Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Google Pixel topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Nekem lenne egy butuska kérdésem.
Eddig 32 bit-es xp-t használtam, vistát kihagytam, win7 rc-vel barátkoztam pár hétig, megvoltam vele, pedig angol volt.
Jövő hét végéig váltok arra a 90 napos win7 64bit!!-re, mert a "sok" (4GB) RAM megköveteli.
Ehhez vonatkozna a kérdésem, amit már egymilliószor megkérdeztek biztos, de ha vki türelmes válaszolna nekem pár mondatot lebaxás helyett, annak nagy tisztelettel adósa lennék.

Ugye a 64 bit kb annyi tesz ki, hogy a drivereket 64-bit-esben kell leszednem. Új konfig lesz, így talán kicsit könnyebb a dolgom.
A programok, amiket felteszek, gondolom nem lehet mindent 64 bitesben megtalálni. Pl xvid ha minden igaz 64 bites is van, de mi van akkor ha nem létezik 64 bites, vagy csak én nem találok? Akkor ha minden igaz simán felmegy rá a 32 bites is.
Kell ezen kívül valamire figyelnem a rendszer átállásakor? Vagy ezeken kívül nincs is különbség? Gyorsaságot/lassúságot leszámítva.
És ami a legfontosabb. Most xp 32 bit alatt egy meghajtó egy mappáját rejtetté tettem.
Jövő héten ezt a mappát win7 alól, 64 bit-en újra elő tudom varázsolni? Nem tudok rá ép magyarázatot adni, miért is ne tudnám, csak biztos ami biztos megkérdezem, mert ha mégsem tudom, akkor inkább még most kiveszem a rejtést.
Aktív témák
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- One mobilszolgáltatások
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Renault, Dacia topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ableton Live 12 Suite Education
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest