- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Secur:.
tag
Üdvözlet!
Valaki ajánljon már olyan routert aminek a wifi-je erős, tehát nagyobb antennát is ki tud szolgálni. A hatótáv a lényeg! -
tag
válasz
Intruder2k5 #8441 üzenetére
Oké, próba szerencse.
Remélem jó a többi beállítás. -
tag
válasz
Intruder2k5 #8439 üzenetére
Sajnos igen van más hálózat is
Nem tudtam megoldani a problémát, de nekem ez nagyon gyengusz, azt hittem ez tudni fogja a dolgát.
A helyzet a következő: Mióta utoljára feltérképeztem a lakást azóta sok minden változott... a képek mutatni fogják:
23:54-kor a gép órája szerint: itt szeretnék a telefonommal netezni esténként, de itt már teljesen lehetetlen. Emeleten vagyok a wifi pedig lent van, nem tudjuk áthelyezni. Betonfödém van (mint a bérházaknál). Az pedig a legzavaróbb tényező, hogy ikerlakás van így a szomszéd jele szinte elkerülhetetlen, hogy ne zavarjon be.
A többi kép a házban készült össze-vissza. Ahol a legnagyobb a jelerősség ott kb. 1 méterre vagyok a routertől, nincsen semmilyen akadály mellette-előtte.
Remélem sikerül valamit kimogyorózni. -
tag
válasz
Intruder2k5 #8428 üzenetére
Azt nem nagyon tudom módosítani elvileg. Létezik rá valami? Hogyan tudom a legtöbbet kihozni ennyi pénzért????
-
tag
Egy számomra nagyon fontos kérdéssel fordulok hozzátok, mégpedig a wifi jel hatótávolságának növelésével.
Számomra mióta megvettem a routert ez az egyetlen fogós kérdés, miért kicsi a wifi hatótávolsága?
2 téglafal után a sony telefonom már nem látja a jelet, ugyanez volt a samsunggal is 2 téglafal és nem látja, néha elmegy néha látja egy-egy kis folton. Idegesítő. Nagy hatótávolságot szeretnék, hogy 3 téglafal és 1 vastag vályogfalnál is legyen jelerősség. nyílt terepen 200-300m sem lenne annyira nagy kívánság egy ilyen nem olcsó routernél szerintem. Várom a segítő ötleteket, hogy milyen antennát vegyek hozzá max. 2db-ra 5000ft-ot szánnék rá kb. használt, új mindegy. körsugárzó kellene. köszöntem. PÜ-ket és a hozzászólásokat is várom. -
tag
Megoldás, megoldás az igaz de szaggatnia nem kellene a wifi jelnek. 1,5 méterre van a routertől apu laptopja és megszakad folyton a net. Kábel jelenleg nincs mert át lett rendezve a szoba de nem is akarok. Néha le-leugrik egyet a jel erőssége. Na ez az amikor már azt mondom, hogy ez nem normális. Jó-jó van sok extra a routeren de egyelőre nem használom ki semelyiket így pedig a wifi lenne az egyetlen de most már az is kezd cserben hagyni. Nem tudom, hogy beállítás kérdése-e de lehet visszarakom az eredeti fw-t. Javaslatok? Nem akarok többet költeni ilyenekre
kezdek kiábrándulni.
-
tag
Csak nekem az a problémám még a routerrel, hogy ledobál, nem tudom miért de 15-20 percenként ledob, nem mindig de elég sokszor, illetve a szobában már nincsen wifi jel. (kb. 5-6 méter 2 db téglafal(ha a legrövidebb utat nézzük) amúgy csak 1 téglafal, de gondolom nem az ajtón jön be
)
Ja és ezt telefonnal nem tudom fogni. (Sony Xperia Arc S)
Ugyanitt ebben a szobában 1 téglafallal a gépnél usb-s wifivel pedig csak 2-3 vonás van -
tag
válasz
Intruder2k5 #4748 üzenetére
Nincs lehetőség sajnos úgy beállítani, hogy ne legyen fedés.
Régebbi típusú routerük van és gondolatom szerint egy wdr3600-tól gyengébb a kisebb, olcsóbb kategóriás tp-link.
-
tag
válasz
Kicsirics77 #4747 üzenetére
Ezt hogyan tehetem meg?
-
tag
Sziasztok!
Adódott némi gond a routeremmel mert szakadozik a net. Időközben észrevettem, hogy a szomszéd wifije zavarhat be ezért is csak 65-72%-os a kiadott jel. A szomszéd wifijét szakember állította be és szélesebb csatornán dolgozik, hogyan érhetem el, hogy ne zavarjon be? (gyengébb, egyszerűbb az övéké) Illetve hogyan vehetem több csatornásra a jelet? Majd linkelek képet a problémámról. (inSSIDer progi) -
tag
válasz
Kicsirics77 #4610 üzenetére
Én ilyet vettem: [link]
-
tag
válasz
vargalex #4516 üzenetére
Szia!
Pár napja csatlakoztam a te firmwarédet használók körébe, egyelőre nagyon meg vagyok vele elégedve remélem ez így is marad. Egy nekem fontos dolgot viszont nem tudok használni a routeremen, ez a következő: A wifi-t nem tudom fizikailag ki és bekapcsolni a router alján található kis kapcsolóval, nekem ez elég fontos mert csak akkor használom a wifit amikor szükség van rá. (pl. telófrissítés stb.) de mindig be kell mennem a luci-ba és engedélyezni illetve tiltani a wifit. Szeretném használni a kis kapcsolót ismét a wifi ki-be kapcsolásához de erre úgy láttam nincs lehetőség ebben a szoftverben. Esetleg van rá megoldás? Más vette már észre ezt az apró problémát? Köszönöm a választ, üdv Secur. -
tag
válasz
.:Secur:. #4468 üzenetére
FTP megoldva, jelszó beállítás az alap ftp user-hez a router:8081-nél.
A többi kérdésemre várom a válaszokat, köszönöm.
+ valahol már láttam a luci-ban de most nem találom: transmission ütemezése, hogy pl. este 22 órától oldja fel a korlátokat a letöltési és feltöltési sebességről és délután 13 óráig annyival jöjjön amennyi a csövön kifér. (hétfőtől péntekig, aztán hétvégén pedig 23 órától reggel 10-ig menjen korlátlan sebességgel.
Köszi cimp nagyon sokat segítettél. -
tag
Szuper, működik szépen. A terhelés körülbelül mennyi lehet max. ha még melette normálisan akarok netezni?
Netem tényleges sebessége: letöltés 1700kb/s, feltöltés 260kb/s
Gyorsabb frissítési időt hogyan adhatok a Transmission Web Interface-nak? (hogy 1 másodpercenként legalább frissüljön, mert így zavaró)Most fogom majd megnézni a pendrive elérését ftp-ről, remélem sikerül
Itt még egy kérdés: hol tudom az ftp-t beállítani?Illetve még egy kérdés: Ha beállítom a hd-idle-t hogy kapcsoljon ki 10 perc múlva a pendrive akkor ha seedelni kell visszakapcsol magától?
-
tag
-
tag
A rendszernaplóban tegnapi cuccok vannak... újraindítottam de semmi változás.
Hol nézhetem még meg a logot?Amúgy hiába veszem ki a transmission elöl a pipát (engedélyezéstől) és mentek alkalmazok semmit nem csinál, dolgozik de ugyanúgy bent marad a pipa meg nem csinál semmit.
Bármit állítok bárhol, nem menti le és alkalmazza... mintha nem csináltam volna semmit sem.
-
tag
Értem, hogy nem nekem írtad meg látom is de nekem sem jön be a router:9091 és nem tudom mit kellene tennem. a pendrivet leformáztam, mi a következő lépés?
Engedélyezve van... de ha kattintok a webes felület megnyitására akkor nem jön be semmi (hibaoldal jön be)
Vágom, én nem piszkáltam hozzá.
-
tag
-
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni Transmission-ban?
Vargalex féle bittorrent kliensről lenne szó, nem tudom beállítani normálisan. Pendrivet akarok használni mely alapértelmezett FAT32-be van formázva. A router felismerte csatolási pontként (és elvileg meg is formázta ext4-re) Engedélyeztem a csatolási pontot és a szolgáltatásoknál a transmissionban tiltottam a korlátozást a sebességről illetve engedélyeztem a fehér listát LAN-ra. Körülbelül ennyi, a web interface ezt az üzenetet adja:Connection Failed
Could not connect to the server. You may need to reload the page to reconnect.Dismiss vagy Details de bármelyikre kattintok nem csinál semmit.
Előre is köszönöm a segítséget. -
tag
válasz
vadászcsiga #3959 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Mindenkinek. -
tag
válasz
Intruder2k5 #3952 üzenetére
Nekem melyiket kell használnom? (gyári routerem van) factory vagy sysupgrade?
Biztonsági mentést vagy valamilyen mentést a mostani gyári firmware-ról hogyan készíthetek?
(hogyha elrontok valamit ne kellejen az ablakon kigórni pl.)
Az új firmware telepíthető a "grafikus felületen" is? 192.168.0.1 -
tag
válasz
nyikszi #3933 üzenetére
Láttam nem kevés leírást ezekhez, de valaki belinkelne esetleg egyet vagy elmagyarázná egy teljesen béna kezdő emberkének? Kérdéseim: Nem ronthatom el a dolgot? (ha elronthatom, hogyan csinálom vissza, hogy minden jól működjön?) Szájbarágósan kérném a leírást. Pl. csak simán be kell dugnom az USB portba a külső HDD-t? Nem fog róla semmi letörlődni? Ilyen kérdéseim is vannak.
-
tag
Sziasztok!
Biztosan leírta már valaki előttem de szeretnék 100%-ra biztos lenni a dolgomban mert a router tökéletesen működik és semmit nem szeretnék elrontani mert az előző routerem is a kukában végezte.
WDR3600-am van és szeretnék hozzá csatlakoztatni egy küldő HDD-t, hogy ne a gépemet kelljen járatnom a torrentezéshez hanem csak ezt a kis HDD-t. Kérek mindenkit pontosan írja le és teljesen analfabéta módon.
A routert be tudtam üzemelni nem mintha nagy feladat lett volna a következő gombra kattintgatás.
Kérlek segítsetek!!! Privát üzenetben várom válaszaitokat. Köszönöm előre is, üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest