- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Masszív lett az új build sok Cortana-s, Action Centeres okossággal, ahhohy olvastam Windows Centrálon (röviden WC-n??!) jó lesz ez a RS cucc, csak jöjjön ki szépen, tetszik az irány (és hamarosan lehet PC-által telorol SMS-t küldeni)
-
moleculez
veterán
Most épp nem Insiderezek, de lenne valami amit nem értek: Jelen esetben készül az RS build. Miért van az hogy ami az előző verzióban, akár előző buildben jó volt, az elromlik. Én ezt úgy képzeltem el, hogy hozzáadnak funkciókat, de látom nem ilyen egyszerű a világ. TH-nál simán Insiderezett boldog boldogtalan, mert egész használható volt már a kezdetekben is. (tudom van akinek még most sem az) De ez most nem ez tényleg developer prev.
-
moleculez
veterán
válasz
Sofian #14009 üzenetére
Nem kerülik, megmondták, hogy most nem a mobilos ágra koncentrálnak.
-
moleculez
veterán
Olyan gondom van a .107-es builden, hogy 3rd party alkalmazások nem indulnak el: rákattintok->és a háttérképemet látom, majd ha megnyomom a home gombot, akkor úgy is marad, egy darab csempe nincs, kijelző lezárás-feloldás adja vissza.
-
moleculez
veterán
válasz
Aethelstone #11221 üzenetére
Azt is jó lenne tudni hogy mikor miért záródik be a háttérben. Háttérbe rakom, szünet, aztán vagy bezárja vagy nem. Aztán találjam meg hol tartottam 6-8 orás mixekben... (OFF)
-
moleculez
veterán
válasz
szita.erno #10301 üzenetére
Settings-> system->notifications and actiones legorgetsz az outlookhoz, beallitod mi legyen
-
moleculez
veterán
válasz
Partyface007 #9863 üzenetére
Ami tök szép és jó, csak laptopon például mire jó? Skype hívásokra?
-
moleculez
veterán
Nocsak mire jó a topik, akkor hagyom a HR-t, lehet valami MS szerver hiba.
-
moleculez
veterán
Szétesett a rendszer kajakra: Fényerő ugrál összevissza (ha kiveszem az automatat akkor is), messenger a nap eleji uziket dobja fel, adatforgalom számláló szerint közel a limit (ma volt a fordulom, 8gb van még), szóval ki lesz az első aki válaszra nyomva annyit ír: HR?
-
moleculez
veterán
válasz
MasterMark #8713 üzenetére
Na az a meleg...
-
moleculez
veterán
Arra es ahogyan en hasznalom a telomat semmi bajom vele, de megertem az elegedetlenkedoket.
-
moleculez
veterán
Jól hallottam a 950 reviewban hogy nincs duplakoppos ébresztés?
-
moleculez
veterán
Az Edge szinkronizálja már a könyvjelzőket?
-
moleculez
veterán
Na ahogy nézem, az Edge-nek már kellene szinkronizálni, de nem teszi, work or school acc.kell neki vagy MS acc. MS acc-l vagyok bejelntkezve megsem megy.
-
moleculez
veterán
Visszaolvastam ezt az sms-dolgot. Én speciel, ha fontos információt, adatot kapok, azt kimentem, jegyzetelem máshova, mert maga az sms részemről nem adathordozó. Meg abszolut nem érdekel egy évre visszamenőleg az összes beszélgetésem. Teszem hozzá, eddig az összes Prev. Telepitve volt, soha egy telepotesi hibam nem volt, és darab adatot sem vesztettem, sehol, akárhányszor ugráltam 10-8.1 között, úgy telón, és kozben PC-n is.
-
moleculez
veterán
Engem ami nagyn zavar, hogy nem szinkronizál a PC-Mobil Edge. Amúgy semmi bajom már vele 930-n.
-
moleculez
veterán
930-n hogy pörög?
-
moleculez
veterán
Na visszament a 8.1, most nem fer bele a teszteles, majd ugyis irjatok ha van valami.
-
moleculez
veterán
válasz
tomboy0013 #5886 üzenetére
Nem rosszabb mint az elozovel. Siman vegigmegy egy napot
-
moleculez
veterán
Amugy meg arra reagalva, hogy miert kell visszamenni 8.1-re az uj verzio telepitese elott: Mert ha kijon a vegleges azt is 8.1-re kell majd rakni. Megcsinaltak a telepitot, mukodik, ne is bolygassak meg. Meg legalabb szuz rendszerre telepul, azonos felteteleket tetemtve a tesztelesre.
-
moleculez
veterán
Nekem olyan van 930-n hogy neha nem mukodnek a csempék, hiaba nyomok ra, nem inditja amit kellene. Plusz nem tudok billentyuzetet letolteni.
-
moleculez
veterán
válasz
spiderpig820 #849 üzenetére
Nem ertem jogy azonos tipuson miert van kulonbseg az UX-ben. Nekem jo, masnak ugyanugy 930-n lassu...
-
moleculez
veterán
Nekem 930 erezhezoen gyorsabb, alkalmazas inditas, edge , minden. Telepites utan nyomtam HR-t.
-
moleculez
veterán
Na most rakom 930-ra, majd irom a tapasztalataim.
-
moleculez
veterán
Kivancsi vagyok milyet alakít 930-n. Meg hogy a 920 mennyire van csúcson járatva ehhez a sebességhez.
-
moleculez
veterán
válasz
tomboy0013 #5575 üzenetére
Miért a napi használatban mindent bezársz magad mögött, és minden hideg indításból megy? A srác konkrétan vegignyomkodta a képernyőt, ennyi appnál biztos megtwllik a RAM, szóval biztos láttunk itt újratöltést is. Nativ appoknál ez elvárható, a kerdes a 3rd party appok teljesítménye.
-
moleculez
veterán
-
moleculez
veterán
válasz
tomboy0013 #5498 üzenetére
De, gyakorlatilag ami eddig Skype Messaging beta volt, az elhagyta a beta jelzőt. De skype video az nekem nem működik.
-
moleculez
veterán
Engen ez nem zavar, de az off n, hogy most a skype video nem mukodik, pedig ott az app list-ban
-
moleculez
veterán
Frissült a Messaging alkalmazás, egybeépülve a Skype-al. Szépen teszi a dolgát, a dialerben is megjelentek a skype hívásaim, de az app nincs meg hozzá. (0x80040154 hibakód, Skype unavailable)
-
moleculez
veterán
A continuumban a dokkolónak mi a feladata? Mert nem sima felskálázásról van szó.
-
moleculez
veterán
válasz
kutitomi73 #5097 üzenetére
Vedd ki az SD-t.
-
moleculez
veterán
Azzal, hogy az XDA-sok megoldották az APK telepítést mire ideért már elvárás lett a W10-től az APK futtatás...
-
moleculez
veterán
Abszolút megvan. Azért is használom. Ok, nem fejlesztő vagyok, de visszajelzéseimmel próbálom segíteni a munkát. Mindazonáltal ennyivel a megjelenés előtt, már finomhangoláson kellene dolgozni (szerintem, bár nem sok OS-t írtam eddig), ahhoz képest a helyzet nem túl rózsás.
-
moleculez
veterán
válasz
Plazmacucci #4994 üzenetére
De mintha egyszer átjött volna IEből minden. Lehet rosszul emlékszem.
#4995: W10nek mi köze a cseréhez? Ugyanannyi értelme van 8.1-el is váltani. -
moleculez
veterán
válasz
Plazmacucci #4992 üzenetére
Mobil Edge vs Destop IE?
-
moleculez
veterán
Desktop és mobil EDGE könyvjelzőit nem lehet szinkronizálni?
-
moleculez
veterán
Nekem is ment már el hang, azt hittem ataludtam a csörgést, de akkor ezekszerint van ilyen hiba... 930-n nyomom.
-
moleculez
veterán
Here Transit- tal mivan? Csak W10 alatt nem elerheto, vagy megszunt teljesen?
-
moleculez
veterán
Nem értem mit szenved mindenki 10-rol váltással, sokkal gyorsabb 8.1ről, egy lépésben. (plusz kevesebb hibalehetőség)
-
moleculez
veterán
válasz
enginev3.0 #4549 üzenetére
Így fél óra után nem rossz. Feloldásánál még mindig késik a dátum még az idő, de kevesebbet. Amúgy 930-n (eddig) érzésre gyorsabb mint a 8.1, jobb mint az előző BUILD.
-
moleculez
veterán
Kint van az 536, tölthető.
-
moleculez
veterán
Néha benézek erre a fórumra. Glenda optimizmusa vs Woland kritikái meghatározzák az egész topicot, ami tök jó. Ha jön új build felrakom, én napokig el szoktam lenni vele, de azért visszarakom a stabil 8.1-t mindig. Azt nem értem, egy ekkora, és ilyen költségvetésű cégnél miért ilyen ütemben halad az egész project. Én értem hogy OS-t írni nem a lgegyszerubb feladat, de nem a sarki fűszeresre van bízva a dolog. Nagyon érik a váltás androidra... Sok a pro és kontra, de egyenlőre maradok, meg tesztelek.
-
moleculez
veterán
AZ Acer telon vajon milyen build fut? Megy a continuum, szoval egyel elorebb jar, mint a public release.
-
moleculez
veterán
2 nap után megy vissza a 8.1... Ez valami borzalmas még mindig. Hogy lesz ebből működő OS... Fhotoroom crashol, lumia creative studio keptelen megnyitni egy 700kb fotót, Edge-ben nincs letöltés(semmi mas sem)... Majd legközelebb
-
moleculez
veterán
Adott egy Win10-es laptop (Home edition), meg egy win10es teló. Hogyan tudom elérni telefonról a laptop tárhelyet (otthon ugyanazon a wifin), böngészni azt, és a szükséges fileokat mozgatni az eszközök között?
-
moleculez
veterán
válasz
Plazmacucci #3378 üzenetére
.
-
moleculez
veterán
Szép dolog ez a Project Astoria. Csak a helyén kell kezelni: Aki azt várja, hogy most majd mehet a Go Emoji keyboard, egy launcher mellett, az csalódni fog, de pl jó dolog hogy egyszerűbb appok így telepíthetők lesznek, pl egy kisvárosi busz menetrend app, vagy ilyesmi. Az hogy nem illik majd a Win arculataba az mas kérdés. Ja hogy be lett vezetve a hamburger menü rendszer szinten: Hogy Szokjatok😉😁
-
moleculez
veterán
Azért remélem a virtuális navi gombokat nem gondolták komolyan.
-
moleculez
veterán
Érdekes semmi info/pletyka új buildről...
-
moleculez
veterán
Még mindig 10166 a legújabb Build?
-
moleculez
veterán
Nyaralásra én os visszaraktam a 8.1-t, remélem addig jön új build.
-
moleculez
veterán
Lumia 930: Lumia Camera appban van ugye lehetőség 5+19mpx-mentésre is, most 5+16mpx lett. Ez miért van?
-
moleculez
veterán
válasz
gyurkikrisz #2783 üzenetére
Böngészőben próbálj meg kijelölni valamit, majd másolni...
-
moleculez
veterán
Én is elsődleges telefonon használom, és semmi baja. Az ismert bugok nyilván vannak, de simán használható napi szinten. Üzemidő van olyan mint a 8.1, kicsit lassabb, például s feloldás, alkalmazás indítás, de kibírható.
-
moleculez
veterán
Jobb mint az előző, gyorsabb lett, de van meg mit javítani. Ppk az EDGE még mindig nem tud letölteni, amitől idegbajt kapok. Ja én is megkaptam a körös people csempét, valami hányadék, az volt a kedvenc csempém, most ki sem rakom inkább.
-
moleculez
veterán
Nem talál néhány appot a store-ban... Banki alkalmazás (Barclay) lehet annyira finnyás, hogy nem mutatja meg magát w10-nek?
-
moleculez
veterán
válasz
tomboy0013 #2638 üzenetére
Nekem nem kell belepni MA-ra, sokkal zavarobb, hogy letolteni nem tudok fileokat, mert mindent csak megnyit. 930-n az uzemido is rendben van.
-
moleculez
veterán
Az Edge-ben hogy lehet letolteni? Ranyomok egy linkre ami kozvetlen egy PDF-re mutat. IE megkerdezte, mit csinaljon, letoltse, vagy menyissa. Itt csak megnyit, es pont. Ugyanez ez masik oldalon egy letoltendo hangfájlt menyit, de le nem toltene...
-
moleculez
veterán
válasz
gyurkikrisz #2611 üzenetére
Nincs.
-
moleculez
veterán
Valami fortelmesen butan néz ki. Mi less ebbol megjelenesig, bele se merek gondolni...
-
moleculez
veterán
Na egy nap utan a kovetkezoket tapasztaltam (L930-n): -Az uzemido van olyan 8.1-n volt.
- melegszik mint az allat
-store beta full, összezavarodva, egy nagy bug az egesz, fogalma sincs mi van fent mi nincs, etc
- szovegbevitel bugos
- random crash az alkalmazasokban (lampa/outlook/calendar)
- messengerben lefolytatott beszelgetes vegeztevel elkezdtek jonni az ertesitesek olyan 20 perc mulva a szalagban...ezen rohogtem
-telfonalni-smsezni-bongeszni mar lehet vele
-edge nagyon jo lett, nalam gyors, stabil -
moleculez
veterán
1: A 8.1-es appok rendesen működnek, semmi osszeakadas, vagy ilyesmi?
2: Telefonálás/sms/böngészés stabil? -
moleculez
veterán
Pfejj, de csunya, raadasul egyre szarabb... Ha ez igy marad megyek droidra... Annyira az is tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest