Hirdetés
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Aktív témák
-
Nero helyett szerintetek melyik a legjobb alternativa? Olvastam valahol az infrarecorderrol, hogy milyen jo.
Rakerestem a topikban, de nem sok info van rola.Erre tudnatok valamit? Nezegettem az infrarecordert es az imgburnt is, de nem tudom melyik a jobb, egyiket sem ismerem. Olyan kellene, amivel minden olyat ki tudok irni, mint a neroval. Mp3, iso fileok stb.

-
The DJ
addikt
Új fejlemény: Akkor csinálja az [ITT] említett csíkozódást a rendszer, amikor az alapértelmezett Aero témáról egyszerű, Aero mentes témára váltok. Ilyenkor viszont használhatatlan a rendszer, olvashatatlanok a szövegek. Ez mitől lehet?
Gondoltam rá, hogy 2D-ben hibázik a videókártya, de akkor meg rendszer telepítéskor is ilyennek kellett volna lennie, nem? Ott még nem volt aktiválva az Aero.
Ráadásként futtattam 3Dmarkot, ment egy órát a Prime95, a GPU Caps is csíkozódás nélkül futtatta a teszteket. Nem értem mi miatt lehet ez.
Valakinek esetleg van valami ötlete, hogy mivel teszteljek még vagy hogy szűkítsem le a hibalehetőségeket? -
edward2
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
nforce570 SLI, vicces mert most leszedtem valami HDaudio install-t win7re nvidia honlapjáról de aszondja nincs olyan komponens a gépemen amit telepiteni lehetne. rofl

-
-
RiddleR
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sajnos nem segített a dolog.

-
szabage
tag
Sziasztok!
Nemrég cseréltem a gépemet, és azóta a következő a gondom:
Routert 3-man használjuk(1wifi,2kábel).Eddig minden tökéletesen ment, de mióta win7 használok random megszakad a kapcsolat kábelen nálam(gépben villog ethernet port ledje),ilyenkor át kell dugnom router másik portjába és rögtön megy.Először routerre gyanakodtam, de csak nálam jelentkezik a hiba, és akkor is ha egy olyan portot használok amivel másik gép jól ment.(router reset is volt)
Gondoltam akkor vagy lan vagy utp lesz rossz, szóval usbwifi be.Na erre egyszer csak ugyanúgy meghal minden(netezek+torrent), nem lát semmit...nézem, és az usbwifi egyszer csak "lekapcsolt" (van rajta piros led, és világít, amikor be van dugva).Na most még 2 dolog jut szembe:
1.biosba valami nem okés (végignéztem+reset...)
2.win7 energiagazdálkodásba vmi talán?//alaplap egy gigabyte 785gmt-usb3 egyébként//
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem engedi telepíteni. Nem is engedi megadni a drivert, mert nincs minek megadni. Nincs ismeretlen eszköz az eszközkezelőben. Egyébként amikor keresek plug&play eszközöket, akkor megtalálja a vinyót. Működik is szépen, a következő újraindításig.
-
Nem nem talált semmit.Nem tudom gond e hogy alapértelmezett hangvezérlőnek nem az van megadva hanem vmi teljesen más név.
Amúgy is még barátkoznom kel az új rendszerrel mert azért nem teljesen olyan mint a régi xp.
A másik vinyómon meghagytam a windows xp-t biztos ami biztos és innen írok most. -
(Doki)
tag
Hello!
Nem tudja valaki ennek a Gatget nevét? Gatget kép vagy ehhez hasonlót keresek ami ilyen részletesen leírja a hőfokokat.
előre is kösz a segítséget. -
-
Diocles
aktív tag
Mégsem.
-
pzstm
titán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
windows update nem talált esetleg frissítést? Lehet opcionális frissítések közt van

-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Ide irányítottak át a HDD probléma topikból.
Ami adott:
Vermatim 1TB külső HDD Samsung HD103IJ vinyóval
Asus P5Ql-E alaplap hátlapi eSata csatlakóozóval amit egy JMicron 36X driver vezérel.Probléma:
Eddig a Windows 7 32bites verziója volt fent amivel szépen működött a merevlemez. Két napja fogtam magam és fölraktam a 64bites változatot. Miután feltelepült szerettem volna felrakni a Jmicron drivert, de ez nem sikerült, ugyanis ezeket a hibákat dobta.(1,2) Ezt a drivert a JMicron hivatalos weboldaláról szedtem. Azután gondoltam megpróbálkozom az Asus weboldaláról leszedni hátha azzal megy. Nem ment, ugyanis ugyan azokat a hibákat dobta, mint a másiknál, pedig a weboldalon úgy szerepel hogy 32&64bithez. Mit lehetne tenni? Tanácstalan vagyok. -
coqito
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Okés, Örülök hogy segíthettem! Illetve hálásan köszönöm a segítségedet!
-
Üdv Urak !
Olyan gondom van hogy ma raktam fel a WIN7 64 bites rendszert és semmi hang nincs a gépemen.Alaplapi Realtek hangkarim van.Már frissítettem is az illesztőprogit de semmi hang.
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Van ott annyi opcio mint allat.
Igy elsore nem talaltam hasonlot. -
The DJ
addikt
válasz
pincehely
üzenetére
Belenéztem a BIOS-ba, betöltöttem az alapértelmezett beállításokat, hátha valami el volt állítva, de ugyanaz. A processzor az alapértelmezett 2.0 Ghz-es frekvencián működik, egy darab 1 gigás DDR400-as memória van jelenleg benn az egyes slotban, ez 400 mhz-en működik. A feszültségek és egyéb értékek Auto-n vannak, annyit állítottam csak át, hogy az alapértelmezett VGA ne PCI legyen, hanem AGP, engedélyeztem a Fast Write-ot és az Apertúra méretét 256-ra állítottam.
Azt viszont nem tudom honnan tudnám kideríteni, hogy mekkora feszültség kell ennek a ramnak, sajnos ez még DDR1.
MOD: Viszont megnyúztam kicsit a rendsze Bioshock-al és játék alatt semmi hiba és a Windows betöltése után sem. Ha memória gond lenne akkor szerintem folyamatosan elő kellene jönnie.

-
válasz
sunny84
üzenetére
Az index az nem jelent semmit sem.
Miért húzná le? Hm?
Hogy jó-e? Biztos. Ha neked megfelelő, akkro jó.
Nem az 5.6-ra mondtam, hanem maga az élmény indexre, hogy nem éri meg arra költeni, hogy 6.1-et érj el a vinyónál. De te tudod, hogy neked ér e annyit.Az enyém?
Proci:6.1
ram:5.5
grafika:6.8
játék grafika:6.8
lemez:5.7 -
-
The DJ
addikt
Sziasztok,
Érdekes problémával szembesültem az imént. Tegnap gépet újítottam, alaplap és processzor csere történt, de a Windows 7-et nem telepítettem újra, gondoltam felesleges. Be is töltődött rendesen, viszont az Üdvözlő és a kijelentkező képernyőnél furcsán csíkos és eltorzult a kép, viszont az asztal, a programok, a játékok, minden tökéletes.
Amikor felugrik az UAC értesítő üzenete akkor is csíkozódik és ilyen képet ad: [link]
Ugyanígy néz ki az Üdvözlő és kijelentkező képernyő is. Megpróbáltam újrarakni a rendszert hátha az a baj, de ott is ugyanezt csinálja. Fenn van a legfrissebb nvidia driver is. A videókártya és az egész rendszer alapon van, a konfigom pedig az adatlapomon. Gépújítás előtt tökéletesen ment minden. Fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj, mert amikor betöltődik a rendszer és használat közben is hibátlan minden.
Valami ötlet?

Üdv.
-
sunny84
senior tag
válasz
Killing
üzenetére
Hali .... fent van a win 7 x64 ultimate ..fajin nagyon..
minősítés : win 7 x64 ultimate

-proci : 6,3
-memória: 5,9
-videókari : 6,8
-játékra szolg. videókari : 6,8
-elsődleges m.lemez : 5,6a winyó miatt : sajna 5,6 a végleges.. ( ezt ki kéne vágnom .. hétfőn veszek is 1 kemény winyót )
jöhet is a gta 4
üdv.

-
coqito
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
AgCx_SC1 és AgCx_SC4 nincs!
A többi mind megvan!
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Na ezt kiprobalom majd hosszabban is, tegnap csak par progit inditottam elotoltes nelkul es nem vettem eszre kulonbseget.
Igazibol engem se erdekel a memohasznalat, de ne toltson be feleslegesen olyan programokat, amiket nem hasznalok rendszeresen.Kmplayert koszonom, hol kell azt atallitani?

Nero helyett szerintetek melyik a legjobb alternativa? Olvastam valahol az infrarecorderrol, hogy milyen jo.
Rakerestem a topikban, de nem sok info van rola. -
joshua7
veterán
Srácok, van arra valami mód, h a W7 64-en ne csak 16 színnel menjen az S3 Trio? Hanem úgy, mint XP-: azt hiszem 16bit, 1024*768.
-
Ement
csendes tag
sziasztok!
sikerült a windows 7 utimate rendszert frissítenem(nem indul újra 2 óránként)viszont a netre nem tudok csatlakozni,a frissítés után.
nvidia nforce hálókártyával.
Nincs valakinek ötlete? -
Steelmanus
addikt
-
der_
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
igen.
saját alkotásaim. -
edward2
addikt
Sziasztok,
köv. problémára tudnátok megoldást adni nekem? Alaplapra csatlakoztatott előlapi audio panel nem hajlando hangot kiadni. Miért? Alaplapi nforce driver csomag installálva van.
Ötletek?
Kösz -
-
der_
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
az mit jelent

tegnap még minden rendben volt
A RECICLE amit nem tudok mi mert olyat én nem tettem oda, azzal is ez van. Gondolom az valami rendszerfájl. Nem lehet adatvesztésem ebből?
De jó ha az embernek van öccse
-
Clemi
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
A lényeg a lényeg, maradok annál a beállításnál, amit a Microsoftnál a fiúk kitaláltak. Ez így tökéletes szerintem, és van még egy csomó dolog, amit el lehet piszkálni, de eddig mindig bebizonyosodott számomra, hogy úgy van jól, ahogy alapból belőtték a fejlesztők.
-
der_
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
nem a rendszeren van. Van egy külön 100gigás partíció és ott van vagy 200 fájl. Ebből csak 7-tel van ez a gond. Ha jól emlékszem pont az amiket utoljára tettem oda. A meghajtónál mindent úgy pipáltam be mint a másik meghajtókon. És most sem engedi lejátszani sem meg átnevezni sem. De a shift+del az műkszik

-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet azt kikapcsolni, hogy bootnál ne kérdezzen rá mindíg, pl. a daemon tools, vagy az afterburner automatikus indulására? -
Steelmanus
addikt
Ez tisztesseges munka volt gratulalok, eros geped van igy Nalad ezek szerint jobb hogy van elotoltes termeszetes hogy ugy fogod hasznalni. Az enyem a kozepkategoria beleposzintu gepe talan azert jobban eszre venni a valtozasokat hiszen sokkal lassabb igy esetleg jobban szembetuno a dolog. Most eppen ebed utan azzal szorakozok hogy regebben is lehetett allitani az ertekeket. Az elso kugli talaltbol kiolloztam ezert olyan rendezetlen:
Boot up sebesség:
regedit, \HKEY_LOCALMACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Sesion Manager\Memory Management\PrefetchParameters
Az értékek jelentése:
3: XP stílusú prefetch: a smss boot időben betölti az általad használt alkalmazásokhoz tartozó dll-ket és a szolgálatások és driverek komponenseit, hogy azok gyorsabban indúljanak.(Eleinte gyorsítja a boot upot, majd később lassítja)
2: 2k3 stílusú prefetch: csak a driverek és szolgálatások komponenseit tölti be boot időben.(gyorsítja a boot upot)
1: csak driverek -||-.(Vitás, nem teszteltem)
0: 2k stílusú: nincs prefetch, viszont addig nyavajog, mint a 2k.(Nyugdíjas boot up)
Visszakapcsoltam az elotoltest es atallitottam a fentebb mar Registry beallitasoknal mindket elotoltot kivancsisagbol 2-re hogy valoban gyorsabb lesz-e a boot, hat mivel automatikusan beleptet talan kevesebb ideig latom a Udvozoljuk kepernyot, de Nalad nem ez a cel csak mint erdekesseget irom le. -
Laccoss
addikt
válasz
coqito
üzenetére
services.msc és megkeresed az Előtöltés-t és ott bekapcsolhatod.
Ha használtál valamilyen optimizáló programot az is kikapcsolhatta. Kicsit oda kell figyelni hogy mit kapcsoltok ki, és mit nem. Én szoktam csinálni az eredeti beállításról is egy képet mondjuk, vagy felírom, hogy ha gáz van vissza tudjam állítani.der_: Érdekes... momentán ha nem értettek hozzá, akkor kárt is okozhattok.
-
der_
tag
válasz
Laccoss
üzenetére
"Nincs meg az engedélye az objektum engedélybeállításainak megtekintéséhez és szerkesztéséhez." Ott ez van kiírva.
Próbálkoztam a speciális fülnél alul de semmi, nem lett jobb. Ha a meghajtónál próbálom ott van: hitelesített felhasználó, system, rendszergazdák, felhasználó. Mindegyiken engedélyeztem mindent és így sem jó. Mindig kijön egy ablak hogy hiba és pont azokkal kapcsolatban amiket nem tudok módosítani és lejátszani. A többi fájlom rendben van... -
Clemi
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
De javaslom probald ki. Tiltsd le az elotoltest a szervizben es nezd meg hogy lassultak-e a programok indulasai.
Kipróbáltam. Igazán jelentős eltérés nincs a két állapot között. A szubjektív érzésem szerint, bekapcsolt superfetch mellett a bekapcsolás utáni első indításkor valamivel gyorsabban indulnak a programok, mérésre viszont egyértelműen a bekapcsolt állapottal volt használatra kész a rendszer. Három pontot mértem, a zene felhangzása, a messenger bejelentkezett állapota, és mikor a ventillátoraim elcsendesednek, tahát amikor a speedfan kész a szenzorok ellenőrzésével, és átveszi a vezérlést. Mindhárom mérési pontnál a bekapcsolt superfetch esetén volt rövidebb az idő, igaz néhány mp-el, de egyértelműen mérhető volt.
Egyébként mind kikapcsolt, mind bekapcsolt superfetch esetén többször újraindítottam a gépet, és minden esetben mértem, úgyhogy szerintem egyértelmű a superfetch előnye, legalábbis az én gépemen, az általam belakott operációs rendszerrel, az én rendszeremre telepített, és induláskor betöltődő programokkal. Másnál lehet hogy ez nem így van, de nálam igen.Indulási hang 33 vs 35
Messenger 52 vs 57
Ventilátorok 59 vs 1,08 -
der_
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy átneveznék egy fájlt de azt írja a win, hogy:
Ezen művelet végrehajtásához engedély szükséges. A fájl módosításához forduljon engedélyért a következőhöz: számítógép rendszergazdája.
Csak egy felhasználó van, én, akkor gondolom én vagyok a rendszergazda.
Tegnap a tesóm állítgatott valamit a meghajtó-tulajdonságok-engedélyek oldalon azóta van ez. Valaki tud segíteni mit kell visszaállítani hogy minden a régi legyen? -
< CyberBob >
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nero-8.3.13.0_europe_micro.
szintén hibátlan -
Laccoss
addikt
válasz
coqito
üzenetére
Kicsit gondolkodni, talán kikapcsoltad? Azért nem tölt oda semmit... ha visszakapcsolod az Előtöltést (Prefetch) akkor megint lesznek ott fájlok, már ha ez a vágyad.
Sunny84: Lehet integrálni a telepítőbe is, bár azt inkább hagyd. Lehet külön leszedni az updateket és feltelepíteni ha gyenge a neted, így 1x letöltöd, és többször nem kell, ha újratelepítésre kerül sor, akkor a már letöltött frissítéseket indítod, és nem az updatet, vagy egyszerűen megvárod az SP1et, és azzal felrakod.
-
sunny84
senior tag
Hello a win 7 telepítés után sokat frissít ( sok mb v. gb -ot tölt magába
) ? persze a drivereken kivűl..
fontos lenne...köszi

-
coqito
tag
Sziasztok, olan gondom adódott, hogy egy ideje nem tölt vissza a Prefetch -mappá. Ugyértem eddig mindig volt ott valami a ReadyBoot mappán kívül, de most semmilyen fájl nemtalálható benne. Valami megoldás? Előre is köszi!
-
Steelmanus
addikt
Nem memoriat nyertem mert az engem sem erdekel nagyon hanem azt hogy elotoltes nelkulis olyan gyorsan indulnak a programok mint elotoltessel csak nem adatbazisbol hanem a regi modon. De javaslom probald ki. Tiltsd le az elotoltest a szervizben es nezd meg hogy lassultak-e a programok indulasai. Ha igen akkor visszakapcsolod. Bekapcsolas utan amikor mar megkapod az Asztalt ha rogton megnyitos a Startmenut es abban valamelyik almappat amiben sok progi van es ugy van beallitva hogy Megjelenes menukent lathato hogy lassan kezdi el mutogatni az ikonokat mert neg dolgozik az elotoltes es karban kell tartani az adatbazist meg az ikonok adatbazisat is. Na ez pl gyorsabb ha nincs elotoltes.
Amugy meg lehet rosszul fogalmaztam de pl mi a francnak tolti nekem elo az Vezelopultokat ha azt egy honapban egyszer hasznalom frissiteskor. Ha belenezel a Prefetch *.db adatbazisaba lathatod hogy ott virit olyan program is ami mar nincs is a rendszerben. -
Steelmanus
addikt
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Igen epp most probaltam ki csinaltam egy *nrg fajlt es felirtam egy DVD-RW lemezre probabol, siman felirta. De felirta volna ha *.iso akkor is. En Nero Micro 8.3.6.0-at hasznalok.
-
Clemi
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem a bootidot nem befolyasolja hanem a programokat tolti elore igy azok gyorsabban kellenek hogy induljanak de kiprobaltam nem vettem eszre gyorsulast.
Tehát, ha jól veszem ki a leírásodból, csak memóriát nyertél a superfetch kikapcsolásával. Ez a rész engem nem igazán érint, mivel a 6GB memóriámból nem sajnálom a felhasznált MB-okat. Sokkal inkább érdekelne, hogy az egér kattintás után egy program mennyi idő alatt indul.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli
üzenetére
hát a saját gépemen működik, de após laposa csak fagy tőle meg nyöszörög

-
Steelmanus
addikt
Nem a bootidot nem befolyasolja hanem a programokat tolti elore igy azok gyorsabban kellenek hogy induljanak de kiprobaltam nem vettem eszre gyorsulast. Eppen kiprobaltam hogy megmutassam ill a memoriaval kapcsolatos inkabb.
A Windows Prefetch mappabol kitoroltem az osszes *.pf es a Layout.ini-t ez gondolom a kompatibilitas miatt maradt benn mert az Elotoltes a *.db adatbazis fajlokat hasznalja es ujra inditottam a rendszert ugy hogy engedelyeztem az Elotoltest es az ATI Realtek Vezerlopultokat es csak a Feladatkezelot inditottam el semmi mast hogy lassam az eredmenyt,vartam 10 percet, eredmeny:

Ezutan letiltottam a Vezerlopultokat es az Elotoltest megint ujrainditas kivaras vagy 10 percig, eredmeny:
Na most ha megnezed ezt a kepet akkor lathatod hogy a regi XP-s prefetch is 3
mig a Superfetch is 3 vagyis mindket gyorsitas mukodik viszont ha letiltod az Elotoltest akkor marad a "hagyomanyos" ezert nem latni legalabis nalam kulonbseget, termeszetesen a Registry-be nem valtoztattam semmit csak a szervizben tiltottam le az Elotoltest.
Viszont amig az Elotoltes adatbazist hasznal azt mindig idoigenyesebb karbantartani, ezert irtak ott a topicban a rendszergazdak hogy sokszor inkabb lassit mint gyorsit hiszen mukszik a regi "oskuvulet" is. Persze volt aki cafolta sajnos nem tettem el a linket mar banom, de erdekes olvasmany volt hiszen szakik vitatkoztak. -
kovacsroli
senior tag
Köszi mind3matoknak, már írom. Külön kösz g.gergo nagyon jó kis program, nem panaszkodik semmire. Remélem bootol is majd

-
< CyberBob >
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Pedig a Win7 is nagyobb és persze gond nélkül kiírja a Nero.
-
Clemi
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Elotoltes sokszor nemhogy gyorsit hanem lassit mert mindig frissiteni kell a programok listajat, raadasul ha en pl a mai nap nem hasznalom modjuk az egyik programot akkor is feltolti bizonyos reszeit mikozben nem is hasznalom.
A gép indul el gyorsabban kikapcsolt állapotból, vagy a programok, amiket indítasz használat közben?
-
g.gergo
senior tag
válasz
kovacsroli
üzenetére
-
Steelmanus
addikt
válasz
kovacsroli
üzenetére
Nem ajanlja fel az UDF irasmodot? Melyik verzot hasznalod a Nero-bol? Bar lehet hogy kepfajlnal nem is ajanlja fel, meg nem irtam 2 Gb feletti bootolhato lemezt.
-
válasz
kovacsroli
üzenetére
Hali!
Ha ISO vagy egyéb képfájlban van, akkor lemezképként kell kiírni, ilyenkor a Nero automatikusan elintézi a dolgot. Amúgy meg UDF összeállítást kelll választani, ha 2G-nél nagyobb fájl is kerül az adatlemezre.
Fire.
UI: Van Nero topic is, legközelebb ilyen jellegű kérdésed ott tedd fel légyszíves...

-
Steelmanus
addikt
válasz
inkubator
üzenetére
Akkor probald ki a PDF-Xchange ez portable nem kell installalni nagyon gyors es remekul lehet konfigolni, free es tud magyarul.
-
kovacsroli
senior tag
Hali!
Szeretnék bootlemezt írni, de 2gb feletti fájlt nem enged a nero. Mit tehetek?
Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, remelem okes lesz.
Rakerestem a topikban, de nem sok info van rola.
Muszáj lesz valami gyengébbet beszerezned.
Valakinek esetleg van valami ötlete, hogy mivel teszteljek még vagy hogy szűkítsem le a hibalehetőségeket?
)

már aggódtam ennyire nem ér semmit a gépem 

.... max úgy sem lesz mert nem 300 e ft-s gép ez..