- Yettel topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
Hátbalövi hát. Simán. Bár nem vagyok egy Rogue mágus, elméleti síkon az én felfogásom is az, hogyha már az vagyok, mindenki meghal. Gondolj bele, most még csak mobokkal harcol, de mivan ha megölik azt a két lilát és meglátnak engem a manhuntos csávót akit már így is kerget a fél szerver. Ha utánam jönnek, az én dolgom lesz nehezebb.
A sport boltos hátbalövöldözés meg alap. Valahogy el kell kezdeni a roguekodást.
-
ada19
senior tag
Van egy olyan érzésem, hogy azért veszik ki mert már nem fognak nagyon sokat érni.
(#11432) pohár: jövő heti patchbe ígértek csomó új BP-t, iLvl31 és 32, gondolok ezekhez fog kelleni a DT, a többihez meg nem.
Szerk.: ha lehet hinni a reddit threadnek, ma jön a részletes patch notes.
"Patchnotes for 1.1 will be released later today – these are the highlights"
-
Köszi, de ezeken szerintem már elvileg túl vagyok, tehát minden menedék házban oda álltam a térkép elé, és megvártam míg 100 %-ig beolvas mindent, illetve a tisztekkel is ledumcsiztam a helyzetjelentést, szóval passz. Ez a szekrénynyitogatós dolog még nem kristálytiszta, de akkor még egyszer végig bóklászom a menedékházakat.
-
venomka1
aktív tag
Termeszetesen elobb meg neztem, De inkabb meg kerdezem a profiktol itt,mint hogy szar cuccokat tarsak meg. Az en kis 50 oracskammal ennyit tudok a jatekrol,azert vannak meg kerdeseim. Majd ha lesz 100 oram benne vagy 170,mint sokaknak,gondolom neked is
Akkor mar en is tudok valasozlni masok kerdeseira
Koszi a valaszt -
vegitossj7
addikt
Gondolom mikrofonon kérdeztek. Vagy azon várták.
Nekem is kezd tököm telelenni a hülyékkel, mondom nekik hogy tank vagyok, erre behuzzák a shotgunosokat, és csak én maradok... Aztán meg valamit makognak a chatbe franciául... Nekem is ezt kéne csinálni, amit a tag, mert elég sok különbség van, hogy 11 perc alatt csináljuk meg a missiont, vagy 50 percig...
Bár én nem vagyok seggfej, az incursionöknél lesz a vicces.
-
Ellia
addikt
A pálya utolsó harmadára kéne egy blokkolás. hogy ne lehessen behívni senkit, vagy akit akkor hívnak be ne kapjon lootot...
Más: sikerült véletlen renegáttá válnom, ami nem is gáz csak emberünk akibe belelőttem dz lvl 60-as volt (én 26
), de nem vette a lapot, hogy sry véletlen volt, hanem a csapattagom és engem is lepuffantott DZ2-ben mert mért ne. Ilyeneket nem értem, mit keresnek dz2-ben, van nekik itt értelmes loot? Rémlem azzal a sok vacakkal boldog amit ellopott semmi értelemes nem volt benne
-
pzstm
titán
Hatizsak nem kraftolt, crit chancem alacsony meg néha (csak 45% de crit damage 130% ), gear mod slotokat maxosokra es jobb talentesekre lehetne cserelni, illetve navy-bol jobb perkekkel akarok pörgetni.....azt tegnap ota tesztelem de csak 4-re valo Division techem volt sajna...
-
-
.LnB
titán
Szerintem nagyon jó patch lesz. Igazi újdonságokat hoz. 12.-ig remélem meglépem már azt a DZ50-et mert kellenének a benti blueprintek.
Supply Drop is fasza szerinem. Mondjuk nagy lesz a rush rájuk, és rugókat fog eredményezni az ott lévő csetepaté az tuti.
(#10821) orichalcos A Destiny-t nem vágom, de WoW-ban az item level annyit jelentett csak, hogy bemehetsz e egy adott helyre avagy nem. Szerintem sok vizet nem zavar, és jobban rálátsz a random társak
cuccaira ezáltal. Mert most maximum körbejárod őket, hogy kb mijük lehet.Más
Tegnap egyedül húztam két szintet DZ-be. 41->43-ra. Elég uncsi egyedül. De senki nem volt DZ-ben a barátlistámról! Néztem párszor, de senki, mindenki DZ-n kívül kóborolt.Holott vagy 100+ ismerősöm van Division-höz.
Most vagyok ugye 43DZ-ben. És érdekes mód én még mindig nem láttam cheatert, nem estem a map alá, semmi negatív élmény. Tegnap is találkoztam vagy 50 játékossal. Egy ölt meg a metróba. Hát istenem, van ilyen. A többiek nem bántottak, pedig volt, hogy négyes csoport mellé szaladtam, hogy bele tudjak lőni a bossba. És nem zavartam őket se. Hoztam ki két gold firearms módosítót, nem rossz. De valami fasza gear-nek jobban örülnék.EMS (Edem) Ha ezt olvasod írd le nekem légyszi, hogy milyen fegyverrel tolod! Már rég meg akartam kérdezni, köszi.
-
D.Orion
veterán
SSD kb. semmit nem számít. Nekem egy 3TB-os 5400rpm-es green winyón van a játék és csak a töltési szakaszok a hosszabbak.Játék közben semmilyen hátrányban nem vagyok az SSD-s haverokhoz képest. Respawm és dz vendor ki-be lépés ugyanaddig tart, mint SSD-vel. Csak a játék indítása és a fast travel lassabb.
RAM: Akinek nem elég 8GB egy 2GB-os vga mellett az takarítsa le a windows-t, mert tele van neki szeméttel és férgekkel.
-
áhh, elég sok talent bugos. a reckless, vagy mi a neve, pl. a leírással ellentétben csillapítja is a bejövő sebzést, nem növeli. ráadásul stackel is saját magával, ezért megéri lecraftolni mellények és kesztyűt is. ez elég nehézzé tette az ideális kesztyű kikraftolását, mert kell rá ez a talent, crit damage, crit chance, és a kedvenc fegyver damage. a brutál viszont a feliratához képest duplán érvényesül. lesz itt még meló a játékkal...
-
kicsit utánanéztem, mert nem voltam biztos, mi hová tartozik. kiderült, hogy nem versenytársak, az ead minor, a critek pedig major statosak. nálam a sorrend crit damage>weapon damage>crit chance. weapon damage csak kesztyűre kapható, vétek kihagyni.
sajnos az ead jelenleg nem működik pvpben. a bétában még jó volt, remélem, hogy javítják, mert emiatt pl. a destructive talent is hatástalan pvpben.
-
-
-
VirDan
aktív tag
PS4-en játszom, nem hiszem hogy valami mahinálás lenne a dologban... Szerintem agyon van tolva a Vektorja. De az élete is toppon lehet, mert a 9000-es sebzésű, 945 L/P-s vektorommal csak karcolgatom
Idegenek behívtak csapatba, de így sem tudtuk 3-an leküzdeni..
Mérgemben kiléptem, nem hiszem hogy egyhamar találkozom vele. -
Garsza
veterán
-
grHawk
aktív tag
-
-
én eladom mind. 5 zöldből lehet 1 kéket csinálni, 5 kékből pedig 1 sárgát. lvl30on pedig jön majd a sok hard/challange mód instázás, meg dz roaming, amiből majd úgyis dőlnek a cuccok.
addig viszont jól jön a pénz, rekalibráció is pénzbe kerül.
szintezésnél pedig 4-5 szint alatt jó cserélni a felszerelés kétharmadát, különben kínlódós lesz 1-1 húzósabb szitu. béta alatt csak törtem a cuccokat, és alig bírtam venni valamit a vendortól. -
westlake
félisten
Most vettem a gamesplanet.com-on Gold-ot 20.856 forintért.
-
törölt tag
Ez most gonosz volt, a sapka-kabat kombo kifejezetten tetszik, el is mentettem az oldalt, koszi
(#6207) cain69: nem vagyok oda Londnert de ezert lehet megerne elmenni, akkor megneznek 1-2 muzeumot is
(#6224) players111: az a takaro alatti befingos utott
Ha gyiku-t el sikerul csabitani akkor bekunyeralnam magamat
-
Flynth
tag
Megtortent.
Jovohet keddre kell szabit kivennem.
Pont eleg UPlay pontom volt, hogy mindent unlockolni tudjak
A 3 free key-t ne hasznaljatok el az elejen...
Ma mostmar csak 1-et kell aludni jovohet keddig es utana soha tobbet
Egy vagy ket nap szabi kell vajon ahhoz, hogy ehenhalas szelen elerjem a lvl 30-at?
-
RichieTri
senior tag
Anno "vettem" én is ilyen U pénzért a Crewban felnit,festést még autót is.. Viszont egyiktől sem éreztem magam mindenhatónak...
Az autót ugyanúgy fel kellett tuningolni (kifarmolni hozzá a cuccokat) mint bármely más járgányt,hogy használni lehessen.
Gondolom itt is lehet majd (tökmindegy milyen) pénzért stukkert venni vagy bármilyen cuccot,de azt utána ugyanúgy fel kell moddolni vagy craftolni... -
birorichard
őstag
Erre tényleg nem tudok mást mondani, mint hogy olvass vissza, linkeltem screenshotokat, illetve nézd meg nyugodtan a uplay-ben már írták is, fent ezt is idéztem.
Félreértitek, nekem mindegy, vegyétek meg, engem nem érdekel, nem az én pénzem, nem kell leugatni meg kvázi hülyének nézni, nem én találtam ki... Felnőtt emberek között kicsit másféle reakcióra számítottam - "hú de szar, nem kell!" és a "hú de szar, de nem zavar, megveszem!" közül valamelyikre, de erre nem - mint egy szektában, oda van írva valami, elolvassák és nem hiszik el... Ok.
(#5860) Sebestyen01: ha már felhoztad a témát, szeretnék elmondani neked valamit - előbb h*gyoznék bele a konnektorba, minthogy ilyen emberekkel töltsem a szabadidőmet, mint te.
Amit eddig a stílusodból láttam/láttunk, az emberiség 90%-a ugyanígy van ezzel. Csakhogy te is megnyugodj.
(#5864) westlake: ha ekkora diszkrepanciát okoz más véleményét, a tidétől eltérő tartalmút olvasni, akkor én kérek elnézést, nem zsibbasztalak titeket ezzel, aki akar, úgyis tájékozódik innen-onnan. peace.
-
vegitossj7
addikt
Close/medium/long-ból is van ugye supressor, támogató, gyors, robbantós variáns.
Mindhez van talent, mind a háromból lehet ez 3 féle variáns, és ez csak a dps "kaszt"... PvE-ben.
Írták itt is hogy unalmas meg egysíkú... Mikor 3 kaszt van, mind a 3 máshogy viselkedik, más egységekkel, taktikával.
Na mind1, lehetne már március 8...
-
birorichard
őstag
Hát nézd, egy látványos és nagy felszíni városrész és egy földalatti rész között szerintem van különbség mind látványban, játékmechanikában. Jobban örülnék egy Brooklyn-nak, mint egy metros szakasznak, persze az is lehet szép, de mégis más...
(#5385) Bazsi1987: ezt már korábban kitárgyaltuk, nincs szükség önkéntes rendőrökre, akik megmondják ki lépjen ki, ki hova menjen, uh. kösz, ez is a játék témájához tartozik, de tedd túl magad rajta, az élet kegyetlen.
(#5388) grHawk: "Azon agyalgattam, hogy ugyebár ez egy MMO szeretne lenni." - shared-world akció-RPG. Vagy inkább akciójáték szerepjáték elemekkel. Mielőtt megköveznétek, attól, hogy van benne loot meg lehet vmit craftolni, még nem lesz RPG. Amúgy szerintem ennek a témának, ezzel a játékmenettel, ez pont elég.
Igazad van, hogy így kell/kéne életben tartani egy játékot, ahogy írod, "folyamatosan bővül, tartalmilag, történetileg akár DLC akár egész kiegészítő formájában és a fejlesztők csak akkor adnak fel a fejlesztéssel, ha leáll a projekt, addig az Ubisoft egy "kész" játékot ad ki, a dlc-k pedig nekem fejben ilyen battlefield dlc kategóriába sorolandók". Nagyon nem mindegy, hogy lehet-e számítani új tartalomra, akár azoknak is, akik az alapot vették meg, miután eltelt 1-2 hónap és mindenki kipörgette.
"több éven keresztül érkezzenek újítások" -Ubisoft...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Eredeti játékok OFF topik
- Yettel topik
- Tesla topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest