-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Jó látni, hogy újra él a topik
-
Danecay
addikt
Hát ez egy eléggé szubjektív dolog szerintem
Ha tetszik, akkor játszol vele, ha nem akkor pedig nem. Ki döntse ezt el helyetted? A multi miatt feltételezem nem érdemes, de a coop-ra továbbra is jó a stílus kedvelőinek. Mi sokat toltuk vele pár éve. A single meg olyan mint volt anno, ill. megjelenés után jött azért hozzá jó néhány patch, szóval, csak jobb lehet.
Érdekességképen, nekem még csak tavaly év végén lett olyan PC konfigom ami számomra megfelelően futtatni tudja a játékot, miközben újabb hardverekkel futtattam, mint amilyen maga a játék volt, de én sem a sebességgel, sem pedig a grafikával nem voltam kibékülve, még ultra beállításokkal sem. Hozzáteszem, a legtöbb játékkal, újabbakkal sem, semmi ilyesmi problémám nem volt High, Very High beállítások mellett. A poén az, hogy a ~2.5 évvel később megjelenő GR: Brakepoint is szebben futott ugyanazon a hardveren
Szóval pl. nekem most lenne értelme inkább jásztani vele, kvázi kompromisszumok nélkül. -
Danecay
addikt
-
Danecay
addikt
Hát furi egy játék ez mármint futási szempontból. Korábbi gépemet (i5 3470 GTX 960 4GB, 8GB 1333MHz RAM) amivel készült teszteket nem sokkal fentebb lehet látni, lecseréltem Ryzen 5 2600X, RX 580 8GB, 16GB 3200 MHz RAM-ra és nem sokkal fut szebben a játék, annyival semmiképp mint amilyen javulásra számítottam. Teszteket most nem mentegettem de már az első benchmark futtatásánál éreztem, hogy ez nem az igazi. A VGA-t már tavaly lecseréltem és míg más játékoknál már az önmagában érezhető és látványos változást hozott, GRW-nál szinte alig. Felmerült ugye fentebb is a CPU limit kérdése, meg ha nem is itt de a kevés magonkénti 1 szál. Na most ugye már ez sem lehet probléma a 6 mag / 12 szál miatt de mégsem hozta azt amire számítottam. A monitorom felbontása továbbra is változatlan, 1680*1050 custom beállítások mellet melyeken belül több kikapcsolt opció is van, nem képes tartani a 60 FPS-t pedig mindegyik hardverem újabb max. egykorú (VGA) a játékkal.
-
Danecay
addikt
Low beállítások mellet, igaz csak részben mert az Antialiasing és az Anisotropic filtering driver-ből van bekapcsolva de azt nem kapcsoltam ki külön.
Azt nem vitatom, hogy valamiért a Banchmark jobb FPS értékeket hoz mint maga a játék pedig szerintem azonosnak kellene lennie, sőt inkább a benchmark mutasson kevesebbet amire az ember belövi a beállításokat, játékban max. több lesz.
-
Danecay
addikt
Ha nem is GTX 1070 szint, inkább egy erős GTX 1060, azt mondják.
A lenti 3 benchmark eredményen is jól látszik, hogy hamarabb fogy el a VGA mint a proci.
Az első esetben a korábbi GTX 960-asommal készült mérés, szerintem meglehetősen visszafogott grafikai beállításokkal.Ugyanazon beállításokkal az RX 580-al hajtva:
Kicsit érdekes mert a bencmark-ot végignézve szinte folyamatosan 100%-os kihasználtságot írt de a mentett információk szerint némileg csökkent a GPU kihasználtság, igaz a CPU-é is pár %-al. Az FPS növekedés is sajnos jóval kevesebb a 2 kártya közötti teljesítménykülönbségnél.A 3. esetben jobban odahúztam a grafikai beállításoknak ahol jól látható módon mindennek nőtt a kihasználtsága de ezúttal is GPU fogyott el teljesen:
Az F1 2019-ben a ugyanezen körülmények mellett, tehát beállítások maradtak a régiek, csak a kártya lett kicserélve, a korábbi átlag 59 FPS 118 FPS-re változott, tehát konkrétan megduplázódott.
A Wildlands-re visszatérve, a való keresgetés közben találkozam olyannal is akinek 35% CPU terheltség mellett volt 100% GPU terhelése, ha jól rémlik egy GTX 1060-as káryta mellett. -
Danecay
addikt
Lehet, viszont érdekes, hogy még a régi procim ellenére is nálam továbbra is GPU limit van, a VGA 100%-on dolgozik míg a proci 75-85% között. Pilipi fórumtársnak 4 generációval újabb procija van mint nekem, feltehetőleg nála még ennyire sincs terhelve a CPU mint nálam. Ha a proci lenne kevés mégis csak annak kellene kiakadnia szerinem nem pedig a VGA-nak,legalább is ez hangzik logikusabban.
-
Danecay
addikt
Nálam még egy (az előzőhöz képest ) következő generációs VGA-val is majdnem FPS azonosan ugyanolyan (rosszul) fut a játék, míg más játékoknál látványos FPS javuéást tapasztalok. A poén az, hogy egy régi 2012-es i5 (3470) proci mellett még mindig VGA limit-em van (RX 580 8GB)
-
-
Danecay
addikt
válasz
Mr.Franczy #3911 üzenetére
Ez mint látod Epic Store-os, de igen, közben az általad leírtakat találtam én is az Uplay és a Steam viszonyában így remélhetőleg ez ugyanúgy igaz az Epic Store-os kiadásra is. Uplay account nem gond, van
-
Danecay
addikt
Ha minden igaz az Epic Store-on most csak 5€. Ebben sajnos nincs tapasztalatom de ilyen kor Uplay és Steam kompatibilis a multi? Nekem Uplay-es verzióban van meg, ha a haver, szomszéd etc. megveszi tudok multizni vele?
-
Danecay
addikt
Érdekes dolog ez a 60FPS-es téma. Régebben ha megvolt a 25-30 FPS-e az embernek, teljesen folyamatosnak tűnt a játék, legalábbis nem érezte, úgy mintha akadozna, ma pedig mondjuk 60 feletti FPS-ről leesig a frame szám 50-re egyből észrevehető a laggolás, stuttering meg ilyenek és ez a jelenség leginkább az óta figyelhető, meg amióta a 60 FPS lett a standard és a játékokat is így fejlesztik. Láttam már olyat is, hogy az FPS számláló 30 FPS-t írt ki, de esküszöm nem lehetett több 15-nél mert szemmel jól láthatóan, akadt és szaggatott a játék, és abban is bisztos vagyok, hogy régebben 30 FPS mellett nem szaggatott egy játék sem.
Na mindegy is, ez részben picit OFF is volt, de szerintem belefért ha már így felhozódott a téma, ugyanakkor a GR: Wildlands-re levetítve a dolgot, az 50 környékére leeső FPS szám annyira nem észrevehető, nem zavaró, hacsak az ember nem az FPS számlálót bámulja folytaon. Persze egyénenként más mennyire lehetünk érzékenyek a dologra, de én a magam részéről egy GTX960-al játszom MEDIUM és HIGH beálítások egyvelegével 50-60 FPS között. Nyilván egy GTX1080-tól én is elvárnám, hogy ez ne legyen kérdés -
Danecay
addikt
válasz
Ergo_Proxy #3580 üzenetére
Akkor a pittyogás azt jelentette, hogy aktiválták a tornyot és engem kerestek, mondjuk nem is éltem túl sokáig, a másik mód pedig valamilyen S&D szerűség, ha jól értem.
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Valaki lenne olyan jó, hogy összefoglalná a PVP játékmódokat és annak lényegét.
Csak próbálgattam a dolgot, de pl. tök zavarba jöttem amikor egyedül maradtam a (random) csapatból és elkezdett pittyogni a torony, én meg nem tudtam mit kel csinálni, bepánikoltam és le is lőttek rögtön -
Danecay
addikt
válasz
holozis_HUN #3526 üzenetére
Hasonló konfiggal i5 3470 + GTX 960 (4GB) benchmark alatt emlékeim szerint olyan 65%-ban terhelte a procit míg a VGA 99%-on volt kiakadva.
-
Danecay
addikt
válasz
holozis_HUN #3523 üzenetére
Először úgy értelmeztem, hogy a Coopban, mint üzletlánc, jászatok
Ja, ja, rögtön a kassza mellett
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, hogy volt e már kérdés, de amennyiben COOP-ban toljuk a haverokkal számít e hogy ki milyen erősségűre állította e be a játékot? Azért kérdezem mert azt tapasztaltam, hogy annak ellenére, hogy más játékához csatlakozva megcsinálva egy küldetést, nálam továbbra is aktív marad az adott küldetés térképen, miközben elvileg el kellene tűnnie, vagy nem? Arra gondoltam, hogy ez azért lehet mert amennyire tudom, mindannyiunknak eltérő szintre van állítva a játék nehézsége, így mondjuk ha a hever által indított easy fokozatban megcsinálunk egy küldetést, nálam az azért nem tűnik el mert nekem hard-ra van állítva a játék és nekem így kellene teljesíteni az adott küldetést. Van ebben valami vagy hülyeségeket beszélek?
-
Danecay
addikt
-
Danecay
addikt
válasz
holozis_HUN #3439 üzenetére
Egérgörgő kattintás lesz az, csak már rég játszottam vele
-
Danecay
addikt
válasz
holozis_HUN #3433 üzenetére
Ezen bármikor lehet változtatni ha jól rémlik a a jobb és bal egérgomb nyomkodásával. A gombokban nem vagyok biztos mert már egy ideje nem játszottam a játékkal az viszont tuti, hogy lehet.
-
Danecay
addikt
válasz
Bad Pritt #3396 üzenetére
Szerintem ez az egyéni igényeidtől függ. ha képes vagy túllépni a játék hibáin és a repetativitásán akkor szerintem jól el lehet vele lenni. Van aki nem tud és feladja, van viszont akinek a kedvenc játékává vált.
Ezt éppen ma írták egy másik fórumon:
"Hát skacok, a Wildlands single-ben a kedvenc játékom volt. Teljesen kijátszottam, végig élveztem, és bárki megkérdezni, hogy milyen játék azt mondom rá hogy "ISTENCSÁSZÁR". Egyértelműen ajánlom mindenkinek.
De ez a PvP mód egy hányadék. Egyszerűen élvezhetetlen."Szóval szerintem teljesen egyéni megítélés kérdése, de ki volt ez már vesézve minden szempontból itt a topikban.
-
Danecay
addikt
A képen látható szituáció abból alakult ki, hogy az ellopandó repülő felé békésen autókázva minden bizonnyal túl lassan mentem el az út menti Unidad katonák mellett, ők rám lőttek, a csapatom tagjai az autóból kihajolva vissza, aminek ez lett az eredménye. A képről nem derül ki de két Unidados helikoptert már leszedtem. szóval itt még csak nem is outpost-ról vagy bázisról van szó, mégis 2 perc alatt fullos körözés van rajtam, egymás után érkező Unidad négykerekűekkel és helikopterekkel. Regular fokozatban vagyok, leellenőriztem mert felmerült bennem, hogy nem e ez állítódott át magától mint ahogyan azt más menüelemekről is lehetett olvasni, hallani.
-
Danecay
addikt
"De ahogy növekedik a riadófokozat, úgy kapnak egyre több erősítést-egységet, akár támadó helikoptert."
Igen, csakhogy ez ellen kb. nem tudok tenni, max. ha sikerülne mindenkit észrevétlenül elintézni, és rosszul fogalmaztam, nem is engem vesznek észre hanem a már leszedett halott Unidad-ost, melyet egyből követ a riadó és a zombi hullám. A vicc az,hogy az egész outpost alig nagyobb mint az udvarom itthon
Lehet videót kellett volna készítenem róla, mint ahogyan tettem a nálam a lövedékekre nem reagáló hordókról is ami nálad elmondásod szerint máshogy működik, igaz nem került feltöltésre miután szó volt róla. -
Danecay
addikt
Az elmúlt 1,5 hétben kb. kétszer volt alkalmam leülni a játék elé ekkor sem túl hosszú időre és mindkétszer ugyanabba a szituációba futottam. Segítsetek már értelmezni a dolgot mert számomra nem kerek. Tehát adott egy talpalatnyi Unidad bázis ahol egy intelen kívül nincs is semmi. Körberepültem drónnal, kiiktattam a riasztót, második alkalommal még figyelmesebben, még körültekintőbben tettem ugyanezt, amilyen gyorsan csak tudtam kiiktattam, a generátort, de miután észrevettek, olyan végeláthatatlanul el kezdett özönleni az utánpótlás a bázisra mintha valami zombis játékkal játszanék, már csak a pontszámot vártam elhalálozásomkor, a likvidált enemy függvényében plusz még valamilyen szorzót a közben lelőtt legalább 6db. helikopterért. Így nem igazán értem a riasztó és a generátor szerepét és létjogosultságát, hogy ezzel egyáltalán foglalkozni kelljen. Bevallom bosszant a dolog.
Ettől a szituációtól némileg független észrevétel. Szerintem jó lenne ha a játék lock-olná a nálunk lévő fegyvereket adott területhez érve, pl akkor amikor azt hiszem a képernyő jobb felső sarkában feltünteti a hely nevét ahol vagyunk, mert bár tudom, hogy lehet kerülni ennek a használatát de akkor is kicsit illúzióromboló, hogy bármelyik pillanatban választhatunk a birtokunkban lévő teljes fegyverarzenálból, amit nem titkoltan, főleg egy fent leírt szituációban meg is teszek, kiválasztom a leghatékonyabb mészárló alkalmatosságot és darálok, mert nincs nagyon mit tenni. Mondjuk nem érzem sokkal unrealisztikusabbnak mint a fentebb vázolt szituációt, de mégis jó lenne ha abból kellene gazdálkodnunk ami éppen nálunk van, és persze azzal amit esetleg az adott bázison fel tudunk venni, vagy a lelőtt ellenségtől fel tudunk szedni. -
Danecay
addikt
Valószínűleg év vagyok a birka ehhez de ezeket a Challenge-ket hogy lehet előhozni. Főmenüben megjelenik jobboldalon egy erre vonatkozó link kép formájában amire kattintva az internetböngészőm behozza a vonatkozó oldalt ahol ismertetve vannak ezek a challenge-k, azok fajtái stb.
-
Danecay
addikt
válasz
Anonymus23 #2920 üzenetére
Nem fog tetszeni a válasz
-
Danecay
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #2865 üzenetére
Köszönöm a tippet és még mielőtt olvastam volna a hozzászólásodat magam is leellenőriztem a HUD beállításokat és valóban az Intel HUD ki volt kapcsolva. Na most hogy ezt én kapcsoltam ki esetlegesen korábban, mert nem tagadom, hogy én is játszottam egy kicsit a beállításokkal, vagy magától állítódott át nem tudom, de úgy néz ki ez volt az okozója a dolognak, ami így már nem feltétlenül BUG hacsak nem magától állítódott át. Na törölhetem le a több 100MB-nyi videóanyagot amiken archiváltam a korábban írt dolgokat
-
Danecay
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #2862 üzenetére
Igazad van, egymást követően 3. szituációban is előjött és valóban annak a választási lehetőségnek a megjelenése hiányzott, hogy miről is akarok informálódni valójában és miután hasra ütés szerűen nyomtam egy '1'-est, megcsinálta és jött az infó, igaz nem feltétlenül amiről szerettem volna, hanem amit éppen az '1'-es alatti lehetőség rejtett. Ugyanez volt korábban is csak másik típusú kikérdezős szituációnál, ahol elkaptam az Intelt meg minden, csak éppen a játék azt felejtette el közölni, hogy nyomjam meg a "B" betűt a kihallgatáshoz én pedig ennek híján nem is gondoltam, hogy erről van szó, miközben akárhogyig nézzük ez és az aktuális problémám is egyaránt bug jellegű. Igen HUD használata mellett játszom, mert van, hogy 1 hét is eltelik anélkül, hogy lehetőségem lenne leülni játszani, és mivel korábban minden gond nélkül feljöttek ezek az infók valahol úgy gondolom, hogy jogosan állok értetlenül ezek mellett a dolgok mellett.
-
Danecay
addikt
Ezek a fehér felkiáltójeles infószerzős dolgok mik is és, hogy vagy miért nem működnek (alapjáték)? Sorban kétszer sem akart infót begyűjteni a karakterem. Volt, hogy le kellett volna fotózni valamilyen doksit, megnyomtam a megfelelő billentyűt, de a telefont elővéve nem történt semmi, miközben ilyenkor egy exponáló hangeffekttel kísérve elvileg fotózni kellene és infót begyűjteni. Egyedül a jobb egérgombra reagált a karakter azzal, hogy kilépett a műveletből, de a doksi továbbra is ott maradt, villogott és fotózható volt, de újabb próbálkozásra sem történt semmi másként. Ugyanez volt egy felkiáltójeles civil megkérdezése során is. odamentem, megnyomtam a megfelelő gombot, karakterem feltette a kérdés, de semmilyen válasz nem jött, csak jobb egérrel ki tudtam lépni a szituációból, ami továbbra is aktív maradt, újból megtudtam kérdezni de újból csak nem kaptam választ. Ráadásul ez utóbbi úgy rémlik sárga felkiáltójeles mappával volt jelölve a térképen ami elvileg Major Intel, vagyis fontos infó.
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Az Update hány órára várható helyi idő szerint?
-
Danecay
addikt
válasz
Ultrazord #2673 üzenetére
Az elvileg nem számít. Volt már ez téma korábban is, csak az említett 1070 és 1080-as kártyákkal. Lényeg az, hogy a korábban vásárol, promócióban nem részvevő kártyákkal is lehetett aktiválni az ilyen kuponkódokat. Nekem is kuponkódos játékom van de nem tudom, hogy az aktiváláshoz használt kártya szerepelt e a promócióban vagy sem, viszon volt aki magabiztosan állította, hogy olyan kártyával aktivált ilyen kódot ami biztosan nem szerepelt a promócióban!. Ismételt köszönet Fitzgerald fórumtársnak az aktivációban nyújtott közreműködéséért!
-
Danecay
addikt
válasz
bandras54 #2671 üzenetére
Úgy emlékszem korábban csak 1070 és 1080-as kártyákkal lehetett aktiválni a kuponokat és azokat is bizonyos időintervallumon belül. Jelen kiírás szerint 1060-al is aktiválható a kód és már nincs említés az időkorláttal kapcsolatosan.
-
Danecay
addikt
válasz
scyllafren #2656 üzenetére
A nélkül is megy az Alt-Tab.
-
Danecay
addikt
válasz
scyllafren #2644 üzenetére
Én is volt, hogy kamikaze módjára odarohantam, nyomtam az E betűt, miközben majdnem halálra lőtt és elkaptam, d ez valahogy nem az én stílusom,. Úgy értem nem szeretem ha a mázlin múlik egy egy dolog megoldása vagy túlélése. Ilyenkor hiányolom a Restart Mission lehetőséget, mert az ilyen necces helyzeteket szívem szerint újra megcsinálnám úgy, hogy azzal én is elégedett legyek.
-
Danecay
addikt
-Igazából annyi még, hogy nekem ezek a Sicariok akiket itt kell elkapni a rebel ops-ban, eléggé nagy ellenállást szoktak tanúsítani. Van hogy le is lőttek már nem egyszer, mikor el akartam kapni. De aztán megadásra bírom őket és utána dalolnak.
Természetesen nálam is tanúsítanak ellenállást és lőttek is már le, de miután sikerül elkapnom a grabancát és pisztolyt szegezni a fejéhez, akkor nem jelenik meg semmi lehetőség. Amúgy hogyan lehet ezeket megadásra bírni, most nem vallatásra hanem megadásra gondolok?
-
Danecay
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #2631 üzenetére
Igen, biztosan az, pont az a fajta Guns For Hire rebel support amiről lentebb mickey is ír, screenshot-om is van róla, de most nem tudom feltölteni. Belefutottam most du. egy másik ilyen vallatós szituációba, igaz csak véletlenül, konvojmegállítás közben és miután lövöldözés közben észrevettem, hogy menekülőre fogta a Sicario, utánaeredtem és próbáltam kivallatni sikertelenül, végül betuszkoltam egy autóba és C4-el jól felrobbantottam
persze ezzel sikertelen is lett a Side Mission. Nem figyeltem milyen jellegű feladatnak volt jelölve de mivel mickey írta, hogy vallatás csak ennél az egy fajtánál van (Guns For Hire), gondolom akkor az. Nem gondolnám, hogy kimaxoltam volna már ezeket mert még csak a második területnél járok és nem sok ilyet csináltam még meg. Ki lehet ezeket egyáltalán maxolni két területet magába foglaló játszótéren? Ja a HUD egyébként be van kapcsolva.
-
Danecay
addikt
Ma is próbálkoztam két vallatós Rebel Ops feladattal is, de ugyanúgy miután elkapom a Sicario-t nem tudok vele csinálni semmit, na jó kocsiba való tuszkoláson kívül. Nem lehet, hogy azért, aminek eddig is egyértelműnek kellett volna, hogy legyen, mert már likvidáltam az adott provincia góréját? Tehát az adott területen minden Main Mision-t megcsináltam már, viszont maradt egy pár Side Mission mint pl. ezek a Rebel Ops-osok amikét még ezek után akartam megcsinálni mielőtt új területbe kezdek.
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Sokan sokszor írták már, hogy COOP előtt szólóban szándékoznak végigvinni a játékot, mint ahogyan én is, hogy a coop-ban elért eredmények ne szóljanak bele a saját történetvezetésünkbe. Az én kérdésem az, hogy ugye annak nincs akadálya, hogy a meglévő karakterünk mellé amivel szólóban toljuk a játékot, kreálunk egy újabbat, az akár 3 karakter szlot lehetőségével élve, amit mondjuk kimondottan COOP-ra használunk, a haverral, amit közösen viszünk az elejétől?
-
Danecay
addikt
Lehet, hogy csak a Rebel Ops rakétáira volt érzéketlen és mondjuk C4-el viszont szét lehetett volna kapni. Ki tudja.
Az viszont frankó, hogy a helikopter rotorja által keltett szél borzolja az aljnövényzetet, vagy amire ma lettem figyelmes, hogy egy nagyobb robbanás hatására egy madár sereg felrepült a fáról -
Danecay
addikt
válasz
theballa32 #2592 üzenetére
A leírt jelenség a Draw distance és a Level of detail beállításokkal hozható elsősorban összefüggésbe, így ha van mód ezeket próbáld magasabb szintre állítani.
-
Danecay
addikt
Muszáj volt kilépnem mert indulnom kellett melózni. Valójában fegyvert mentem csak beszerezni, ez a zöld nyíllal jelölt sicario csak ott volt, nem direkt miatta mentem. A rombolhatósághoz csak annyit, hogy még jó, hogy az útmenti korlát és kőkerítés rombolható
No persze nem fikázni akarok, jól elvagyok a játékkal,de na
-
Danecay
addikt
Csak van, hogy egy faág levelein nem
Sniperkedtem és éppen szinkronlövést hajtottam végre, az AI társak le is szedték szépen a kijelölt célpontokat csak az én lövedékem útját állta el egy belógó faág levele (valami fűz jellegű). Először at hittem mellé lőttem, de a második lövés sem járt sikerrel. Volt hangja, hogy a lövedék interakcióba kerül a levéllel de a célpontba vagy mellette nem volt semmi jele, se grafikai sem audió tekintetben, hogy becsapódna.
Másik érdekesség, hogy kérdem REBEL légi támogatás egy bádog kaibára irányítva azt mert elég sok ellenség volt benne, buliztak vagy nem is tudom3 rakétát lőttek rá, de mindneki életben maradt és a kaiba is sértetlen maradt
-
Danecay
addikt
Hogyan kell megfélemlíteni a megjelölt személyt? Megragadom de semmilyen további lehetőséget nem dob fel. Amennyiben elengedem, térdre rogy és nem csinál semmit. Közben 200m tőle akcióztam, visszamentem, ismét megragadtam de semmi. Helikopterbe nem tudom tenni, motorcsónakba szintén nem. Mit kell vele csinálni?
-
Danecay
addikt
Na hát engem nem igazán csikol egyik sem, csak különböző teóriák és lehetséges magyarázatok miatt írtam amik születnek, mintegy megerősítendő azt, hogy nem az nV kuponos verzió tehet egy egy jutalom Uplay-ben történő meg nem jelenéséről, a Division-ös öltözék hiánya pedig biztos nem annak tudható be, hogy nem magyar nyelvű verzióval rendelkezik a játékos
Mindkét dolog felmerül már itt a topikban emlékeim szerint.
-
Danecay
addikt
Nekem nV kuponos verzióm van és nekem is ott a booster, sőt napokkal ez előtt valamelyik felületen, a Ghostnetwork-ön, vagy az Uplay-en is dobott már ilyen lehetőséget ahol 3 ilyen energiaital formájú XP Booster-es palack volt egymás mellett egy képen. Vagy a játékban lett volna? Nme emlékszem pontosan és nem is találom már.
Felmerült itt még továbbá, hogy a Division-ös felöltőt sem kapta meg minden olyan tulaj aki rendelkezik a Divison-el. Lehetséges indokként valaki feldobta, hogy azért mert nem magyar nyelvű a Division. Jelentem nekem angol nyelvű Division-öm van, kulcsos oldalról vettem, és megjelent az Uplay-ban a feloldható hacuka. Igaz a játékban nem ellenőriztem. -
Danecay
addikt
válasz
ForRedGlory #2491 üzenetére
Jó, hát azért nem mindenki rendelkezik ilyen cuccal és játszik ilyen felbontás alatt
-
Danecay
addikt
Nyilvánvalóan egy egy bázis vagy outpost körül fog összpontosulni a dolog ahol az egyik félnek különböző dolgokat kell majd végrehajtani, a másiknak pedig megakadályozni és vice versa. Én ilyen search and destroy és hasonló játéktípusokat képtelek el. Persze mindeközben el lehet távolodni is a helyszíntől, de annak meg semmi értelme
-
Danecay
addikt
Amúgy, Ti az Unidad egységeket teljesen likvidáljátok minden esetben vagy van, hogy menekülésre fogjátok és elbújtok amíg megszűnik a körözés?
Már csak azért kérdezem, mert pl. egy 3 koponyás területen egy antenna kapcsolós mellékküldetés során sikerült magamra hívni egy 3 szintű Unidad körözést, nem tudom mit kellett volna másként csinálnom, de csak jöttek és jöttek, én lőttem őket de nem fogytak, míg végül felvettem a nyúlcipőt majd meghúztam magam amíg meg nem szűnt a körözés. Sokszor érzem azt egyébként, hogy a mellékküldetések nehezebbek és szívatósabbak mint a mission story-k.
-
Danecay
addikt
válasz
theballa32 #2427 üzenetére
Feltehetően érkeznek még javítások a játékhoz és én úgy gondolom, hogy majd lesz némi performance javulás is idővel, még ha nem is teszi a játékot játszhatatlanból játszhatóvá de véleményem lesz. Ezt persze nem alapozom semmire, de szerintem elsősorban egy játszható játék kiadása volt a cél, amit már kapásból több patch is követett, a finomhangolás másodlagos, vagyis reméljük, hogy az egyéb hibák javítása után egyre inkább prioritást fog élvezni!
-
Danecay
addikt
Na, hát ez érdekes volt. Lefrissült nálam is a játék, majd indítás után oroszul indult el. Próbáltam megtalálni, hogy hol lehet visszaállítani a nyelvet angolra, nem tudom mire kattinthattam de feljött egy párbeszédablak amire rányomva még az Uplay-ből is kiléptetett és az írta az Uplay, hogy más is hozzáférhet a fiókhoz, vagy a fiókomhoz, vagy valami ilyesmi. Nem tudom mi történhetett, mindenesetre gyorsan megváltoztattam az Uplay jelszómat és közben a játékot is sikerült angolra állítani.
-
Danecay
addikt
válasz
scyllafren #2334 üzenetére
Az asszonyé is ugyanezt csinálta nemrég csak nála FarCry Primal alatt
Csere lett.
-
Danecay
addikt
Hú hát én valahogy annyira nem vagyok fogékony az ilyesmire, hogy csak na. Én még a rendelkezésre álló alap fegyver skineket sem nagyon használom, mert szerintem a gyári festés nélküli kinézet a legautentikusabb. Egy fegyvernél állítottam be skint, de szinte észre sem vehető mert alig tér el látványban a gyáritól, azt hiszem valami grafit szürke színezetet kölcsönöz a fegyvernek. Ebből a hátizsákra tehető patch-bőlis is választottam egyet, hogy legyen valamilyen de igazából bármelyik is lehetett volna. Poénból az nVidia-s pólót adtam rá a karakteremre, de ez a ráadott mellénytől marhára nem látszik és mivel a mintázat a póló elején van, a karakter pedig nekem a legtöbb esetben háttal. úgysem látszana, így igazából mindegy is, meg amúgy is a legritkább esetben nézegetem a karakteremet játék közben
Feltehetően a játék végéig nem is nagyon fog változni a karakterem kinézete. Nekem kinézetért felelős felszerelések és variálhatóságuknak negyede is elég lenne, ezért sem értem sokszor a fanyalgókat akiknek még a rendelkezésre álló mennyiség is kevés. Persze kinek mi és ezzel természetesen nem elítélni akarom azokat akik szeretnek az ilyennel pepecselni, csak leírtam az én hozzáállásomat, megközelítésemet
-
Danecay
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ! Ezek szerint csk én voltam figyelmetlen. Az ajtó berobbantós küldetésekről lenne szó egyébként. Rá kell gyúrnom ezek szerint mert a rendelkezésre álló idő alatt, jó ha az ellenséget sikerül likvidálnom, a számítógépet megtalálni még nem sikerült. A többi fajta rádiós küldetéssel még nem is találkoztam
Sajnos sokkal kevesebb időt sikerül eddig játszani a játékkal mint amennyit szerettem volna
-
Danecay
addikt
Az időre menő rádióadós küldetéseknél mit is kell csinálni? Nálam mindig lejár az idő és sikertelen lesz a küldetés. Próbáltam az idő lejárta után megkeresni a kipucolt épületben. hogy mit kellett volna csinálnom, hová kellett volna elérnem adott idő alatt de még így sem találtam meg.
-
Danecay
addikt
Persze, túlzásnak tűnhet meg minden, de félreértés ne essék, nem vagyok ennyire elvetemült
Mindenhol azt olvasom, hogy kontrollerrel mennyivel könnyebb irányítani a járműveket, nekem viszont más kontrollerem nincs csak az említett kormány, és mivel úgy gondoltam, hogy a SHIFT, CTRL, SPACE billentyűk állandó nyomkorászása helyett az analóg módon történő gáz és fékhasználat, valamint az egyenletes fordulás megkönnyíthetné a helyzetem a járművek irányítását illetően, ezért gondoltam erre. Nem csak az autókat irányítanám vele, hanem minden járművet
Tudom, hogy nem ez a legoptimálisabb vezérlő a játékhoz, de ez van, vagyis lenne ha beállítható lenne.
-
Danecay
addikt
Én a Logitech G29-es kormányomat akartam bevetni a járművek irányításához, sajnos sikertelenül, csak pörgette a menüt körbe-körbe, míg végül inkább kihúztam. Kíváncsi vagyok, hogy PS4-el menne e lévén egy PS4 kompatibilis vezérlőről van szó.
-
Danecay
addikt
Na, pedig jártam ott de csak felületesen görgettem végig. Ezzel a Discord-al pedig most találkozom életemben először. Azon túl, hogy ott is chatelnek a játékról, van bármi egyéb haszna? Nem lenne kérdés a használatának a létjogosultsága ha a játék maga nem rendelkezne VOIP opcióval. Vagy ez egyenértékű azzal, pl. hogy a chat.hu-n létrehozok egy Wildlands-os szobát ahol a játékról folyik a diskurzus? Tényleg hülye vagyok hozzá, de amennyiben nem veszem semmi hasznát feleslegesen van fent, más játékhoz amiben nincs gyárilag VOIP pedig nem használom. Csapatban való játékhoz meg gondolom elég az Uplay barát opció is. Tényleg, amennyiben Uplay-en megjelöl valaki barátnak, annak hogyan tudom megnézni a profilját?
-
Danecay
addikt
Sziasztok! A Discordot használja itt valaki valamire a játékkal kapcsolatosan? Amikor korábban írva volt, hogy összefésülésre került a Discord-os lista a Drive-os játékoslistával, (ami egyébként most hol található?) feltelepítettem én is, életemben először. Mivel a játéknak van saját VOIP-ja nem annyira értettem, hogy miért van rá szükség, de gondoltam majd ha fent lesz rájövök. Jelentem nem sikerült rájönnöm
Mielőtt uninstallálnám kérdezem, hogy van e valami ami miatt mégis célszerű lenne fennhagynom, konkrétan erre a játékra vonatkoztatva? Én konkrétan semmire nem használom, csak egy plusz alkalmazás ami rendszerindítás során betölt.
-
Danecay
addikt
Nálam is volt éppen ma ilyen. Elmentem egy bázisra kimondottan a felkiáltójel miatt, megtaláltam, leinformáltam, megcsináltam a következő mellékküldetést, de a térképet megnyitva láttam, hogy a felkiáltójel a közeli bázison ahol nemrég jártam és kihallgattam a csókát, ismét jelen van. Nem mentem még vissza, nem tudom, hogy ugyanarról a dologról van e szó amit fél órával korábban már megcsináltam.
-
Danecay
addikt
válasz
ForRedGlory #1966 üzenetére
Ha tudtam volna, hogy ekkora nem lépek ki és kezdem most frissíteni. Alig jött le a játék és alig játszottam még vele, és az én 10Mb-emmel...
-
Danecay
addikt
válasz
morfondőr #1925 üzenetére
Nálam nem drop van hanem állandó FPS esés van, legalábbis a BATA és az előző nV driverhez képest.
(#1930) SPucu
Igen ezt látom én is a benchmarkok alatt, hogy a VGA a szűk keresztmetszet. Annak ellenére, hogy a GTX960-as(4GB G1 Gaming) VGA-mnál az i5 3470-es procim még régebbi darab, a VGA fogy el sokkal hamarabb, míg a VGA 99%-osan terhelt, a CPU csak vagy 64% ha jól emlékszem.
Kérdésem arra vonatkozott, hogy melyek azok a beállítások amelyekkel egyértelműen lehet FPS-t nyerni, mert mint írtam, több opción is változtatgattam egyesével, de nem igazán hozott eredményt, sőt, volt, hogy valamit kikapcsolva vagy lentebb véve pár FPS-el rosszabb eredményt hozott a benchmark. Az ULTRA textúra minőség mennyire befolyásolja az FPS-t amennyiben belefér a VRAM-ba?
Gondolom azért fogják még a jövőben optimalizálni a játékot, mert azért a FarCry Primal ennél sokkal burjánzóbb flórával és faunával ULTRA textúra csomaggal tuningolva tudta hozni az állandó 60 FPS-t. Jó tudom, más motor de akkor is. -
Danecay
addikt
Na nekem még csak most lett meg a játék és annak ellenére, hogy a bemchmark hasonló eredményeket hoz, a játék határozottan rosszabbul fut mint az Open BETA, a gameplay pedig ~10 FPS-el rosszabbul fut mint a benchmark. Nekem is megvolt persze a driver update, lehet éppen ez okzzoza? Egyébként mi a tapasztalat, mi az ami határozottabban befolyásolja az FPS számot? Én több mindent próbáltam már egyesével lentebb venni de szinte nem változott semmi FPS számban.
-
Danecay
addikt
válasz
Fitzgerald #1887 üzenetére
Jelentem, Fitzgerald fórumtárs áldásos közbenjárásával én is sikeresen aktiváltam a játékot!
-
Danecay
addikt
válasz
Fitzgerald #1716 üzenetére
PÜ ment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Chrome
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged