- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
Воланд #11998 üzenetére
Bárcsak a Windows 8.1-et (ami nálam nagyon jól működött, volt Start menüm és ablakban futottak a modern appok [Stardock]) is simán átnevezték volna Windows 10-re, mert akkor nem kellene néznem néha a több másodperces megakadásokat, és nem kellene időnként csak azért újraindítanom a Windows 10-et, hogy egy ikonra kattintva ne az ikonok tulajdonságai jöjjenek be, hanem a program induljon el.
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
Воланд #11883 üzenetére
Én, mint programozó annyit tudok, hogy Windows 8.1-re WinRT programot kell készítenem, Windows 10-re pedig UWP programot. A Continuum-ról pedig annyit tudok, hogy a júzerek anyáznak mert az ARM processzoros mobilokon nem tudják használni az x86-os programokat, pedig azért vettek Windows-os telefont.
Nem értik, hogy a Windows 10 miért nem azonos a Windows 10-el, hiába néz ki azonosan. -
-
GeorgeV
aktív tag
-
GeorgeV
aktív tag
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
Воланд #11863 üzenetére
Az egész világ lemaradt a WinRT-ről, ezért is kukázta azt a Microsoft. Elméletileg az UWP-nek kellene kiküszöbölnie a csorbát, de szerintem univerzális windowsos programot nem lehet készíteni, mert másképp kell működnie egy kisméretű érintőképernyős programnak (akkuról működik), és egy nagyméretű, egérrel és billentyűzettel kezelt programnak (hálózatról működik, eheti az áramot kedvére). Az a helyes út, amin az Apple és a Google halad: van egy mobil/táblagépes platform és van egy asztali platform.
-
Blyan
félisten
válasz
Воланд #11726 üzenetére
Csak éppen használhatatlan velük a W10....
Mármint ha az üzenetek görgetésén valamit akarsz még kezdeni is. És ez mondjuk egy 630, az 5,6 és 720-at már nem is merném megnézni, amik 8.1-gyel se voltak már vágtázógépek.
Mire elindul a frissítési hullám - ki tudja mikor lesz - addigra az utolsó 512-es készülék is két éves lesz (Lumia 530 - '14 július), aztán mossák kezüket.
Ha meg akarod, akkor töltsd le az Insider program keretében. -
Blyan
félisten
válasz
Воланд #11724 üzenetére
Balcsida ezt hangoztatta a FB-on. És szerintem van benne ráció, ha megnézem, hogy az elmúlt másfél évben nem jelent meg 512-es telefon. Még a gagyi 435, 532 is egy gigás készülék, mondhatni az MS totálisan kivonta a készletekből az 512-es telókat és filléres gigásokkal tömte meg a piacot.
-
honeker
őstag
válasz
Воланд #10983 üzenetére
Bluetooth esetén fejlesztéseket újra csatlakozik a már párosított eszközök és autók; turn by turn irányokat ......nagyon kiváncsi vagyok de én már nem megyek ki a kocsihoz
a tárcsázón még annyit javítanának hogy hivás befejezése után nem a hívásnaplóban hanem a kezdő lapra térjen vissza az már igazi királyság lenne
-
válasz
Воланд #10823 üzenetére
Legalabb nem unatkozunk , es az adrenalin szint is karban lesz igy tartva , ha valakinek stressz mentes lenne az elete...
azert lehet nem szep szidni az ms-t , ugyan igy szuttyogtek a wm 6.5 , wp 7/7.x , wp8/8.x eseteben is sok tokoles volt .. ez mar lassan a vedjegyuk... kozben meg a tech vilaga elrohan mellettuk..
-
Ryoo
senior tag
válasz
Воланд #10586 üzenetére
Ezek a kiszivárogtatások nem hivatalos információk, majd ha hivatalos közzététel lesz, akkor elhiszem, illetve, ha nem jön firmware a frissítéssel, addig ez nem kész tény. Láttunk már ilyen kiszivárgott képeket, videokat, adatokat és a végén még sem az történt.
Amúgy meg a remény hal meg utoljára! -
-
boncser
aktív tag
válasz
Воланд #10460 üzenetére
Azt látom hogy A rendszer. De hogy tud ekkora forgalmat generálni? És mivel? Csak azért jó lenne tudni hogy most ez bármikor előfordulhat és kapcsolgatnom kell ki-be a mobilnetet vagy egyedi eset volt.Mondjuk sokat már nem nagyon tudna leszívni a keretemből mert kb 70mb maradt 3 hétre
-
Ádám16
addikt
válasz
Воланд #10315 üzenetére
szoval az MS kicsit sem hibas abban, hogy WP7 ota ugyanazt a nyamvadt officet futtatom a ceg mobilOS-én, mikozben droidon es ios-én folyamatosan fejlődik. a droidos ms app brigád jobban dolgozna, ennyivel jobbak lennenek, vagy ezt mire veljem? annyiban igazat adok Plazmacuccinak, hogy ott sokkal többen használják ezeket az appokat, de az nem lehet, hogy azert nem vesznek annyian wp-t, mert ezek az alkalazasok a MS oldaláról le vannak\voltak tojva éveken at?
-
-
-
confuser
senior tag
Viszont fixelték a billentyűzet letöltést benne. Azért ez hiányzott már.
És végre nem tudom megdadogtatni az animációt Edge-ből visszalépve a főképernyőre. Már kezdett bosszantani.Mégis tud dadogni, de sokkal kevesebbet.A Store viszont még mindig dobál appokat azon az arab-szerű nyelven.
-
HaZse
őstag
Pontosan.
Az MS azt közölte, hogy azokra a telefonokra fog kijönni a w10m, amiben min. 1GB RAM van és min. 8GB tárhellyel rendelkezik.
Ebből vonja le mindenki, hogy melyik telefonok nem felelnek meg ennek a kritériumnak.
Ui.: A Metro Commander Pro-t ma megvettem 30HUF-ért és a win10-es Lenovo miix2 10"-es tabomon is remekül megy.
Szóval van értelme ennek az univerzális programoknak. Sőt a tárcsázó is mehet így PC-re.
-
-
Pikkolo^^
addikt
Cortana Enhancements: Not only send a message but also make a call using your PC connected to your Mobile with same Microsoft account.
Ez hogyan oldják meg céges PC esetén? Egyébként pedig a Cortanához kötés tényleg szánalmas, ez így csak angol nyelvterületen és 1-2 egyéb országban fog menni.
-
thxer
aktív tag
"We are also taking this opportunity to onboard some new devices in the Windows Insider Program to receive these updates. These devices will be added early next week, along with an update to the Windows Device Recovery Tool that resolves detection issues on these devices." Innen
-
-
törölt tag
nincs 2 egyforma ember, a vélemények mindenkinél eltérőek lehetnek, tapasztalat és használattól függően...pl én powerusernek tartom magam, mert én ha tehetem intenzíven használom a telefont, nem csak telefonálni meg sms-ezni
, ezeken kívül még netezek,játszom, zenét hallgatok,kamerázok,facebook,tweeter,instagram,email stb...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest