- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
bigrock #14241 üzenetére
"540Mhz + 128Mb + 2db USB +5GHz" VS "720Mhz + 64Mb + 1db USB - 5Ghz"
Minden attól függ, hogy kihasználod-e az 5ghz-et, és mire és milyen terheléssel használod a routert.
Szerintem nem hoz annyit az erősebb proci, hogy megérje a -64mb RAM, -1db USB, -5Ghz
A 1043v4 már vonzóbb lesz, ha minden igaz. -
-
Rocko66
aktív tag
válasz
bigrock #5330 üzenetére
Köszi!
Ez az emulator miért kell?A másik fenn maradó kérdésem,hogy a leírása végén vargalex említi ezt:
Az ellenőrzést megteheted Windows-on az MD5 Checksum verifier kis alkalmazással.
Letöltöttem a fenti alkalmazást,de nem tiszta a használata!
Amit csináltam verify check file: Mindenre ok-ot dobott
Make check file: itt is ok volt minden!Ha kész a frissítés meg happy minden,akkor hogy tudok külső vinyóra telölteni torrent file.t?
Azt látom az alex oldalán,hogy a frissítéssel kapunk egy másik felületet a webes-en kívül,ezen hol érem el a torrent klienst? -
suste
veterán
válasz
bigrock #5313 üzenetére
nem kell áthallás -bármire is gondoltál ez alatt
viszont tök felesleges külön ntfs partíció amentéshez, hiszen samba-n feltolhatod a mentéseidet a routeren lógó HDD-re (amin tökmindegy milyen fájlrendszer van)
én mindenkit lebeszélnék arról, hogy a routerre kötött HDD-t lehuzogassa, hálózatból bárhonnan elérhető.... -
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
bigrock #5246 üzenetére
Nálunk x-box megy róla és még soha nem dobta le.Gyári fw raktam vissza mivel a vargalex-el nem ment a box vagyis aztán vargalex segített és ment csak viszont belassult wifin a sebesség érezhetően a laptopon....úgyhogy visszaraktam a gyárit bár kényelmes volt a torrentezés miatt a varg...,de inkább ne menjen a sebesség kárára.Szóval én torrenteztem közben hdd-ről filmet néztünk wifin keresztül és nem volt ledobálás meg film közben betöltés és ilyesmi.Biztos van jobb ennél de ahogy itt olvasom több embernél,hogy ledobja nincs jel ...ilyenek nincsenek.
-
suste
veterán
válasz
bigrock #5249 üzenetére
de mire jó példa ez?
szerintem pont arra, hogy ez a szoftveres litáltás dolog egyre kevésbé működik, mert egyéb fw-vel az olcsóbb routerek is tudják.....hacsak nincsen velük bajde persze ez csak egy elmélet volt
ami viszont tény,hogy minden tplink topic elején szinte csak a pozitív dolgok vannak, majd a késöbbi HW verziókkal jönnek a problémák....ez azért elég érdekes nekem.... -
válasz
bigrock #4875 üzenetére
Szia!
A vargalex build is OpenWrt! Elég érdekes, hogy ez nem tűnt fel, holott ezek szerint már használtál OpenWrt-t előtte is!
Ettől függetlenül próbálkozhatsz vele, a 1043 topikban is írták, hogy a trunk verzióban lényegesen stabilabb a wifi valami okból, mint a közel egy éves vargalex buildben! Arra viszont készülj fel, hogy abban nincs LuCi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged