- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Ergo_Proxy #4041 üzenetére
Ahha, benéztem... akkor nekem a season pass year 1 kell?
Abban van story dlc is, ha jól látom... ügyeskedve €5-t megér?
Vagy bőven elég lesz nekem az alap is? -
Dave567
addikt
válasz
Ergo_Proxy #3877 üzenetére
Igen én így gondolom, mivel nem azért vettem közel fél millás gépet...
Maga a játék nem rossz, nekem még a future soldier is tetszett, ez sem rossz, de optimizálatlan ......
-
Corpuscle
őstag
válasz
Ergo_Proxy #3723 üzenetére
SP, Year 2 van, karakterügyileg jól állok. Konkrétan a tárgyalt perk feloldásához kér 1000(?) prestige pontot. Ennek szerzésére irányult a kérdésem.
-
Corpuscle
őstag
válasz
Ergo_Proxy #3721 üzenetére
Amúgy 1000 pénzt mennyi idő összeszedni? Én még prestige szintet nem léptem és egy ideig nem is fogok. Addig meg ugye cumi.
-
spank0309
tag
válasz
Ergo_Proxy #3716 üzenetére
Pont ezt csinálom most, már vagy 1 órája próbálkozom túlélni...
-
Pedro78
senior tag
válasz
Ergo_Proxy #3691 üzenetére
Pedig ma lehet hívják majd. A héten először ülök gép elé és jó volna tolni pár kort. Mar ha nem égtél ki a multkor
-
sith7
félisten
válasz
Ergo_Proxy #3676 üzenetére
értem, persze így ok, én irogatni szoktam a chat - be, tegnap volt olyan, amikor már kilőttek, és a társam szempontjából néztem az eseményeket, másfele figyelt, már a vége volt 1v1; annyit írtam csak neki: "left" . Odafordult, bumm, és win
-
sith7
félisten
válasz
Ergo_Proxy #3674 üzenetére
Tegnap este csak pvp - t játszottam, és nem a mikrofonon múlt, hogy veszítettünk, vagy nyertünk
Persze előny, csak ha nem is értik mit beszélsz akkor felesleges
Lehet pingelni is, van chat is, meg érthető módon, ha drón van a levegőben, akkor figyeljük merre megy, ha lelőnek valakit, akkor nem rohanunk oda nyílegyenesen éleszteni, hanem figyelünk, vargabetűvel megyünk oda, előtte drónt küldünk az adott területre stb.
-
sith7
félisten
válasz
Ergo_Proxy #3672 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Ergo_Proxy #3665 üzenetére
köszi a választ
akkor is megadja, ha nincs season pass, csak az alapgame ?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Ergo_Proxy #3578 üzenetére
Kíváncsi vagyok. Én főleg support-al nyomom (scout), csak ugye ő van a leginkább kiszolgáltatva ha egyedül marad. Viszont ha nem én drónozok, akkor jellemzően a legfaszlámább drón operátorokat fogom ki a csapatban. Hostage mód gondolom belső tereken fog játszódni elsősorban.
-
Danecay
addikt
válasz
Ergo_Proxy #3580 üzenetére
Akkor a pittyogás azt jelentette, hogy aktiválták a tornyot és engem kerestek, mondjuk nem is éltem túl sokáig, a másik mód pedig valamilyen S&D szerűség, ha jól értem.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Ergo_Proxy #3574 üzenetére
Az a baj, hogy se a tier meg se a PvP sehol nem volt mikor megjelent a játék tonna hibával, amik miatt rengetegszer újra kellett kezdeni egyes részeket. A legnehezebben is HUD nélkül olyan könnyű volt az szégyen. Beriasztottál egy helyen mindenki jött 1 felől aztán csak lőtted őket. Ha nem volt szerencséd akkor végtelen áradat jött.
A térkép nagyon szép meg nagy csak semmi tennivaló nincs. Unalmas ismétlődő küldetések. Idióta MI. 40 óra után letettem és mással játszom pedig előrendeltem a Gold-ot... -
k-adi
nagyúr
válasz
Ergo_Proxy #3563 üzenetére
mivel a készítők is így gondolják, ezért ne verd magad nagyon
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ergo_Proxy #3561 üzenetére
kit érdekel a tier szarság.. a story a lényeg, meg a sandbox
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ergo_Proxy #3559 üzenetére
Fallen Ghost maga A STORY. A kartelles baromság az mind álom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged