- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
azért írtam a szabványt, a router usb portja is pont olyan, mint bármilyen más munkaállomás azonos verziósáé, tehát ha másról megy, akkor erről is fog, de ez inkább a merevlemez típusának a függvénye, hogy elég annak adott usb szabvány amper értéke, vagy sem.
jellemzően mennek a 2.5" merevlemezek egy 2.0 usb csatiról, de sokszor határeset, ami abból is látszik, hogy direktben - rövid kábellel - még okés, de usb hosszabbítóval már kell a két usb táp.
nézz rá a használni kívánt merevlemez specifikációjára, sok gyártó szerepelteti adott értékeket is.
van olyan külső 2.5" merevlemezem, ami a gyártói leírás alapján 800 mA, de hosszabbító nélkül megy a rouerről és minden munkaállomás usb 2.0 csatijáról (500 mA) is, illetve még a tv is probléma nélkül kezeli, de 1.5 méteres usb hosszabbítóval már nem pörög fel a tévéről...stb.
a notik usb 3.0 csatiján már a hosszabbító sem probléma, de ott már nagyobb az amper érték, mint a 2.0 esetén. -
tzol
tag
Az egyik USB porton egy pendrive lakik, hogy ki lehessen kapcsolni a winchestert éjszakára
Ha nem biztos, hogy elbírja a router USB-je, akkor inkább veszek egy 3.5"-es HDD-t házastul. Azokhoz jár a külső táp. Csak hát kevesebbet fogyaszt és kisebb is a laptop winyó, emiatt szeretném tudni, hogy valaki használ-e ilyet.
-
tzol
tag
Milyen tapasztalatok vannak 2.5"-es mobil winyó használatáról? Ugye tud adni annyi tápot a router usb-n, hogy megbízhatóan működjön a winchester? Épp egy 2.5"-es WD Reddel szemezek.
-
suste
veterán
válasz
wwenigma #8988 üzenetére
amiről én tudok, az az, hogy DHCP hálózaton folyamatosan telenyomja hibával a logot
aki nem használja (mint pl én), annak ráadásul csak a helyet foglalja
igazából az lenne a jó, ha valahogy kikapcsolható lenne .....meg persze az, ha már 16MB flash lenne az alap....talán 2014-ben ez nem is lenne olyan nagy elvárás -
ferob
őstag
A múltkori új firmware változásainak listáját egy kicsit beszédesebbé tették a TP-LINK oldalán, szóval akinek bármelyik hiba eddig jelentkezett, annak érdemes lehet frissíteni.
1. Added the support of TP-LINK Tether v2.0 IOS;
2. Added a new login domain "tplinkwifi.net" for web-based management;
3. Added the support for multiplayer online gaming with XBOX;
4. Main bugs fixed include:
(1) PS3 may not detect the router as a UPnP device;
(2) DynDNS does not update properly occasionally;
(3) Some minor issues with IPv6;
(4) The USB Storage is not accessible when encryption is enabled. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #8978 üzenetére
Igen, ez, 39392.
Poli27-é 39208, szóval akkor elvileg ebben sincs benne. -
suste
veterán
válasz
donmackó #8979 üzenetére
külön interfészre kell tenni, aztán a qos-sel beállítani neki a sebességet
1: luci/hálózat/wifi: szerkesztés, hálózatnál LAN helett újhoz: "wifi", mentés alkalmazás
2:luci/hálózat/interfész/wifi: IP=192.168.2.1, MASZK=255.255.255.0, alul DHCP bekapcs, fizikai fülön megnézed hogy be van-e pipálva a létező wifit, tűzfal fülön: WAN, mentés alkalmazás
3: qos fülön új, név=wifi, le felsebességek fordítva megad, mentés alkalmazás
Így már szabályozva van, de csak netrelát ki, LAN-ra nem, vagyis nem látja a belső hálót, de az ismegoldható a tűzfalban....
Ha mégsem megy így, akkor a klaszikus GUEST hálózat módszer tuti, hogy működik... -
mclaren1993
csendes tag
Hali!
Vettem egy új WDR3600-as routert frissítettem a FW-t a legújabbra és most időnként korlátozza a netemet 100Mbit-re (Digi 1Gbs).
Valaki nem tudja, hogy ez miért lehet?
Köszi a segítséget!
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #8976 üzenetére
Vissza vittem a routert a tulajhoz. Tettem rá neki a factory-s módszerrel egy vargalex 1.1.7-et. Most avval csesztet hogy valami nem jó, mert ha wifizik a gépeken belassul a net. Upc 120/10-es nete van, és ahogy én néztem 7x MBit/s-et ír wifi sebességre, és 6x% kihasználtságot. Ha wifin és lanon egyszerre megy pl speedteszt a wifi jobb értéket produkál, pedig véleményem szerint fordítva kellene lenni. Ezért lenne jó ha a wifi max pl 10 MBit/ sec lenne a többi meg menne a lanra (és csak oda).
-
-
-
donmackó
addikt
Üdv Urak!
Hogy lehet beállítani hogy például wifin csak 10mbit/s legyen a max sebesség, a többi sávszélességet meg csak a lan portra irányítsa? Tehát a wifi max sávszélessége pl. 10 mbit/s és a lanra meg jönne a fenn maradó 100-200 akármennyi mbit/s. -
kaciokos
őstag
A Vargalex build egy régebbi OpenWRT-n alapul, ezért ha újabb WDR3600-asra telepíted (nem pontosan a LED színe, hanem a verzió a mérvadó), akkor kell hozzá egy WiFi patch, ezt beállítani kb. egy perc, és utána megy tökéletesen. Az újabb OpenWRT verziókben ez a patch már automatikusan benne van.
-
nem csináltam semmit a tűzfallal... max nézegettem. Van előtte egy UPC modem. De az nem szól bele, mert bridge módban van és a router kap IP-t...
ahogy néztem a WAN ról LAN-ra irányítással lehet a gond mert a tűzfalnál van egy ilyen sor:
tcp dpt:2222 state NEW recent: SET name: SSH side: source to:10.2.2.1:22 -- > ez pedig a lan oldali ip-je a router-nek. -
sepsi0
őstag
válasz
SztiviVander #8970 üzenetére
Olvastam itt a keresőben, hogy az ujjaknál nem ajánlott az openwrt, mert eldobálja a wifit.
Ha nincs vele gond rendelem. Amúgy bírja az 1 Gbps-ot? Le akarom cserélni az összes kábelt cat6-ra, hogy nagyobb legyen a belső háló (5db pc) sávszélessége. Ezért is cserélném le a trendnet tew 632brp routert wdr3600-ra. -
SztiviVander
addikt
nem tudom mit olvastál és hogy mit jelent neked a nem az igazi, de teljesen jól működik a zöld ledes v1.4-es 3600 Vargalexel (is). javítani nem nagyon szokott hw-esen a tp-link, sőt inkább a termék életciklusának előrehaladtával azzal próbálják maximalizálni a profitot hogy kihagynak 1-2-x db (általuk feleslegesnek ítélt) alkatrészt az újabb hw verziókban
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Tervezek venni egy wdr3600-at, most van egy kék ledes wdr4300 openwrt-vel. Ez mellé menne otthoni hálózatba. Olvasgattam, hogy az új zöld ledes nem az igazi Vargalex-el.
Most szabad vennem új 3600-at vagy inkább új 4300, ha openwrt-t akarok tenni rá?
Van valami hibája az újjaknak, vagy esetleg javítva lett valamelyik hw verziótól?
Köszönöm! -
libus
őstag
Valaki meg tudná írni, hogy lehet kikapcsolni a routeren az összes LED-et?
Vargalex 1.1.7 van fent. -
Dadan01
senior tag
válasz
SteveBeard #8901 üzenetére
Üdv
ez a zte 931 VII ilyen módot nem tud, vagy csak bitangul el van rejtve....
-
sanzi89
addikt
Megint megy a szopás ezzel a szarral. Volt egy kis felújítás, így csak a router volt bedugva, amikor kellett a net, a rákötött HDD nem volt bedugva. Most kész minden. Összedugom csak a routert, bekapcsolom, belépek az admin felületre, minden ok. Összedugom a merevlemezt, bekapcsolom, szépen felcsatolja, de nem indul el semmilyen service. Nyomok rá egy reboot-ot, azóta nem tudok belépni, azt mondja, hogy rossz a jelszó, holott egymillió százalék, hogy jó. SSH-val ha csatlakozok Connection refused. Mi a túrót csináljak vele a reseten kívül, hogy nem kelljen - már milliomodjára - elölről kezdeni az egész konfigurálást?
-
mclaren1993
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok itt!
Pár napja vettem egy Tp-link WDR3600-as routert és szeretnék kérdezni róla párat!
Első körben volt az a probléma, hogy ledobta a legtöbb wi-fis eszközt sőt a végén az asztali gépet is és többször újra kellett indítania routert hogy újra meg lehessen találni és legyen net.Olvastam itt és több helyen is hogy ezt megoldhatja a FW frissítés így frissítettem a gyártó honlapjáról a legújabbra.
És most jön az érdekesebb része! Előtte még jött az 1Gbs-os nem de most csak 100Mbs-os net jön... Hogy lehet ez? Vagy mit nem állítottam át/vissza?
Köszi a segítséget!
-
Zirowe
nagyúr
Ez van az egyéni szabályoknál:
# This file is interpreted as shell script.
# Put your custom iptables rules here, they will
# be executed with each firewall (re-)start.
BRUTEFORCE_PROTECTION_START=3
BRUTEFORCE_DROPPORT=55555
PROTO=tcp
ROUTERIP=$(uci get network.lan.ipaddr)
########################################
#SSH Brute Force protection on port 2222
PROTECTEDPORT=2222
SERVICEPORT=22
SERVICE=SSH
echo Enabling Brute Force protection for $SERVICE on port $PROTECTEDPORT
iptables --table nat -I zone_wan_prerouting -p $PROTO --dport $PROTECTEDPORT -m state --state NEW -m recent --set --name $SERVICE -j DNAT --to-destination $ROUTERIP:$SERVICEPORT
iptables --table nat -I zone_wan_prerouting -p $PROTO --dport $PROTECTEDPORT -m state --state NEW -m recent --update --seconds 60 --hitcount $BRUTEFORCE_PROTECTION_START --name $SERVICE -j DNAT --to-destination $ROUTERIP:$BRUTEFORCE_DROP
iptables --table nat -I zone_wan_prerouting -p $PROTO --dport $PROTECTEDPORT -m state --state NEW -m recent --rcheck --seconds 60 --hitcount $BRUTEFORCE_PROTECTION_START --name $SERVICE -j LOG --log-prefix "BruteForce-${SERVICE} "
#FTP Brute Force protection on port 2221
PROTECTEDPORT=2221
SERVICEPORT=21
SERVICE=FTP
echo Enabling Brute Force protection for $SERVICE on port $PROTECTEDPORT
iptables --table nat -I zone_wan_prerouting -p $PROTO --dport $PROTECTEDPORT -m state --state NEW -m recent --set --name $SERVICE -j DNAT --to-destination $ROUTERIP:$SERVICEPORT
iptables --table nat -I zone_wan_prerouting -p $PROTO --dport $PROTECTEDPORT -m state --state NEW -m recent --update --seconds 60 --hitcount $BRUTEFORCE_PROTECTION_START --name $SERVICE -j DNAT --to-destination $ROUTERIP:$BRUTEFORCE_DROP
iptables --table nat -I zone_wan_prerouting -p $PROTO --dport $PROTECTEDPORT -m state --state NEW -m recent --rcheck --seconds 60 --hitcount $BRUTEFORCE_PROTECTION_START --name $SERVICE -j LOG --log-prefix "BruteForce-${SERVICE} "
#Block URL on certain time for specified IP
#
#URL_STRING=facebook.com
#LOCAL_IP=192.168.1.188
#TIME_START=10:00
#TIME_END=16:00
#
#echo Blocking $URL_STRING from $LOCAL_IP at time interval $TIME_START - $TIME_END
#iptables -I FORWARD -s $LOCAL_IP -m string --string $URL_STRING --algo bm -m time --weekdays Mon,Tue,Wed,Thu,Fri --timestart $TIME_START --timestop $TIME_END -j DROP
######################################## -
Zirowe
nagyúr
válasz
SztiviVander #8951 üzenetére
Nem a tűzfalon, hanem az icloudon keresztül..
Too soon? -
Mate
nagyúr
válasz
SztiviVander #8951 üzenetére
Hát az új betud hajolni a portok közt. Sunyi egy dög
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #8949 üzenetére
Kétlem, hogy a mobil os lenne a problémája.
Inkább a routeren nem állítottam be vmit rendesen.Most hazajöttem, megpróbáltam beállítani rendesen a telefonon lévő klienst, de kívülről továbbra sem megy, csak belső hálózatról.
Kiírja, hogy failed to connect to ddsn cím/ip címem (port 2222): connect failed: ECONNREFUSED (Connection refused)
Androidon juiceSSH nevű programot használom.
Poli27 fw-je van fent, forgalmi szabályoknál viszont csak a 22-es port van engedélyezve ssh_wan néven, 2222-es nincs.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Kicsirics77 #8949 üzenetére
mert a szifon még a tűzfalon is átmegy mi?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #8947 üzenetére
Közben megoldottam, vki volt otthon és kikapcsoltattam vele.
Többit majd ha hazaértem, köszi a segítséget. -
-
Zirowe
nagyúr
Sajnos így se megy, illetve gondolom az a baj, hogy ez nincs bepipálva, és hiába pipálom be, nem fogadja el.
"Távoli hostok csatlakozásának engedélyezése a helyi SSH továbbított portokhoz."Helyi indítóscriptbe bele lehet vhogy írni, hogy a transmission és a minidlna el se induljon?
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #8941 üzenetére
Az ssh restart nem egyenértékű a luciban való újraindítással?
Egyébként távolról hogy érem el ssh-n a routert?
Telefonon próbálom, beírtam címhez a ddns címet, de nem tud csatlakozni. -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, kis problémám akadt.
Melóhelyen vagyok, szerettem volna megnézni, hogy állnak a letöltések otthon, de nem töltötte be a transmission oldalát a telefonom.
Megnyitottam a router oldalát, és 8 körüli load volt, gondolom beakadt a transmission vagy vmi hasonló történt.
Azóta próbáltam leállítani, lelőni, letiltani és párszor újraindítani, de csak nem akar hallgatni rám a transmission, a terhelés pedig egyre nő.
Itt tart jelenleg: 13.94 11.22 7.41Mit lehet csinálni ilyen távolról?
-
donmackó
addikt
válasz
vargalex #8938 üzenetére
Na meg van. Sikerült rá tennem egy gyári firmware-t. Rendes tp-linkes firmware. És akkor hogy is van ez a firmware felrakás? Simán upgradelem a webes felületről? Melyiket érdemes felrakni ha az emberke csak torrentre meg wifire akarja használni? Egyébként suste fórumtárs oldalán találtam egy webrevert nevű cuccot avval jó lett. Tiszteletem neki hogy közzé tette, meg mindenkinek aki eddig próbált segíteni.
Én tök sötét vagyok az open wrt-hez életemben most csináltam először ilyet.Még éjszaka a melóhelyen is ezt böngésztem.
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #8936 üzenetére
Gyári firmware-re azt majd megmókolja magának ha kell neki de nekem még egyszer ide ne hozza.
-
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #8934 üzenetére
Köszi majd holnap megpróbálom Éjszakás leszek és mára már elég volt a dugdosásból a telnet miatt.. Már egyszer megpróbáltam, de vagy nem akarta elfogadni vagy nem tudom de 5 percig csak malmozott. Lucinál annyi történik hogy elkezdi behozni a fekete képernyőt valami felírattal, majd időtúllépés miatt megáll. Esetleg valami gyári visszaállítási módszer van? Még jó hogy nem értek az open wrt-hez erre meg ide hozzák ezt a vackot.
-
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #8927 üzenetére
Na beírtam és kábé mint ha mi sem történt volna. Még mindig nem elérhető.
suste: Már nyomtam 566535135x resetet volt hogy egy egész percig.
-
válasz
Intruder2k5 #8925 üzenetére
Igen!
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #8925 üzenetére
Már mint a telnetes elérésnél?
-
-
donmackó
addikt
Üdv!
Egyik ismerősöm hozott hozzám egy ilyen routert hogy kezdjek vele valamit. Na már most ő azt mondta hogy vargalex 1.1.7-et akart rátenni, de reboot után nem jött be neki semmi. Amit én látok hogy az első két led meg az utolsó előtti (földgömb alakú) led villog (természetesen a power nem). 192.168.1.1-re és ...0.1 -re sem nem jön be semmi. Találtam egy telnetes leírást hogy, hogy is kell hozzá kapcsolódni. Kapcsolódott is gyönörű open wrt felirat mit tudom én milyen ital összetevői stb. Akkor most vajon hol lehet a probléma? Miért nem működik? -
tzol
tag
Csak úgy meg tud változni az ssh host oldali fingerprintje? Ez amúgy ugye azt jelenti, hogy a host oldalon eltárolt publikus kulcs változik meg?
Nincs extrootom és szerintem valahol a /root/.ssh/authorized_keys fájlba írtam a publikus kulcsot. Ez a fájl elvész egy újraindítás után? A router tápellátása nem szünt meg, csak a reboot paranccsal indítottam újra.
Történt ugyanis, hogy debuggolni akartam a hd-idle-t a routeren, ezért lehúztam a modemtől jövő utp kábelt majd ssh-n beléptem (jelszó nélküli, kulcsos authentikációval) és a reboot paranccsal újraindítottam. Mikor be akarok rá lépni, akkor ez a hibaüzenet fogad:
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@ WARNING: REMOTE HOST IDENTIFICATION HAS CHANGED! @
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
IT IS POSSIBLE THAT SOMEONE IS DOING SOMETHING NASTY!
Someone could be eavesdropping on you right now (man-in-the-middle attack)!
It is also possible that a host key has just been changed.
The fingerprint for the RSA key sent by the remote host is
0f:02:1b:d6:74:83:56:ae:26:f3:b6:3c:53:6d:11:ac.
Please contact your system administrator. -
vargalex
félisten
válasz
Victoryus #8919 üzenetére
Szia!
Alapból hozzá van rendelve a script, de nincs engedélyezve. Persze, ha te engedélyezted, akkor az is lefut. Wifi kapcsolásra kaptál scriptet (amihez hasonló egyébként már szerepelt a topic-ban).
-
atomanti19
aktív tag
Erre valaki?
Mi lehet a baja? -
Victoryus
addikt
válasz
Intruder2k5 #8915 üzenetére
Igen, eredetileg az időzített wifi ki-bekapcsolás volt a cél, aztán találtam egy scriptet ami a wps gomb megnyomásával tudja ki-bekapcsolni. Az is jó lenne. Na most ezek szerint már alapból hozzá van rendelve egy hdd leállítás a vargalex firmwareben?
-
válasz
Victoryus #8914 üzenetére
A 10-qssbutton file így nézzen ki :
#!/bin/sh
. /etc/diag.sh
sysfs=$(uci get system.led_usb.sysfs)
PROGS="minidlna samba transmission ushare vsftpd"ENABLED=0
if [ "$BUTTON" = "wps" ] ; then
if [ "$ACTION" = "pressed" ] ; then
if [ $ENABLED -ne 0 ]; then
for PROG in $PROGS; do
logger -t qssbutton "Stopping $PROG."
/etc/init.d/$PROG stop
done
for i in `mount | grep "/dev/sd" | cut -f 1 -d " "`; do
umount $i
logger -t qssbutton $i umounted
done
for PARTITION in `tail +2 /proc/swaps | awk '{ print $1 }'`
do
logger -t qssbutton "swapoff $PARTITION"
swapoff $PARTITION 2>&1
done
logger -t qssbutton "Most mar lehuzhatod a vinyot!!!"
led_set_attr $sysfs brightness 0
else
logger -t qssbutton "/etc/hotplug.d/button/10-qssbutton script not enabled. Please change ENABLED value to 1 in script for enabling."
fi
fi
fiés csináltam egy 15-keetradio fájlt , az meg így néz ki és jól működik:
#!/bin/sh
if [ "$BUTTON" = "wps" ]; then
if [ "$ACTION" == "pressed" ]; then
WIFI_RADIOSTATUS=`uci -q get wireless.radio0.disabled`
if [ $WIFI_RADIOSTATUS == '1' ]; then
uci set wireless.radio0.disabled=0 && \
uci set wireless.radio1.disabled=0 && \
uci commit wireless && \
logger "Wi-Fi radios are on."
else
uci set wireless.radio0.disabled=1 && \
uci set wireless.radio1.disabled=1 && \
uci commit wireless && \
logger "Wi-Fi radios are off."
fi
wifi
fi
fi -
Sziasztok!
Építettem egy NAS-t, ami teljes "szélességében" ki tudja használni a gigabites hálózatot. Viszont azt tapasztalom, hogy a Wi-Fi csatlakozások bizonytalanabbá váltak. Ezen javíthat az új gyári firmware, vagy esetleg Vargalex-féle OpenWrt?
Kék ledes, V1-es verziójú WDR3600-ról van szó.Előre is köszönöm a segítséget
-
-
Victoryus
addikt
válasz
Intruder2k5 #8909 üzenetére
Működik, csak kb 2mp-ig lenyomva kell tartani. Sajnos nincs 5ghz-es eszközöm még.
-
válasz
Kicsirics77 #8911 üzenetére
ahogy írtam is, nálam az előző gyárival is működött az 5 GHz is ios 7 és 8 alatt is, a sebességen viszont javított a router friss gyári firmware verziója.
esetleg kérdezz rá az iphone off témában, többen is használnak tl-wdr3600 routert iphone 5 és 5s telefonnal is, bár arra nem emlékszem, hogy ki moddolt és ki gyári firmware verzióval. -
feltettem a friss gyári firmware verziót, minden okés, az ios frissítés miatt pláne megérte - azért tettem fel, mert amúgy semmi problémám sem volt az előző gyári firmware alatt.
-
-
Victoryus
addikt
-
Victoryus
addikt
válasz
Kicsirics77 #8903 üzenetére
Ha jól értem, akkor ssh-n kapcsolódni kéne a routerhez, és akkor a routeren levő apró linuxon van lehetőség akár szöveges fájlt is létrehozni? Openwrt topicban találtam egy olyan lehetőséget ami a wps gombra lekapcsolja/bekapcsolja a wifit, az is jó lenne nekem. Vagy az automata, időzített. Csak a Linuxhoz nem értek, mint már párszor kiderült.
Erre a részletre gondolok:
A WPS gombra simán ráteheted a wifi kikapcsolását.
Hozz létre a /etc/hotplug.d mappában egy button nevű mappát:
mkdir /etc/hotplug.d/buttonHozz létre a mappán belül egy fájlt:
vi /etc/hotplug.d/button/10-wps
Azzal hozod létre, amivel akarod (pl. nano), csak egy példa.Ez legyen a tartalma (kimásolod a vágólapra, vi-ben insert-et nyomsz, majd jobbklikkel beilleszted):
if [ "$BUTTON" = "wps" ] && [ "$ACTION" = "pressed" ]; then
if [ -d /var/run/hostapd-phy0 -o -d /var/run/hostapd-phy1 ]; then
wifi down
else
wifi up
fi
fiHa megvan, mentsd el (vi-ben ESC, majd :wq), majd tedd futtathatóvá:
chmod a+x /etc/hotplug.d/button/10-wpsEzt követően ha megnyomod a WPS gombot, akkor kikapcsol a wifi, majd újbóli megnyomásra vissza. Épp az előbb próbáltam ki, működik.
-
Victoryus
addikt
Ütemezett feladatokat hogy lehet megadni? Van hozzá leírás valahol? A wifit szeretném kikapcsolni éjjelre, amíg alszok, mindennapos időzítés lenne mondjuk 23:00-6:00-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tudományos Pandémia Klub
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- További aktív témák...
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- APPLE Mac mini M2
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest