Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Hogyan lehet előbányászni ezt a böngészőválasztó cuccot? És ez pontosan mire is jó?
-
Laccoss
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Eseménynaplót nézted? Esetleg ott hátha van valami.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Laccoss
üzenetére
"Az élettartam fontos"
...meg az üzemidő, meg a fogyasztás, jobb helyeken. és igen, pont ez a kérdés, hogy mit pakol hova. van, aki szereti átlátni az oprendszer működését, de azt senki se szereti gondolom, ha feleslegesen használja az erőforrásokat. a win7 pedig állítólag a jobb energia menedzsmentről híres.
"Energiagazdálkodásnál beállítottad hogy kapcsoljon ki x idő múlva? Egyáltalán kikapcsol? vagy csak teker?"
ez nem is volt kérdés, az a kérdés, hogy miért seek-el, amikor nem fut a háttérben erőforrásigényes program (még jó, hogy egy kikapcsolt vinyó nem dolgozik). update-et alapból kilövöm, csak akkor frissítsen, amikor én mondom neki. késleltetett írás? amikor nem csinálsz semmit?
az XP is prefetch-el és használja a cache-t, de az nem seek-el feleslegesen. kábé ugyanúgy lőttem be a win7-et is, mindent kikapcsoltam, ami feleslegesen futna a háttérben. ezzel nem az oprendszert becsmérlem, mert egyelőre nem tudjuk, hogy mi okozza. lehet, hogy egy progi. erőforrásfigyelőből mindenesetre nem derül ki. diskeeper-t lelövöm, a seek-elést akkor is folytatja. paranormális
előbb-utóbb csak rájövök.
-
Laccoss
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Az élettartam fontos, de gondolhatod nem azzal szórakozik hogy a több gigás fájlokat pakolgatja mert nincs jobb dolga. Amúgy lehet késleltetett írás is, vagy előtöltés, esetleg nézegeti a frissítéseket a programokhoz (ha be van állítva), update után néz. Energiagazdálkodásnál beállítottad hogy kapcsoljon ki x idő múlva? Egyáltalán kikapcsol? vagy csak teker?
-
Üdv. Hogy lehet azt kikapcsolni, hogy a vonalbemeneten bemenő hang hallatszódjon a mikrofonnal felvett hangokon?
Előre is köszi. -
Gabás
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
általában a defrag okozza
-
erikke17
őstag
Már irtam előbb hogy az alapleveket elolvastam, és nem hirdetek semmit, csak kérdeztem valamit meg mondtam valamit aztán egyből az ember szavaiba azt keresitek hol lehet letámadni na de mind1 vegyétek úgy hogy nem mondtam semmit mert akár mit is irnák csak baj volna.
Nem sértegetni akartam én ezzel senkit
Azért kösz a választ arra amit eredetileg kérdeztem.
-
Killing
addikt
válasz
erikke17
üzenetére
Ezt ne itt ne nagyon hangoztasd, inkáb nézd át az alapelveket.
Csak hogy ON is legyek: XP módba nincs 3D. -
Laccoss
addikt
válasz
vviktor1
üzenetére
Most komolyan nem hogy örülnétek, hogy nem használat közben fogja valami a vinyót. Felmenne 100%ra a proci, az IO műveletek akadoznának, jobb lenne? A háttérben csináljon amit akar a vinyó, lehet csak beállítás kérdése az egész. Miért mindig szegény OS-t kell szidni, ha valamit nem tud a felhasználó?
-
vviktor1
aktív tag
válasz
virkir
üzenetére
Nem a hangjával van probléma (nálam sem) hanem azzal, hogy mi a frászt csinál amikor nem fut semmi.. Engem is idegel mert nálam is csinálja, és nem külső program okozza, mert ugyanezeket használtam(om) xp alatt is, igaz úgy vettem észre egyre ritkábban és kevesebbet. (kb 1 hónapja van fent a 7)
Ilyenkor mindíg attól tart az ember hogy épp most qr el valamit amit nem kéne, de csak egy esélye van, mert akkor gyalu végleg
Valahogy nem igazán férkőzött a bizalmamba ennyi idő alatt ez az os (sem) -
Pubszon
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az XP partíciója már nem kell, nem kell róla semmi.
Már a boot menübe sincs benne, a Win7 bootol automatikusan és csak azt akarom a 2 kis partícióra.
Van egy külső USB-s HDD-m, arra akarom ghost-olni és onnan visszaállítani.
Ez így megoldható? -
virkir
veterán
válasz
Johnny Cage
üzenetére
-
erikke17
őstag
Én nem segitséget kértem hogy a warezzal kapcsolatban, csak mondtam hogy vannak nekem is egy két játékom, meg rajtam kivül több millió embernek is van warez dolga, igen is vannak eredeti dolgaim avastom az és vannak játékaim is és a cod mw2 is most akarom majd megvenni, a mai világba már minden 2 ember warezol filmeket tölt és még eggy milió dolog de kinem????
És nem rossz szándékból irtam.
Igen az alapelveket meg elolvastam nem vagyok olyan tipus hogy regelek össze vissza minden hova. -
WonderCSabo
félisten
válasz
erikke17
üzenetére
Azért kérnek érte pénzt, mert bizony egy játék fejlesztése költséges. Warezzal nem foglalkozunk, olvastad az alapelveket?
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"Én a Win defragmántálókat minden OS esetében ki szoktam kapcsolni, külön defragler progit használok"
Lásd: [link]
-
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Hali!
Az ESS a 474 buid-tól kezdve W7 kompatibilis hivatalosan. Korábban nem működött teljesen jól/helyesen némely funkció/modul. Az egyik ilyen a Rootkit Scan. Ezt nem lehet letiltani(pontosabban registry hack-el igen, de nem javallott)

Ha a defrag okozza a problémát, az mindig ugyanabban az időben kellene hogy jelentkezzen, mert alapban(W7 telepítését követően) NAPI időzítésre van beállítva, minden nap ugyanabban az órában áll neki dolgozni. Én a Win defragmántálókat minden OS esetében ki szoktam kapcsolni, külön defragler progit használok, bár a abeépített is teljesen jó, ez csak "ízlés" dolga. Ha esetleg Te is letiltod a beépítettett, akkor 2 defraglert tudok javasolni
Auslogic Disk Defrag
Puran Defrag FreeMindkettő W7 kompatibilis és ingyenes, az előbbi gyorsabbak közé tartozik de nem annyira érzékelhető változást eredményez, míg az utóbbi lassab, azonban hatékonyabb(legalábbis saját tapasztalataim szerint)
Defragmentálni mindig célszerű, ártani nem árt, akár a W7 beépítetett, akár "külső" defragler-t használsz.
Szerk
A Diskeeper-ben is van realtime defrag funkció, ami teljesen "szabálytalan" időközönként kezd el a háttérben dolgozni.(CPU kihasználtságát/lemez kihasználtság alapján dolgozik)
Próbaképpen tiltsd le a realtime funkcióját.Fire.
-
erikke17
őstag
válasz
negyedes
üzenetére
Értem csak én nekem a játékok 50%-a crackelt mivel új játékokért nem adok ki 10k-at meg annál is többet inkább letöltök valami normális verziót igaz hogy nem egy hivatalos dolog de hát mások is igy vannak vele egy valag pénzt el kérnek egy játékért mind pl a Cod mw 2 és sorolhatnám

-
erikke17
őstag
Üdv én még XP user vagyok majd szeretnék váltani Win 7-re csak nem tudom hogy olyan hogy PL: Far Cry2 Crysis Crysis Warhead S.T.A.L.K.E.R. Shadof of Chernobyl S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky ilyen játékok futnak e rajta xpmód nélkül na meg a COD2 ez gondolom csak ugy hogy ikonra jobbgomb Kompatibilitás aztán XP. Úgy menne???
-
negyedes
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
defragmental.
-
virkir
veterán
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Talán töredezettség mentesít.
Tedd valami halkabb házba és nem fog zavarni
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ESS-t használok, az automatikus scan-t is letiltottam a feladatkezelőjéből. Egyébként XP alatt is ugyanezt használom, mégsem hallok állandó mocorgást a vinyó felől. (pedig ha jól tudom, az XP is prefetch-el.)
-
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Hali!
Lehet pl a prefetch, de akár némely víruskergető is, pl ESS, Kaspersky stb is, amik indításkor a kritikus területeket kérdés nélkül végignézik, vagy bizonyos esetekben(pl alacsony CPU kihasználtság mellett) kezdenek autoscan-be.
Ha a prefetch(Előtöltés) is le van tiltva és ennek ellenére darál a HDD, akkor szinte biztos, hogy valamilyen progi(nem a W7-hez tartozó modul) "kergeti" a HDD-t.
Fire.
-
Johnny Cage
addikt
üdv. arra lennék kíváncsi, hogy másnak is seek-el e win7 alatt idle-ben a vinyója vagy csak nekem? a háttérben alig fut folyamat, a services-ben a process-szek közel felét letiltottam, az msconfig-ban az induló programok számát felére csökkentettem, a vinyót mégis gyakran hallom dolgozni, amikor nem csinálok semmit (XP alatt a vinyó ilyenkor meg se nyikkan).
van valakinek ötlete, hogy mit csinál ilyenkor a win7? (indexelést is tiltottam. árnyékmásolatot és restore-t szintén.)
-
válasz
orbano
üzenetére
Hali!
Jogos észrevétel!

De teljesen mindegy, az is kivitelezhető, ha a progi partíción meg kell maradni az adatoknak akkor egy kicsit tovább tart(függően, hogy mennyi adat van a progi partíción), ha nem, akkor elég gyorsan megoldható, max 20-25 perc az egész.Nem használok Norton Ghost-ot, úgy hogy azzal konkrétan nem tudom, hogy hogyan(biztosan meg lehet, csak nem ismerem), viszont Paragon/Acronis/EASUS cuccokkal biztosan.
Fire.
-
JetiRulez
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ja igen, elfelejtettem mondani, hogy csak az a Teredo Tunneling Pseudo-Interface felkiáltójeles. A többi mind hibátlanul működik.
-
orbano
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
de ő nem akarja a progik partícióval összevonni, a két kicsit rendszerpartíciót szeretné egybe tenni
-
válasz
Pubszon
üzenetére
Hali!
1. Ez a felállás teljesen jó, nincs semmi jelentősége, hogy egy azon HDD-n vagy pl 2 külön HDD van a 2 OS
2. Az amit meg szeretnél oldani, teljesen kivitelezhető, megfelelő szoftver illetve némi szakértelem kell hozzá, akkor nem fordul elő, hogy adatvesztéssel jár, mint ahogy egyik fórumtárs korábban írta.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
3. Ennek ellenére nem javaslom, mert ebben a felállásban egyszerűen készíthetsz másolatot mindkét OS-ről külön-külön vagy akár egyben, viszont ha összevonod a XP és progi partícióidat, akkor ugyebár már értelmetlenné válik a dolog. (Legalábbis egy kb 650G-s partícióról nem szokás másolatot készíteni
)Fire.
-
Killing
addikt
válasz
Pubszon
üzenetére
Ne csak ghostold, valamelyik rendszert törölnöd kell (format) és utána egybeolvasztani. De nem javaslom, én egyszer megcsináltam ugyan ezt (még anno mikor a w7 bétát felraktam, de utána letöröltem, majd egybe olvasztás) a vége az lett hogy elszállt minden ami a winyón volt. Tehát újratelepítés lett belőle. Nem ajánlom, a rizikófakor elég nagy. De asszem hogy a particionáló progi sem ajánlotta, legalábbis figyelmeztetett, de egyszer élünk, és kevés volt a hely.

-
Kvazár
őstag
válasz
Pubszon
üzenetére
2 OP.-ot soha ne telepíts egy vinyóra, különben össze akadnak.
WonderCSabo:
Jó neked, én már rengeteget láttam. Talán be kéne kapcsolni a gépet.
Jól lehet ebben a régi bad-os vinyóm is sokat közrejátszott, de akkor is volt már olyan, hogy este használtam, és reggel már nem indult, csak kék halálozottSőt XP-alatt több év telt el mire a registry-ben turkálnom kellett valamiért, Vista alatt elég volt 10 perc, ugyanis a Nero hatására az optikai meghajtókat nem látta többé. Jó móka volt, és a rendszer is szépen bemutatkozott.
-
Kvazár
őstag
Az ablakkezelős kérdésre tud valaki valamit mondani?
Csináltam pár képet az eseménynaplóról, és guglizom rendesen is, de megoldást sehol sem látok, csak azt, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
-
virkir
veterán
válasz
JetiRulez
üzenetére
Semmilyen karbantartót nem kell futtatni a gépen sem a telepítéskor sem később ez marhaság.
A win7 meg szvsz csodálatos mivel az RC megjelenése óta csak frissítettem egészen a mostani véglegesig és se kékhalál se lassulás nincs.
Egy titka van kell alá a stabil minőségi vas.
Első körben ha van tuning a gépeden vedd visszább és sürgősen cseréld a tápodat valami olyanra ami le is tudja adni a specifikációjában megadott teljesítményt. -
Mika1227
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ja vágom a Half Life első része csak felturbózott grafikával!
Én lángész!

-
WonderCSabo
félisten
válasz
Mika1227
üzenetére
ugyanaz mint a sima half-life
Nem, a Half-Life:Sourceről.
-
polonic
félisten
A half-life source megy win7 alatt?
-
Pubszon
veterán
Hali.
Az a gondom, hogy ha elindítom a gépet, a mikrofon a kimeneteknél nincs némítva.
Ha lenémítom, akkor következő indulásnál újra teljes hangerőn van és ismét nincs némítva.
Se a némításra, se a hangerő levételére nem reagál ha újra elindítom a rendszert.
Van erre megoldás? -
7Heads Drago
veterán
válasz
JetiRulez
üzenetére
Itt valamihez rossz driver van feltéve vagy nincs is feltéve semmi se.
Nincs sárga kérdőjeles hardvered az eszközkezelőben?
Egy új win felrakásakor, minden egyes hardver elemet fel kell ismernie az Op. rendszernek. És ez neki új. Neked lehet hogy régi.
Esetleg adj egy képet az eszköz kezelőről. -
JetiRulez
őstag
válasz
negyedes
üzenetére
Az első három kérdésre nem válaszolnék, szóval érted.

Ja, hogy ez az "új csodálatos" rendszer ilyen kis picsogós? Az XP-nél sose kellett egyből a telepítés után karbantartókat futtani. Bőven ráért várni vele egy hónapi használat után. Ismerőseim sem említették, hogy ilyesmire azonnali hatállyal szükség lesz.(#17046) 7Heads Drago
Windows Driver Kit: Driver Development Tools? Azt se tudom, mi fán terem az olyan.
Az Eszközkezelőben van a Hálózati kártyák közt egy Teredo Tunneling Pseudo-Interface, hogy az mi a frász lehet...
A gépbe pedig már régóta nem piszkáltam bele, nem értem milyen új hardvert kér számon.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
JetiRulez
üzenetére
Ilyent raktál fel? Windows Driver Kit: Driver Development Tools
Itt valami driver probléma van. Az eszköz kezelőt meg kéne nézni. Lesz ott egy felkiáltójel szerintem.
Illetve a másik linken meg a win2000-ről hadovál és ez egy kernel hiba üzi.
If this is the first time you have booted after installing new hardware, remove the hardware and boot again.
És itt is valami új hardverről esik szó. -
Vasinger!
nagyúr
Lenne egy elég komoly, idegesítő problémám.
Mikor bekapcsolom a gépem, nem mindig töltődik be az összes automatikusan induló program. Az msconfig-ba pedig be vannak állítva.
5let?

-
negyedes
addikt
-
Mika1227
őstag
Tesómnak van egy AMD Sempron 1,8GHz, 1GB RAM, nVidia 7600GT 256MB, 80GB vinyó.
Szerintetek elvinné normális sebességen a Win7 64bit-es verzióját, érdemes felrakni rá, mennyi minimális hely kell a rendszernek?
Vagy inkább maradjon az XP? -
JetiRulez
őstag
Hali!
Pár napja felraktam ezt az "új és csodálatos" rendszert. Egyelőre nem vagyok vele megelégedve. Ezalatt a pár nap alatt elég sokszor lefagyott, vagy csak valami program, pl. ZoneAlarm, WinRAR, Firefox. Kétszer pedig már kékhalált is kaptam. [link][link] Utánanéztem a hibáknak, de nem erősségem az angol. Mi lehet a hiba oka? -
negyedes
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Passz. Nekem is atim van. Szerintem ez windows specifikus, mert olvastam par forumon, hogy sokaknak hianyzik az, hogy egy felbontason menjenek.(Seven forumon is).
-
negyedes
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
hogy mindkét moncsin ugyanaz a kép jelenik meg
Ugyanazon a felbontason.
-
7Heads Drago
veterán
A klónozás nem azt jelenti hogy mindkét moncsi ugyanazon a felbontáson van... hanem azt hogy mindkét moncsin ugyanaz a kép jelenik meg. És nekem anno Xp alatt két különbőző felbontáson mentek. A natív felbontás végett meg nem is lenne érdemes máson használni egy LCD-t, mert homályosak lennének a kontúrok. Az meg a szemet rontja.
-
sz_abika
addikt
Windows 7 64bitre, milyen ingyenes partíciónáló programot lehet találni?
Az Easeus csak 32bitest támogat, a windows beépített kezelője meg nem azt teszi amit én szeretném hogy tegyen
Köszi -
Clemi
veterán
Először is mint az aláírásomból látod, x64-et használok. Másodszor pedig hibátlanul megy a klónozás, és a kiterjesztés, azzal a különbséggel, hogy klónozásnál nekem a TV-nek lesz ugyanaz a felbontása, mint a monitornak, jelen esetben 1680x1050, mivel a TV HD ready. Ha a TV-nek kisebb lenne a maximális felbontása, akkor arra lőné be a monitor felbontását is. W7 alatt, nekem nem sikerült külön felbontást állítani klónozott monitor esetén, de végül is ez valahol logikus, hiszen a nevében is benne van, hogy klón. Hogy CRT TV-nél ez most hogy van, sajna nem tudom, és megnézni sem, mert nincs a háztartásban olyan, de az 1024x768-as LCD TV-re kiküldve a klónozott képet a felbontás mindkét kijelzőn csak 1024x768 lehet.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
csákány.
üzenetére
A felhasználok nagy részében az a tévhit él hogy az újabb drivertől gyorsabb lesz a gépbe. Pedig ez tévhit. A driver frissítések az újabb hardverek kompatibilitási problémáira orvosság általában. Kivéve persze a Vga drivereket. Egy jó op. rendszernél ahol semmivel semmi gond, nem érdemes a bios-okat és drivereket cserélgetni. Persze ha új Cpu-t kap a rendszer nyilván utána kell nézni. Persze az is igaz hogy azt sem javaslom, hogy a gyárilag kiadott lemezekről telepítsünk egy gépet. (az első néhány veziós driver és bios nyilván tartalmazhat olyan hibát amit később javítanak)
Letöltjük a géphez a legfrissebb drivert és ha azzal stabil és semmi gond, akkor felesleges 2-3 havonta cserélgetni. -
RootRulez
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére
Everest kiírja...
Operációs rendszer -> Operációs rendszer Ott Licenc információn belül Termékkulcs.
-
Tosee
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
A Produ Key nevű programmal meg tudod nézni! Ráadásul kiírja az Office és az Internet Explorer kulcsát is, bár utóbbi egyezik a win-el! Google-n keress rá biztosan megtalálod...
-
Steve691
csendes tag
Win7 kilépésnél, ujraindításnál kiírja, hogy "Leállítás" és csak több mint két perc után lép ki. Lehet ezen módosítani és hogyan?
-
Psychonaut
veterán
Hogy lehet megnézni, hogy a rendszer milyen Product Key-re lett aktiválva?
Mert a Vezérlőpult megfelelő részén csak a cserét ajánlja fel, azt, hogy megnézhessem az eredetit, azt nem. -
JBZ
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy: felraktam a Windows 7-et és szeretném az XP Movie Maker-jét használni rajta (mert már ezt szoktam meg), de bizonyos funkciói nem működnek pl.: rögzítés videó eszközről - ami az alap, illetve nem látja a régi videóklippjeimet sem amikor megnyitok egy mswmm fájlt. Mi lehet a gond. Előre is köszi: JBZ Írhattok e-mail-t is.
-
Clemi
veterán
w7-ben már igen, de XP-ben nem így működött a klónozás
Igazad van, már olyan rég volt, főleg az, hogy CRT TV volt a másodlagos kijelzőm. Viszont ez szvsz a Catalist miatt van így, és semmi köze a W7-hez. Egyébként a legnagyobb bánatom az XP óta, hogy többé már nem ad ki az alaplapi hangkártya egyszerre hangot minden kimenetén, vagyis nincs az, mint az XP alatt volt, hogy az analógon, és az optikai kimeneten is kiment az audio jel. Most sajna állandóan át kell kapcsolni az alapértelmezett lejátszó eszközt, ha az erősítőn keresztül akarom a hangot hallani, és ez már valószínű a W7 hibája, mert más lett a hangkezelés.
-
vviktor1
aktív tag
válasz
D@ni88
üzenetére
Lehet ghostolni is, én legalábbis csináltam ghost mentést, visszatöltésre még nem volt szükség... De lehet hogy a beépített saját rendszermentése a tuti

Ha gáz lenne, vagy megunnám bootkor 3 gombnyomás nálam és az xp-m indul, úgyhogy ennyire bízok egyenlőre a 7-ben. (Grid se az igazi, cod-uo egyáltalán nem jó rajta, livemail tetűlassú, paintot elcseszték, de szerencsére megy rajt az xp-s, szóval nem dobom még az xp-t, viszont minden más tetszik)
Miértis hagyták ki az outlook expresst ebból ? Legegyszerűbb, leggyorsabb levelező volt, pont annyit tudott amennyit kell. -
maflame
aktív tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Köszi a választ! UAC nálam ki van kapcsolva. Érdekes, ezen kívül sehol nem találkozom hibával, eszközkezelőből frissítettem a drivert a 10.3-ra, tehát minden uninstall-procedúra nélkül, és tök jól működik.
...hogy miafene baja lehet az inst.managernek?! -
D@ni88
addikt
hali, win7ben lehet olyat csinálni hogy felteszem a rendszert, alap drivereket, meg progikat..
aztán ha majd fél év után bedöglene, csak rá kéne kattintanom, mint régen a ghostnál?
vagy lehet win7et is ghostolni? -
bpx
őstag
w7-ben már igen, de XP-ben nem így működött a klónozás
a monitor felbontása volt pl. 1280*1024, a TV-é 1024*768, akkor a TV-ben az 1280*1024-es képből láttál egy 1024*768 méretű téglalapot, és ha kihúztad az egeret ennek a szélére, akkor ez a téglalap odébb "vándorolt" és így "be lehetett járni" a teljes területet -
Troy.
addikt
MIért van az, hogy két partíciómon is csak rendszergazdai jogosultsággal tudok tevékenykedni? A többi 4-en miért nem?
Hogy lehet kilőni? ( firefoxból nem tudok menteni rá, total commanderrel kitömöríteni stb. )
üdv -
Clemi
veterán
válasz
Kvazár
üzenetére
9800pro-s atis kari Xp alatt mint az álom úgy működött, de 7 alatt, ha a catalyst fent volt, csak hangyasereget lehetett látni.
Arra nem gondoltál esetleg, hogy a hibát te okoztad valamivel, esetleg kábel, vagy csatlakozó kontakt hiba? Nálam eddig minden ATI kártyával gyönyörű kép volt a másodlagos kijelzőn W7 alatt, az aktuális Catalyst használatával.
-
Clemi
veterán
Vagyis:ha klónozom a 32"-os FlatSlim TV-t(max1024x768-at tud)akkor a monitort 1440-ről leveszi 1024-re és nem lehet feljebb állítani.
Most ezen miért csodálkozol? A klónozás azt jelenti, hogy van két tök egyforma asztalod, ergo mindkettő felbontása is ugyanaz lesz, ami esetedben a rákötött TV maximális felbontása lesz. Használd extended módban, vagy próbálkozz a HydraVision-al. A HomeTheatre üzemmódnak pedig mennie kell, ha be van kapcsolva a másodlagos kijelző, és engedélyezve van az asztal kiterjesztése.
-
Kvazár
őstag
Hát ATI és Win7 kapcsolatában nekem is csak rossz tapasztalatom volt.
9800pro-s atis kari Xp alatt mint az álom úgy működött, de 7 alatt, ha a catalyst fent volt, csak hangyasereget lehetett látni.
Megoldás nálam: Eladtam, és vettem egy Nv-t.Nálad remélem máshogy is meglehet.
-
csákány.
aktív tag
Rendszervizsgálat lefutott, ablak eltűnt, akkor most mindent jónak lát

-
vkuli
csendes tag
Sziasztok.
Vettem egy ATI HD 3650-es karit.Xp-n tökéletes de van fent egy w7 ultimate magyar is amin nem működik rendesen.Lecseréltem a magyar w7-et egy angolra de ugyanazt produkálja.Vagyis:ha klónozom a 32"-os FlatSlim TV-t(max1024x768-at tud)akkor a monitort 1440-ről leveszi 1024-re és nem lehet feljebb állítani.Ennél nagyobb baj hogy a színházi üzemmód egyáltalán nem megy semmilyen Catalyst-tal.Tud valaki jobb drivert mint ez:10-2_vista_win7_32_dd_ccc_wdm_enu(52,6MB)?
Előre is köszi. -
csákány.
aktív tag
A végső megoldás........halál.............öööö........akarommondani Rendszervisszaállítás

-
Kvazár
őstag
válasz
RootRulez
üzenetére
Köszi, ismerem, jó is meg minden, de +progi nélkül szeretném megoldani, ha lehetséges, ha nem akkor hagyom.
Azért írtam a HD sentinelt, mert azé jobb.
Elkezdtem a monitorozást, és azt vettem észre, hogy minden apró dologra már másik progit használok, mert az abban látványosabb, meg minden, de cserébe a gép indulása az eredetihez képest lassult, így ezektől inkább most megválnék.
Más:
Ablak kezelő meghasalásáról tud valaki valamit?
Nem hiszem, hogy csak én lennék vele egyedül.
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Valahogy nem igazán férkőzött a bizalmamba ennyi idő alatt ez az os (sem)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)