Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
bernat98
csendes tag
Sziasztok. Remélem jó helyre írom a problémám. ASUS F5N-AP158 típusú laptopom van, és ma reggel tettem fel a Windows 7 RTM-et. Első gondom az volt vele, hogy a vista driver cd-t nem indította el. Úgy kellett összebogarászni a drivereket netről, de szerintem nincs meg mind. Meg a processzort everesttel megmértem, vista alatt a teljesítménycentrikus módban amikor nincs terhelés alatt, akkor 40 fok körül van, win7 alatt 46fok alá sose megy, valamikor 50 fok alá se. Valakinek valami tanácsa ezzel kapcsolatban? Mert azon gondolkodom, hogy még ma visszarakom a vistát.
Meg azt is láttam, hogy az asus honlapján a win7-et támogató laptopok listájában az enyém nincs benn. [link]
Előre is köszönöm a válaszokat.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robotporszívók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest