- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
atomanti19 #10859 üzenetére
Régi fw-vel csinált ilyet?
Én is szeretem a lehető legfrissebbet használni mindenből amiből csak lehet, de én pont 1 hete tértem vissza a "TL-WDR3600_V1_130909" fw-re.
Az 1.4 alatt valamiért a filmlejátszás lanon média playeren keresztül rangom akadásokat okozott, ez 1-2mp-es akadást jelent egy film alatt kb 10-20 alkalommal, az őrületbe kergetett.
Még nem merem teljesen kijelenteni hogy 100% megoldotta a bajt, mert egy darabig használtam alternatív fw-t is, de azzal sem jött elő a gong rögtön.
Illetve elég rangom volt a problémám, mert egy filmnél más más helyeken jelentkezett minden lejátszás alatt."22-30 as pingből lesz 600-700"
Próbáld már ki légy szíves, hogy elkezdesz feltölteni valamit, képet/zenét akármit pl megára!
Nekem a pingem feltöltéskor a routerre 10ezredmásodperc alattiról szintén felugrik több százra, és az egész hálózat belassul a feltöltés idejére!
Egyszerűen érthetetlen a dolog! -
kaciokos
őstag
válasz
atomanti19 #10523 üzenetére
Valaki mindig olvassa...
Így látatlanban két lehetőséget látok:
1. WiFi-n felcsatlakozik valami eszköz, ami erős forgalmat bonyolít, ezért lassú a net az asztali gépről. Nézd meg a DHCP táblában, mik vannak WiFi-n csatlakozva, esetleg a szomszéd is nálad netezik-e, kapcsolj ki minden eszközt, ami WiFi-n csatlakozik, esetleg ideiglenesen változtasd meg a WiFi jelszavad valami teljesen másra, és nézd meg, hogy úgy mit csinál az asztali gép.
2. Ha az asztali gépen akkor is lassú a net, ha WiFi ugyan be van kapcsolva, de tuti senki nincs csatlakoztatva rá, akkor szerintem HW hiba, vidd vissza, ha még garanciális.
Az OpenWRT használatát egyébként én is támogatom, de ezt azért tudnia kell gyári FW-rel is.
-
PistiSan
addikt
válasz
Szia!
Nekem a gyári rendszerrel borzasztó lassan ment a wifi kapcsolódás, illetve más hálózati lejátszással kapcsolatos gondjaim is adódtak.
Nekem a SUSTE féle OpenWrt nagyon bevált, bátran ajánlom neked is a használatát. -
Rick4
félisten
válasz
Szerintem cseréld le egy openwrt-re a gyári szoftvert.
-
trance89
őstag
válasz
atomanti19 #9204 üzenetére
a modemet rakd bridge módba és a router tárcsázzon pppoe-n keresztül, ha pedig dlink dsl-321b vagy 360r modemed van akkor nagyon ajánlott ez a fw: http://logout.hu/cikk/uj_firmware_d-link_adsl_modemekhez/bevezeto.html
ez a 2 modem talán a legelterjedtebb és a gyári fw egy instabil rakás szar mind2re -
válasz
atomanti19 #8150 üzenetére
Rufusz - én tőlük vettem, tényleg van nekik raktáron (polcon). Előtte egy emailt vagy telefont megéri elereszteni nekik.
-
válasz
atomanti19 #8150 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest