktiválni. Ebbe csak az a poén, hogy a saját kulcsát nem ismeri fel és azt írja ki, hogy hibás. Írtam a levlistára is, hogy ilyenkor mi a helyzet és csak olyanokat kaptam vissza, hogy W7 Loader meg ilyesmi. De hát ha egyszer beregisztráltam most miért nem fogadja el a kulcsot?
Illetve, olyat is csinál a masina, hogy gondol egyet és újraindul. Ez mitől lehet?

-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Fekete a hátterem és nem tudok semmilyen képet se be tenni háttérnek,mert fekete marad. Nem járt le a Windows-om,legális is(MSDNA)
Valami ötlet?

-
cellpeti
nagyúr
Hello!
Olyan miatt érdeklődnék,hogy ha én másik képek,videót nappát hozok létre másik partición,akkor alapértelmezetnek be lehet-e tenni és azt ki lehet-e törölni véglegesen ami nem kell?
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Mikor indítom a gépet 2db W7 jelez ki,pedig csak egy van rajta. Hogyan tudom ezt eltüntetni,hogy ne kelljen választanom?

-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Használt már valaki vLite progit? Arra lennék kiváncsi, hogy ilyet pl.: Chrome, Total Commander,hogyan lehet bele tenni a telepítőbe?

-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Windows7-hez jó a vLite program?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Vissza állítottam a sémákat, bár nem nyúltam hozzájuk,de most se jelenik meg. Ugyan az mint a linkelt képen!
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Ügyesen letiltottam a telepikont a windows-ban és szeretném újra engedélyezni. Hogy tehetem ezt meg. Rendszergazdai jogosultságom van elméletileg,de mégse engedi visszaállítani.

-
cellpeti
nagyúr
SZevasztok!
Most éppen Windows 7 Enterprise(Campus) van fent a gépemen, és néha csinál olyat,hogy 1-1 percre megakad,akkor nem lehet vele csinálni semmit,de utánna meg megy tovább szépen. Volt már valakinél ilyen?

-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Havernak olyan gondja lenne,hogy tett új winyót a gépébe és hát nem tudja rátenni a 64bites W7-et.
Valami olyasmit magyaráz,hogy ráment a Load Driver...-re vagy mi van ott és valami hibát ír ki neki.
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni! W7 alatt sikerült FTP szerót csinálnom IIS-vel,de nem igazán tudom kiengedni a routeren.
21 portot használja,az ok,ez ki is van engedve a routeren,de mégse lehet kivülről elérni.

Valaki tudna segíteni?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Csináltam W7 alatt IIS-vel egy FTP szerót a gépemből. 21-es port az FTP portja. Ezt kiengedtem routeren keresztül. A TCP és az UDP protokollt is engedélyeztem neki. De kívülről mégse lehet élérni. Mitől lehet ez?
-
cellpeti
nagyúr
Rohadt Chrome!

-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Ha jól emlékszem a regeditbe bent van valahol az összes telepített szoftver CD kulcsa.
Nem tudjátok véleltlen,hogy hol vagy hogy tudnám megnézni?
-
cellpeti
nagyúr
Az IIS-ben,az FTP kiszolgálóhoz,hogy tudok usereket adni?

-
cellpeti
nagyúr
Valaki az IIS-vel kapcsolatban esetleg tudna nyilatkozni?
-
cellpeti
nagyúr
Az ASPM( PCI Express aktív állapotú energiagazdálkodása )-et,hol lehet aktiválni a W7-ben?
Illetve az USB-eszköz nem lép felfüggesztett állapotba.
Ezeket hol tudom beállítani?

-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Olyan embert keresek,aki már állított be a W7 alatt IIS-t FTP kliensnek!

-
cellpeti
nagyúr
Egy programnál bejelöltem a Vista Service Pack 2 kompatibilást,pedig az XP Service Pack 2 kompatibilitást akartam. Ezen tudok valahogy változtatni?

-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Szeretném azt elérni,hogy az MSN, meg ilyesmik ne induljanak automatikus mikor indul a Windows? Az msconfig-val már próbálkoztam!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van nekem egy könyvtáram a gépen. Nem tudom kitörölni mert azt írja,hogy a SYSTEM használja. *.TMP kiterjesztések vannak benne. Hogy tudnám ezt kitörölni?

-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Egyik havernak nem működik a tálcán a jobb klikk,és azt mondták neki,hogy engedélyezni kell,ez igaz? És ha igen,akkor hol?

-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Honnan tudok eredeti témákat lehúzni a W7-hez?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Az a gond,hogy használom elég sűrűn,csak akkor jól jönne,ha filmet nézek vonaton pl,vagy suliba viszem és oda nem kell.
Amúgy ez most mit jelent? Be van kapcsolva,vagy sem?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen üzenetet. Ezt pontosan hol érem el a W7-ben?
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Van egy W7 MSDNAA verzió. Legális!
Csak angolul lehetett leszedni és most szeretném a magyar nyelvet rátenni,de nincs ott,hogy lehetne installálni a nyelveket.
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest