Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimp
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4697 üzenetére
Hát ez az, hogy nem te vagy a tulajdonos! A TM root-ként fut gondolom. FTP-n ftp user vagy sambán meg megint másik user. puttyban beléptem az /mnt/transmission/torrent -be ott nyomtam (a teljesség igénye nélkül) egy chmod 777 *.torrent -et. És utána sambán lejött.
Mire gúnyolódó szavaitokat klaviatúrába véstétek már rég javítottam!
-
cimp
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4695 üzenetére
Átállítottam rajta a jogokat és lejött. A TM root -ként fut és azt a filét ő rakja oda. Másnak nincs joga rá alapból.
-
cimp
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4693 üzenetére
A torrent alatt csak kis picsányi .torrent filek vannak nem? azt samba-n is lekapod pillanatok alatt.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
vargalex #4676 üzenetére
Szia
van lehetőség valahogyan arra,hogy a /mnt/transmission/torrent mappában lévő fájlokat kimásoljam egy általam szabadon választott külső helyre?
mert sem putty alatt sem pedig ftp kapcsolaton nem sikerült-->hibás a letöltött fájl és nem is engedi win7 alatt lementeni. -
Rick4
félisten
Srácok!
Szerintetek van olyan része az openwrt-nek, ami tudna kezelni egy pendrive-ot, vagy külső vinyót, meg egy wifis vagy usb-s kamerát, és ha olyan van, képes felvenni a képet- hangot is? Jó projekt lenne az 5W-os fogyasztás, meg a router funkciók mellé... -
tomazin
veterán
most már igen, hogy áttettem a dlna adatbázist vinyóra, előtte beszaggatott (bár akkor wifin keresztül, android sticken ment a cucc, most meg fogtam és utp a tvig)
a dlna.conf amúgy nem a tmp/minidlna.conf-ban defaultból? csak mert akkor ha átírja ott ahol írtad, akkor nem azt fogja használni (gondolom én). nem az lenne a megoldás,h init.d-nél átírni, hogy máshol keresse a configot és akkor utána nyugodtan átírhatná ott ahová beállította a path-t, és akkor a luciban bogaraszás sem állítaná el? (de simán lehet rosszul gondolom) -
tPedro_
őstag
Beléptem a klubba, ma este beüzemeltem az új routert. Egyelőre csak egy quick setup volt, eddig minden okés, aztán majd ismerkedek vele.
-
Neoka
aktív tag
config fileban nem lehet ezt beállítani? ha igen hol és hogyan?
nagyon zavaró, hogy a két könyvtár miatt duplán jelenik meg a tartalom a lejátszón. -
tomazin
veterán
válasz
tomazin #4679 üzenetére
átraktam, de lehet nem az volt a probléma...
lehet kicsit humánosabb minidlna stop és starttal operálni, mint kill-el(ui. én ezzel állítottam le)
mindenesetre most már nem akar építkezni minden indításnálmondjuk dob egy ilyen errort, de attól meg rendben:
[2013/11/28 18:50:03] getifaddr.c:69: error: ioctl(s, SIOCGIFADDR, ...): Cannot assign requested address -
tomazin
veterán
inssider? nincs pont 20 szomszéd azon a csatin?
illetve a net megy el, vagy a routerrel is megszakad a kapcsolat?más:
kicsit tesztelgettem ezt a paramétermező dolgot. Ott van több, ki is törlöm mindet (kivétel ami kell), majd rányomok a mentésre, akkor visszajön. Viszont ha egyesével törlöm mindig a legfelsőt, akkor kettőre le lehet redukálni. Ha viszont az utolsó előttit is törlöm, majd mentés, akkor 3lesz belőle. (és meglepő módon most rendben megy chrome alól) -
VeryByte
őstag
Alex,
anno májusban irogattam itt egy 3600/4300-as, extroot és multiwan témában, két voda stick-kel.
Most ki kellett egészíteni egy vonalas 8/2-es nettel is.Ezzel nincs is gondom. Megy.
De a multiwan-nal annál inkább.
Failover ok, tesztelgettem, működik.Viszont a load balance-szal nem vagyok megelégedve.
Valahogy nem igazán úgy megy, ahogy szeretném.
Nem annyira egyenletes a terhelés.Erre van valami ötlet?
Esetleg más próbálkozott hasonlóval?
-
TIT
veterán
Üdv!
Január óta megvan a router,legújabb gyári fw és néha a wifi jelnél laptopon sárga "!" van és elmegy a net.
Kikapcs. és vissza akkor jó.Valami bezavarhat vagy gari?
Köszi. -
tomazin
veterán
nálam is megvan ez a probléma.
de nem csak a dlnanál csinálja ezt (nem tudom minél van még ilyen,h a paramétereket így +-olva adhatod meg).
FF alól próbáltam. Chrome (ami nálam srware iron, hegesztett chrome) alól nem is erőltetem a luci-t, mert van, hogy betölt az oldal, miután kattintok, van hogy kidob egy kevés html kódot és kész.
Én úgy vettem észre,h 2ig lehet redukálni a sorokat (ha már egyszer hozzáadtál valamit), mégpedig mindig az elsőt törölve. Aztán amikor eldurran az agyam, megkeresem a config filet (amibe gondosan bele van írva,h ne szerkeszd, mert generált, és átírom.)
De ha Alex megmondod hogyan húzzak erről logot neked (mert a printscr-el gondolom nem sokat fogsz érni), akkor megcsinálom ma (ui. vsz egész este a routert fogom hegeszteni majd) -
-
suste
veterán
válasz
vargalex #4674 üzenetére
Gondoltam, hogy ezt mondod
.
Régen így voltam az IE-vel 1-2 évvel ezelöttig, mindíg röhögtem az embereken, hogy kínlódnak mással, amikor úgyis van alapból IE a winben, és mindent tud az is.
Másnál próbáltam a Chrome-t, de az sem győzött meg, a tulajnak is volt fent Firefox, és használta is néha......
Szóval 2 kell mindenképpen, akkor meg már mindegy melyik 2 -
suste
veterán
válasz
vargalex #4672 üzenetére
Durván fogalmaztam, nem "hibás", csak valami más benne, amitől a böngészők meghülyülnek ott.
Mind a 3 fw-t/routert erről a gépről állítgatom, IE és Firefox-szal is kipróbáltam, és csak az 1.1.7. csinálja.
Chrome-t itthon nem próbáltam, így is feláll a hátamon a szőr, hogy 2 böngésző kell a gépre, hogy minden oldalt tudjak kezelni..... -
suste
veterán
Ez a probléma nekem is megvolt....alex nekem sem hitte el, hogy ez létező hiba
Én úgy oldottam meg, ha jól emlékszem, hogy mindíg az elsőt töröltem, de csak addig, amíg 2 sor nem maradt, mert 2 sor esetén hiába töröltem az elsőt, akkor is több sor lett.
Gondolom SSH-n a konfig fájl szerkesztésével le lehet redukánli 1sorra.Szerk:
Az érdekes az, hogy ez a hiba csak is 1.1.7 esetén jött elő, régi 1.02.1 és 1.1.5 alatt nem, szóval tuti az fw a hibás. -
suste
veterán
szerintem nem minden IP kamera tudja az ftp-re való feltöltést (de nem jártam utána)
inkább úgy keress kamerát, hogy legyen a leírásában bent
én azért örülük a linkelt kamerának, mert mindent tud ami kellhet, hasonló áru kamerák a felét tudják csak
(infra, wifi, ftp, kép/videó mentés, mozgás érzékelés, riasztó vezérlés, motoros forgathatóság, mentett pozíciók, android app, ütemezhetőség, saját Dyndns, kétirányú hang) -
Neoka
aktív tag
Sziasztok!
minidlna beállításban kérnék egy kis segítséget.
vargalex féle fw van fent.Beállítottam a Média könyvtáraknál azt hogy /mnt/DLNA legyen vizsgálandó könyvtár.. mellette bent van az alapból beállított /mnt könyvtár is.
Amikor elmentem, akkor a sorból csinál 4-et. van amikor 2-t..Ha megnézem médialejátszóval, akkor így látom a DLNA tartalmát és a mnt alatt a transmission tartalmát is, ami zavaró.
Ha a /mnt -t törlöm, akkor a /mnt/DLNA beírásból csinál 3-4 bejegyzést egymás alá.
ilyenkor a lejátszón a DLNA könyvtárba másolt anyagból is többet látok.vargalex tanácsolta már, hogy próbáljam meg másik böngészőben, de IE és Firefox alatt is ugyan ez a helyzet.
hogyan tudnám beállítani, hogy csak a /mnt/DLNA tartamát lássam?
köszönöm
-
fricc_
tag
Köszi a választ és neked is Alex!
Akkor ezek szerint olyan kamera kell ami képes ftp szerverre küldeni a képet.
Ezt mindegyik tudja vagyis alap dolog a kamerákban, vagy egyikbe bent van a másikban meg nem?
Mert a belinkelt kameránál külön ki van hangsúlyozva...Azért a router kell hozzá hozzá, hiszen azon fut az ftp server. :-)
-
suste
veterán
IP kamera esetén a kamerának kell tudni a rögzítés funkciót, amit általában FTP-n keresztül szoktak megtenni.
Nálam is van egy ilyen, jól teszi a dolgát, kamera saját webes felületén minden beállítható, nagyon sokmindent tud, ehhez képest baráti az ára szerintem.szerk:
akkor intézné a dolgokat a router, ha USB-s webkamerát kötnél rá, de az ugye sokkal kevesebbet tudna, igaz jóval olcsóbban.... -
fricc_
tag
Sziasztok!
Bocs a LAMA kérdésért.Egy ismerősömnek van egy 3600-as routere. Én tettem fel rá a vargalex féle firmwaret. (ez úton is köszönet a munkájáért!)
Most előjött egy olyan olyan kérdés amivel eredetileg nem számoltam.
Szeretnék egy IP-kamera képét rögzíteni (már ha van mozgás). Lehetőleg PC nélkül ha már van egy 3600-os :-)
Kell valami még ahhoz, hogy tudjunk az USB-s winyóra egy IP kamera képét rögzíteni, vagy maga a frimware tud mindent ehhez.
Vagyis ha ez így van, akkor nincs más dolgunk, mint egy megfelelő IP kamerát kell hozzá venni, bekonfigurálni és készen vagyunk?Köszi.
-
suste
veterán
válasz
B-L-A-C-K #4662 üzenetére
Ha engem kérdezel, akkor ha nincsen gond a 2,4ghz-cel, simán összejön a 300Mbites kapcsolat, és nincsen őrülten sok eszköz, ami osztozna ezen a 300Mbiten, és nem akarsz sok GB-ot mozgatni a wifis eszközök között, és nem UPC 240-et akarsz kihasználni wifin több eszközzel, akkor felesleges az 5Ghz.
Ha bármelyik dolog mégis kell az előző felsorolásból, akkor jól jöhet az 5Ghz, mert az egy teljesen külön hálózat, így az szintén tud 300Mbitet használni (persze itt is osztoznak az ide kapcsolódott eszközök ezen).
Tehát ez a 2 freki 2 külön modul, nincsen átfedés. Ha egyikről átvált az eszköz a másikra, akkor pillanatra szakad a kapcsolat. Vedd úgy mintha 2 wifis routered lenne. -
B-L-A-C-K
titán
Ez így világos, viszont azt nem tudom mi van ha mind2-re állítom. Akkor elvileg nem kellene kísérletezgetnem nem? Vagyis úgy képzelem el hogy az egyik eszköz ami tudja az 5GH-est használja azt használja, a másik meg a 2,4-est...Ha meg kevés lesz a jel 5GHz-n akkor fixen 2,4-re lövöm. Vagy így ez baromság? Bocs de nem használtam még ilyet soha, láma vagyok ebben.
-
suste
veterán
válasz
B-L-A-C-K #4660 üzenetére
arra érdemes amit tudsz használni
az 5Ghz-et nem minden wifis eszköz tudja kezelni, jellemzően csak az újabbak, de abból se mindegyik
az még fontos, hogy az 5Ghz sokkal kevésbé megy át a falakon, szóval hiába tudja egy kliens, ha 2 fallal arréb már csak a 2,4Ghz látszik.....
a legtutibb, ha kísérletezgetsz -
B-L-A-C-K
titán
Mire érdemes állítani a gyári wifi szoftvert?
- 2,4GHz és 5GHz
- Csak 2,4GHz
- Csak 5 GHzVagy ~2 telefon menne róla, egy iPad2, egy TV, és 2-3 noti, egy ilyen Digi net társaságában...
Előre is köszi a választ!
-
Misua
senior tag
Most meg a lakás másik végén 1 falon túl is szakadozik az onlinerádió...marad a jó régi de bivalyerős TP-link 941-s, 3600-t meg viszem vissza a boltba...még jó hogy van elállás jog.
-
Misua
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4655 üzenetére
inSSIDer-t letöltöttem az androidra
Szomszédok zöme 11/6/8-n van na meg egy-egy 10 és 7
Enyém az 1.
Hány napig teszteljem hogy mik a szokásaik?
Vagy alapból van olyan csatorna melyet auto mód nem használ? -
hudyfiu
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4655 üzenetére
Nos, úgy néz ki tényleg jó az új trunk!
Ismerősnél már a notit ki tudtuk próbálni, 1.1.7 vargalex fw-vel félpercenként szakadt, ezzel semmi gond.
Még van egy tv amit meg kell néznünk de gyanítom az is jó lesz akkor.Akinek szakadás gondja van nézze meg mindenképpen ha van kis ideje.
(sok jó hír esetén hátha könnyebben jönne egy új vargalex verzió
-
Igen jól értetted! Használd az inSSIDer-t!
Létezik nagyobb nyereségű antenna, de azok is közt is sok átverés van, messze nem tudják azt amivel hirdetik őket, én pedig nem tudok neked konkrét linket adni, hogy melyik a jó! Ezen kívül nagyobb nyereségű antenna több zajt is szed össze, még több, még messzebbi hálózatok is zavarhatják a routert, mint a jelenlegiekkel! Nem feltétlenül hozza ez sem mindig a várt eredményt!
-
Misua
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4653 üzenetére
9 idegen halózatot lát a gép..gondolom sokat kavarhatnak (újpesti panell)
Akkor ha jól fogtam fel - nézzem végig mely csatorna nincs használatban és csakis azokra állítsam be a routeromat.
De azért nincs rá erősebb dual band antenna? -
-
Misua
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4651 üzenetére
Szia, nem szoktam buherálni a beállításokon - telepítő CD be, pár next-next azt lehet használni
Elméleti tesztelés spedtest.net...de az nem sokra ment, mert 3 falon túl hiába mutatot 30 Mbpst - az online rádió szakad folyamatosan. Most közelebb hoztam a rádiót - ott szakadásmentesen megy.
De a baj az hogy 3 falon túl konyhánk van, az asszony szent helye...szakadozó rádió mellet nem lesz hajlandó főzni -
-
Misua
senior tag
Sziasztok!
Boldogan szerettem volna csatlakozni a klubhoz...de sajna a gyakorlati tesztelések teljesen tönkretették a jó kedvemet
Előző TP-link 941-s lazán adta a jelet és szakadásmentesen ment az online rádió 3 falon túl is (panel lakás). Ez meg egy rakás sz@r, mert pont ilyen teljesítményt nyújt a gyári upc-s technocolor 7200-s...pedig annak még antennája sincs.Van rá mód hogy erősebb legyen a jel? Erősebb antennák? Mert nemsoká hazajön az asszony...tesztelget...azt kikapok
-
cimp
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4639 üzenetére
Bocs, de most tépték ki az egyik fogamat.
Szóval az alapbeállításokon kívül én a globális partnerkorlátot állítottam át 500-ra a torrentenkéntit 100-ra, az előre lefoglalás szerintem mindenképpen maradjon gyorson mert azzal se kell később foglalkozzon, hogy a fileméretet változtatgassa, meg könyvelje..., a letöltési sor nálam 1 mert így ami a legsürgősebb az jön amivel bír, a sebességeket meg úgy állítottam be, hogy mindkettőből maradjon 10%. Nekem ezzel elég jól jöttek is a dolgok és nézni is tudtam róla közvetlenül. Nekem egy DUNE-m van meg egy HTPC-m, egyikkel sem szokott akadni a HD. Ja! 2T -s vinyó van rajta.
-
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #4642 üzenetére
Nekem 20/2 van, alapbeállításként 800k/100k-ra van állítva a TM (a 100k az folyamatosan megy felfelé, lefelé átlagban napi egy letöltés szokott lenni de) böngészést nem zavarja, pedig 3-5 kliens is böngészik általában.
A torrentenkénti max 20 kapcsolatból már 12-15-nél jön a 800k, de amikor felemelem 1200-1500-ra, akkoris elég a 20 (de én a "mag"-ról szerzek be mindent).
Viszont nálam a HDD az gyári külső, csak a routertől kap áramot, nem tudom ez számíthat-e (a 260GB-os ilyen volt, de gondolom az kevesebbet fogyasztott). -
-
akaido
addikt
Üdv!
A 3600 router admin felületére nem tudok belépni se UTP-n se wifin.
Nem vargalex-es. ping O.K.
A 192.168.0.1 címre nem jelenik meg a bejelentkező ablak. A http://tplinklogin.net/-et beírva sem.
Sem Mozilla, sem IE nem hozza be. -
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #4639 üzenetére
Nálam 10 mbit le-re elég bőven a 20/50 kapcsolat (magról
)
-
-
-
suste
veterán
válasz
hudyfiu #4629 üzenetére
A régi 260GB-os hdd-mel nálam is 0,4 körül volt a load. Most az 1T-sal pedig a duplája.
A TM nem terheli jobban, de az I/O igen. Így összességében a torrent jól leterheli most. (Minden beállitás ua, ha TM stop, akkor 0 a terhelés).
Most vagy a 4x akkora hdd miatt, vagy csk hdd-hdd között vannak ekkora különbségek.
Kinél mekkora hdd van? -
Plehboj
tag
Tegnap teszteltem az aktuális trunk verziót wifi szakadozás tekintetében. Csodák csodája megszűnt a szakadozás
A sebesség is drasztikusan javult a laptop + az asztali számítógép esetében.
Ugyanakkor droid-os telefon esetében továbbra is csak a max sebesség felére képes a gyári fw-hez képest.
Pedig telefonnal próbáltam 1 méter távolságból is.... valakinek van hasonló tapasztalata a trunk-kal ?
Vargalex verziónak mikor várható a frissebb kiadása ? -
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #4630 üzenetére
Ne hasonlítsd össze. Dlna-nàl jellemzően a tv dekodol, medialejátszónál meg a lejátszó.
Így dlna-nàl csak a hálózati sebesség a korlát (meg perdze a hdd kezelés). -
Kicsirics77
veterán
-
hudyfiu
senior tag
Maga a torrent nem nagyon izzasztja meg a routert.
Nekem 2 torrent felületem van (1 seednek , 1 a letöltésnek) 400 torrenttel kb. és 0,3-0.4-es load van ami a 2 felület miatt ennyi, kevesebb lenne ennél is.
Mondjuk DLNA-t én sem használok, nem tudom mennyire húzza le a routert de 9-10 megával tudok másolni így ami azt jelenti hogy egy 40-50 gigás filmet simán vinnie kell.
-
Kicsirics77
veterán
az igazság az,hogy sem filmet nem nézek a rákötött hdd-ről max ha nagyon muszály de a dvd és az avi nem szaggat de a komolyabb hd tartalmak már beszaggatnak
a dlna szolgáltatásom meg be sincs kapcsolva mert nem használom ki illetve nincs mivel kihasználnom.B-L-A-C-K: nincs mit,szivesen
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Kicsirics77 #4624 üzenetére
Értem, köszönöm a válaszod!
-
Rick4
félisten
válasz
Kicsirics77 #4624 üzenetére
Tehát akkor mókol az ember valamit még, pl elindít egy hd filmet dlna-ban, és ennyi torrenttel el is érte a router teljesítőképessége határát?
-
-
Kicsirics77
veterán
nálam jelenleg kb 60 tori megy folyamatosan és a load ha nem ddns-en keresztül nézem aoor átlagban 0.40-0.45-0.30
ha kintről nézem akkor persze magasabb
és a sebesség nincs lekorlátozva csak a kapcsolatok száma
puffer méret 4mb
feltöltési szálak torrentenként 20
globális partner korlát 240
Torrentenkénti partnerkorlát 60
lehet az értékeken visszább kellene venni?B-L-A-C-K: a gyári firmware-nél van csak így az openwrt-vel már megy a 192.168.1.1
-
B-L-A-C-K
titán
Nem volt ilyen routerrel még dolgom, miért nem lehet az admin felületre belépni ip címmel? Egy 15 perc után jöttem rá csak a "tplinklogin.net" beírásával jön be. 192.168.1.1, vagy 192.168.0.1-re miért nem reagál?
Mondjuk már így mind1, csak kíváncsiságképpen kérdezem.
-
Rick4
félisten
válasz
Kicsirics77 #4621 üzenetére
Amúgy kivesézhetnénk, mondjuk 10-20 torrent mennyire terheli le a ketyerét? Persze nem ami csak bent van, hanem ami fut is. Mondjuk 80Mbit letöltés, 5 feltöltés. Van erről infó?
-
Kicsirics77
veterán
érdekes dolog van éppen
a routeren fut az ncore.sh script és megint pirosodott 2 torrent ennek ellenére a jólismert hibával. -
.:Secur:.
tag
válasz
Kicsirics77 #4610 üzenetére
Én ilyet vettem: [link]
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok!
A hétvégén tettem fel vargalex féle fw-t.
Még ismerkedem a felülettel, de azt is mondhatnám, hogy még bénázok. így bocsi ha hülyeségeket kérdezek.A hétvégén Windows intézőből elértem a routerre kötött vinyót.
Most ugyan így már nem érem el, mert jelszót kér.Windows intéző / hálózat/ OPENWRT / mnt
Az mnt-be már nem tudok belépni, mert felhasználót és jelszót kér.
felhasználó: root
jelszó: amit megadta a luci felülethezde ezzel nem enged be.
mit csinálok rosszul?
-
Kicsirics77
veterán
Ha tudsz keresni akkor innentől kezdve Neked kell eldönteni mire van pénzed.
Itt többnyire laptop és telefon lóg rajta esetleg tablet ,iphone ,ipad.
Atheros wifi chippel nekem nem volt gondom,sem iphonnal sem pedid asus tablettel.
Remélem valamennyi segítséget ez is nyújt,vagy támpontot. -
ruhk
tag
válasz
Kicsirics77 #4610 üzenetére
Keresni én is tudok
...az érdekelt volna, hogy van-e "közös kedvenc"?
-
Kicsirics77
veterán
-
ruhk
tag
válasz
Kicsirics77 #4607 üzenetére
ez ok, de melyiket?
-
tPedro_
őstag
Megrendeltem en is a routeremet, holnap utan fogom tudni atvenni.
(Erdemes utanajarni, van ahol meg most is 5 ev garival veheto meg.)
Remelem nem lesz gond a beallitasokkal, majd beszamolok rola. -
ruhk
tag
Sziasztok!
Egy TP-Link 3600-hoz milyen wifi-usb adapter az "ajánlott"? (ha van ilyen)
-
válasz
manokaj #4604 üzenetére
Az eszközök közötti sebesség határozza meg használhatóságot. Ha 100 mbit-es eszközzel kötöd össze (pl. modem), akkor 100 mbit lesz a max sebesség, de ha a géped tudja az 1.000-et, akkor a tp-link router és a géped között gyorsabb lesz a kommunikáció, pl. ha usb-s merevlemezt dugsz a tp-link-re.
-
manokaj
tag
Sziasztok.Ezt a rootert néztem ki magamnak,és a t-home zte rooter/modem mellé lenne kötve.Az a kérdésem,hogy igy ki tudom e használni a képességeit.A zte nem butitja le?Gondolom az sima 100mbites,ez meg gyorsabb.
-
doberman
senior tag
ha valaki ugyanúgy szív a tvheadend -el a "nagy frekvencia állítgatás" után, nekem ez a módszer jött be: innen kinéztem a frekvenciákat. a tvheadend-ben: configuration - tv adapters - multiplexes -ből kitöröltem az összes bejegyzést, add mux(es) manually, új mux felvesz a form kitölt - ahol csak lehet auto-t választani.... így előkerültek azok az adók is amelyek a "nagy frekvenciaállítgatásban" elvesztek.. ja: ugyanitt a general fülön az Autodetect muxes -t kikapcsoltam...
(mindezt a webes felületen 9981-es port) -
suste
veterán
válasz
tomazin #4598 üzenetére
azért csinálja ezt, mert nem állítottad át az adatbázis helyét a HDD-re, hanem hagytad a routerben
luci/szolg./minidlna -nál: /mnt/minidlna
és akkor már a logot is érdemes ugyan ide
így lesz a HDD-n egy "minidlna" mappád amiben benne lesz az adatbázis és a logszerk: visszaolvasva látom, hogy elvileg csak minidlna stop/start-ot csinálsz, így nem kéne elvesznie, csak router restartnál....de azért állítsd át amit írtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest