Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
cready
csendes tag
válasz
kashuk
üzenetére
Sziasztok..
Én is épp keresgélek valami Drivert a AD1980 asom hoz..ma tettem fel win 7(x86) et és valahogy nem akar megszólalni a gépem... még olvasgatok hátha találok valami megoldást..
MAX marad a win XP ..

Nem tudom neked hogy sikerült automatán telepítettned a hangkártyádat..nekem is kéne valami ilyesmi automatán ...csak nálam azt jelzi hogy nincs Hangeszköz telepítve..
szóval kányás ez a Win 7 de még nem adom fel
Valaki valami ötlet?
nálam próbacseresznye... -
orbano
félisten
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
nem jó. és honnan veszed, hogy nem lehet? lőttek már screenshotot olyan gépről, ahol "véletlenül" olyan pici lett. szóval valahogy tuti lehet, max hekkelni kell itt-ott.
az eltüntetés pedig nem jó, akkor nyilván nem kérdeznék erről a megoldásról. állati körülményes, pláne érintéssel előcsalni a taskbart (kvázi lehetetlen) -
Laccoss
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Mellesleg a frissítés csak ajánlott:
"The Windows Application Compatibility Update is a software update that improves the compatibility experience in the following Microsoft Windows operating systems. to know the updated list of the known application compatibility, click on the link under the heading More Information below"
Akkor megpróbálni ezt: [link]
Azért fura módon ezt akárhol nézem, mindenhol vista-ra mondja.
-
válasz
Laccoss
üzenetére
Hali!
Ebben igazad van, de az általad leírtak érdemben nem érintik fórumtársunk problémáját, mivel neki épp az a "baja", hogy fontos frissítés(ek) (ami nagy valószínűséggel biztonsági frissítés(ek)), nem megy/mennek fel épp ezért nem lesz biztonságosabb és "jobb" a W7 nála...
Fire.
-
Laccoss
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Először is a fontos frissítések is választhatók. Másodszor attól hogy fontos nem jelenti hogy anélkül a win7 már nem is fog menni. A fontos jelző főleg a felhasználónak fontos, mert általa biztonságosabb és jobb lesz a win7.
-
Hali!
Szokj hozzá. Ezzel nem bosszantani akarlak, csak egyszerűen arról van szó, hogy ezt a gyerekbetegségét(Windows Update), XP óta képtelen volt kinőni a Windows. Nem csak nálad van, hanem más usereknél is előjön(a kelleténél sajnos többször), függetlenül attól, hogy eredeti vagy sem, meg hogy milyen verziójú a W7. Max annyit tehetsz, hogy egy hét múlva újra megpróbálod, aztán imádkozol, hogy ha véletlenül felmegy az a frissítés, ami most épp nem, akkor utána még menjen a W7.

(Természetesen itt a fontos frissítésekről beszélek, nem a választhatókról)
Fire.
-
szaki87
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
hát a deadline bekövetkezett

nem számít hogy kikapcsoltam az újraindítást
am nem volt semmi baj ezzel a rendszerrel egészen a virtuális gép mizériáig..uhogy nem kell ezt agyonszapulni
amúgy ha már nem tudunk rá megoldás akkor felteszem rá a jó kis msdnaa-ás professionalt,aztán jóccakát
csak egy kisebb nyűg minden progit újrarakni,na de ez van:Sha esetleg vki tud vmit még esetleg erről a problémáról az ne tartsa vissza

-
LLKobe
veterán
Üdv!
Tudom hogy off, de lenne egy kérdésem: van a Media Player Classic-nak topikja a fórumon? Én nem találtam, és lenne egy kis gondom vele
THX!
-
szaki87
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
naja,még augusztusban szedtem le a kicsikét
amúgy érdekes a bejelentkező ablakban enterprise a neve
amúgy meg a vezérlőpultban ultimate

amúgy azóta van ez a problémám mióta az xp módot feltettem a Pads 2005 miatt,de nem ment úgy majd wmware playerrel ügyködtem,végül megmutatták h xp módban lehet a kompatibilitási tulajdonságoknál futtatni a telepítőt,azóta megy a pads kiválóan,de 2 óránként behal a win

-
szaki87
csendes tag
Sziasztok
a hákolt win 7 em kereken 2 óra után újraindul és mikor újraindul akkor vmi kékhalálféle villan fel rövid időre

olvastam az első hszt,kérdés hol lehet ezt az automatikus újraindulás opciót kilőni??
-
potyi23
senior tag
koszi.....
-
tola1
csendes tag
Helló!
Nem olvastam vissza teljesen a hozzá szólásokat, lehet, hogy volt már róla szó. Akkor elnézést kérek!
Telepítettem a stalker clear sky játékot, indítás után azonban a "Hiányos jogkör: a program első futtatásakor rendszergazdai jogkörrel kell rendelkezned" üzenet jelenik meg.
Én rendszergazdaként vagyok bejelentkezve eleve, de ha az ikonra kattintva rendzsergazdaként akarom indítani, akkor is ezzel az üzenettel dob ki.
Mit lehetne tenni? -
zoli62
addikt
A böngészőválasztó frissítés telepítése után alapértelmezett IE8 esetén a hivatkozása el fog tünni a Start menüből? Amennyiben igen, akkor visszakerükl, ha megitnt az IE8-at választom alapértelemezettnek?
-
pincehely
addikt
válasz
potyi23
üzenetére
Futtathatsz egy Cccleanert is. Ha beállítod, hogy az össez alkalmazást tisztítsa ki, és minden kijelölsz amit csak lehet, akkor gigákat szabadíthatsz fel.
De készülj fel, hogy elvesznek az előzményeid, mappa nézet beállítások stb.
Persze ez nem feltétlen szükséges, hiszen te állítod be, hogy miben töröljön.
Hasznos. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
potyi23
üzenetére
C-n jobb klikk tulajdonságok és itt lemezkarbantartó és ott tudod kiválasztani miket takaritson le. pl a böngésző cuccait amit irtál is. Érdemes átnézni a users/app data mappát is, de ahhoz azért nem árt ha tudod mi micsoda ott és tedd láthatóvá a rejtett fájlokat hozzá
-
potyi23
senior tag
hi.Valami vegett lassankent fogy a helyem a c lemezemrol.Jatek elmentesek kizarva,mert aligjatszok.A legutobbi helyek kitorolve.Xp ben volt olyan,hogy az internet bongeszo elrakott egy csomo szemetet,ebben hol talalok olyat?vagy mit nezzek meg?
-
pincehely
addikt
Üdv.
Megjött a böngésző-frissítés.
Ez eddig szép és jó, de hogyan is lehet elővarázsolni? -
nfsu17
veterán
válasz
GTHeLL
üzenetére
Konkrétan ez a te esetedben nem hiszem hogy segítség, de nekem a wintv ővr2 program teleszemetelte kodekekkel a gépet, és nekem amiatt ment az egyik mag fullon. Közben a feladatkezelő nem jelezte, mert a program maga nem futott, max a hattérben zabált. Azt letöröltem és azóta jó. Ez csak így off.
-------
#15835 hackeeeee
64bit nekem is, nem tudom, a böngészős sem jött még, de hát nem sietek sehova.

-
GTHeLL
csendes tag
Hi all lenne 1 kérdésem 6000+ AMD athlon 64 procim van 2x 3000mhz 1mb l2 chace teljesen üres járaton 100°% használ az 1 magot feladat kezelőbe úgy hogy az alkalmazásoknál nem fut semmi
ez kb 2 napja van így
( win 7 ultimate 32 bit) -
DarkDeer
senior tag
Üdv!
Kérlek segítsetek, nem találom a megoldást!
Tegnap telepítettem egy új gépre Windows 7-et. A telepítés közben a gépre rá volt kötve egy mini hifi torony. A telepítés után az alaplapi cd-ről felraktam az összes drivert is. Ma délelőttig tökéletesen ment a hang, de véletlenül kihúzódott a hátsó alaplapi csatlakozóból a jack dugó, és hiába dugtam vissza azóta nincs hang, bármit állítok át.
Az alaplap egy Gigabyte GA-P55A-UD4.
Ha valaki tudja a megoldást kérem segítsen! -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van nekem egy könyvtáram a gépen. Nem tudom kitörölni mert azt írja,hogy a SYSTEM használja. *.TMP kiterjesztések vannak benne. Hogy tudnám ezt kitörölni?

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
nfsu17
üzenetére
Defender nekem nincs, mert MSE kikapcsolja ugye... Nekem egyszer csak futott az óra mellett egy aktiváló cucc, aztán ennyi. De ez a böngésző cucc érdekes... Nemtom mi befojásolja, hogy mutassa e, vagy sem. Vagy nem jött volna még ki 64bit-es verzióra?
Nekem mind2 gépen magyarított prof van, csak ugye egyik 32, másik 64bit.
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Látom volt már téma hogy a frissítések egyszer megjönnek egy gépre, de egy másikra nem.
Én sem tudom ez mitől van.De pl pár napja írta vki, hogy jött neki silverlight frissítés, meg a krekkeltávolító.
Na nekem egyik sem jött, tegnap viszont jött a defender.Mitől függ ez? Mitől függ, hogy kihez hány nap alatt ér el egy frissítés?
Gondolom nyelv és verzió, területfüggő, nem? -
orbano
félisten
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogyan lehet a jobb oldalra elhelyezett tálcát olyan keskenyre összehúzni, mint amilyen keskeny alul tud lenni, amikor kis ikonok-ra van beállítva (amikor a start menü gömbje vastagabb, mint a tálca). Elvileg meg tud történni ilyen, egy külföldi fóruman olvastam, de senki nem tudta megmondani, hogyan lehet fixen iylenre beállíani (ott az illetőnek véletlenszerűen lett ilyen néha).
Nekem viszont nagyon kéne, mert az 1280x800 elég szűkös, és jól jönne az a pár tucat pixel.Előre is köszi a segítséget!
-
kraftxld
félisten
válasz
Illusion1010
üzenetére
Megcsinálod a kapcsolatot, csinálsz egy bat file-t ami rasdial-al (windowsba beépített parancs) automatikusan tárcsázza, és berakod az indítópultba.
-
azbest
félisten

WTF?!
Persze, hogy raid-ben van, hisz a win beépített lehetőségével tükrözöm a rendszerlemezt egy másikra... és ez már baj? Miért nem tudja magáról, hogy mit csinál

Egyébként meg nem érdekel az index, de a háttérben többször is lefuttatgatta amikor olyan kedve támadt (aero off és szaggat az egér, feladatkezelőben pedig látszik hogy fut a WinSat tesztelője... ezért indítottam kézzel, hogy abbahagyja a háttérben való matatást). -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Illusion1010
üzenetére
ADSL Autoconnect nem jó? Nekem annak idején még nem ADSL nettel is betárcsázott.. Bár nem tom, hogy létezik e még a program...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne , hogy van e olyan program amivel tudom állítani a gépet ,hogy irodai , vagy halk vagy játékos módba menjen. gondolok itt a ventillátor szabályozásra mert a gyári progi (MSI Dual core center) nem működik rendesen állandóan lefagy.
Azt tudom hogy a win7 érzékeny a tuningra de az enegem nem is érdekel csak a venti szabályozás mert eléggé hangos.
Előre is köszi -
Illusion1010
senior tag
válasz
Illusion1010
üzenetére
Közben megoldottam a dolgot egy pici segédprogrammal.
Ha valakinek hasonló gondja lenne: CiDial 2.3Az ikonját Indítópultba téve szépen csatlakozik, tulajdonságokban beállítottam hogy kis méretben induljon, így még a megjelenő ablaka sem idegesít.

A program ezen verziója ingyenes, az újabbak már nem.
-
Illusion1010
senior tag
Üdv!
Hogyan lehet beállítani a Windows 7-ben, hogy automatikusan kapcsolódjon a netre?
DIGI LAN van nálam (PPPoE), minden indítás után rá kell kattintani a kapcsolat parancs ikonjára.....beraktam már az indítópultba, ütemezett feladatok közé, de nem hajlandó megcsinálni.
Sorry ha volt már erről szó, nem találtam meg a topicban.
A routert most hagyjuk ki, közvetlenül a gépbe megy a kábel.

Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

köszönöm szépen, szándékosan használok IE-t.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondhatni Te már éltél a választás jogával