Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koczi
tag
Szia.Tp-link wdr3600 rádugom a gépre akkor megszakad a net össze kötöm a géppel és még a beállitásokba sem tudok belépni a böngészővel.Nagyon nem értek a routerhez de muszály volt vennem mert bekerült a családba egy laptop.(#5199)
-
-
Koczi
tag
Valaki esetleg tudna segíteni?(#5194)
-
Eugene2
csendes tag
Sziasztok,
Legyen szíves valaki segíteni az alábbi problémámon.
Adott egy WDR3600-as router és egy 2TB-os usb-n csatlakoztatott HDD. Mivel a gyári firmware-rel van usb-s HDD támogatás, de minek... (mivel kábelen és WiFi-n is 2,3Mb volt az írás a HDD-re, olvasás pedig 6-7Mb legjobb esetben is a legújabb gyári firmware-rel), ezért felraktam az alex féle 1.1.7-es firmware-t.Miután beállítottam a Wifit, formáztam a HDD-t a javaslat szerint ext4-re ami mount-olódott is, elkezdtem tesztelni, hogy mi változott. Megörültem, hogy immáron 15-16Mb kábelen és 5Mb WiFi-n az írás a HDD-re.
A probléma ott kezdődik, hogy WiFi-n a másolás közben olyan, mintha a HDD ledobódna a rendszerről, vagy a másolást szakítaná meg a rendszer. Így nem ér át teljes mértékben a másolandó file.
Azonban kapcsolat a router-rel folyamatosan van, ahogy internet is.Winfosból, ha újra tallózom a mount-olt HDD-t, akkor csak egy üres könyvtár látszik (pedig nem üres) és még hibaüzenet sincs, hogy megszakadt volna a kapcsolat.
Időközben adódott még egy problémám a transmission-nal. Amikor webes felületen csatlakoznék, akkor az alábbit írja ki.
"403: Forbidden
Unauthorized IP Address.
Either disable the IP address whitelist or add your address to it.
If you're editing settings.json, see the 'rpc-whitelist' and 'rpc-whitelist-enabled' entries.
If you're still using ACLs, use a whitelist instead. See the transmission-daemon manpage for details."A whitelist nincs enabled-re állítva, így nem vágom mi van. IP-t meg hol lehet engedélyezni, ha tényleg az lenne a baja?
Légyszi segítsetek a fentiekben.
Köszi -
Sev!er
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan gondom lenne, hogy adott egy új laptop (lenovo ideapad z510) és wifin keresztül szeretném használni. A legújabb gyári WLAN drivert feltelepítettem. Sikerül csatlakozni a routerre (legújabb gyári fw), működik rendesen, viszont csak ma vagy 4x kellett "hibaelhárítást" csinálni a laptopon mert ledobott a netről. Miután megcsinálom a problémamegoldást utána megint működik rendesen. Viszont elég idegesítő, hogy ezt csinálja. Valakinek ötlet? Köszi előre is!
-
Koczi
tag
Sziasztok.Boldog Békés Karácsonyt mindenkinek. Egy kérdésem lenne hogy lehet beállítani diginetre a routert sajnos nem értek ezekhez a kütyükhöz,és angolul sem tudok.Nem tudom beüzemelni sajnos valaki le tudná írni hogy is kéne életre kelteni.Előre is köszönöm szépen
-
Zirowe
nagyúr
válasz
ssarosi #5192 üzenetére
2 évig volt 1043nd-m, chelloval mindig szakadt a net torrentezéskor, gyárival, dd-wrt és vargalex felével, az első volt a legszörnyebb, a többi kettő már jobb, de azok is szakadtak torrent mellett, pár ismerősöm 1043-asa is ugyanúgy szakad chelloval, de igen, a wifije tényleg erősebb.
A 3600 gyárija a 1043-nál megszokott hulladék, az első szakadás 5perccel beüzemelés után volt, a 8.percben már bootolt vargalex fwje, azóta egy szakadás sem volt február óta, pár napja pedig vki linkelt egy 100 nap feletti uptimeot.Vargalex remek fw-ket készített.
-
ssarosi
tag
Üdv mindenkinek.
Szóval vettem egy WDR-3600 -as routert.
Próbálgattam a gyári programjával, de nem volt stabil.
Eladtam egy ügyfélnek.
Kb. 2 hónap múlva szólt hogy szolgáltatót akar váltani, mert annyira szakad a netje.
Volt otthon egy 1043-asom, kivittem, azóta sincs semmi baja.
Nem kéri vissza az újat.
Segítettem neki elhalálozni, kaptam egy másikat.Az ügyfélnél bontottam ki (tegnap), mert kamerás megfigyelő rendszert tett fel és otthonról akar kukkolni, a régi meg nem tudott ingyenes dyndns-t.
A no-ip-t használom, nekem teljesen stabil.
A net hol ment, hol nem. Firmware frissítés után úgy tűnt minden jó. Hurrá.
Ma reggel szól hogy nem megy a net.
Ránéztem a kamerákra, láttam a mozgó alakokat, gondoltam sík h*je.
Kimentem és két gépből kettő nem látta a netet. Ha ezt nekem valaki elmagyarázza...Hazahoztam, disconnect után csak táp ki és vissza után volt hajlandó csatlakozni.
Nekem a gyári firmwarek közül semelyikkel sem volt hajlandó működni, míg a 1043 teljesen stabil.
Rátettem a ddwrt-t. Teljesen ugyanaz a helyzet.
Már azon gondolkodtam, hogy ez is meg fog halni, de mit érek vele ha megint egy ilyet kapok vissza?Tettem még egy próbát a Vargalex féle firmwareval.
És láss csodátteljesen stabil.
Az ünnepek alatt ha nem csinál semmi hülyeséget akkor visszaviszem így.
Nem tartom meg, mert a wifije sokkal gyengébb mint a 3Com routerem, vagy a dlink AP-m.Az egészben azt nem értem, hogy a gyári firmware teljesen használhatatlan?
Köszönet Vargalex-nek, hogy 15e Ft-om nem megy a kukába.
Kellemes karácsonyt mindenkinek.
-
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok!
Valaki vargalex fw-rel használ minidns.net-et?
Ehhez tartozó LUCi beállításban kérhetnék segítséget?Köszönöm
-
Zirowe
nagyúr
Nálam megy, de én áttértem 5ghz-re, tvnek jobb, viszont ugyanazon erősség mellett kisebb lett a lefedettség, wc-n már kisebb, mint megszokott, konyhában pedig szakadozik, de ettől függetlenül maradok ezen, mert az enyém az egyetlen ilyen hálózat.
Érdekes módon, ha nem 30-40es csatornát, hanem 100asat állítok be, akkor se a telefon, se a tablet nem látja, illetve átállítás után magától letiltódik, ami elég érdekes.5ghz-n eleve magasabb mbitet ír a kapcsolatra (110-120mbit), mint 2.4ghz-n (60-70mbit szokott kiírva lenni).
-
suste
veterán
az intelnek vannak ilyen wifi kártyái (mint kiderült az enyém is ilyen: Intel(R) Wireless WiFi Link 4965AGN)
2,4ghz-en csak 1csatorna=144Mbit, 5ghz-en viszont 2 csatorna=300Mbit
ha ez még Nlite is, akkor 2,4ghz=74Mbit,Intruder2k5: az Nlite tudtommal ugyan úgy tud 2 csatornát, csak 1cs.=72Mbit, 2cs.=144Mbit
-
sec0nd
tag
válasz
Intruder2k5 #5183 üzenetére
Beépített, nem tudom, de 5GHz-n megy a 2csatorna de úgy is lassú, talán a falak miatt.
-
-
ka64
tag
Sziasztok!
Vargalex fw t használok és van egy problémám. A routerhez egy tv, egy win8-as laptop és egy androidos telefon szokott wifin kapcsolódni. Általában minden egy légtérben a routerrel. A probléma az, hogy ha csak a laptop megy akkor nagyon gyakran nincs internet kapcsolat. Wifi az van, de internet nincs. Sokadik kapcsolódás után szokott csak feléledni a net kapcsolat, de sokszor megszakad. Főleg akkor, ha közben nincs net forgalom, pl egy hosszú cikket olvasok. De, ha közben telefonon is megy a net, akkor a laptop is ok. A telefonnal nem szokott jelentkezni a probléma a router mellett, folyamatosan lehet letölteni. Ha azonban távolabbról netezek a telefonnal, ott is jelentkezik a probléma. Wifi kapcsolat van, de net nincs.
Magyarul, a netet a telefon ébreszti fel, de csak közelről. Van erre valami beállítás,
mi a teendő? -
joker.001
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5178 üzenetére
Elképzelhető, mivel a torrent oldalon is azt mutatja hogy aktív a kapcsolódás a tűzfalon is és a vírusirtón is engedve van........akkor valószínű, hogy a kliens van megbolondulva
De mindenesetre köszönöm a segítséget és Neked és minden fórumozónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
-
-
joker.001
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5176 üzenetére
Leellenőriztem, azt mutatja hogy nyitva, de viszont a kliensben még mindig zárva.
Mi lehet a gond?
Lehetséges hogy a vírusirtó vagy a tűzfal nem engedi át? -
joker.001
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5174 üzenetére
Köszi!
Beállítottam a kliens által használt portszámot, TCP+UDP protokollt...stb, és a kliens port tesztelő felületén még mindig azt írja, hogy nincs nyitva. Illetve még annyit kérdeznék, hogy a belső IP-hez a gép címet kell írni amin fut a kliens.....igaz?
-
-
joker.001
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretné kérni portnyitás routeren ügyben.
Vargalex 1.1.7 FW-ben szeretnék portot nyitni az utorrent-nek. Ha tud valaki ebben segíteni azt megköszönném.Előre is köszi a segítséget!
-
nyikszi
őstag
válasz
Vbazsi2 #5170 üzenetére
Szia! Mire gondolsz? A csatolási pontoknál. Megkeresed és felmountolod. De le van írva a blogjában is lépésről lépésre.
"NTFS filerendszer csatolható fstab-al (Luci-ból is), így nincs szükség saját mount scriptre. Egyszerűen Filesystem-nek ntfs-3g típust kell beállítani. NTFS filerendszer használatát nem támogatom."
-
Vbazsi2
tag
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy kell ntfs winchestert openwrt-n felmountolni? Vargalrx féle! -
-
nylon111
csendes tag
Jól van, kösz a tanácsot de ehhez ((#5103)
még mit kelett volna írnom? Magam sem tudom hogy pl a kamera mijen hullámhosszon müködik stb. Mert gondolom ott akadhat valami össze. Ha tudnám nem kérdeztem volna. Sima mezei kültéri kamera amugy.
Most az a tervem hogy felteszem az openwrt-t hátha az megoldja, ill több beállítási lehetőság lesz benne.
Átrágom a forumot még fele hátra van és kérdezek még ha szükség lesz rá....
Addig is köszönök mindenkinek mindent, Még Edenyke (#5163) frappáns válaszát is (sokat tanultam belőle)
Azon felül kellemes ünnepeket mindannyiotoknak... -
csixy
addikt
válasz
nylon111 #5162 üzenetére
Azért nem kapsz választ, mert túl tág a kérdésfeltevésed.
Kb. olyan mintha a Google maps térképen egy pontot szeretnénk meglesni , de maXimális sas üzemódban van a kamera. Egyszerre minden látszik és gyakorlatilag semmi pontosan.
A kérdésben szereplő két dolog pedig általában működhet egyszerre.
Tehát picit mélyebben vájd bele magad a témába , írd le hogy meddig jutottál és tegyél fel szűkítettebb , de konkrétabb kérdést.
Biztos vagyok benne hogy úgy már fog valaki válaszolni, hisz azért gyűltünk itt össze.Szép ünnepeket Neked ! és HAJRÁ!
-
nylon111
csendes tag
Senki?
-
Belba
őstag
válasz
Intruder2k5 #5158 üzenetére
No igen, de itt a fórumon sokan beírtak már, hogy a gyorstelepítés után (amit a routerhez adnak leírásban) állandóan megszakad a netük...
A leírásban azt sem értem, mit kell beállítanom : a 2.4 GHz-et vagy az 5 GHz-et?...
Persze, lehet csak én pánikolok, aztán ha nekiállok, gyakorlatban kiderül majd, hogy tényleg nem bonyolult az egész...
-
-
-
Belba
őstag
Sziasztok!
Pár napja vásároltam egy WDR-3600-as routert, de most bepánikoltam a telepítése előtt...
A leírásában minden csak angolul van, mégpedig számomra egy rakás szakmai angollal, amit nem értek...Van ehhez valahol egy magyar telepítési leírás is?!...
UPC 120-as netünk van, Cisco modemmel, három asztali gép menne a routerről kábelen, a wifi a telefonokhoz kellene... Az asztali gépeken Win7 op.rendszer fut...
Valaki le tudná írni lépésről-lépésre a konfigurálást (szájbarágós módra)?....
Gyári fw-el csapnék a lecsóba, szerintem a mi igényeinknek az is maximálisan megfelel, ha a 120-as netet elérik a gépek, akkor elégedett leszek (most switch-en még ennél is gyorsabb)...
Előre is köszönöm mindenki segítségét!...
-
Celtis
veterán
Tedd fel a vargalex féle FW-t, abban állítható a teljesítmény. Aztán, hogy az több-e, mint a gyári azt nem tudom, de egy próbát megér.
Megoldás lehet a csatorna cseréje. Ha eddig az egyesen voltál, akkor a 12 vagy fordítva. A rádiós terjedés rejteget mindig meglepetéseket.
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok! A problémám a következő. Most vettem pár napja egy ilyen routert és a jelerőssége nem éppen az amit elvártam ettől (3/5-ös jelerősség). Vagyis a 6 éves linksys routeremnek erősebb volt a jele mint ennek (5ös jelerősség ugyanazon a helyen, ugyanazon a laptopon). Mi lehet a probléma? A legújabb gyári firmware van rajta, mivel a netmegosztáson kivűl nem akarok mást használni, igy gondoltam ez lesz a megfelelő számomra. Előre is köszi!
-
válasz
vargalex #5147 üzenetére
az én tapasztalatom az, hogy családi házas környezetben, a szobán belül 1:1 ugyan azt a 17-18mbyte/s másolást tudja mindkét frekin a 3600asom, ha pedig kiviszem az előszobába a notit, az 5ghz-es szépen beszakad 11-12 környékére, míg a 2.4es gyakorlatilag nem lassul. a fördőszobában az 5ghz-es már meg-megszakad (ujrakapcsolódik), pedig csak két fal van ekkor a router és a gép közt
(párom telója meg már az első fal tuloldalán is meg-megáll - nem disconnectál, de nem jön adat, le-leáll a weboldal betöltődése)
házon kívüla telók nem látják az 5ghz-et, 2.4-en viszont még lehet netezni, notebook pedig néha látja, de nem tud kapcsolódni se
-
vargalex
félisten
Elméletben a DIR-825 is, ennek ellenére a tapasztalat mégis mást mutat. De megnézhetsz néhány tesztet is, azok is pontosan ezt a tapasztalatot mutatják. Ahogy pl. a TL-WDR3500-as tesztje is.
-
tamas.nick
aktív tag
-
Rick4
félisten
Az elég, persze, de ha már itt tartunk, szerintem az 5GHz a telítettségtől függetlenül is gyorsabb.. Érdekes dolog állt elő, van itthon noti, ami tudja az 5GHz-et, 2.4-en is, meg 5GHz-en is 22-25Mbit-et mértem a 120-as nettel.... Megcsináltam egy szobával arrébb, 30-as válaszfal mögött, ill a routertől 2 méterre, közvetlen rálátással is... Ehhez képest még a párom notija a sima 2.4-en is elmegy 50-55 mbit-ig. Akkor most mi az igazság?
-
nylon111
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja senki hogy tudnám elérni hogy müködjön a kamera is és a net is egyszerre?
-
vargalex
félisten
Igaz nekem D-Link DIR-825-öm van, de ugyan azon a helyszínen a NAS-ról 2,4 GHz-en 10-12 MB/s-el, míg 5 GHz-en 17-18 MB/s-el másolok. A kapcsolódási sebesség természetesen mindkét esetben 300 Mbps és még csak interferenciáról sem beszélhetünk, mert nem nagyon van wifi a környéken (családi házas övezet). Szóval más az elmélet és más a gyakorlat...
-
igen, hely és távolságfüggő.
de a 3600as, N-es wifi esetén 2.4ghz = 5ghz, elméleti sebességet tekintve.sokakat megtéveszt a nagyobb szám, holott az csak annyit tesz, hogy más frekvenciatartományban sugározza át az adott mbitet ... s míg a 2.4ghz a sok adó/vevő okozta interferenciától szenved, addig az 5ghz egyelőre csak a könyvespolctól, faltól, stb-től
(nálam otthon pl a router szobájában ugyan az a két freki sebessége, míg ha egy fal mögé viszem a vevőt, az 5ghz szenvedi kezd ...)
elnézést az okoskodásért, csak nekem az jött le, h van aki azt gondolja, hogy az 5ghz wifi egy gyorsabb szabvány (ami igaz is, csak nem az N-es, hanem az AC-s szabvány esetén, amit viszont a 3600 nem tud)
-
suste
veterán
hasonló véleményen vagyok
a transmission és a DLNA átköltöztetlése a routerre, pont a kényelemről szól
ez amit ő akar csinálni, semmiképpen nem nevezhető kényelmesnek
egy olcsó médialejátszó sokkal praktikusabb (nem gondoltam volna,hogy leírok ilyet a saját rendszerem létrehozása után......gyűlölöm a + eszközöket) -
Zirowe
nagyúr
Szerintem amúgy ez az egyik leglassabb megoldás, tehát hogy egy meghajtó két partíciója között másolgatsz, ennyi erővel akár mkvmergezhetnél, beállítva az alap dolgokat és kiszedve a fölösleget, ugyanarra az ext4 partícióra, az gyorsabban meglenne, de szerintem pár héten belül rá fogsz jönni, hogy a lelki nyugalmad megér +15k-t, amennyibe egy mediaplayer van.
-
sec0nd
tag
Akkor majd átmásolom az NTFS-re mielőtt megnézném a filmet. A router csak az ext4-re dolgozna.
Jelenleg ezt tartom a legjárhatóbb útnak, nem szeretnék médialejátszót, és ha WiFin valahogy össze is jönne a stream akkor sem tudnék nyelvet beállítani.
Ha meg a HDD-t TV-re teszem, úgy már tudok audiósávot és feliratot is váltani.
Érdemes extroot-ot tenni a Pendrivera? -
suste
veterán
persze hogy megoldható
annyi partícióra darabolod amennyire akarod, és a partíciókat bármilyen fájlrendszerre formázhatod
a kérdés csak az, hogy az NTFS partícióra mennyire szeret majd torrentezni a router, mennyier terheli le
én tuti nem csinálnék olyan rendszert, ahol állandóan ki/be huzogatom a HDD-t a TV és a router között, de technikailag megoldható -
válasz
Intruder2k5 #5120 üzenetére
sokat kellett visszaolvasnom ... kösz
-
válasz
wwenigma #5098 üzenetére
fellőttem a fw-t, ezzel ugyan kapcsolódik (de nem tudom h a beállított wpa2 psk mellett épp AES-e a titkosítás vagy TKIP, hiszen ezt ebben az FW-ben nem lehet állítani), de egy idő után le-lesik az xbox
a másik, nagyobbik gond, hogy az itteni webrevert fw nem megy fel a routerre, mert azt mondja h ez bootos ... (namost a ddwrt-ről ezzel álltam vissza, tehát szvsz nem bootos)
körbenézek még vágott fw után, csak jó lett volna valami megbízható download lokáció
-
suste
veterán
én még 1043-mal szívtam az NTFS-sel, ott még nagyon megfogta
de ez a vas azért jóval erősebb
persze attólisfügg a dolog, hogy mennyi mindent akarsz a routerrel csináltatni, és azt milyen sebességen
szóval csak akkor tudod meg a tutit, ha kipróbálod
nem nagy ügy leválasztani egy kicsit a vinyóból a próba kedvéért
vagy rádugni egy másik HDD-t
pendrive-val ne teszteld, mert az nagyon csalóka lehet -
Rakman
tag
válasz
Intruder2k5 #5120 üzenetére
Köszönöm!
-
Keresel egy olyan gyári firmware-t, amiben nincsen bootloader, vagyis a file nevében nincs benne a boot szó, és azt simán betallózod LuCI-ban, majd feltöltöd!
Ugye WDR3600-ról van szó? Ahhoz itt találsz!
-
Rakman
tag
Segítségeteket kérném...
Kerestem, de nem találtam.
Vargalex firmware-ről hogyan lehet visszarakni a gyári firmware-t? -
Sev!er
aktív tag
Valaki esetleg? [link]
-
Zirowe
nagyúr
Dlna-n nem, de ez az lg hülyesége, állítólag előző modelleken ment, amíg ki nem vették fw frissítéssel.
De amúgy sem érdemes csak a belső lejátszóra hagyatkozni, mert az pl: nem jeleníti meg 24p-vel, de ez itt már nagyon off.
Router gond nélkül, megy közben a transmission is, akkor kb 6mb-vel lehet elérni a hddt, ha nem töltök, akkor olyan 14mb körül.
-
Zirowe
nagyúr
R6s a jó, az szerencsére ismeri a sambát és az nfst, de van egy harmadik mód is azt hiszem, ott egyedül a wifi gyenge, még egy turbosított antennával sem jó, most veszek hozzá megfelelő hosszúságú lan kábelt, és akkor elvileg már minden rendben lesz.
Megy minden jól, köztük a hangsáv és feliratváltás is.
Csak gondoltam, ha már új tv, oldjon meg mindent az, de sajnos nem. -
suste
veterán
Ha dugdosni akarod a vinyót a (router<->tv), akkor NTFS-re formázod, és akkor a TV is olvasni tudja.
Vagy kipróbálsz egy olyan wifis routert, ami tud wifi kliens lenni, és ezt rákötöd a TV-re LAN-on, és a 2 router meg wifin kommunikál. Így gondolom valamennyivel közeleb tudod vinni a kliens routert a másikhoz. Persze messze nem biztos, hogy jobb lesz a helyzet, és csak kipróbálás után tudod meg, hogy megéri-e (megérte-e) a beruházás.
-
ZooLee
senior tag
Majd egy idő után rájössz a DLNA korlátaira és építesz egy olcsó HTPC-t.
Ott a pont
Mióta van egy XBMC a TV mellett, azóta filmet nézek, nem a netet bújom, hogy a különböző komponenseket reszelgessem.
(Na jó, ez kicsit sarkítás, az elején az XBMC-t is össze kellett rakni és beállítani, de csak egyszer, azóta nagyszerűen megy, hozzá sem kellett nyúlni)
-
nylon111
csendes tag
Sziasztok!
Kösz a gyors segítséget srácok de időközben rájöttem mi a gond. A wifi-s külső kamera jele zavar be.
Ha lekapcsolom a camot, visszatér a jel és fennakadás nélkül müxik a net minden gépen.
Kamera bekapcs, ismét elmegy a net. Megköszönném ha valaki tudna ebben segíteni hogy mi a teendő ebben az esetben. Továbbra is szeretném használni a wifit is és a kamerát is (megelőzendő azt a választ hogy dobjam ki a kamerát) Mit mire állítsak hogy ne zavarják egymást? Ha egyálltalán tudnak egymás melett müködni. Amugy olyan szinten bezavart hogy vissza kelett tennem a routert a gyári beállításra mert a végén már kábelen sem volt net.
Előre is kösz a válaszokat... -
sec0nd
tag
Arra milyen mód van, hogy a transmission-nel külső HDD-re letöltött fileokat meg tudjam nyitni a TV-n úgy hogy a TV-hez csatlakoztatom a HDD-t?
Jól gondolom hogy ext4-et nem fog olvasni a TV?
Sajnos WiFI-n keresztül nem sikerült 1080p-s tartalmakat átvinni a TV-re gépről streamelve. 5GHz-n sem, pedig ha a TV mellé teszem a laptopomat, azon még menne, lehet gyenge WiFi antennát kapott az LG TV.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest