- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
rottenbull #2827 üzenetére
Nézz utána hogy a csapat hogyan épül fel és mi az akció lényege.
Majd te is értelmezd az egészet.A katonáskodás csak egy része az egésznek, és nem olyan korlátolt a feladatkör ahogy megírtad még fentebb.
Finito!
-
myckey
veterán
válasz
rottenbull #2825 üzenetére
Közel sem olyan kőbevésett, korlátok közé szorított a dolog.
Ez nem egy egyszerű "Special Forces" akció. Nem olyan egzakt a tevékenységi kör és az egésznek a lefolyása ahogy leírtad.
-
myckey
veterán
válasz
rottenbull #2819 üzenetére
Nem egyszerűsíthető le, szokványos katonai küldetésre és főként nem egy-egy feladatra
(#2821) s4hu|SyD^
Én nem játszok a GTA V és hasonló társaival, ( ha csak nem tudatom alatt ), mégis érdekel a dolog. De nem is ragadok le a járműves résznél a DLC -vel kapcsolatban.
Valamint nem változott a véleményem se az egész játékról. Nálam ez nem divat.
-
myckey
veterán
válasz
rottenbull #2817 üzenetére
Nem teljesen.
-
myckey
veterán
válasz
rottenbull #2813 üzenetére
Úgy, hogy nem csak a kommandírozás miatt küldték el őket. Voltak mint hal a vízben, míg nem aktiválták őket. Nem véletlen nem is kapnak támogatást és kell mindent össze kukázni.
Az hogy be kell szervezkedni a kartell bandákba, bele illik a történetbe. Volt egy másik ügynök is, aki túl mélyre is ásta magát, de ez benne van a kingslayer file-ban..........
A direkt versenyzés meg úgy fest, lehetőség lesz, nem muszáj. ( ami szintén bele illik a bandák életvitelébe ) Mellette pedig van más is a tartalomban.
De egyelőre semmi teljesen Hiteles dolog!Egyébként meg egy DLC, aztán akinek nem jön be a plusz tartalom, hogy ebben pedig járműves dolgok is lesznek, ( attól még nem lesz Crew ) na az nem veszi meg. Lapoz tovább. Nem kell hogy mindenkinek megfeleljen.
Én meg, aki a Gold kiadást vette meg, örülök a további tartalmaknak, ha már kifizettem a pénzemet. Nem bánom, ha más oldalról is megközelítik az egészet.
Inkább így cselekedek, mint elsírjam magam olyan dolog miatt, ami miatt teljesen felesleges. -
morfondőr
addikt
válasz
Azért írtam oda, hogy én sem látom értelmét, de mivel sokat nem tudunk még róla, nem ítélem el csípőből! Talán az autóverseny mellett lesz benne értelmes tartalom is!
-
XeeN
senior tag
válasz
Éppen ezért egyik cimbi sem fogja megvenni ezt a DLC-t, hacsak nincs benne valami értelmes is.
-
myckey
veterán
válasz
rottenbull #2714 üzenetére
Így van. Megvan a "szolgálat tervezete" a játékban az NPC-k nek. A katonai létesítményekben pláne jól megfigyelhető.
De ez a különböző helyszíneken, nevezetes pontokon eltérő. Elég sokszor meg kell figyelni.Amúgy meg koránt sem kell robbantgatni , egy fejlett lázadó felderítés kb. leosztja az összes ellenfelet.
Éjszaka még különösebben megfigyelni sem kell, sokan alszanak. "Könnyű" préda......
-
myckey
veterán
válasz
rottenbull #2704 üzenetére
Pedig azt hittem.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
rottenbull #2684 üzenetére
Megtörtént. Harmadjára is. Béták után is megmaradtak. Elvileg dolgoznak azon, hogy HUD nélkül lehessen sync shot. Azon is dolgoznak, hogy a járművet valahogy értelmesen dobja le.
Viszont szerintem a játék túl halk. Nem fsom össze magam az égdörgéstől vagy a nagy helitől. Jók a hangok csak halk.
Azt hogy most nem vesznek észre a társak miatt azt úgy oldották meg, hogy most egyáltalán nem látják őket. Gyakorlatilag az ellenfél előtt is sétálgathatnak, de ha sync shotot kérek rá jó sokáig keresi a célpontot.
Sokszor beakadtam már, és csak az segít ha kiteleportálok vagy nyomogatok mindent, megölöm magam és hátha kikerülök, ha felélesztenek, egyébként általában sikerül kijutni. Viszont ha teleportálsz minden visszaáll. Szóval volt, hogy küldetés közben akadtam be, az elég szívás miután 20 ellenfelet lelövöldöztem és még megint annyi volt hátra nagy bázisnál.
Combat Roll-t elfelejtettem viszont beleírni majd megteszi myckey.
Pár dolgot még tudnék írni persze meg pár olyat is, ami szinte már csalás így nem írom le ide.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
rottenbull #2654 üzenetére
Már a béta is jobban ment borderless-ben.
-
RazoR
veterán
válasz
rottenbull #2277 üzenetére
Na működik, de az normális, hogy Ansel módban szaggat mint az állat?
-
RazoR
veterán
válasz
rottenbull #2277 üzenetére
Alt+F2-re mennie kéne? Csak mert próbáltam de nem történt semmi...
-
nrk
tag
válasz
rottenbull #2020 üzenetére
A patch előtt nálam össze vissza voltak gabalyodva az emberek.
Gondoltam most elvileg javítottak ezt azt rápróbálok, valamivel jobb, de még így sem az igazi...Lőttem egyet a magasből is, ott ugye nincs ami összegabalyodjon.
[link] -
myckey
veterán
válasz
rottenbull #1954 üzenetére
Nagyítás valamennyit dob rajta.
Original sem nagyobb , jelentősen.
(#1956) rottenbull
No problem.
-
morfondőr
addikt
válasz
rottenbull #1952 üzenetére
Valóban szép, de nekem (ellentétben sokakkal) kifejezetten tetszik a játék grafikája még úgy is, hogy nem tudom ultrán játszani!
-
morfondőr
addikt
válasz
rottenbull #1943 üzenetére
Persze, tudom, de a lényeg, hogy mit tudna a játék, ha lenne alá vas. 1-2 fps-el lehet elmenne ilyen beállításokkal egy 1080Ti-n
Még néhány meggyőző kép: [link]
-
TXT
őstag
válasz
rottenbull #1719 üzenetére
Koszi sracok a valaszt
Es egy vga-val csak egy kodot lehet aktivalni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Steam topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest