Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
bernat98
csendes tag
Sziasztok. Remélem jó helyre írom a problémám. ASUS F5N-AP158 típusú laptopom van, és ma reggel tettem fel a Windows 7 RTM-et. Első gondom az volt vele, hogy a vista driver cd-t nem indította el. Úgy kellett összebogarászni a drivereket netről, de szerintem nincs meg mind. Meg a processzort everesttel megmértem, vista alatt a teljesítménycentrikus módban amikor nincs terhelés alatt, akkor 40 fok körül van, win7 alatt 46fok alá sose megy, valamikor 50 fok alá se. Valakinek valami tanácsa ezzel kapcsolatban? Mert azon gondolkodom, hogy még ma visszarakom a vistát.
Meg azt is láttam, hogy az asus honlapján a win7-et támogató laptopok listájában az enyém nincs benn. [link]
Előre is köszönöm a válaszokat.
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alternatív kriptopénzek - Raptoreum bányászat (CPU)
- Automata kávégépek
- Bluetooth hangszórók
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest