- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomanti19
aktív tag
Már egy jó ideje szenved a WDR3600.
A feladat egy asztali kiszolgálása "mindnekfelett".És 1-2 mobil eszközé. Az se érdekel ha a Wifi harmatgyenge csak a LAN menjen normálisan.
Hogyan kezdhetném a hibakeresést? Eddigi tapasztalataim a hibával kapcsolatban:-Ha csak a modemről kapja LAN-on az asztali a netet akkor minden rendben.
-Routert utánakötve is üzemel de x idő után lefelezi/negyedeli a LAN sebességet és a 22-30 as pingből lesz 600-700. Ezt nem tudom eseményhez kötni! Ha van eszköz csatlakoztatva a Wifire ha nincs megtörténik.
-Mindeközben a Wifin zavartalan a jelkommunikáció és mindvégig az is marad.
-Átmeneti megoldást jelent ha a hardveres kapcsolóval kikapcsolom a wifit kb fél percre, majd vissza ilyenkor helyreáll a sávszélesség és a ping is visszaesik 20-40 re. x idő után ismét jön a hiba(nem találok kiváltó tényezőt).
-Router teljesen gyári illetve hónapokig kifogástalanul tette a dolgát.(1.4 legújabb firmware)Üdv és köszi!
-
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
Körülbelül negyedjére írom le a problémám az elmúlt hónapban,remélem valaki legalább elolvassa.
WDR 3600-am van. 15/0.8 ADSL internettel használom, T-től. Ha megy a wifi a routeren akkor nagyon magas a pingem, böngészni alig lehet. Ha letiltom a kapcsolóval minden oké ugyan olyan mintha csak simán modemről tolnám. Ezt kb 2 hónapja kezdte el. Használhatatlan így.. Természetesen többször újraindítottam, letöltés nem megy készülék nincs csatlakoztatva a hálózathoz. 1 asztali megy rá LAN-on. Mi lehet a probléma? Gyári frissítést tettem rá 2 hónapja. Ment nem volt probléma 1 ideig...
Üdv! -
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
WDR 3600-am van. 15/0.8 ADSL T-től. Ha megy a wifi a routeren akkor nagyon magas a pingem, böngészni alig lehet. Ha letiltom minden oké ugyan olyan mintha csak simán modemről tolnám. Ezt kb 2 hónapja kezdte el. Használhatatlan így.. Természetesen többször újraindítottam, letöltés nem megy készülék nincs csatlakoztatva a hálózathoz. 1 asztali megy rá LAN-on. Mi lehet a probléma?
Üdv!
-
atomanti19
aktív tag
Erre?! valaki?
-
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
Magas a pingem online játékokban. Ha letiltom a wifi-t akkor minden normális. Letöltés nem megy illetve minden be van állítva. 1-2 hete csinálja, gyári frissítés volt kb 1 hónapja.
Mi lehet a probléma?Köszi előre is!
-
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy ADSL2+ Modem és egy WDR3600.
A modemről szépen megy a net a gépen, hiba nélkül. Amint rákötöm a rendszerre a WDR3600-at kezdődnek a bajok. 2 hónapja ha vettem.... Simán ment minden baj nélkül. De mostanában állandóan elmegy a net amint megnyitom a böngészőt.Az állapotjelző mutatja hogy van hálózat és internet elérés, megnyitom a böngészőt, nyitnék egy oldalt és az internet elérés el is tűnik wifi-n és LAN-on is.
Hiba üzenet:
"A DNS kiszolgáló nem válaszol." Egyáltalán ez mitjelent?
Teljesen gyári a router, a 2.4Ghz es és az 5Ghz es sávszélesség is üzemel.Már vagy 200x reseteltem, újrakonfiguráltam a hálózatot a CD szerint de állandóan visszatér a probléma.
Mit tegyek? mit tehetnék?
Nem bánnám ha valaki veszettül szájbarágósravenné a figurát és mindent elmagyarázna, esetleg firmware területen is segitene!
Előre is nagyon szépen köszönöm! -
atomanti19
aktív tag
Erre valaki?
Mi lehet a baja? -
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy ADSL2+ Modem és egy WDR3600.
A modemről szépen megy a net a gépen, hiba nélkül. Amint rákötöm a rendszerre a WDR3600-at kezdődnek a bajok. 2 hónapja ha vettem.... Simán ment minden baj nélkül. De mostanában állandóan elmegy a net amint megnyitom a böngészőt.Az állapotjelző mutatja hogy van hálózat és internet elérés, megnyitom a böngészőt, nyitnék egy oldalt és az internet elérés el is tűnik wifi-n és LAN-on is.
Hiba üzenet:
"A DNS kiszolgáló nem válaszol."Teljesen gyári a router, a 2.4Ghz es és az 5Ghz es sávszélesség is üzemel.Már vagy 200x reseteltem, újrakonfiguráltam a hálózatot a CD szerint de állandóan visszatér a probléma.
Mit tegyek? mit tehetnék?
Köszi!
-
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
Holnap kellene vennem egy WDR 3600-at Budapesten. Hol tudom ezt megtenni? Úgy értem hogy nem rendelgetem hanem bemegyek és megveszem.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest