- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ultrazord
tag
Meg lehet valahogy nézni, hogy melyik területről hiányzik micsoda anélkül, hogy ki be zúúmolgatni kellene, és megjegyezni melyik területen volt már a kurzor?
Remélem érthető, hogy tudom, hogy kírja, egyes területekre ráhúzva, csak baromi zavaró, hogy távolról nézve már nem, és nekem az kéne, hogy összesítve mutasson dolgokat és lássam egyszerűen, hogy na honnan mi hiányzik. -
Ultrazord
tag
Ezt a mobil alkalmazást valaki használta már? Tényleg lehet vele farmolni erőforrásokat? Megéri leszedni, játszani vele? Mit tud még?
-
Ultrazord
tag
válasz
Dr_Senkihazi #2088 üzenetére
mert ez mi?
-
Ultrazord
tag
Ezt nem teljesen értem, ha kipucolunk egy falut, akkor nem lesz választható, újrajátszható, mint küldetés? Amúgy, ha egy boss meghal az is eltűnik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged