- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Danecay #4196 üzenetére
Ja
Már csak azt lenne jó látni hogy együtt toljuk co-op-ban.
Stat-ok nálatok se jöttek vissza mi?
Sajnálom, hogy buktam a longest shot-omat. Volt benne munka. Jó lenne újra összehozni valami hasonlót. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Danecay #4035 üzenetére
Elvileg a Disk Management is képes lenne erre de valamiért én mindig hibába futok.
Baromira offtopik ez itt de mindegy mert alig jár erre valaki úgyhogy leírom mi a helyzet.
Van egy 250GB-os SSD-m amin 6 éve van a rendszer egy 50GB-os C partición. Anno kissé alábecsültem a rendszernek szükséges helyet.Az SSD maradék része egyben van amin van még 75GB szabad hely. Ebből max 25-öt enged lecsípni a disk management. Leszedtem próbaképpen 11-et hogy hozzáadjam a C-hez de nem engedi megformázni a lecsípett területet:
És a C-t sem tudom kiterjeszteni mert nem elérhető az extend ha jobb klikket nyomok rajta:
Ha tudsz valami jó szoftvert amivel ezt meg tudnám csinálni akkor ne tartsd magadban a nevét!
Hogy ON is legyek:
Tegnap próbáltam a Ghost mode-ot elöszőr! Eddig nem is tudtam hogy létezik, csak véletlenűl akadtam rá. Nagyon bejön de 45 perc után meghaltam és buktam a karakterem. -
Sanchez638
addikt
válasz
Danecay #4013 üzenetére
Pedig az új proci miatt a minimum fps is több lett. Én egy Xeon 1620 V1 (lényegében egy I7 2600K)-ról váltottam Ryzen-re(R5 3600, 16gb 3000mhz, RX480 4G).
Látványos volt a különbség. Ennél a játéknál egy grafikai beállítással feljebb tudtam lépni.. De sok másik játéknál is megvolt az érzés..
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Danecay #3971 üzenetére
1680*1050
Ez CPU limit már alapból.
Azt nézd, hogy az utolsó két mérésednél a minimum fps ugyan annyi és az átlag fps is csak azért esett 59-ről 50-re mert a max fps lett kevesebb 20-al. Ez azért van mert a GPU várakozik a CPU-ra. Mérj egyet low-on is!
Mértem én is.
HT on:HT off:
HToff low:
A beépített bench korán sem produkál olyan terhelést mint a valós játék. HT nélkül játék közben elég sokszor láttam mind a 6 magot 100%-on. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Danecay #3967 üzenetére
Nyilván ultrán tolod, azért. Én very high-on, 2560*1080-ben és 97% a GPU terhelés a húzott 1070-en, 50-60% a CPU. Ha a HT-t kikapcsolom rögtön a CPU lesz a szűk keresztmetszet.
Mondjuk én el nem tudom képzelni, hogyan lehet ezt a játékot 30-40fps-el tolni! Nekem 55fps körül kezd el reklamálni a szemem a legtöbb játékban. -
-
.LnB
titán
válasz
Danecay #3617 üzenetére
Tegnap én is kilőttem az fps számlálót és csak játszottam, abszolút nem zavart az fps. Nem tűnt fel, hogy beakadna. Néha túl van ez kicsit értékelve, de persze jót tesz a szemnek azért a fix 60fps az tény.
Egyébként hangulatos kis játék ez. Három napot toltam vele, jól elvoltam. Most kicsit pihen mert mától FF XV-öt nyomom. De majd végigjátszom. És érdekes módon én is azt vallom, hogy a grafika nem minden. De érdekes módon ebben a játékban nekem az jelenti a pluszt. Egyszerűen meseszép. Sokat dob a hangulaton itt a kinézet.
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
Danecay #3579 üzenetére
Jelenleg kétféle van, mindkettőnél van középen egy meghackelhető számítógép, eleminationben egy recon towert hoz működésbe, ilyenkor zöldnek látod a recon tower feliratot a laptop körül, ha ezt aktiválja valamelyik csapat akkor megjelöli az összes ellenfelet kb 2 percre, de ezt leginkább csak akkor használják már mikor az ellenfélnél egy játékos marad. A másik játékmódban aminek most hirtelen eszembe se jut a neve sárgával van jelölve a számítógép, és ha azt aktiválja valamelyik csapat akkor nyert.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Danecay #3522 üzenetére
Elvileg aha valakinek extreme beallításon van, akkor az lesz a nehézség. Szóval a legerősebb negézség lesz, mondjuk 3 ember easy-re rakta, de a negyedik embernek hardon van, akkor hard lesz. Asszem.
Újra tudod csinálni a főküldiket másokkal, de akkor asszem szürke szinű lesz (nem sága) és csak xp-t/tier pontot kapsz érte.
Először úgy értelmeztem, hogy a Coopban, mint üzletlánc, jászatok
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2989 üzenetére
Ez van, ha hadakozik velük az ember, nagy volumenben. A helikopteres erősítés pedig már régen rossz.
Ehhez nem feltétel az extreme fokozat, se más .
De ez elkerülhető, ha gyorsan és kevésbé feltűnő módon likvidálod az npc-ket, esetleg elbújsz. ( lázadók is jól jöhetnek, ha szorul a hurok ).
Elég sokat foglalkozom most az Unidaddal, az egyik kihívás okán.
( extreme+jelölők és más segítség kilőve, szemre-fülre és AI -ra hagyatkozom.)Így rendszeresen mozgok és tevékenykedek Unidad bázis és megfigyelő pontok környékén és még egyszer sem ment egyes szint fölé a riadó.
De csak azért, mert aránylag úgy csinálom, hogy "jó" legyen.
Van, hogy mellé mennek lövések ( 300m fölötti találat ) és a hullákat is észreveszik. Ilyenkor megy a rádió adás, figyelmeztetik egymást és a feltételezett pozíciómra kijönnek, vagy mortaroznak -már ha van ilyen- majd onnan indítanak még további keresést, de csak a helyi emberek.
Aztán ha nincs semmi, mindenki megy a dolgára. ( napszak, domborzat és távolság befolyásolja a pozíció meghatározását és magát a teljes felfedezést ).Néha még a közelembe is kerülnek, de még ezt is ki lehet javítani, nem "akad" ki egyből a detektáló, ha sikerül valahova elbújni-kúszni mászni.
Ellenben ez sem mindig jön be, ekkor teljesen felderítenek és ilyenkor jön a riadófokozat első szintje. ( A csapattagokat ha messziről rájuk küldöm hadakozni, én pedig észrevétlenül irányítok, akkor nem riadóztatnak,csak megy az adok kapok. )
Egyes fokozaton jön pár kisebb egység, -meg a jelenlévők- akik van hogy megfektetnek, de aztán csapattagok felsegítenek és kiszedjük őket, ha kell az utánuk érkező pár főt is, akik már nem hívnak további egységet. Ezt lehetőleg gyorsan, nagy feltűnés nélkül és más egységeket semmiképp sem bevonva. Fokozottan odafigyelve mindenre, ha esetleg Unidad által frekventált környezetben járok el, mert ha további pontok is bekapcsolódnak a hadakozásba, azt már nem mosom le magamról egykönnyen.
Nagyjából ez történik, ha odafigyelek.
Ahogyan játszom, oda pedig nem árt a körültekintés, máskülönben mindig halnék és nem szórakoztatna . -
myckey
veterán
válasz
Danecay #2964 üzenetére
Végtelen Unidad zombi áradattal még nem találkoztam.
De ahogy növekedik a riadófokozat, úgy kapnak egyre több erősítést-egységet, akár támadó helikoptert.
A terület fokozata is számíthat, az npc-k és helyszínek felszereltségében.A semmire viszont nem jönnek hatásosabb, tömeges egységek, addig el kell jutni.
Ellenben ha észrevesznek, akkor mégsem voltál elég körültekintő.
Egyébként ha ( esetleg ) EMP drone nal kiiktatod a generátort, azt is detektálhatják, a robbanást ha éppen arra jár valaki.A riasztó kivétele főként azért jó, hogy ha történik valami, ne egyből az egész létesítményt verjék fel. De ettől még kommunikálnak.
Annyi biztos, hogy Unidaddal hosszú időre nem jó összeakaszkodni, mert egyre kellemetlenebb helyzetbe kerülhet az ember.
Vagy minél előbb kivonni őket a forgalomból, vagy elhagyni a terepet.
Talán még a lázadókat lehet rájuk uszítani, bár ez akkor a jobb, ha kellően nagy számú a rebellek frekventáltsága. -
Anonymus23
veterán
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Danecay #2861 üzenetére
Mert be kéne jönnie egy menünek ahol lehet választani mikor fotózol, hogy milyen infót akarsz. Kitüntetés, fegyver/fegyveralkatrész, lázadó segítség, képességek stb. 1-3. Próbálj gombot megnyomni. HUD nélkül játszol?
A fehér intel meg néha beragad, lehet egy adott területre már minden intel megvan.
Mondjuk azért, mert ha sok a javítás és sűrűn jön az azt jelenti, hogy sok a javítanivaló?
Ez nem egy MMO, ahol tonna számra vannak javítások, mert kellenek. De ez a félkész munkát kiadunk nem csak erre a játékra igaz, ez a mai divat. -
myckey
veterán
válasz
Danecay #2741 üzenetére
Elég nehéz, igen.
Egyébként a 115% " Smuggling " szárny se az, ha Inca Camina -ban megkapta a plusz kartell tagot amit az extra tartalom hozott be. ( Peruvian C. )
Alap 100% az, amit a Standard tartalmaz minden egyéb nélkül.Ettől nagyobb "hibája" amúgy senkinek ne legyen, ha erről van szó.....
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2636 üzenetére
-Lényeg az volna, hogy a " B" vel kivallatod ha megfogtad. Nem kell választani semmit.
Mikor ez megvan, teljesítetted a küldetést.Bevégezve.
-Egyszer csak ráhagyja a lövöldözést, ha elég kitartó vagy, de pontosan nem figyeltem még meg.
Ami szembetűnő, hogy egy sima S.B. lieutenant, ( terület tartalom intel -nél ) már egyből összekuporodik, harcképtelen lesz ha a körülötte lévő tagokat kilövöd. De ez a Sicario a rebel ops -ban nem hagyja annyiban, ha egyedül marad sem.
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2634 üzenetére
Akkor az valóban - Side mission . - Rebel ops - Guns For Hire. : Térképen, ahogy írtam, van külön jele ennek a típusnak. fegyó+fej
-Illetve ahogy fentebb is van, ezeket ki lehet maxolni. 9 db. ilyen van az egész térképen.
Mivel a Rebel Support -Guns for Hire -9 szinten fejleszthető a képességfában. Mint a többi ilyen .-Ez amit tudsz a Faction fül alatt is követni. Ott vannak a lázadók és maximum 45 ilyen Rebel Ops küldetés van hozzá . Ezektől függ az is, hogy mennyi lázadó van a provinciákban. Minél több van kész a 45 db. -ból, annál több rebellis szaladgál és jön neked bármikor besegíteni.
Tehát a Rebel Ops -side missiont, meg kell tudni csinálni, bárhogy is alakul . Ez egy független mellék küldetés.
Még nem találkoztam sehol olyannal, hogy erre panaszkodtak volna, pedig itt ott bele olvasok ebbe abba.-Igazából annyi még, hogy nekem ezek a Sicariok akiket itt kell elkapni a rebel ops-ban, eléggé nagy ellenállást szoktak tanúsítani. Van hogy le is lőttek már nem egyszer, mikor el akartam kapni. De aztán megadásra bírom őket és utána dalolnak.
Ellenben mikor simán csak intelt gyűjtök a provinciáról, akkor az egyszeri santa blanca tisztek fülüket farkukat behúzzák és bújnak. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Danecay #2628 üzenetére
Az biztos, hogy Rebel Ops? Zöld nyíl vagy mi mutatja? Ilyen hibába én még nem akadtam, hogy ne tudtam volna vallatni. HUD ki van nálad kapcsolva? Mert sajnos van az a hiba, hogy HUD nélkül nem jön be az Intel kör, szóval nem tudsz választani. (ez persze csak a fehér Intel-ekre igaz)
@myckey: Engem nem zavar ha sokszor halok, néha frusztráló, de majd legközelebb óvatosabb leszek vagy más taktikát választok.
Téged nem zavar az, hogy HUD nélkül nem látod azt, hogy milyen gránát vagy akna vagy C4 van nálad? Jó lenne ha legalább felvillanna mikor váltok. Mutassa 1-2 másodpercig és tűnjön el.
Amúgy a kis heli nagyon adja, nagyon jól lehet vele manőverezni, az összes légvédelmi rakétát ki lehet kerülni. A nagy heli meg a repülő már körülményes, buktam is 2 nyersanyag küldetést miatta.
Én is hiányolom a robotpilótát, pont ma gondolkodtam rajta, hogy kéne nagyon.
Amúgy én mindig kitűzök valami célt, mondjuk, hogy kell egy fegyvertartozék vagy képességre pontok meg nyersanyagok akkor azokra megyek rá, most azon vagyok, hogy lehet az EMP drón kéne, hogy kiiktassam itt-ott az elektromosságot, amúgy azt nem lehet fegyverrel kilőni? Meg a drónzavarót, légvédelmit?
Konvolyokat is szeretek vadászni viszont a helikopteres még túl nehéz, nem tudom miért direkt fel vannak húzva a képességek a sebzésre, precizitásra, jármű védelem, na majd valami új taktikát fogok bevetni. Kell új fegyver, hogy vadásszam a heliket.
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2628 üzenetére
Na várjunk.
-Mikor belépsz egy provinciába, akkor jelentést kapsz annak a helyzetéről. Megjelennek a sárga mappák amiket begyűjtve információt kapsz a SantaBlanca story -ról. Itt ugye vagy így vagy úgy szerzed meg az ( intelt/mappát ).
- A tartományban van 5 típusú tartalom: Rebel ops, Supply raid, Fegyver -kieg, Képességpontok és Medal. Ezekről szintén ( intelt ) kell gyűjteni.
Szóval maximum 5X lehet mondjuk Sicariotol vallatás útján behúzni ami kell. Utána ezek az emberek megmaradnak, de nem mondanak más egyebet elkapásnál, mert már minden tartalomról van adat.-A Rebel Ops-ban van szintén a vallatásos fajta küldetés, ezekből pedig összesen 9 db. van az egész térképen, mivel ezzel lesz meg a maximum fokozata a lázadó segítségnek, amire ez a mellékküldetés vonatkozik.
Tehát a fentieket minden esetben meglehet csinálni, mindentől függetlenül. Mivel az egyik a történethez kellhet, a másik a tartalomhoz a harmadik pedig a Rebel Ops fajtájának a kimaxolásához kell.
Az biztos, hogy a Rebel Ops vallatásos fajtáját, mindig meg kell tudnod csinálni, mivel az külön a lázadókra vonatkozik. Nem content és nem is Story intel.
Külön statisztika van rá in game. 0/45..... a Frakciókban. -
myckey
veterán
válasz
Danecay #2588 üzenetére
Azt majd valahogy beszédre kell bírni, el kell kapni. Az lesz a lényeg, hogy megkapd a rebel ops jutalmat. ( lázadó segítség felerősítése ) .
Én is bele szoktam botlani ebbe abba, hadd legyen.Amire lehetőséget ad a játék, azt a levegőbe repítem, vagy próbálom taktikába bele építeni C4 és akna, esetleg gránát segítségével. Ami nem esik szét, robban fel, az meg marad ahogy van.
Egyébként a lemez és fa bódék, tákolmányok egyik másik része/egésze szétrobbantható.
( pl. Itacua Echo kivonási ponton , a ház végében található fészerek, vagy tőle nem messze valami lemez tákolmány. Ezeknek repülnek a darabjai a szélrózsa minden irányába. )Ilyen ez a bicikli.
-Jelenleg viszont ezektől sokkal jobban érdekel és érdekesebb is -számomra- a fegyverek és azok kiegészítőinek hatása, eltérő ballisztika stb..
Csinálnék is most egy képsorozatot, vagy valami akármit. Épp veretem lefele a találati statisztikámat a millió próba lövéssel. -
myckey
veterán
válasz
Danecay #2573 üzenetére
-Side mission ha bukik, akkor ez Rebel Ops-nak a vallatásos fajtája lesz. Se nem történet info, se nem provincia tartalom intel.
A sicariót előbb megadásra kellene kényszeríteni, mert addig lő mint a barom, van hogy elég sokára teszi le a fegyvert. Majd ha lenyugodott el lehet kapni és csinálni a szokásos dolgot.
-Egyébként simán lehet bug is, bár nekem még eddig a küldetésekben nem volt gondom.
Ahogy a levelekkel sem, szerencsére.Egyébként meg elég jól állnak a játékhoz a készítők, meg a bennfentesek. Frissítésre, visszajelzésekre nem igen lehet panasz. Remélem marad ez, bár olyan úgy se lesz, hogy mindenkinek a szája íze megfelelő legyen. Soha.
-Rombolhatóság meg lehetne nagyobb ,persze. Jó pár dolog lehetne más is. De ezzel kell főzni, ami éppen adott.
-
morfondőr
addikt
válasz
Danecay #2576 üzenetére
A környezet rombolhatósága nagyon meg tudná dobni a játékot, de azt hiszem a világ összes pc-je és konzolja sem lenne elég akkor a futtatáshoz
Én is találkoztam már olyannal, hogy a növényzet útját állja a lövedéknek. Kicsit bosszantó, ha ez miatt bukom a stealth-et, de ezt még javíthatják is. -
myckey
veterán
válasz
Danecay #2563 üzenetére
Igen, az a játékban lévő Store képe, 3 csomag egymás mellett.
-Ez a mostani csak a egy darab, legkisebb 2 órás boost csomag . Ott a feloldó lehetőség Uplay jutalmakban, vagy ubisoft club, ki hova lép be. Aztán lehet in game store ellenőrizni.
Ez semmi extra, de ajándék lónak ........
Pár közösségi oldalon már tegnap ki volt rakva ez a lehetőség. Nincs ebben semmi boszorkányság.
Az, hogy ezek a jutalmak nem mindig és mindenkinél működnek zökkenőmentesen, megesik. De ez más történet teljesen.
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2471 üzenetére
Számomra nem ilyen nyilvánvaló.
Egyébként olvastam már pár ötletet itt is, ott is .
Lehetőség adott lenne.Viszont, őszintén szólva engem annyira nem érdekel, jelenleg. Így is teljesen elveszek az egészben, aztán ott lesznek még a DLC-k is, valamint van extra küldetés is, meg jön áprilisban még egy adag nagyobb misszió, az Unidados....
Ahogy én játszom az egészet, úgy még pár 100 óra lehetőség nekem lesz benne.
Utolsó fillérig megérte, számomra. -
myckey
veterán
válasz
Danecay #2431 üzenetére
Legjobb módszer, ha rejtőzködsz előlük.
Essen vissza a riadóztatási szint, vedd fel a nyúlcipőt. Nem jó buli, ha már Cobra helikopterekkel jönnek rád.Könnyebb némely story misszió, ez így rendben is van. Elvégre is azok némelyike egy szegregált területen belül van, ráadásul nem is mindig kell a dirr-durr. Mellék küldiben meg a nagyvilágban tevékenykedsz, ahol bármibe bele ugorhatsz.
Egyébként meg hiv. fórumon vannak akik az " AI " -ban is véltek változást felfedezni. Nem úgy találják fel a pozíciódat, valamint nem ugrik be egyből a teljes riadókészültség, erősítés hullám elmarad, ha a helyeden és környékeden nem lelnek. Santa Blanca engedékenyebb is, mint Unidad.
(#2432) s4hu|SyD^
Nem csak a hibákról szólnak a frissítések.
Egyébként van olyan dolog, ami nálam még egyszer sem jelentkezett, másnál meg igen. -
myckey
veterán
válasz
Danecay #2429 üzenetére
Több mint valószínű hogy lesz, ha már ennyi jött ilyen rövid időn belül.
Hiv. fórumon is , de még máshol is folyamatosan jeleznek vissza, ami pozitív.Egyébként valamennyi javulás AMD ben már van, mondjuk el is kélt. Támogatottság miatt nem minden fenékig tejfel. De ezt kell szeretni, nem lehet mindig minden patent.
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2294 üzenetére
Az álcázási érték bevezetése már sok helyen felötlött sok más nagyon kézenfekvő ötlet mellett. Szoktak is rá reagálni a bennfentesek.
Majd elválik, hogy lesz-e belőlük valami.Jelenleg nekem a kellő hitelesség és testreszabhatóság is megfelel ezen a téren. De azért remélek még pár dolgot, akár az egyik kiegészítőben.
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2290 üzenetére
Én meg pont az vagyok, aki környezetenként változtat a kinézeten, de van hogy egy -egy küldetésre is áthangolom a ruházatot, meg a felszerelést. Én ilyen beleélős vagyok és nagyon örülök hogy állandóan lehet módosítani.
(#2292) Danecay
Lövedékálló , ilyen kicsi pézé? Na ne vicceljen velem, kérem.(#2291) Rudi50
Én mondjuk a földi járműveket a "nyíl" irány billentyűkel vezérelem, nekem jobb érzésre.
Vízen és levegőben maradok a W-A-S-D nél. -
myckey
veterán
válasz
Danecay #2254 üzenetére
Nem vészes.
Helyezz el az ajtóra C4 -et, esetleg többre is attól függ hány helyről akarsz támadni.
A csapatodat küld a környékére, de a robbanás ne vigye el őket.
Előzőleg jelölj ki ellenfeleket szinkron lövésre vagy add ki a tűzparancsot az AI -nak.Te pedig akár kintről is vadászhatod őket, mivel ezek az épületek átlőhetőek, pláne a lemez.
A legfelső szint körül szokott lenni a laptop, amiről adatot kell lehívni.
Pár pillanat az egész, még extremen és hud nélkül is.
De nem árt, ha már a csapatod képzettebb és pár felszerelés elérhető a számodra.De egyébként lehet variálni a lehetőségeket, általában a környezettől függ nálam a dolog.
-
morfondőr
addikt
válasz
Danecay #2254 üzenetére
Annál meg célszerű több ajtóra is rakni C4-et (általában találsz lőszeres ládát is az épület mellett, ha elfogy) és úgy robbantani. Azt vettem észre, hogy így több irányba szalad az ellenség, több ajtó felé, így amikor bemegyek az egyiken, gyorsabban át tudok rajtuk verekedni, fel az emeltre, ahol a laptop van. Hekkelés után meg ráérsz kiiktatni a többit is.
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2250 üzenetére
Ezeknél a network station feladatoknál egy megadott helyre kell elutazni, a kezdő pozíció után.
Nagyjából bő 1km körül van a második antenna, torony ahol szintén kapcsolni kell , mint az elsőnél is.A térkép jelöli a cél helyet.
Lényeg a lényeg, hogy az időre menő Side mission vagy egy másik hellyel kapcsolatos vagy pedig a kiindulási ponton kell valamit megkeresni, levédeni.
De ha a HUD nincs kikapcsolva, akkor megkapsz minden információt a monitoron.
Egyébként youtube-on van sok ilyen anyag.
-
morfondőr
addikt
válasz
Danecay #2250 üzenetére
Egy másik rádiótoronyhoz kell oda érni az idő lejárta előtt és ott is lekapcsolni egy kapcsolót. Zöld színű nyíl jelöli, hogy hova kell menni! A legegyszerűbb, ha bepattansz egy helibe, mert kocsival nem könnyű oda érni!
szerk
kiserik: ennél kell berobbantani az épület valamelyik ajtaját, de itt is jelöli a zöld nyíl, hogy hova kell menni, hol a számítógép. Amit én írtam, azok általában az út szélén lévő tornyok néhány ellenséggel, ott lekapcsolsz, majd mész a következőhöz, ami általában valami hegyoldalban van. Meg ugye van amikor egy utánfutón van az adó, ott pedig a hullámokat kell végig verni, és nem szabad engedni, hogy szétlőjjék. -
morfondőr
addikt
válasz
Danecay #2208 üzenetére
Próbálkoztunk a játékban lévő voip-al és alig lehetett érteni, ki mit mond, átmentünk Discordra és mindenki tökéletesen hallotta a másikat. Többek között ezért is érdemes azt használni. Továbbá látod, hogy ki melyik csapatban van, kik vannak a csapatban és be tudsz írni a chat-be, hogy "mennék játszani, csatlakozzon, aki szeretne/ráér"! Tud olyan funkciót is, hogy lehalkítja a játékot, ha valaki beszél így még jobban érted a mondókáját ami itt sokszor nagyon fontos is lehet! Dióhéjban ennyi!
-
morfondőr
addikt
válasz
Danecay #1922 üzenetére
Én csak néha veszek észre komolyabb drop-ot, de olyankor hallom, hogy iszonyatosan kerreg a hdd. Itt írta valaki, hogy töredezettségmentesítés után jobb lett a helyzet, ezt akarom én is kipróbálni. Beta-ban nem tekerte ennyire a hdd-t, gondolom a korlátozott terület miatt, de ez is csak a hanyag optimalizáció lehet szvsz, mivel a 16-ból általában csak 8 gb-ot eszik a játék a Ramból.
-
duvi
nagyúr
-
VTom
veterán
válasz
Danecay #1558 üzenetére
Csak az aktiváláshoz kell 1070/1080. A geforce experience-en keresztül lehet aktiválni, ami elkenőrzi a hw meglétét, és megkér, hogy lépj be abba a uplay fiókba, ahova aktiválni szeretnéd.
Bármelyik gépen lehet bármelyik fiókra aktiválni, de egy gpu-n csak egyszer engedi aktiválni a promo kódot.A futást nem befolyásolja, az a uplay kliensen keresztül történik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen GPS-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Google Chrome
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged