Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
bernat98
csendes tag
Sziasztok. Remélem jó helyre írom a problémám. ASUS F5N-AP158 típusú laptopom van, és ma reggel tettem fel a Windows 7 RTM-et. Első gondom az volt vele, hogy a vista driver cd-t nem indította el. Úgy kellett összebogarászni a drivereket netről, de szerintem nincs meg mind. Meg a processzort everesttel megmértem, vista alatt a teljesítménycentrikus módban amikor nincs terhelés alatt, akkor 40 fok körül van, win7 alatt 46fok alá sose megy, valamikor 50 fok alá se. Valakinek valami tanácsa ezzel kapcsolatban? Mert azon gondolkodom, hogy még ma visszarakom a vistát.
Meg azt is láttam, hogy az asus honlapján a win7-et támogató laptopok listájában az enyém nincs benn. [link]
Előre is köszönöm a válaszokat.
Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Ubiquiti hálózati eszközök
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest