- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Hát nem tudom mi van, de én a minap beléptem újra, jó hosszú szünet után, gondoltam megnézem már, hogy milyen a single player hátha változott valami. Erre úgy akadt a sok töltés miatt pedig SSD-n van, mint az állat és szinte 20 FPS környékén állt a játék, ami ha jól emlékszem sok patch-csel visszább simán 30 fölött volt. Komolyan bármerre mentem megjelent a töltés/mentés ikon és másodpercekig csak akadt. Csináltam fájlellenőrzést, utána is ugyanaz, úgyhogy hagytam is a csába...
-
s4hu|SyD^
addikt
Össze kéne számolni, hogy méretben összeadva mekkorák az eddig megjelent frissítések. Igencsak közel lehet a játék méretéhez.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Ergo_Proxy #3574 üzenetére
Az a baj, hogy se a tier meg se a PvP sehol nem volt mikor megjelent a játék tonna hibával, amik miatt rengetegszer újra kellett kezdeni egyes részeket. A legnehezebben is HUD nélkül olyan könnyű volt az szégyen. Beriasztottál egy helyen mindenki jött 1 felől aztán csak lőtted őket. Ha nem volt szerencséd akkor végtelen áradat jött.
A térkép nagyon szép meg nagy csak semmi tennivaló nincs. Unalmas ismétlődő küldetések. Idióta MI. 40 óra után letettem és mással játszom pedig előrendeltem a Gold-ot... -
s4hu|SyD^
addikt
Nem is volt semmi tier mikor kijött a játék, se a sztori se a sandbox nem egy egetrengető ahhoz képest, hogy mekkora és milyen szép a térkép, nem beszélve arról, hogy 4 évig dolgoztak a játékon. Az ismétlődő küldetésekben kimerül az egész. Persze el lehet vele szórakozni, mivel úgy játszol ahogy akarsz csak hát se bázist nem lehet foglalni, az ellenséges erők is végtelenek, meg ott a sok bug, ami nagyon sokat ront egy idő után az egészen. Emellé még a rengeteg ziccer kihagyása is hozzátesz.
-
s4hu|SyD^
addikt
Hát most Steam-en 25 font az alap az szorozva 360 Ft-al az 9000 magyar pénz.
Uplay: Durván 7000 Ft az alapjáték, ha hozzáadod az Ubisoft -20% kedvezményt ha van kredited/pontod náluk.
24 font mínusz 20% és ott vagy hogy 19 font.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Exorsized #3496 üzenetére
Attól függ mekkora az árkülönbség. Én személy szerint nagyon megbántam a Gold vételét és az előrendelést is, de ez egyéni vélemény. Nagy árkülönbség mellett biztos nem éri meg.
Egyik DLC kb mint a GTA. Szerintem nagyon nem illik bele a világba. Másik DLC meg valami túlélős. Őszintén én letettem a 3. nagy patch után, 50 órám van benne kb azóta elő sem vettem és nem is játszottam a DLC-ket sem. Hiányzik a világ, mert az tényleg szép meg hangulatos a lopakodás, mesterlövészkedés, taktikázás, de ha egyedül akarsz játszani akkor a rengeteg hiba az egész játékélményre sötét árnyékot vet.
Nálam 25 font a sima meg 40 a Gold, akciósan ezekből lejön még az Ubi kedvezmény ha van, szerintem egyáltalán nem éri meg a Gold még a 25 font is sok a simáért, én 32 fontért rendeltem elő a Gold-ot... (én hülye)
Bizony rá kell várni jó pár patch-re manapság és még lehet úgy sem az igazi.
-
s4hu|SyD^
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
Esetleg egy videókártya driver újratelepítés lehet segítene, vagy video codec.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
IntelKiller7 #3454 üzenetére
Kár, hogy ez az éjjel alszanak dologban kimerül az a profizmus. Teljesen arcade játék lett, mindenki más komolyabbat várt, de gondolom sokkal nehezebb eladni egy ARMA stílusú játékot.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
TheProb #3442 üzenetére
Őszintén ha egyedül játszanál és nincsenek haverok ne vedd meg annyiért. Majd ha 15-20 környékére lemegy. Beleélni bele tudod magad úgy kitart egy ideig, de roppant egyhangú és nagyon sok az idegesítő bug, feature. Sajnos a ballisztika olyan amilyen. Mindegy milyen mesterlövész puska van.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ó hát sokan pre-order-t nyomtunk rá, nem véletlen hagytam ott 30 óra után pedig imádtam a lopakodós részt meg a gyönyörű tájat, de ennyi bug-ot más játékban sosem láttam. Meg ennyi kihagyott ziccert, amit simán beletehettek volna a játékba.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ha bekockulsz kijátszod a single részét az ingyenes hétvége alatt, nem kell gyűjtögetni nagyon fejlesztgetni meg miegymás. A történet része szerintem simán kijátszható, persze jó sok órával naponta.
-
s4hu|SyD^
addikt
Én is fel akartam tenni ezt a kérdést, hogy milyen, de szerintem, ha valaki haverokkal tolja teljesen más, maga a játék is egy hatalmas idegesítő bughalmaz, repetitív dolgokkal és a térkép legnagyobb része üres. Haverokkal elökörködni, kitűzni célokat megcsinálni őket, taktikusan játszani teljesen más, mint a bugyuta MI-vel.
Nyilván nagy igazság az, hogy az új érzés miatt sokkal jobbnak fog tűnni, mint amilyen.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Maxx Jácint #3372 üzenetére
Nekem a legnagyobb bajom az volt, (persze a rengeteg hibán kívül) hogy a világ nem érződött élettel telinek. Ezt nem tudom jobban elmagyarázni. Míg egy Far Cry és főleg egy AC játéknál a világ él itt meg csak úgy van.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
spank0309 #3346 üzenetére
Van aki szépen beleéli magát és próbálgatja a dolgokat. Bár míg én játszottam vele az kb. 2-3 patch-el ezelőtt volt meg még Tier sem volt szóval akkor nem igazán volt hatással a játékmenetre a fegyverek tesztelgetése. Láttad az értékeket, melyik miben jobb, kiválasztottad a legjobbat mindenből, tartozékokból is és mentél amerre láttál, mert kb. ennyi volt az összes fegyveres mizéria. Értelmetlenné is vált gyűjtögetni a tartozékokat meg a fegyvereket. Lázadókból sem használtam a felét sem, pedig minden régióban ugyanazok a halál unalmas mellékküldetések voltak hozzájuk.
De mindenki úgy játszik, ahogy akar.
-
s4hu|SyD^
addikt
Játékilag gondoltam, nem arra, hogy neked bejön-e vagy sem. Pl. ahogy írták animáció.
Mesterséges intelligenciát is kiemelném ott, sehol nem láttam még hasonlót, ahol a kis ellenségek bemozdulnak a golyó elé védeni a boss-t, beáll a tűzvonalba, hogy ne is tudjam lőni a főnökét. Bekerítenek taktikusan előrenyomulva, fedezékből fedezékbe, egymást is segítik, meglepnek majd lerohannak. Komolyan néha ijesztő volt.
Itt meg meglát egy valaki meglát az összes falon át mindenen át a pálya másik végéről, ennyi a mesterséges intelligencia, lerohan mind.
Na mindegy is leírtam a véleményem számtalanszor, szerezzétek be olcsó, ha lehet ha másért nem egy kis lopakodásért, mesterlövészkedésért meg a látványvilágért megéri.
-
s4hu|SyD^
addikt
Inkább az a botrány, hogy ez a játék is úgy jött ki, mint a legtöbb, hogy kijön bétában, aztán ígérgetnek mindent, hogy majd ezt beleteszik meg kijavítják aztán vagy megtörténik vagy nem. Ráadásul az Ubi rászokott arra, hogy bizony jó drágák a játékaik. Igaz ott az Ubi bónusz, de akkor is.
Primal nekem nagyon bejött, Assassin's Creed-ek is. Szerettem a Far Cry-okat is, kicsit egyhangú lett igaz, mégis jók. Szóval várom is az új részt mind Far Cry-ból mind Assassin's Creed-ből. Egy biztos minimum fél év rájuk lesz várva ha nem több.
Division borzasztóan jó játék amúgy, ha mondjuk nem akarunk nagyon PvP-re koncentrálni, gyönyörű a játék kidolgozott, jó a történet, érdekes az egész atmoszféra.
Wildlands szépen össze lett gyúrva ezekből és még így is elrontották. Gyönyörű maga a játék, adva minden lehetőséggel, amit csak ki kéne aknázni, de valahogy kimaradt. Minden felsorolt játék sokkal jobban magával ragadott, mint ez, mert a küldetések, mellékküldetések tényleg annyira borzasztóak, hogy hihetetlen. Nem sorolom el megint, hogy mennyi sebből is vérzik ez.
Ne felejtsem már el a Watch Dogs 2-őt, ami sokaknak nem tetszik pedig szerintem roppant jó lett, egy egyedi és látványos világot alkottak, más mint az első mégis tetszetős. Őszintén én nagyon jól kikapcsolódtam vele. Még a co-op is tetszett, ha jó emberrel hozott össze.
Kicsit félek is, hogy az új AC meg a FC is csak annyi lesz, hogy más környezet, de minden más csak copy-paste. Videókból én semmi újdonságot nem láttam, hiába mondják, hogy ez új meg amaz, mikor nem, csak más a neve a skill-nek.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
VincentVG #3327 üzenetére
Én is pont így gondoltam, hogy max fél év vagy 1 év múlva berántom olcsón, mert imádom az open world játékokat. Volt valami akció meg Ubi százalékot is felhasználva valami 32 font volt a Gold. Jó nagy hülyeséget csináltam. Sehol nem ér meg annyit. A 2 DLC egy kicsit sem érdekel és az alap játék sem egy formabontó. Jó ha 50 órám van benne aztán meguntam. Pedig potenciál lenne benne. Mindegy átmentem az Elder Scrolls Online-na. Na az minden pénzt megérne nekem. Már 900 órát beletettem április óta. Az igazi open world, ezernél is több küldetéssel, minden sarkon belebotlik az ember valami küldetésadó NPC-be. Úgy játszod ahogy neked tetszik. Inkább azt vettem volna meg hamarabb.
-
s4hu|SyD^
addikt
Én a repülőt úgy vittem le hogy mindig leszálltam. Kilőttem a légvédelmet előttem. Persze sokadjára mikor már tudtam, hogy hol vannak. Legnehezebben no HUD csak a marking volt bent a sync shot miatt.
-
s4hu|SyD^
addikt
Engem a történet nem igazán hatott meg, a táj az gyönyörű, a lopakodás, mesterlövészkedés is jó. Animációk, mesterséges intelligencia, fedezékrendszer kanyarba sincsenek pl. a Division-höz képest. A folyamatosan özönlő ellenfelek, meg a visszatérő ellenfelek a bázisokra, egysíkú küldetések, mellékküldetések, borzasztóan idegesítő hibák. Ezek mind elérték azt, hogy én letegyem a játékot 50 óra előtt. Sajnos a Season Pass-al vettem meg és ki sem próbáltam egyik DLC-t sem.
Mikor 30 percet szánok a felderítésre, hogy megtervezzem a bázis lerohanását csöndben aztán játékhibák miatt 3x kell újrakezdenem akkor ott voltam, hogy Uninstall vagy sírok az Ubi-nak, hogy fizessék vissza az összeget, mert ezt így nem. Szeretem az Ubi játékokat, a nyílt világú játékokat egyenesen imádom, de kiadni egy olyan játékot, ami elveszi az élvezetet, mert nem hogy nem félkész, de jó ha az 1/3-a kész a játéknak és az is olyan amilyen. Én általában befejezek minden játékot, ezt nem sikerült és nem tudom, hogy mikor fogom rávenni magam.
Komolyan volt úgy, hogy 5-10 perc játék után ki kellett lépnem és mással játszanom, mert felidegesített. Márpedig én pont azért szeretnék játszani egy játékot, hogy relaxáljak, kikapcsolódjak. Erre ez elérte az ellenkezőjét. Ott vannak a konvojok vagy az ellenörző bázisok, betámadod őket soha véget nem érő felmentősereg jön. Kérsz autót vagy helikoptert erre olyan messzire teszi, hogy meg sem találod, vagy rád dobja vagy csúszik lefelé a hegyen. Kérnél lázadó erősítést erre beakadnak, társak be sem mennek az épületbe stb. Sok volt nekem. Fele-fele élvezet meg bosszankodás az úgy nem jó.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nevetség ja az egész szerezd meg a konvoly rész. Társak lőnek mindent, csak azt nem amit kéne, nem tudom miért nem lehet nekik kiadni parancsot, vagy kijelölni, hogy mit lőjenek. Meg az, hogy felrobban az egész teherautó, de azért te bejelölöd, hogy jó lesz az az égett kaja vagy elsősegély felszerelés, üzemanyag...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
VincentVG #3273 üzenetére
Hát az AC is küszködött, a legutóbbi Syndicate elég jól futott már és nekem nagyon bejött, Watch Dogs 2-őt megvettem, Season Pass-t is nekem nagyon bejött az is, viszont eszi a gépet rendesen. Első rész is megvan de azt nem játszottam sokat.
Ez a Wildlands meg próbál mindent más játékokból venni, de látszik, hogy főleg a tájra feküdtek rá és ez más kárára ment. A táj viszont tényleg gyönyörű, de ennyi. Egy ideig el lehet bohóckodni a küldetésekkel, mesterlövészkedéssel, lopakodással, de szerintem nagyon egyhangú lesz. Plusz engem nem nagyon mozgatott meg a történet, így lényegében nem sok motiváció van az előrehaladásra, se a skillek, vagy a fegyverek nem vesznek arra rá, hogy keményen nekiálljak játszani. Őszintén szólva nem egy nagyon egyedi alkotás, ez persze az én véleményem.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
VincentVG #3271 üzenetére
Sosem volt normálisan stabil fps. Egyes területeken hozta a 60-at folyamatosan, volt ahol dobálta 30 körülire. Konzolhoz képest sokkal jobb, meg szebb is a grafika. Nincs ez optimalizálva rendesen, de már nem is lesz. Nem divat manapság. Viszont én is azt vettem észre, hogy jobb is az, ha a very high-on vagy ultrán játszod, mert sehol nem nyersz vele annyit.
Animáción javítottak valamit, de Division-höz képest még mindig nagyon béna. Ahhoz tudom csak igazán hasonlítani, mert látszik, hogy abból építkezik az egész animáció.
Nem tudom már hanyadik patch jött ki már lassan ott tartunk, hogy a patch-ek mérete akkora, mint a játék. Én már nem várok csodát, hogy majd nekiülnek és pikk-pakk mindent kijavítanak meg beletesznek. Szerencsére van olyan, amit már javítottak vagy beletettek. Attól függetlenül még mindig nagyon sok a hiba és a bugyuta megoldás.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Kotomicuki #3250 üzenetére
Hát el kell, hogy keserítselek, mert minden újratöltésnél "újraélednek" a légvédelmi lövegek meg egyéb ilyen nyalánkságok, ahogy az ellenséges bázisok is benépesednek újra idővel. (lehet ezen változtattak már azóta, nem tudom)
Sokszor kibeszéltük már itt mennyire bugyuták a gépi társak és, hogy az ellenség intelligenciája sincs a toppon. Sajnos a térképre meg a gyönyörű tájakra lett a hangsúly fektetve a többi meg úgy össze lett csapva. Sokáig szórakoztató a játék. Nálam 50 óránál kimerült és be sem fejeztem. Jó a lopakodás, jó a mesterlövészkedés, unalmasak a küldetések, mellékküldetések számomra, nincs súlya annak, hogy milyen fegyvert használsz pl. A legelső fegyverekkel is végigviszed a játékot, sok skill után meg már könnyű is. Én HUD nélkül legnehezebben játszottam, de úgy sem volt valami nagy kihívás. Most már van Tier lehet, hogy más az egész, de így 3-4 hónappal kiadás után már nincs kedvem megnézni.
Rengeteg a hiányosság a játékban, amit talán idővel javítanak. Csak hogy úgy kellett volna kiadni alapból...
DLC-k meg na, vicces.
-
s4hu|SyD^
addikt
Tudtommal az alappal kéne lennie, normális esetben ugye úgy jelenik meg a játék, hogy benne van. Én attól tartok, hogy olyan lesz itt a PvP mint a CO-OP, hogy jön a sok kemény gyerek rohangál lövöldöz aztán aki meg lopakodni akar az bukja az egészet. Sajnos pl. Watch Dogs 2-ben is az vágta tönkre sokszor a CO-OP küldetést. Hamar rájöttek, hogy az nem működik.
-
s4hu|SyD^
addikt
Title update 6
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Lac-coo #3205 üzenetére
Senki nem beszélt lerohanásról, nekem a nagy bázis csak a felderítése legalább 30 perc, behatolási pont, melyik őrjáratot iktassam ki, hol hová menjek be ez mind idő. Attól függetlenül nem nehéz, és még csak nem is alkalmaztam olyan trükköket, amik kihasználják a bugyuta MI-t. Aki akarja, úgyis kitalálja.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
spank0309 #3201 üzenetére
Táj gyönyörű, világ hatalmas, szeretem a lopakodást meg a mesterlövészkedést. Küldetések laposak. Mesterséges intelligencia béna, nem sok minden lehet csinálni a játékban, újra meg újra ugyanazok mennek. Tipikus Ubisoft meg egyéb játékokból összegyúrtra sikeredett ez. Be sem fejeztem a játékot, DLC-k meg hát na inkább hagyjuk. Bánom, hogy a Gold-ot vettem.
Öltözködésnek semmi súlya nincs, a legelső fegyverekkel is végigviheted az egész játékot. Legnehezebb fokozaton is túl könnyű, HUD nélkül is. Ennyi részemről.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ennyire rossz az új DLC, hogy senki nem ír róla?
-
s4hu|SyD^
addikt
Gondolom 50 óra után már nem esélyes visszakérni a Season Pass árát.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #3156 üzenetére
Őszintén szólva nem emlékszem, de szerintem csak véletlenszerűen adogatja. Gondolom, ha magasabb a loot esély egy karakternél akkor nyilván sűrűbben. Én elvoltam vele egy ideig, de már túl sok időt vett el tizenvalahány karakter. Meg így is bent maradt vagy 20k nyersanyag mindenből. Felesleges, kivéve ha ki akarok tanulni minden skill-t, aminek a nagy részét úgy sem használnám amúgy.
@illest309: Egyetértek sok mindenben. Nagyon arcade lett a játék, hogy a vérpistike is élvezhesse. Ubinak bejönnek ezek pénzügyileg, látod a statisztikákat. Az más kérdés, hogy engem is kiégetett a játék 45 óra után. Plusz a rengeteg zavaró hiba. Nekem is Gold van és én sem próbáltam a Narco Road-ot még.
Nyilván co-op-ban más a hangulat bár a játék maga marad ugyanolyan. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
sirarcheer #3152 üzenetére
Szinkronizálni kell a játékkal és küldeni. Naponta 5000-et lehet max.
Amúgy nem mindig ad nyersanyagot elég random. 250-1000 között ad azt hiszem.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ghost HQ-val annyi nyersanyagot tudsz szerezni, amennyit csak akarsz.
Amúgy nekem a járműveket tette oda a játék ahová nem szégyelte, ha szerencsém volt közel és az útra vagy mellé, sokszor jó messze vagy csúszott mindenfelé, illetve blokkolva volt.
Gondolom meg lehetett volna oldani a single és a co-op közti átjárhatóságot, csak nem vesződtek vele.
Engem is zavarnak ezek az újratermelődő ellenfelek. Kevésbé érzem azt, hogy elérek valamit így, hogy hiába takarítok ki egy bázist akkor is ott lesznek megint. Hiába likvidálom a főnököket akkor is "újratermelődik" minden bázis.
-
s4hu|SyD^
addikt
Azon javítottak-e már, hogy a kért járműveket ne össze-vissza dobálja? Nem tudom miért nem csinálják úgy, hogy oda rakja ahová nézel. Persze objektumre, élőlényre ne lehessen rákérni.
-
s4hu|SyD^
addikt
Azért nem olyan teljesen más stílusú az, sőt szerintem igen sok ötletet vettek onnan, sokat elég rosszul is sikerült ide átültetni. Nyilván aki játszott a Division-nel az tudja, hogy mit próbáltak ebbe is beletenni. Nem is véletlen említettem a WD2-őt vagy a Just Cause 3-at sem. Aki játszott velük az látni fogja, mi az, ami itt is olyan. Lehet ide hozni az Assassin Creed-et is, Far Cry-okat. Ubi csinálja tán a legtöbb nyílt világú játékot és én szeretem is mindet. Azért, mert ez Wildlands nem lesz ám olyan egyedi sőt. Pont az nincs. Nagy, szép, csodás térkép + a lopakodás, mesterlövészkedés én ezeket mind szeretem, de itt ki is merül. Oltárt azért ne emeljünk neki.
Technikailag a grafika a kiemelkedő. AI és animáció téren egy szép visszalépés.
Történetet meg nem pontozom, mert engem nem mozgat meg.
Azt is elfogadom, hogy a nagy térképnek az 50%-a üres, mert ez ilyen ez a nyílt világ, az ismétlődő küldetések is, amik ideig óráig jók, aztán csak monoton.
Nem kell ide hivatalos infó, hogy mire mennyi időt szántak, látszik. Aki nem látja örüljön neki. Lehet én játszok túl sok játékkal így kiszúrják a szemem a hasonlóságok, hibák, erények.
Véleményemet meg elmondhatom, ha tetszik ha nem. Ha pozitív ha nem. Fizettem a játékért, ráadásul a Gold-ért sajnos.
Díjazom azt, ha valaki hozzátesz a témához, csak sajnos a sok negatív dolog is ide tartozik. Ha én felsorolok nyilvánvaló dolgokat ő akkor is azt mondja, hogy nem és akkor ott meg is állunk kb.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Redneck #3118 üzenetére
Nekem pont azért porosodik a Wildlands, mert várom a sok patch-t annyi hibába futottam, hogy volt, hogy inkább kiléptem és hagytam egy kicsit. Legutóbbi patch-ba beletettek olyat, ami nekem hiányzott, de még mindig maradt hiba bőven. Ki belefut ezekbe ki meg nem. Én a szerencsétlen bázist erősítem.
Attól függetlenül jó játék, de lehetett volna sokkal jobb is, ha nem a térképre fordítják az idejük 90%-át a fejlesztők, esetleg kreatívabbak nem csak összeollóznak mindent más játékokból, és még azokat sem jól. Engem nagyon jól elszórakoztatott 40-50 óráig, utána elég monoton lett. Tipikus Ubisoft meg nyílt világú játék dolog. Gyűjtsd ezt meg amazt, fejleszd a skilleket aztán a végén már legyőzhetetlen leszel kb. Nem beszélve a hülye AI-ról mind ellenség mind csapattárs szinten.
A táj az lélekzetelállító az is tény.
Egyébként egy lopakodós Division, Watch Dogs 2, Just Cause 3. Olcsón beszerezve teljesen jó vétel amúgy.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
xPraetoriaNx #3116 üzenetére
Grafikus motor, ami közelebb van ott részletesebb. Fele sincs betöltve, ha csak úgy nézelődsz. Pont ezért vannak a nagy töltések meg a mikroakadások valamint az, hogy előtted tölt be a textúra. Addig valami nagyon alacsony felbontású textúrát használt csak az illúzió végett.
Az új Wolfeinstein volt olyan nálam, hogy ahogy fordultam úgy töltötte be a textúrát. Na az durva volt. ID Tech, sőt a legtöbb motor ilyen manapság.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Redneck #3107 üzenetére
Nekem Ultra beállításokkal 1080p átlag 40-45 fps, főleg nagy városban, harc közben. Terepen főleg 60 fps, de persze van, hogy be-be esik. V-sync-et használok. Mivel ez egy lassú játék (persze ki, hogy játssza) a 35 fps sem zavaró.
Ami zavaró az az, amikor egy pályarészt tölt be akkor megakad a játék. Vezetés közben hegyi utakon ez elég élményromboló. Akkor a 60 fps-ről ledobja olyan 8 köré 1-2 másodpercre. SSD-n van a játék nálam. Uplay meg másik SSD-n.Sokat nem vesztesz ha csak az alapot veszed.
-
s4hu|SyD^
addikt
Kíváncsi leszek rá, hogy tényleg lesznek-e új dolgok vagy új bőrt húznak rá a régi dolgokra. Értem itt nem csak ezt a játékot, hanem az összeollózást más játékokból.
Én is Survival szintű DLC-t gondoltam, de ez lett. Ezek ingyen is jöhettek volna... Picit erőltetett ez az egész.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #3075 üzenetére
Üdv a klubban.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
nubreed #3069 üzenetére
Érdemes csak az FPS-t monitorozni arra meg ott az Uplay. Pár hete próbáltam és nekem nem ugrándozott. Bal felső sarok és fix volt. TV-n néztem és talán mikor kijött a játék vagy még a bétákban akkor sem ugrándozott.
Minden videókártyával teljesen "normálisak" a drop-ok sajnos.
Ilyen a játék...
-
s4hu|SyD^
addikt
Aha értem mire gondolsz. Összesített statisztika vagy valami ilyesmi. Én nem találkoztam vele.
-
s4hu|SyD^
addikt
Mondtam, hogy nálam rengetek hiba előjött, nem véletlen tettem félre egy picit. Kis apró hibáktól az olyanokig, hogy egy küldetést újra kellett kezdenem többször is. Vesztettem vele órákat.
Én biztos nem venném a Gold-ot megint. Csak az alapot. Season Pass-t meg vagy sosem vagy nagyon-nagyon olcsón.
Nem mondom, hogy rossz a játék, de túl sok a hiba itt-ott, ami roppant zavaró.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #3047 üzenetére
Többször is előfordult ez velem. Gondoltam is magamban, hogy jön a vonat csak rá ne menjenek a sínekre. Persze, hogy rámentek. Egy meghal odamegy a másik feléleszteni, az is meghal majd a 3. is eljátssza ugyanazt.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #3044 üzenetére
Ott is várom az új tartalmakat, szóval nyár kb. jelenleg megy az Elder Scroll Online. Van egy tonna játékom, amit tudok játszani.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #3041 üzenetére
Én az ilyenek miatt várom a 4., 5., 6. és ki tudja hanyadik patch-et. Aztán majd elmozdulok a 45%-ról.
-
s4hu|SyD^
addikt
Így van mikor szállsz le ctrl. Azzal lassítod és szinte automatikusan leszáll ha nyomva tartod.
-
s4hu|SyD^
addikt
Erősebb területeken az érkező erősítés azt hiszem mind veterán.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #2996 üzenetére
Gandalf hát nem látod?
-
s4hu|SyD^
addikt
Így volt ez az alfában is szerintem. Csak sikerült megoldani fél év alatt.
-
s4hu|SyD^
addikt
Azt még nem figyeltem, hogy mennyit ad, szerintem irreálisan sokat amúgy is, ha felrobban ha nem. HQ programmal meg egyszerűen kifogyhatatlan a nyersanyag. Attól függetlenül, ha felrobban és lángrakap egy élelmiszerrel teli teherautó vagy üzemanyaggal teli, akkor szerintem nem kéne, hogy adjon. Vagy jó masszívak azok a teherautók.
Bár az AI társak azok lövik ész nélkül szóval, ha csak egy autósüldözést akarsz akkor bizony robbanni fog. Nyilván ha EMP-vel lövöd ki vagy csak a kísérőket akkor megmarad egyben talán.
Nekem sem jött elő minden, amit fórumon írnak, de azért jó sok, és én személy szerint bánom, hogy a Gold-ot vettem még ha olcsóbb is volt, mint lenne. De ez már egyéni dolog. Fél évet érdemes lett volna várni.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem kell ide XP farm. 40% környéke és 29-es, minden lényeges skill kitanulva. Na innentől picit unalmas a játék.
Unidad zombi áradaton el lehet szórakozni pl. mikor összeakadnak a járőröző lázadókkal. Kb végtelenségig lövöldözik egymást. Kis bázisokon meg útmenti őrposztoknál lehet ezt játszani. Nagy bázison az a taktikám, hogy vagy elszaladok vagy elbújok úgy, hogy ne tudjanak megtalálni, meglátni és vagy a csapattársak és a lázadók leszedik mindet vagy hagyom őket meghalni és egy idő után elmúlik a keresés. Amúgy simán jön erősítés akkor is ha minden ellenség halott.
Amúgy egy valamit nem szeretek már az elejétől fogva. A konvoly akkor is megszerezhető ha felrobban az egész. Hülyeség úgy ahogy van. Ha felrobban bukta és kész.
Egyébként azért mert valakinél semmi hiba nem jön elő még a másiknál lehet folyamatosan előjönnek ezek a bosszantó hibák. Ennél a játéknál sok előjött nálam. Másik játéknál nekem nincs bajom, másnak van. Ez érdekes, de nem lehet mit tenni.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #2962 üzenetére
Port hiba vagy az engine ilyen esetleg, szóval ja valószínű valami grafikai dolog lehet. Vagy az, hogy kommunikál a szerverrel nem tudom. Nem próbaltam offline. Béta is ilyen volt. Ez a végleges kicsit jobb, de terült függő is.
Meg a mentés is akasztja kicsi, gondolom ahogy növekszik a fájl mérete. Bár elég random ez. Az biztos, hogy mikor a hegyoldalon kanyarban vezetés közben megakad pályatöltés vagy mentés miatt az azért elég élményromboló.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem kötekedésből, de mi a 6 GB ezen? Ja bocs, nekem 12.56 GB. Még pár patch és a végén ott tartunk, hogy letöltöttem az egész játékot újra.
Majd rálesek erre a HUD dologra, az meg jó, hogy lehet segítséget kérni, ha megborultunk.
Ansel nekem eddig csak talán 2x crash-elt.
-
s4hu|SyD^
addikt
Még mindig tudsz fegyvert meg kiegészítőket, kinézetet váltani bárhol vagy már csak ha a felszerelésládánál vagy?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
xPraetoriaNx #2931 üzenetére
Azért valljuk be, hogy azok kevesebben vannak, akiknek nem lenne ideje megcsinálni a kihívásokat 1 hét alatt, mint azok akik érdekeltek lennének valami érdekes, értelmes kihívásban.
Inkább a kreativitás hiánya van itt és az, hogy a DLC-k is előre le lettek gyártva szóval gondolom a humán erőforrás is erősen limitált itt. Látszik is mivel nem igazán reagálnak dolgokra. Persze jó, hogy írják a fórumon, hogy ez jó ötlet meg amaz aztán majd továbbítjuk. Aztán vagy lesz belőle valami vagy nem.
Példa, hogy nem sikerült még megoldani a HUD nélküli sync shot-ot. Ne mondja nekem senki, hogy nem lehet azt megoldani, hogy csak azokat tag-elje akikre rányomod a sync shot-ot.
-
s4hu|SyD^
addikt
Az Ubi megmondta nagyon régen, hogy nem szeretne pay to win játékokat csinálni. Vagy olyan dolgokat lehet megvenni, amik amúgy is megszerezhetők vagy pedig ezeket a kinézetes dolgokat. Látod ezt a Division-ben, Watch Dogs 2-ben és itt is. Ha érdekel megveszed, megszerzed ezeket ha nem nem. Inkább ez, mint más fizetős modell.
Amúgy én is egyetértek, hogy semmi haszna ezeknek. Adjon be a challange teljesítése valami küldetést meg fegyver kiegészítőt vagy bármit tényleg, aminek haszna van.
-
s4hu|SyD^
addikt
Én ezt a spottingot egyedül a rádióállomásokhoz használtam, mert nem szerettem azt a mellékküldetést. Bázisokhoz inkább drón vagy távcső. Úgy izgalmasabb meg el is szoktam felejteni, hogy van spotting amúgy. Diversion-t sem sűrűn használom. Ezek elfelejtődnek mindig.
Ha felfedeznek akkor csak Gun for hire.
Ja amúgy mi az a minimap.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
scyllafren #2898 üzenetére
Tudom, hogy van. Meg is van ezer éve csak, hogy eddig nem igazán működött. Elvileg javítottak rajta. De csak a sebzésed lesz nagy a penetration az ugyanúgy gyengül hangtompítóval ha jól tudom. Az pedig lényeges bármilyen jármű ellen.
Amúgy nem azt mondom, hogy szarok a fegyverek meg a variálhatóság csak én nem érzem súlyát. Lázadóknak sem annyira pl. Többen járőröznek ahogy haladsz, de lehetne olyan, hogy átveszik az ellenséges bázist pl. Szerintem ilyen dolgokra csak nem maradt idő beletenni.
Anonymus23: Én pl. nagyon szeretem a heli irányítását sőt szinte az összes járművét. Kb. Just Cause 3 irányítás. Ott talán picit jobb.
Bug meg na. Van most is bőven. Van aki nem fut beléjük, engem meg mindig megtalálnak. Volt, hogy inkább kiléptem egy kis időre inkább mikor egy nagy bázis 5x kell megcsinálnod bug miatt pedig csak a felderítés volt 30 perc. Olyan is volt, hogy bug miatt lett meg a küldetés és semmit sem csináltam.
A fenünkre eső járművekről meg ne is besueljünk mint bug vagy hogy kilóméterekre dobja le. Csúsznak minden felé. Ez már a játék védjegye. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #2901 üzenetére
Kibeszéltük mi már ezt a bétánál. Sokszor haltam meg emiatt az automata fedezékrendszer miatt. Sőt szerintem sokkal taktikusabbnak érződne egy Division féle rendszerrel, de ez van ezt kell szeretni.
-
s4hu|SyD^
addikt
Pont erre a kettőre akartam én is ráugrani, mert már sokan ajánlották őket, de egy idő után rájöttem, hogy csak leveszem szépen a hangtompítót a legelső mesterlövész puskáról, amit megszerzünk, akkor 2 lövés egy helikopter. Plusz ott az AK-12 fegyver másodlagosnak és ennyi. Így végig lehet vinni a játékot, kicsit csalódtam ilyen téren, hogy ott a rengeteg fegyver, csomó tartozékkal, de a nagy része használhatatlan vagy tök felesleges. Pedig én nagyon rá voltam állva erre a beszerzek minden fegyvertartozékot, de mikor pörgeted lefelé látod, hogy ez is rosszabb, mint ami fent van, meg amaz is és én eddig csak a 3 koponyás meg talán egy 5 koponyás területet csináltam meg. Nyilván rosszabb tartozékot meg nem teszek a fegyverre.
Biztos más jobban variálja én nem azt mondom, de egyáltalán nem érzem azt, hogy nagyon kellene variálni őket. Tudom, hogy a HTI-vel 1 lövés minden helikopter meg autó. Ha az ember belejön a mesterlövészkedésbe meg szinte mindegy milyen scope van rajta.
(tudom a Division-t nem szabad idekeverni, de ott sokkal jobban kihat az egész játékra az, hogy milyen fegyverrel és fegyvertartozékokkal játszik az ember)
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #2883 üzenetére
Én megcsináltam az UDP-t, de nem segített csak amit linkeltem.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #2878 üzenetére
ITT a leírás.
Amúgy jó a HQ app. Érdekes történetek. Kicsit hozzáad az alap játékhoz. Én csak nyersanyag gyűjtésre használtam, használom. Egy idő után nagyon OP. Igaz 29-es szinten vagyok. De már túl sok a nyersanyagom.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ezt a mondandódat még mindig nem értem, hogy különítsük el a sync shot-ot az AI csapattól. Ez az egyik feature a kettő szoros kapcsolatban áll. Más különben minek vannak, hogy néha felderítsenek jó messze lévő ellenfeleket? Ha gáz van lőjenek? A sync shot pont hozzájuk tartozik különben minek vannak társak?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Danecay #2861 üzenetére
Mert be kéne jönnie egy menünek ahol lehet választani mikor fotózol, hogy milyen infót akarsz. Kitüntetés, fegyver/fegyveralkatrész, lázadó segítség, képességek stb. 1-3. Próbálj gombot megnyomni. HUD nélkül játszol?
A fehér intel meg néha beragad, lehet egy adott területre már minden intel megvan.
Mondjuk azért, mert ha sok a javítás és sűrűn jön az azt jelenti, hogy sok a javítanivaló?
Ez nem egy MMO, ahol tonna számra vannak javítások, mert kellenek. De ez a félkész munkát kiadunk nem csak erre a játékra igaz, ez a mai divat. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Dr_Senkihazi #2856 üzenetére
Lehet akkor te/ti nem játszottatok más játékkal, de egyértelműen látszik, hogy össze van vágdosva más játékokból. Az alap játék nekem bejön, kivéve azt a rengeteg hibát, amivel találkoztam, meg a buta AI-t. Bár szerintem az nem vészes HUD nélkül a legnehezebben.
Nekem is vannak jó élményeim és szeretem is a játékod, de attól függetlenül, tonna kihagyott ziccer van és bizony vérzik több sebből is. Ha neked ezek az animációk megfelelnek oké. Nyilván mindenkinél más mi jó mi nem. Én az elején mondtam, hogy engem nem hoz lázba a történet, azóta sem igazán sikerült, de 1-2 rész azért tetszik.
1 hónap alatt 3 patch jött ki. Ez inkább szomorú, mint ünnepelendő. Egyébként sok lényegi változást nem hozott egyik sem. Olyat nem, ami nagyon érintene.
-
s4hu|SyD^
addikt
Dehogy más egy nagy kaki ez a kiegészítő, ő is tudja, de mindig védi.
Megcsinálták ezt a szép térképet, tartalomra, animációkra, hibák javítására meg ilyesmikre nem jutott idő, ennyi.
Én élvezem a lopakodós részeket, a szép és változatos tájaka, de a történet nem hoz lázba, nem magával ragadó, nem lehet eléggé beleélni magad. 40 órám van, 40%. Most pihentetem kicsit amíg jön valami értelmes frissítés. Bánom, hogy a Gold-ot vettem.Persze attól függetlenül el lehet lenni a játékkal, csak senki ne számítson maradandó élményre a tájon/látványon kívül.
ITT a videó mi van ebben a Narco Road-ban.
Persze, hogy nem a tiéd. Az Ubisoft Paris-é.
-
s4hu|SyD^
addikt
De legalább a díj lenne mondjuk 1 választható nemzeti arcfestés vagy valami.
-
s4hu|SyD^
addikt
Azt hittem lesz valami komolyabb jutalom, de szerintem kihagyom ezeket.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
xPraetoriaNx #2820 üzenetére
Bármi lehetséges ebben a játékban.
Nem veszünk össze kinek jön be ez az autós meg egyéb dolog, nyilván a GTA V-re szokott embereknek. Elhiszem, hogy kell nekik a vásárló, vagyis nem hiszem el, a hype miatt így is többet adtak el szerintem, mint gondolták, hogy fognak. Nem mondom azt, hogy szar a játék, de engem is megoszt. A Narco Road meg egyelőre egyenesen irritál. Semmi keresnivalója ezeknek a dolgoknak ebben a játékban. 99% ezt mondja. Nyilván ha erre az autóversenyzésre meg egyebekre vágyok akkor veszek más játékot. Ez Ghost Recon, vagyis az volt eddig.
Mazsolázzás szépen a hozzászólások a fórumon, van ott ötlet bőven. Hatalmas a világ, kezdeni kéne vele valamit, de nem így.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Lac-coo #2809 üzenetére
Van pár jó dolog ebben, de szerintem kár ezt a versenyzős vonalat vinni. Ez kb. olyan mintha átmásolták volna a dolgokat más játékokból, legalább lenne benne egyediség, de nem, kell elem a Just Cause 3-ból, Watch Dogs 2-ből meg a Far Cry-okból.
(lehet nem a Gold verziót kellett volna megvenni, most már késő
)
-
s4hu|SyD^
addikt
A párizsi Ubi stúdió fejlesztőket keres és egy Wildlands-os kép a hirdetés. Kíváncsi vagyok ez jelentheti-e azt hogy tervbe van véve a támogatás akár évekig is vagy most ez pont jó alkalom.
-
s4hu|SyD^
addikt
GHOST RECON WILDLANDS – NARCO ROAD EXPANSION COMING APRIL 18
Lehet kár volt a Gold-ot megvenni, valahogy nem érzem, hogy kellenének a versenyek, nitros autók, ugratások meg egyebek...
(Ha nem főznék lefordítanám, de majd myckey megteszi, úgyis bele kell írni az összefoglalóba.
)
-
s4hu|SyD^
addikt
Assassin's Creed IV Black Flag Pack elérhető annak akinek megvan a játék, mindkettő. (Wildlands + AC Black Flag)
-
s4hu|SyD^
addikt
Belenyugszik mindenki. Nem tudsz ellene mit tenni, én Ultrán játszom egy olyan átlag 40-45 fps-el, van, hogy 60 sokáig, van, hogy visszaesik 30 környékére, ezzel nem lehet mit kezdeni. Terület függő, hogy hol mennyi. Hiába venném lentebb a grafikát akkor is visszaesik. Ha már átlagban 35-45 környékén van szerintem jó Ultrán.
Ja mondjuk az érdekes mikor tölt egy pályarészt megakad keményen, elég élményromboló, pedig SSD-n van. Játék és Uplay 2 különböző SSD-n.
A játék mellett szóljon, hogy konzolhoz képest elvileg sokkal szebb és azért 30 fps fölé lehet tornázni szóval sokkal folyamatosabb.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem akarok spoilerezni, de van úgy, hogy másik tartományban oldasz fel egy máshol lévő boss-t. Pont ma történt meg velem. Ahogy befejeztem egy tartományt új infót kaptam egy boss-ról, aki abban a tartományban van, amit már kipucoltam.
-
s4hu|SyD^
addikt
Helyes, pont azért írok ide, mert már rengeteg dolgot tanultam itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Egyedi ékszerdobozka
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged