Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
Intruder2k5 #4893 üzenetére
Na a portot nem tudtam, viszont így sem jó. TotalCommander azt mondja kapcsolathívási hiba.
-
-
MrSealRD
veterán
Na most az FTP-vel akadtam el. Hogy kell ennek nekimenni? Kintről szeretnék a routerre ftp-zni.
-
Billu
aktív tag
5. "Username" a hostnévnél megadott azonosító név/e-mailcím (ez alapesetben megegyezik a regisztrációnál megadottal). FONTOS, hogy a azonosító e-mailcímből a @ és a pont karaktereket le kell cserélni kötőjelre.
Példa: az admin@ipdns.hu azonosítót itt helyesen így kell megadni: admin-ipdns-hu
-
MrSealRD
veterán
válasz
Intruder2k5 #4888 üzenetére
Először a sajátról próbáltam. De most ránéztem máshonnan és HTTPS-en LUCI jön be, amúgy semmi...
Így már okés. Kösz. -
-
MrSealRD
veterán
Beállítottam a Dynamic DNS-t. Az mennyire biztonságos, hogy a címet beírva a LUCI felület köszön be? Mert úgy gondolom nem biztos, hogy annak kellene...
-
tzol
tag
Kicsit off, de tudom, hogy itt páran használjátok az ipdns.hu-t. Regisztráltam és be is állítottam a routeren a leírás alapján, de IP cím változás után rendre azt írja nekem emailben, hogy "Login név hiba". Először kiválasztottam a listából az ipdns.hu-t, majd próbálkoztam a "custom" menüponttal és úgy állítottam be, ahogy le van írva az ipdns oldalán erre az esetre, de ugyanaz a hiba. Neten rákeresve se találtam megoldást a problémámra. Valaki találkozott már ilyen hibával?
-
Rick4
félisten
Király lett, megy frankón, visszaraktam egy régebbit, minden megy. Köszi!
-
cimp
senior tag
Van, hogy úgy elcseszed, hogy egyszerűbb egy reset és visszatöltés.
Lásd (#4869) CrazyTomcsy problémáját! -
-
Rick4
félisten
válasz
Intruder2k5 #4881 üzenetére
Király leírás, simán ment minden elsőre. Kérdés, van-e értelme az eddig jól működő mentett beállítást visszatolni, vagy bármi egyebet csinálni, hiszen lehet, csak a mostani álligatástól adta meg magát..
-
Húha... Sajnos mivel mostanság annyira nem követtem ezt a topikot, azt sem tudom, hogy jelenleg milyen firmware van a routereden!
Amennyiben gyári, úgy ott mást nem nagyon tudsz tenni, mint bekapcsolt -elvileg működő - állapotban nyomni a reset gombot 5-10 mp-ig, amíg a LED-ek állapotán nem látod, hogy a router újraindul! Ekkor a PC-ből hálókábel kihúz, majd visszadug, hogy a kapcsolat újra felépüljön, kapj megfelelő IP címet, és lehet próbálkozni a szokásos 192.168.1.1, 192.168.0.1, vagy tplinklogin.net címek valamelyikén!
Ha vargalex féle OpenWrt-ről beszélünk, ott szintén a fentebbi módszer, annyi eltéréssel, hogy a végén kizárólagosan a 192.168.1.1 cím jöhet szóba! Illetőleg a reset gomb nyomásán kívül van még ez a lehetőség is!
1. Áramtalanítsuk a routert.
2. Húzzunk ki minden ethernet kábelt,csak az legyen rádugva amire a gépünk csatlakozik.
3. Állítsunk be a gépen statikus ip-t IP: 192.168.1.2, Maszk: 255.255.255.0
4. Dugjuk vissza a táp kábelt a routerbe.
5. Amikor boot-ol a router, akkor nyomkodd a QSS vagy a reset gombot, addig, míg nem kezd el gyorsan villogni a sys led (kb. 2x gyorsabban mint alapon), amikor gyorsabban villog a sys, TELNET-en (tehát nem SSH-n) tudunk rá csatlakozni PuTTY-al, majd újra kezdhetjük az egész rendszert konfigurálni, az alábbi parancsokkal.mount_root
firstboot
rebootEgyéb OpenWrt esetén csak ez az utolsó a járható út!
-
bigrock
addikt
válasz
Intruder2k5 #4876 üzenetére
Köszi a választ. Természetesen nem Alex munkáját akartam kétségbe vonni
, csak fura volt, hogy a régebbi, olcsóbb routerrel ment a dolog, a penge 3600-ossal meg nem.
-
Rick4
félisten
resetre továbbra sem reagál, pontosabban a power led előírásszerűen működik, benyomott gombbal indítás után 7 sec után villog, majd elengedve a gombot, gyorsan villog, wifire jelszóval fel lehet kapcsolódni, de webes felület ott sincs. Pingre szerintem eleve a rossz belső ip miatt nem reagál..
-
Rick4
félisten
válasz
Intruder2k5 #4876 üzenetére
A mai nap kérdése: álligattam a dhcp szervert, mert 6 percenként újította meg a belső ip-ket, de nem volt túl meggyőző a beállítás- mentési sebesség, aztán egyszer csak már nem tudtam elérni a router webes felületét. Ez most már reset után se megy, tehát bekapcs előtt nyomom a wps/reset gombot, nyomtam 10 másodpercig, 2. próbálkozásra már nyomtam 30-ig is, ennek ellenére semmi konkrétum, a szokásos 192.168.1.1-es ip-n nem érem el a routert. Ilyenkor mi a teendő?
-
válasz
bigrock #4875 üzenetére
Szia!
A vargalex build is OpenWrt! Elég érdekes, hogy ez nem tűnt fel, holott ezek szerint már használtál OpenWrt-t előtte is!
Ettől függetlenül próbálkozhatsz vele, a 1043 topikban is írták, hogy a trunk verzióban lényegesen stabilabb a wifi valami okból, mint a közel egy éves vargalex buildben! Arra viszont készülj fel, hogy abban nincs LuCi!
-
bigrock
addikt
Üdv, mindenkinek!
Vargalex firmware-re rá lehet próbaképp tölteni OpenWrt firm-öt? A Vargalex firm-mel okosított WDR3600-re wifin kapcsolódó PlayStation3 állandóan leszakad, míg egy régebbi 841ND@OpenWrt routeren tökéletesen üzemel, hiba nélkül. Esetleg más ötlet? Mindkét router ugyanúgy van beállítva.
Köszi! -
MrSealRD
veterán
Szeretnék beüzemelni valamilyen dinamikus dns szolgáltatást. Még nem használtam ilyet. Az fw-be látok egy csomó lehetőséget. Tudtok olyat mondani ami ingyenes és jól működik, megbízhatóan?
-
cimp
senior tag
válasz
CrazyTomcsy #4869 üzenetére
Ha leveszed a HDD-t és újraindítod, akkor megpróbálhatod, hogy az mnt alatti dolgokat törlöd. A resetet megoldhatod úgy is ahogy írtad, meg a reset gomb 10mp-ig történő nyomva-tartásával is. Törölni legegyszerűbben mignight commenderből (mc).
-
CrazyTomcsy
csendes tag
Valóban, csak én más kulcsszavakkal kerestem, ezért nem találtam ezt a problémát.
A df -h parancs után ezt kapom:
Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
rootfs 576.0K 532.0K 44.0K 92% /
/dev/root 6.5M 6.5M 0 100% /rom
tmpfs 61.9M 1.1M 60.8M 2% /tmp
tmpfs 512.0K 0 512.0K 0% /dev
/dev/mtdblock3 576.0K 532.0K 44.0K 92% /overlay
overlayfs:/overlay 576.0K 532.0K 44.0K 92% /
/dev/sda2 1.8T 474.4G 1.4T 25% /mntEzek szerint a 92%-os használtság miatt nem tudok menteni, ha jól értem.
Visszakerestem a df paranccsal kapcsolatos hozzászólásokat, de csak azt találtam, hogy törölni kell, vagy reset."Ha tisztában vagy vele, hogy mit lehet törölni, és mit nem, mi az amire szükség van, és mi az amire nincs, akkor lehet törölgetni dolgokat az /overlay mappa alól! Ha nem, akkor viszont csak a reset marad..."
Viszont sajnos lövésem sincs, hogy hogyan tudnék törölni (se linux, se hálózati guru nem vagyok).
Vagy, ha a reset csak a megoldás, akkor annak mi a szabályos eljárása? Felrakjam még egyszer a firmwaret, vagy a Rendszer / Mentés/Firmware frissítés menüpont alatt használjam az Alapértelmezések visszaállítását? (utóbbihoz láttam egy "csak squashfs image-ek esetén lehetséges" megjegyzést, ezért még nem tartózkodtam tőle). -
cimp
senior tag
válasz
CrazyTomcsy #4867 üzenetére
Van rá precedens, több is! Nem átrágni kell hanem rákeresni.
Elsősorban akkor fordul elő ha (nem volt felcsatolva a HDD és elindult a transmission amivel el is kezdtél letölteni) valami telefossa a flash szabad memória területét. Így nem tudja a változtatásokat hova menteni. ssh-n belépsz, és df. Ha látsz olyat, hogy a szabad hely 0% akkor ez a baj! -
CrazyTomcsy
csendes tag
Sziasztok!
Én is 3600 tulajdonos lettem.Feltettem a vargalex féle 1.17-es firmwaret már, az alap dolgokat be is állítottam.
Amire főleg használnám az dlna illetve transmission, hogy ne kelljen állandóan mennie pc-nek film nézéshez és torrenthez.Az első tapasztalatok egész pozitívak voltak, persze találkoztam a router hardverének korlátaival is (egyszerre nem bírja a torrentet és hd film streamelését), de ezt egy alternatív sebesség korlátozással beállítottam, hogy amíg itthon tv-zős időszak van, addig vegyen vissza a transmission.
Azonban tegnap óta beleütköztem néhány hibába, amik nem tudom, hogy másnál is jelentkeztek-e már (átrágtam már pár száz hozzászóláson magam itt a fórumon, de nem láttam még erre sem precedenst, sem megoldást).
Szóval a hiba jelenség: nem mentődnek el beállítások, amiket módosítani szeretnék. Értsd, pl. csatoltam 2 winchestert usb-n a routerhez, de le szeretném választani őket. A törlés után a "Mentés & Alkalmazás"-ra kattintva elkezd tölteni, de utána ugyanúgy ott maradnak az eszközök. Minidlna-nál ugyanez. Változtatni szerettem volna könyvtárt, de nem tudom a korábbi útvonalakat törölni.
Valakinek esetleg van tippje, hogy miért nem hajtódnak végre a módosítások?
-
Pumax
csendes tag
Valaki tudna segíteni?
WDR3600 +vargaelex 1.17 Openwrt
openvpn kapcsolatott nem tudom létre hozni valamiért nem akar menni.
valami ötlet?root@OpenWrt:/# openvpn --config k.ovpn
Mon Dec 9 12:00:45 2013 OpenVPN 2.2.2 mips-openwrt-linux [SSL] [LZO2] [EPOLL] built on Jan 28 2013
Enter Auth Username:gabor009
Enter Auth Password:
Mon Dec 9 12:00:49 2013 NOTE: OpenVPN 2.1 requires '--script-security 2' or higher to call user-defined scripts or executables
Mon Dec 9 12:00:49 2013 WARNING: file 'client.key' is group or others accessible
Mon Dec 9 12:00:49 2013 Control Channel MTU parms [ L:1591 D:140 EF:40 EB:0 ET:0 EL:0 ]
Mon Dec 9 12:00:49 2013 Socket Buffers: R=[87380->131072] S=[65536->131072]
Mon Dec 9 12:00:49 2013 Data Channel MTU parms [ L:1591 D:1450 EF:59 EB:4 ET:32 EL:0 ]
Mon Dec 9 12:00:49 2013 Attempting to establish TCP connection with 37.17.175.3:443 [nonblock]
Mon Dec 9 12:00:50 2013 TCP connection established with 37.17.175.3:443
Mon Dec 9 12:00:50 2013 TCPv4_CLIENT link local: [undef]
Mon Dec 9 12:00:50 2013 TCPv4_CLIENT link remote: 37.17.175.3:443
Mon Dec 9 12:00:50 2013 TLS: Initial packet from 37.17.175.3:443, sid=55ac35ff 4bcf7f84
Mon Dec 9 12:00:50 2013 WARNING: this configuration may cache passwords in memory -- use the auth-nocache option to prevent this
Mon Dec 9 12:00:50 2013 VERIFY OK: depth=1, /C=HU/ST=Budapest/L=Budapest/O=VIP_Computer/CN=VIP_Computer_CA/emailAddress=info@vipcomputer.hu
Mon Dec 9 12:00:50 2013 VERIFY OK: nsCertType=SERVER
Mon Dec 9 12:00:50 2013 VERIFY OK: depth=0, /C=HU/ST=Budapest/L=Budapest/O=VIP_Computer/CN=vpn.vipcomputer.hu/emailAddress=info@vipcomputer.hu
Mon Dec 9 12:00:51 2013 Connection reset, restarting [0]
Mon Dec 9 12:00:51 2013 TCP/UDP: Closing socket
Mon Dec 9 12:00:51 2013 SIGUSR1[soft,connection-reset] received, process restarting
Mon Dec 9 12:00:51 2013 Restart pause, 5 second(s) -
Kicsirics77
veterán
válasz
SteveBeard #4864 üzenetére
köszi,majd ha lesz időm foglalkozni vele akkor megnézem,de egyelőre munka van ezerrel most.
kiindulásnak tökéletes lesz. -
SteveBeard
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4857 üzenetére
Szia!
A kérdések egy részére esetleg itt találhatsz választ...
-
Rick4
félisten
válasz
TechArtist #4862 üzenetére
Tök erős antennái vannak, simán lehet kardozni velük..
-
TechArtist
aktív tag
Hali!
Ennek az antennái mennyivel erőssebbek, mint a 841N-nek? Összeségében erősebb/stabilabb, mint a TL-WR1043ND? Visszaolvasgattam kicsit, és ahogy látom vannak, akik szerint a 1043 erősebb jelet ad, szeretném lecsereélni a 841-emet, és jó lenne a legstabilabbat és legerősebet venni 20k alatt...
-
sz.z.csicsi
tag
Sajna nálam valami nem OK. 1 hétig gyári fw volt rajta és ment a nyomtatás menta wifi sőt az x-boxon is és betyár sebességgel.Mióta felraktuk a vargalex-et ...is majdnem minden ok volt addig amig az x-box nem csatlakoztattuk mert az nem ment.Vargalex segített abban,hogy az x-box is menjen össze is jött de a laptop nem csatlakozott és újra kellett csatlakozni és azóta lassú lett a sebesség a nyomtató nem akar nyomtatni.
Sajna nem vagyok előrébb,leginkább a torrentezés miatt választottam,de ha ez a wifin keresztüli sebesség rovására megy akkor nekem nem ok. -
Vbazsi2
tag
Mitől lehet az, hogyha a 10-13 csatornát állítom be, nem működik a wifi?
-
suste
veterán
Valaki meg tudja mondani nekem, hogy van-e valami baj ezzel, vagy nála is ilyen-e?
[ 14.080000] sd 1:0:0:0: [sda] Spinning up disk....ready
[ 15.120000] sd 1:0:0:0: [sda] 1953525168 512-byte logical blocks: (1.00 TB/931 GiB)
[ 15.130000] sd 1:0:0:0: [sda] Write Protect is off
[ 15.130000] sd 1:0:0:0: [sda] Mode Sense: 33 00 00 08
[ 15.130000] sd 1:0:0:0: [sda] Write cache: disabled, read cache: enabled, doesn't support DPO or FUA
[ 15.180000] sda: sda1 sda2
[ 15.190000] sd 1:0:0:0: [sda] Attached SCSI disk
[ 32.660000] EXT4-fs (sdb2): recovery complete
[ 32.670000] EXT4-fs (sdb2): mounted filesystem with ordered data mode. Opts: (null)pl: "Write cache: disabled" ? Ez így jó?
(kernellogból másolva)
-
Kicsirics77
veterán
válasz
vargalex #4856 üzenetére
szia
#Block URL on certain time for specified IP
#
#URL_STRING=facebook.com
#LOCAL_IP=192.168.1.188
#TIME_START=10:00
#TIME_END=16:00
#
#echo Blocking $URL_STRING from $LOCAL_IP at time interval $TIME_START - $TIME_END
#iptables -I FORWARD -s $LOCAL_IP -m string --string $URL_STRING --algo bm -m time --weekdays Mon,Tue,Wed,Thu,Fri --timestart $TIME_START --timestop $TIME_END -j DROPmi szükséges ebbe ami feltétlen kell illetve hogyan lehet az egész ip cím tartományra alkalmazni
illetve a 192.168.2.1 tartományra is szeretném alkalmazni,akkor csak annyi,hogy ctrl+c és második szabályként felveszem?
illetve 0:00-24:00 ig a hét minden napján szeretném korlátozni az adott domain nevet. -
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #4855 üzenetére
Szia!
Igen. Persze, ha az extra opciókhoz beírod a megfelelőket, akkor mehet a forgalmi szabályokhoz is.
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #4853 üzenetére
Szia!
Tűzfalban oldható meg. Az én buildemben találsz is példát a facebook-ra.
-
Gabe81
tag
Köszi a segítséget, megoldódott.
Ha annyi hajam lenne amennyi nincs, akkor már tépném...
Már a létező összes lehetőséget megnéztem, de csak nem ment a net, ahogy eddig.
Elolvastam a modem használatiját, persze nem azt amit a szolgáltató adott, és láss csodát.
"A LAN1 LAN2- ne használjuk router és egyéb eszközök csatlakoztatására" , mert az vmi spéci TV funkciókra van fenntartva. Router LAN 3-ba bedug, internet OK.Davolink 2020 monnyonle.
-
wwenigma
Jómunkásember
Forditottam ma forrasbol egy Gargoyle firmware-t, bátraknak itt van, nekem az van fenn és működik. :] Jobbára magyar, foglalkozgatok vele... "dark one" témát ajánlom persze egy pendrive kell hozzá a seggébe. Első boot után 192.168.1.1 címen érhető el, alapértelmezett jelszó a "password" ezt első bejelentkezésnél meg kell változtatni.
-
Zirowe
nagyúr
Havernak t-com kábel nete van cisco modem/routerrel, átvittem hozzá az én routeremet tesztelés végett, az enyémen ugye vargalex féle fw van és az itthoni chellora lőtte be magát automatikusan, modem lan portját a router wan portjára kapcsoltam és ment magától minden gond nélkül azonnal.
-
Gabe81
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok. Adott egy 2in1 modem, a szolgáltatótól kaptam, azon jön be a net, erre van egy TP Link 3600 rádugva, mert annak erősebb a wifije, meg mert arra van egy külső vinyó rádugva.
Eddig jól működött a dolog, a TP linkre csatlakoztak az eszközeim, gond nélkül ment a Transmission is.Viszont pár napja másik modemet kaptam a szolgáltatótól, ez már nem vDSL mint az elődje, csak sima 2in1 modem/router. Na ezzel nem tudom a hálózatomat összehozni olyanra amilyen volt. Nem tudom a TP linket rávenni, hogy a netet elérje, talán valamit nem jól állítok be.
A modem és a tp link router LAN-LAN csatlakozókban kötve, a tp linken letiltva a DHCP, és ha fix ip címet adtam neki vagy DHCP kliensnek állítottam be, akkor sem megy.Sajnos a 2in1 modem menüje elég butított, nemsok mindent tudok benne állítani. Már az újraindításokra is gondoltam, hogy esetleg azokat nem akkor követem el amikor kell, vagy valami ilyesmi, szóval teljes a tanácstalanság.
Ha van ötletetek mit cseszhetek el, illteve mik a tipikus hibák amit a mezei user elkövethet ilyenkor, ne fogjátok vissza magatokat.
Köszi!
Üdv
G. -
gyugyo79
addikt
válasz
vargalex #4842 üzenetére
Akkor ugye semmi értelme nem lenne WDS-nek. Sőtt akkor minek rakták bele mint lehetőséget ha így kéne működnie. Mivel ennyi erővel akkor simán bármihez lehet csatlakozni az általad leírtak szerint (tehát akár egy olyan routerhez is amiben nem atheros chip van) és utána azt továbbítani ...
-
vargalex
félisten
-
vargalex
félisten
válasz
gyugyo79 #4841 üzenetére
Szia!
Az, hogy a felületen mit kell csinálnod, nem jelenti azt, hogy más eszköznél ilyen esetben nincs két kapcsolat leíró. Egy kliens és egy AP. Csak a felület elfedi előled.
De egyszerűen megnézheted pl. inssider-el, hogy milyen AP-ket látsz. Ha mindkét routerét, akkor ott bizony van egy kliens és egy AP is.
De itt jól le van írva a 2 működési mód.
Vagy innen idéznék: "Szaknyelven szólva a WiFi routerek egyszerre üzemelnek Access Point-ként infrastruktúra módban, és WDS partnerként is."
-
gyugyo79
addikt
-
suste
veterán
válasz
vargalex #4839 üzenetére
Pont ezért nem értettem sosem a WDS-t a gyári FW-kben., mivel ott ugye nem lehet felvenni 2. wifit, vagyis csak vezetéken lesz a WDS kliensen net. Akkor meg mire jó az egész? Sima kliens mód aztán kész, és akkor a sebesség sem feleződik. Ha meg a wifit is tovább akarjuk szórni, akkor ott a repeater mód (ahol tudja ezt az FW).
ZooLee: inkább próbáld ki sima repeaterként beüzemelni, erre van video is a youtube-on, amit Alex készített. (Ha nem akarod, hogy routoljon, akkor a "relayd" csomaggal fog menni, de csak a wifin).
-
ZooLee
senior tag
Sziasztok,
Köszönöm mindenkinek az ötletelést akár itt a topicban, akár privátban írt választ a kérdéseimre! Pár dolgot már kipróbáltam, gondolom leírom a tapasztalatokat hátha érdekes lehet:
- Először kipróbáltam a teljesítmény emelésre vonatkozó ötletet, de igazából nem hozott eredményt, hiába állítottam át a javasolt CA-ra az országot, nem tűnt úgy, hogy változna az adóteljesítmény, nem látszott erősebbnek a hálózat (itt még nem is kommunikációról beszélek, hanem csak két külön gépen futtatott stumbler progival próbáltam nézni a jelerősséget) Próbáltam azt is, hogy lejjebb vettem a teljesítményt, ott sem láttam számottevő változást. Mondjuk eddig egyik TP-Link routeremen sem volt érdemi hatása a TX Power állítgatásnak, valakinek segített ez esetleg?Aztán előkotortam egy szintén OpenWRT-s MR3220-ast (nem mertem megszámolni hány router van otthon
) és beállítottam, hogy WDS-ben legyenek a 3600-assal. Működik is az összekapcsolódás, de valami mégsem stimmel, mert hiába van fent a második router, a jelerősség és a kapcsolat stabilitása nem lett jobb, olyan, mintha még mindig csak a 3600-as gyenge jelére csatlakozna a gép. Viszont mind a két router IP-jét látom, vagyis működik a WDS kapcsolat. Az alábbiak alapján állítottam be:
3600: Access point (WDS) mód, fix csatorna, DHCP bekapcsolva
3220: Client (WDS) mód, A csatorna, SSID, BSSID, a titkosítás+jelszó és az IP tartomány ugyanaz, mint a 3600-ason. DCHP kikapcsolva, gateway a 3600-as IP címe.Ahogy írtam összejön a WDS kapcsolat, mert mind a két routert tudom pingelni, bejelentkezni a LuCI-ba. Sőt, ha a 3220-asra kábellel csatlakozom, akkor rendesen tudok netezni, vagyis a bridge is működik, csak pont a wifi maradt ugyanolyan gyenge, holott másfél méterre van tőlem a 3220-as. Mit ronthattam el?
Köszi, Z.
-
válasz
SteveBeard #4832 üzenetére
Oke, megpróbálom
-
Vbazsi2
tag
Sziasztok!
Tegnap tulaja lettem egy wdr3600-nak és szeretném, ha valaki segítene feltenni rá a vargaalex féle openwrt-t! Akár itt akár privátba. Nem szeretnék tapasztalat nélkül neki esni és téglát gyártani. Előre is köszönöm!!!
-
válasz
SteveBeard #4789 üzenetére
Ez VMM letiltás se vezetett sikerre...
Így van beállítva (a 2,5 GHz-s rádió):
Csatorna 9
Adóteljesítmény 25 dBm
Mód AP
---
Titkosítás wpa2-psk
Titkosító: automatikus
---
Mód: g+n
HT mód: most 40 Mhz a második csatorna felette (ezt nem tudom micsoda...)
Országkód: HUMivel próbálkozzak?
-
Rick4
félisten
válasz
Kicsirics77 #4826 üzenetére
Egy spoiler, ami ide mutat, és egyheti hozzászóláshalmazt ír elő kötelező olvasmányként.
-
Rick4
félisten
válasz
Kicsirics77 #4824 üzenetére
Nade aki a mag-ról szedi, az nem biztos, hogy eljut ide, ezért mondom, hogy kár a topic nélkül csak a fw-t tolni.
-
suste
veterán
Rendszereztem a vargalex fw-imet, és felpakoltam egy mappába a router HDD-re.
Lehetne csinálni egy torrentet és feldobni a Mag-ra, így könnyen elérhető lenne egy helyen.
De elötte nézze már meg aki idejár, hogy kinek milye van.
Nekem ezek vannak:
-1043_v1.02.1 (csak 1043-as fw + összes csomag)
-all_v1.02.1.Rebuilded (minden router + összes csomag)
-1043_v1.1 (csak 1043-as fw + összes csomag)
-3600_v1.1.5 (csak 3600-as fw + összes csomag)
-all_v1.1.7 ((minden router + összes csomag)Persze a "minden router" az akkori támogatási listában szereplő routerekre igaz.
Szerintem 1.02.1 elötti fw-t nem kellene felrakni, és kihagyható az 1.1.2, 1.1.3, 1.1.4, 1.1.6 is, ezeket nem szokták keresni, és jó helyettük az újabb.
Kinek mi a véleménye? Kinek milye van? -
nagyfejü
őstag
Hali!
Honnan tudok letölteni Vargalex firm eket a routerre??
üdv -
cimp
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4808 üzenetére
Igen, de akkor a login-ig se ér! Menet közben nem szokta meggondolni magát egy tűzfal. Akkor vagy felugrik a tűzfalnak valami popupja, hogy akkor mi legyen, vagy kiírja a böngésző egyszerűen, hogy a cím nem létezik...
-
vargalex
félisten
válasz
jcsinku #4802 üzenetére
Szia!
Nincs fenn a gépeden NOD 32 ESET?
-
cimp
senior tag
válasz
jcsinku #4800 üzenetére
Na egy biztos! Ha login incorrect-et ír akkor van mögötte szolgáltatás! És megpróbál rájelentkezni ami nem sikerül. Szarul ürítetted a böngészedet. Vargalextől nem szakadozik a net sem wifin, sem kábelen. Vagyunk páran akinek már feltűnt volna az elmúlt néhány év során!
-
jcsinku
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #4801 üzenetére
firefox, cclenaerrel ürítve a gyorsítótár.
kap 192.168.0.valami
192.168.0.1 az átjáró.
sokan ajánlották illetve a stabilitást illetően piszkáltam.
vargalex már 1 hónapja fent van minimum eddig nem tapasztaltam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest