- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.z.csicsi
tag
Azt értem és tudom,csak ugye a hdd -n lévő adott filmet a tv-re dugva magyarul indul és nincs több lehetőség.A routerbe dugva és ugyan azt a filmet wifin keresztül már eredeti nyelven adja (nem magyarul) és természetesen nyelv választás itt sem volt de felirat igen.
Bluray lejátszóra dugva nincsenek ilyen gondok se nyelv se felirat téren mert mindet kiadja -
sz.z.csicsi
tag
Üdv.
Most a 3600-on gyári fw van,külső hdd rádugva és így torrentezek pc ről és filmezek wifin az LG tv-n.Az előtt hdd hurcolás volt tv-re és minden film a magyar nyelven indult. Most több is van ami az eredeti nyelven indul és természetesen nem lehet váltani. Kérdés: Ezt csak a merge-vel át kell dolgozni,hogy magyar hang legyen vagy van lehetőség a routeren variálni- állítani vmit.....a vargalex is volt rajta(akkor nem voltak ilyen gondok...sőt felirat sem) csak az xbox-os kapcsolat miatt gond volt a laptop wifi sebességgel és ezért került vissza a gyári.
Szóval ha a tv-re dugva hdd magyar és már a routeren keresztül ugyan az nem akkor a router valamit "felülbírál" vagy mit csinál hogy nem a magyart adja elsődlegesnek? -
sz.z.csicsi
tag
válasz
bigrock #5246 üzenetére
Nálunk x-box megy róla és még soha nem dobta le.Gyári fw raktam vissza mivel a vargalex-el nem ment a box vagyis aztán vargalex segített és ment csak viszont belassult wifin a sebesség érezhetően a laptopon....úgyhogy visszaraktam a gyárit bár kényelmes volt a torrentezés miatt a varg...,de inkább ne menjen a sebesség kárára.Szóval én torrenteztem közben hdd-ről filmet néztünk wifin keresztül és nem volt ledobálás meg film közben betöltés és ilyesmi.Biztos van jobb ennél de ahogy itt olvasom több embernél,hogy ledobja nincs jel ...ilyenek nincsenek.
-
sz.z.csicsi
tag
Üdv.
Hogyan tudom vissza tenni agyári fw-t? Letöltöttem ezt.:TL-WDR3600_V1_130909.zip -
sz.z.csicsi
tag
Sajna nálam valami nem OK. 1 hétig gyári fw volt rajta és ment a nyomtatás menta wifi sőt az x-boxon is és betyár sebességgel.Mióta felraktuk a vargalex-et ...is majdnem minden ok volt addig amig az x-box nem csatlakoztattuk mert az nem ment.Vargalex segített abban,hogy az x-box is menjen össze is jött de a laptop nem csatlakozott és újra kellett csatlakozni és azóta lassú lett a sebesség a nyomtató nem akar nyomtatni.
Sajna nem vagyok előrébb,leginkább a torrentezés miatt választottam,de ha ez a wifin keresztüli sebesség rovására megy akkor nekem nem ok. -
sz.z.csicsi
tag
Üdv.
Mióta felraktam a vargalex fw-t az x-boxal nem tudok felcsatlakozni.Látni látja hogy van de nem tud rá csatlakozni és hibát ír(jelszó és network beállítás...vagy ilyesmi) a jelszó az tuti jó
ötletek? -
sz.z.csicsi
tag
válasz
Tegla80 #4354 üzenetére
Milyen tv-n akarod?Nálam lm660 bemeneti lista és ott látja a pc-t is és van dlna,de a filmeket nem (2TB hdd van a routerre csatl) ezután ahogy javasolták a routeren engedélyezni kellett a hdd-t és hogy mi az amit meg akarunk osztani róla. És megy.
A virágokat én is úgy szeretném szedni ,de ahhoz kell a vargalex fw,de ezt még nem cstam (keresek itt helybe okos emberkét aki segít)bár az alap menne csak szeretném kihasználni a router funkcióit(lehet hasznos lehet)
Remélem nem irtam butaságokat. -
sz.z.csicsi
tag
válasz
Kicsirics77 #4306 üzenetére
Erről olvastam. Kellene valaki aki megcsinálja.Nem szeretnék elszúrni semmit.
Ezt a többségnek írom: Lenne valaki Debrecenbe besegíteni ebbe a dologba?
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
Kicsirics77 #4304 üzenetére
Ezt kifejtenéd egy kicsit felém?
-
sz.z.csicsi
tag
Üdv!
Vettem egy TP 3600 routert.Tudtok útmutatót,hogy miként oldjam meg vagy hogyan működik a külső HDD csatlakozása (a gyakorlati megy usb bedug)a rendszerhez.Tv-n nézném róla a filmeket.Esetleg olyat lehet-e hogy torrent letöltése rá anélkül hogy külön dugdosni kelljen a laptopra.Előre kösz.A nyomtatást sikerült konfigurálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged