- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fapapi
csendes tag
válasz
szandra1988 #17401 üzenetére
Szia!
Direkt odaírtam miért tettem idézőjelbe, hogy be ne sérülj. De mindegy is!
Én általánosságban írtam arról, ha valaki azt állítja, hogy a fast ringet lehet használni napi használatban, és ha problémái vannak.De itt egy kis segítség:
Ez a csoport csak insiderrel foglalkozik: https://www.facebook.com/groups/winsider/?fref=ts
Hivatalos + insider: https://www.facebook.com/groups/126308024405724/?ref=bookmarks
Csak hivatalos: https://www.facebook.com/groups/mwphk/?ref=bookmarksEzekben a csoportokban rengeteg téma már ki van vesézve, és részletsebben mint itt!
-
fapapi
csendes tag
válasz
szandra1988 #17365 üzenetére
Szandra!
Akár tetszik akár nem az INSIDER tesztelésre van, és nem éles használatra.
Az insider nem arra való, hogy egy problémával "telesírj" egy fórumot (fontos hogy idézőjelbe tettem a szócskát, nehogy sértésnek vedd, és vonatkozik minden insider használóra aki megoldást keres), hanem hogy LETESZTELD, kezd el az alkalmazásaid írni az új rendszerre, hogy működjön, majd ha a teszt bukott, akkor "telesírd" az erre fenntartott visszajelzést!
Az INSIDER tesztelésre való verzió, és nem éles használatra még akkor sem ha ez neked eddig jól működött.Namost nézzünk egy kis logikát is abban, hogy ki milyen megoldást talál egy insideres problémára.
Már ennek a mondatnak sincs nagyon reális, értelmezhető alapja, és el is magyarázom miért.Mikor kijön egy insider azaz tesztelésre hibakeresésre szolgáló verzió, nem megoldást kell keresni a problémára MIVEL NINCS MEGOLDÁSA, NEM IS KELL HOGY MEGOLDÁSA legyen, hiszen maga az OS szar mert az OS-ben van a hiba, így ennek a megoldása, átírása az nagyérdemű MS-re vár, és nem a nagyérdemű FELHASZNÁLÓRA! Oka, hogy teszt verzió, a hibák jönnek mennek, de inkább jönnek! Ráadásul a rendszer hektikus, azonos készüléken belül a problémák sem ugyan azok!
A probléma ott kezdődik, mikor a hivatalos verzión nem javítanak egy hibát!
Na itt indokolt, megkérdezni valakit arról, hogy esetleg tud e erre valamilyen megoldást. Mivel ennek már van egy kiforrott felhasználói bázisa, a hibák általánosságban olyanok amik hónapok óta jelen vannak így van rá érdemi válasz is.Természetesen itt is az MS a ludas, hogy nem képes javítani, abszurd hibákat. A rendszer hektikus működéséről pedig nem is érdemes beszélni, mert az egy külön regény lenne!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
szandra1988 #17365 üzenetére
Ha az elérhetőség ennyire fontos, akkor, vagy vegyél erre egy külön készüléket, vagy hagyd a francba ezt a béta (inkább alfa) szemetet. Ez már kimondottan mazochistáknak való, akik imádják a kihívásokat és szeretnek szivattyúzni!
Állj vissza 8.1-re, vagy 8.1 után rakd fel a stabil redstone tízest. Persze mind a két variációra a WDRT lesz a megoldás. Élesben itt bármi előfordulhat készüléktől függetlenül. A főnőknek meg hiába mondod, hogy a májkrofosnál hülyék vannak és ez nem a te hibád... -
zsoltzsolt
addikt
válasz
szandra1988 #17362 üzenetére
Nálam a legújabbnak (15007) az a dilije, hogy kiadónál alkalmazásokból. Ezt a hívásoos bugot még nem tapasztaltam vagy nem tudok róla 😀. Ha kedvem és időm lesz hétvégén lesz egy wdrt, csak még gondolkodom rajta, hogy vissza mmenjen-e a legújabb fast vagy sem. Eddig mindig azt használtam, de most kicsit emiatt nehézkes lett.
-
Partyface007
őstag
válasz
szandra1988 #17362 üzenetére
nem bántásból kérdezem de elsődleges telefonon miért használsz fast insider verziót?
ott bizony lehetnek hibák...
Új hozzászólás Aktív témák
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest