- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
atomanti19 #10859 üzenetére
Régi fw-vel csinált ilyet?
Én is szeretem a lehető legfrissebbet használni mindenből amiből csak lehet, de én pont 1 hete tértem vissza a "TL-WDR3600_V1_130909" fw-re.
Az 1.4 alatt valamiért a filmlejátszás lanon média playeren keresztül rangom akadásokat okozott, ez 1-2mp-es akadást jelent egy film alatt kb 10-20 alkalommal, az őrületbe kergetett.
Még nem merem teljesen kijelenteni hogy 100% megoldotta a bajt, mert egy darabig használtam alternatív fw-t is, de azzal sem jött elő a gong rögtön.
Illetve elég rangom volt a problémám, mert egy filmnél más más helyeken jelentkezett minden lejátszás alatt."22-30 as pingből lesz 600-700"
Próbáld már ki légy szíves, hogy elkezdesz feltölteni valamit, képet/zenét akármit pl megára!
Nekem a pingem feltöltéskor a routerre 10ezredmásodperc alattiról szintén felugrik több százra, és az egész hálózat belassul a feltöltés idejére!
Egyszerűen érthetetlen a dolog! -
kaciokos
őstag
válasz
atomanti19 #10523 üzenetére
Valaki mindig olvassa...
Így látatlanban két lehetőséget látok:
1. WiFi-n felcsatlakozik valami eszköz, ami erős forgalmat bonyolít, ezért lassú a net az asztali gépről. Nézd meg a DHCP táblában, mik vannak WiFi-n csatlakozva, esetleg a szomszéd is nálad netezik-e, kapcsolj ki minden eszközt, ami WiFi-n csatlakozik, esetleg ideiglenesen változtasd meg a WiFi jelszavad valami teljesen másra, és nézd meg, hogy úgy mit csinál az asztali gép.
2. Ha az asztali gépen akkor is lassú a net, ha WiFi ugyan be van kapcsolva, de tuti senki nincs csatlakoztatva rá, akkor szerintem HW hiba, vidd vissza, ha még garanciális.
Az OpenWRT használatát egyébként én is támogatom, de ezt azért tudnia kell gyári FW-rel is.
-
PistiSan
addikt
válasz
Szia!
Nekem a gyári rendszerrel borzasztó lassan ment a wifi kapcsolódás, illetve más hálózati lejátszással kapcsolatos gondjaim is adódtak.
Nekem a SUSTE féle OpenWrt nagyon bevált, bátran ajánlom neked is a használatát. -
Rick4
félisten
válasz
Szerintem cseréld le egy openwrt-re a gyári szoftvert.
-
trance89
őstag
válasz
atomanti19 #9204 üzenetére
a modemet rakd bridge módba és a router tárcsázzon pppoe-n keresztül, ha pedig dlink dsl-321b vagy 360r modemed van akkor nagyon ajánlott ez a fw: http://logout.hu/cikk/uj_firmware_d-link_adsl_modemekhez/bevezeto.html
ez a 2 modem talán a legelterjedtebb és a gyári fw egy instabil rakás szar mind2re -
válasz
atomanti19 #8150 üzenetére
Rufusz - én tőlük vettem, tényleg van nekik raktáron (polcon). Előtte egy emailt vagy telefont megéri elereszteni nekik.
-
válasz
atomanti19 #8150 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- OLED monitor topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest