- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beni18
tag
Valaki felrakta rajtam kívül az új buildet? Nekem mióta fent van azóta rendszeresen fogja magát elsötétül a képernyő egy 15-20 ms-re majd újraindul. Teljesen random módon. Nem tudom, hogy nekem van csak ilyen szerencsém, azért kérdezném.
-
beni18
tag
válasz
spiderpig820 #18198 üzenetére
Szerintem érezhetően rosszabb lett, viszont egy fokkal stabilabb a rendszer, az edge még mindig hulladék...
-
beni18
tag
Ma reggeli meglepetés, az egész live-os fiókot kitörölte a telefonból, amivel ugrott az sms, telefonykönyv, e-mail és napárbejegyzések. Kézzel hozzáadva újra leszinkronizált mindent (kivéve az smsket) az e-maileket 2x is, ezáltal ott olyan kavalkád lett. Lehet nyomni a feedbecket ezzel kapcsolatban 1000el hogy a köv buildben már javításra kerüljön
-
beni18
tag
válasz
zsoltzsolt #17679 üzenetére
Mobile részen nem sok olyan javítás történt ami említést érdemel, így nem buktad, hogy vissza raktad a régit
-
beni18
tag
válasz
zsoltzsolt #17658 üzenetére
Skypeban sincs? Lehet kicsit várnod kell, hogy megjelenjen, nekem az messages alatt mióta eltűnt nem jelent meg, pedig a skypeban megvan mindegyik, még én is adok időt, hogy hátha leszinkronizál, mert valamikor több nap
-
beni18
tag
válasz
zsoltzsolt #17656 üzenetére
Ha már itt insiderezek akkor ki nem hagynám ott is
egyedül a céges L930 nincs insider. Amúgy a skype hasznos mert gépről is tudsz pl smst küldeni.
-
beni18
tag
válasz
zsoltzsolt #17653 üzenetére
Skype egyértelműen, szerintem sokkal jobb, meg így szinkronizál a géppel is
-
beni18
tag
válasz
zsoltzsolt #17649 üzenetére
Az sms eltűnése ismert bug volt, az előző buildnél. Én is belefutottam (szerencsére skypeban megmaradtak), plusz nekem a névjegyzéket is tönkrevágta, de valami katasztrófális módon. Elvileg ezek is javítva lettek, aztán majd kiderül mi a valóság...
-
beni18
tag
Ez az új build elég hulladék eddig. Két nap alatt 8 restart volt, teljesen indokolatlan helyzetekben. Végülis van még 2 (?) hónapjuk...
-
beni18
tag
válasz
Partyface007 #17373 üzenetére
Igazán nincs mit, így 5 év WP után ezt azt kitapasztal az ember
-
beni18
tag
válasz
zsoltzsolt #17369 üzenetére
Mókás ahogy kimondja a magyar neveket, de igen, beszélgetés közben szövegeli bele
Én úgy vagyok vele, hogy több, mint a semmi, átmenetileg jó lesz
-
beni18
tag
Sziasztok!
Akinek problémája van, hogy hívás közben nem jelzi a bejövő hívást, annak egy próbát megér, hogy a könnyű kezelés menüpontban a hívó nevének kimondása opciót bejelöli (vagy nem tudom pontosan hogy van magyarul, mert én angolul használom a telefont). Nekem ez átmenetileg segít, míg egy új fícsőrként be nem jelentik, hogy visszahozták ezt is és legyünk hálásak nekik, ahogyan a legújabb build esetében a glance screen kikapcsolása töltés közben
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest