- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
400 óra, wow, kemény.
Szeretem a játékot, de nemigen játszom végig még 1x, vár utána a Breakpoint.
Valamiért nem érzem annyira repetitívnek, hiába ugyanazt csinálom végülis területről területre, de azért még egy egész végigjátszás nemigen lesz, ha már úgyse hagyok el egy tartományt, míg mindent ki nem szedtem onnan.
Még a DLC-k is ott lesznek, ha megvan a sztori.
Vagy érdemes Sueno előtt letolni azokat?Btw, remélem hagyja a játék, hogy mind a 4 vezért lerendezzem majd Sueno előtt, és nem kötelez rá 2 után.
-
tibaimp
nagyúr
Ez itt totál off! Esetleg itt többen és hamarabb tudnak segíteni: [link]
Azért nem tudod hozzáfűzni, mert a ssd "végéről" választottad le a kötetet. Ez így nem fog menni. Az az 517MB nem tudom mi lehet ott nálad (nekem ilyen nincs), de azt kellene megszüntetni illetve az F: meghajtót (lementeni róla mindent először), aztán ott törölni a kötet, majd hozzáadni a C-hez. Azt nem tudom, hogy az a 517MB rész, nem-e valami windows titkos partíció, mert akkor, vagy nem is tudod törölni, vagy ha engedi, bár kétlem, akkor megomlik a rendszer.
-
tibaimp
nagyúr
Nem tudom pontosan, de, csak tipp:
Újratelepítés előtt, de különben is, én a komplett C:\Users mappát lementem máshova és mindig ugyan azt a nevet használom, így az elérési út nem változik.
Ha véletlenül nem mentene, csak vissza kell másolni a dolgokat.Illetve a játékok nálam nem a C: vannak, hanem a G: így azok nem törlődnek, és a kliensek feltelepítése után megadom nekik az útvonalat, így meg is találják a játékokat, nem kell azokat sem újra telepíteni.
-
Danecay
addikt
Low beállítások mellet, igaz csak részben mert az Antialiasing és az Anisotropic filtering driver-ből van bekapcsolva de azt nem kapcsoltam ki külön.
Azt nem vitatom, hogy valamiért a Banchmark jobb FPS értékeket hoz mint maga a játék pedig szerintem azonosnak kellene lennie, sőt inkább a benchmark mutasson kevesebbet amire az ember belövi a beállításokat, játékban max. több lesz.
-
Danecay
addikt
Ha nem is GTX 1070 szint, inkább egy erős GTX 1060, azt mondják.
A lenti 3 benchmark eredményen is jól látszik, hogy hamarabb fogy el a VGA mint a proci.
Az első esetben a korábbi GTX 960-asommal készült mérés, szerintem meglehetősen visszafogott grafikai beállításokkal.Ugyanazon beállításokkal az RX 580-al hajtva:
Kicsit érdekes mert a bencmark-ot végignézve szinte folyamatosan 100%-os kihasználtságot írt de a mentett információk szerint némileg csökkent a GPU kihasználtság, igaz a CPU-é is pár %-al. Az FPS növekedés is sajnos jóval kevesebb a 2 kártya közötti teljesítménykülönbségnél.A 3. esetben jobban odahúztam a grafikai beállításoknak ahol jól látható módon mindennek nőtt a kihasználtsága de ezúttal is GPU fogyott el teljesen:
Az F1 2019-ben a ugyanezen körülmények mellett, tehát beállítások maradtak a régiek, csak a kártya lett kicserélve, a korábbi átlag 59 FPS 118 FPS-re változott, tehát konkrétan megduplázódott.
A Wildlands-re visszatérve, a való keresgetés közben találkozam olyannal is akinek 35% CPU terheltség mellett volt 100% GPU terhelése, ha jól rémlik egy GTX 1060-as káryta mellett. -
Danecay
addikt
Lehet, viszont érdekes, hogy még a régi procim ellenére is nálam továbbra is GPU limit van, a VGA 100%-on dolgozik míg a proci 75-85% között. Pilipi fórumtársnak 4 generációval újabb procija van mint nekem, feltehetőleg nála még ennyire sincs terhelve a CPU mint nálam. Ha a proci lenne kevés mégis csak annak kellene kiakadnia szerinem nem pedig a VGA-nak,legalább is ez hangzik logikusabban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged