- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.z.csicsi
tag
Azt értem és tudom,csak ugye a hdd -n lévő adott filmet a tv-re dugva magyarul indul és nincs több lehetőség.A routerbe dugva és ugyan azt a filmet wifin keresztül már eredeti nyelven adja (nem magyarul) és természetesen nyelv választás itt sem volt de felirat igen.
Bluray lejátszóra dugva nincsenek ilyen gondok se nyelv se felirat téren mert mindet kiadja -
sz.z.csicsi
tag
Üdv.
Most a 3600-on gyári fw van,külső hdd rádugva és így torrentezek pc ről és filmezek wifin az LG tv-n.Az előtt hdd hurcolás volt tv-re és minden film a magyar nyelven indult. Most több is van ami az eredeti nyelven indul és természetesen nem lehet váltani. Kérdés: Ezt csak a merge-vel át kell dolgozni,hogy magyar hang legyen vagy van lehetőség a routeren variálni- állítani vmit.....a vargalex is volt rajta(akkor nem voltak ilyen gondok...sőt felirat sem) csak az xbox-os kapcsolat miatt gond volt a laptop wifi sebességgel és ezért került vissza a gyári.
Szóval ha a tv-re dugva hdd magyar és már a routeren keresztül ugyan az nem akkor a router valamit "felülbírál" vagy mit csinál hogy nem a magyart adja elsődlegesnek? -
sz.z.csicsi
tag
válasz
bigrock #5246 üzenetére
Nálunk x-box megy róla és még soha nem dobta le.Gyári fw raktam vissza mivel a vargalex-el nem ment a box vagyis aztán vargalex segített és ment csak viszont belassult wifin a sebesség érezhetően a laptopon....úgyhogy visszaraktam a gyárit bár kényelmes volt a torrentezés miatt a varg...,de inkább ne menjen a sebesség kárára.Szóval én torrenteztem közben hdd-ről filmet néztünk wifin keresztül és nem volt ledobálás meg film közben betöltés és ilyesmi.Biztos van jobb ennél de ahogy itt olvasom több embernél,hogy ledobja nincs jel ...ilyenek nincsenek.
-
sz.z.csicsi
tag
Üdv.
Hogyan tudom vissza tenni agyári fw-t? Letöltöttem ezt.:TL-WDR3600_V1_130909.zip -
sz.z.csicsi
tag
Sajna nálam valami nem OK. 1 hétig gyári fw volt rajta és ment a nyomtatás menta wifi sőt az x-boxon is és betyár sebességgel.Mióta felraktuk a vargalex-et ...is majdnem minden ok volt addig amig az x-box nem csatlakoztattuk mert az nem ment.Vargalex segített abban,hogy az x-box is menjen össze is jött de a laptop nem csatlakozott és újra kellett csatlakozni és azóta lassú lett a sebesség a nyomtató nem akar nyomtatni.
Sajna nem vagyok előrébb,leginkább a torrentezés miatt választottam,de ha ez a wifin keresztüli sebesség rovására megy akkor nekem nem ok. -
sz.z.csicsi
tag
Üdv.
Mióta felraktam a vargalex fw-t az x-boxal nem tudok felcsatlakozni.Látni látja hogy van de nem tud rá csatlakozni és hibát ír(jelszó és network beállítás...vagy ilyesmi) a jelszó az tuti jó
ötletek? -
sz.z.csicsi
tag
válasz
Tegla80 #4354 üzenetére
Milyen tv-n akarod?Nálam lm660 bemeneti lista és ott látja a pc-t is és van dlna,de a filmeket nem (2TB hdd van a routerre csatl) ezután ahogy javasolták a routeren engedélyezni kellett a hdd-t és hogy mi az amit meg akarunk osztani róla. És megy.
A virágokat én is úgy szeretném szedni ,de ahhoz kell a vargalex fw,de ezt még nem cstam (keresek itt helybe okos emberkét aki segít)bár az alap menne csak szeretném kihasználni a router funkcióit(lehet hasznos lehet)
Remélem nem irtam butaságokat. -
sz.z.csicsi
tag
válasz
Kicsirics77 #4306 üzenetére
Erről olvastam. Kellene valaki aki megcsinálja.Nem szeretnék elszúrni semmit.
Ezt a többségnek írom: Lenne valaki Debrecenbe besegíteni ebbe a dologba?
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
Kicsirics77 #4304 üzenetére
Ezt kifejtenéd egy kicsit felém?
-
sz.z.csicsi
tag
Üdv!
Vettem egy TP 3600 routert.Tudtok útmutatót,hogy miként oldjam meg vagy hogyan működik a külső HDD csatlakozása (a gyakorlati megy usb bedug)a rendszerhez.Tv-n nézném róla a filmeket.Esetleg olyat lehet-e hogy torrent letöltése rá anélkül hogy külön dugdosni kelljen a laptopra.Előre kösz.A nyomtatást sikerült konfigurálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest