-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corpuscle
őstag
-
spank0309
tag
Én csak a grafika miatt vettem elő pár hónapja, előrendelt dolog volt nálam óriási csalódással, aztán 1060-ról 1080-ra váltásnál már csak megnéztem mit mutatott. A multi az egyetlen dolog ami a játékmenetben jó, de azzal se toltam már több mint egy hónapja, de majd valamikor biztos fogom
-
holozis_HUN
addikt
-
holozis_HUN
addikt
Hát ott valami komoly baj van, ha szenved vele az 1080, mikor a 960-am nem full lowon 60 fps-t nagyjából tartja...
Render scale-t vedd le 1-re, azaz az eredetire. Nem jó szerintem feljebb vagy lejjebb venni, csinálja csak a textúrákat natív felbontáson. Sajnos most nincs előttem, hogy ránézzek, de egy very high settingset simán bírnia kellene szerintem.
AA minimum legyen FXAA, anizotrpóikus szűrés x16, árnyék high/medium is szép, texture mehet maxra, a többi high szerintem. Render scaling meg 1.00.
-
bigbadforty
tag
(nem válasz akart lenni Lnb.)
Kaptam meghívást a zárt bétára, köszönöm is a fórumtársnak, kb. 20 percig volt a gépemen a játék. Trailerek alapján úgy gondoltam, hogy ez tuti vétel, végre egy kis taktikus kommandózás.
Amikor megláttam a karakteranimációkat, a 35-40 FPS ingadozást NEM maxon GTX 1070 mellett, azt az ótvar bughalmazt kb az első ellenségnél, illetve a fizikát..... Azt mondtam, hogy nekem ennyi, nézzenek hülyének mást. És ahogy itt látni az "első nap tuti vétel" kommenteket, a Ubisoft ismét elérte a célját. Összetákolt félkész valami, amiért megőrül mindenki, és képes bemagyarázni magának minden játékos, hogy na..... jó lesz ez, megjavul majd, szupi lesz.
Lehet anyamalacot játszani és védeni, meg hogy mindenki egy fikázó fanboy, és direkt szidja. Nem.....én meg akartam venni, reméltem össze tudnak ollózni minden más ubi játékból legalább valami használhatót.
Miért vártok el akármilyen változást, amikor rengetegen nyáladzanak egy félkész játékért, ami már most megjelenés előtt visszahozott minden költséget és pluszt is termelt? (hasonlóan, mint a COD-széria)
Miért kellene kijavítani akármit is, miért kellene foglalkozni komolyabban a játékkal, ha már most megérte nekik az egész?
Ja de várjunk, 11 oköszisztéma. Tapzs tapzs, vegyétek-vigyétek.
Más: tegnap kipróbáltam a For Honort, ott miért fut 100+ FPS-sel Extreme-n, és miért van k...a jól leanimálva az egész?
Ubi ugyanúgy...
-
morfondőr
addikt
De várjuk már meg a megjelenést könyörgöm!!!
Itt is volt róla szó, hogy gyanús az, hogy korábbi build-et kaptunk, lehet a beta-ra összeállított verzióban elő jött egy olyan hiba, ami miatt inkább egy korábbi, de stabilabbat adtak ki. Természetesen ez csak elmélkedés, lehet, hogy semmi sem igaz belőle, de akkor is a kész produktumot ítéljük el, ha már ítélkezünk.
-
myckey
veterán
Én itt még olyan emberrel nem találkoztam , aki azt írta volna, hogy semmi baj a játékkal!
Igenis vannak gondok.Sőt!
Az egész topic a problémákról szól, ami már milliószor ki lett vesézve.
Igen unalmas ugyan azokat olvasni sok-sok oldalon keresztül.Többek között én is leírtam, sokszor, mi nem tetszik.Ismételve magamat. Mint ahogy mások is ezt teszik folyamat.
Nem értem, hogy a francba nem lehet megunni. Én már bele untam.Írtam is nekik a kérdőívben szép hosszasan ezekről. Egyébként a kérdőív meglehetősen részletes volt, tetszett. Remélem sokan kitöltik!
Talán lesz értelme. Talán nem. De semmivel nem kerül több energiába a kitöltése, mint ide írni.A trollkodást meg különböztessük már meg a normál módon kinyilatkoztatott nem tetszéstől.
-
daveoff
veterán
a division-nek elég volt az alap story, hogy sikeres legyen, erre csak rátett egy lapáttal az a végletekig részletgazdag, és gyönyörű látvány, amit megvalósítottak. tényleg nem itt kellene mondani, de ez a wildlands a közelébe nem érhet annak a játéknak, és itt a játékmenetet most tegyük félre, mert az két külön dolog. az a hangulat, amit a divben van....hát...pfff, csontig hatol, itt még csak hasonlót sem érzek. na mindegy, hagyjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest