- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
hackeeeee #10883 üzenetére
Módosítva? Amióta megvan ez a címe
Suste firmware van rajta. Nem volt időm még megnézni, de most majd rápislantok. Vargalexén simán ment, meg most is a PC és a laptop is simán látja. Még egy valami eszembe jutott, meglesem, hátha ott van az eb elhantolva
Addig is várom az építő ötleteket
-
Sonja
nagyúr
válasz
hackeeeee #10153 üzenetére
Nekem van WDR4300-am, és én tapasztaltam ezt, hogy max ~250Mbit-et bír hirtelen. Router reset megoldja, csak nem tudni meddig.
Péntek óta "levelezgetek" a TP-Link supporttal. Megemlítettem, hogy a WDR3600-al is ez van a legutolsó firmware-rel.
Kíváncsi leszek mi lesz a vége. Ha más nem lesz, akkor router csere, mert ez elég zavaró.
-
bzoley
veterán
válasz
hackeeeee #9462 üzenetére
Nem, de jóval közelebb van hozzá, mint a 2-höz.
Gbit-es tempót nem is várnék el, de közel usb2-t igen. Sőt 30-40MB/s is már elfogadható lenne, ami még igen messze van tőle. Szóval nem hiszem, hogy túl nagyok lennének az elvárásaim. N65U-t nézem éppen, az hozza a 40-50-et olvasáskor. Kicsit drágább. -
-
-
válasz
hackeeeee #9200 üzenetére
A router is, akárcsak egy számítógép, operációs rendszert futtat! Ez a rendszer a firmware, amit kedvedre cserélgethetsz! Ez viszont nem indul el magától, kell valami állandó dolog, ami betölti a különböző rendszereket, és erre kell a bootloader! Na most időnként ebbe is belenyúlnak, módosítanak rajta ezt-azt, ilyenkor le kell cserélni azt, és mivel kizárólagosan firmware-el együttesen kerül kiadásra, így lesz belőle boot-os fw, ami lecseréli mind a firmware-t, mind a bootloader-t egyszerre! Valami olyasmit képzelj el, kicsit hasonló ahhoz, mintha PC-n BIOS-t cserélnél!
-
FNZ
őstag
válasz
hackeeeee #9097 üzenetére
a storage sharing-ot nem kell engedélyezni hozzá?
a tv-t tudná, mert látja most is a win7-es gépemet a hálózatban, de a routeres pendrive-t nem látja
próbáltam azt is, hogy nem az egész pendrive-t osztom meg, hanem 2 könyvtárra, de úgy sem müxiklehet frissítek egy firmware-t
-
tzol
tag
válasz
hackeeeee #9040 üzenetére
Köszi! Most néztem csak, hogy neked eleve külső winchestered van. Azokat biztos úgy készítik, hogy a szabványt éppen teljesítő eszközökkel is működjön. Félek, hogy egy belső 2.5"-es többet kér majd. Érdekes, hogy a mérésed alapján felpörgéskor vesz fel kevesebb áramot...
Köszi még egyszer, hogy megmérted! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest