-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Ga3rieL #4002 üzenetére
Ehhez a játékhoz, már kár bármilyen pass, kifutott! A két DLC-én kívül, minden benne van ami kell, az az 1-2 fegyver, meg szerintem nem nagy cucc, főleg úgy, hogy alapban is annyi van benne, mint a szemét, s ez igaz, a többi kiegészítőre is! De mondom, ha nagyon olcsón tudod beszerzni, akkor hajrá!
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Triathlete #3990 üzenetére
Álljunk meg egy szóra. 😁
A játék, ami tanít!Nem tudom, nekem a béta, nem okozott túl nagy katarzist, persze, ez csak egyéni vélemény! Csak már az lehangolt, hogy az autók irányítása, megint nem lett az igazi..........
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Triathlete #3988 üzenetére
Saját szellemi épséged megóvása érdekében, ezt ne erőltesd annyira! 😁
Az eset, ami kipadlózott engem.
Beosonok a táborba, a retardáltaknak kiadom parncsba, hogy várjanak!
Felmegyek a toronyba, hogy spotoljak! Nézelődök, nézelődök, egyszer csak azt veszem észre, hogy a táboron kívül, a kerítés mellett, egy díszes társaság masirozik!
Konkrétan elől megy egy unided katona, mögötte AZ ÉN EGYIK EMBEREM oson, a sort pedig, egy újabb unided katona zárta......... igazi szupercsapat.... 😁Szóval, hagyd inkább ezt a módszert, szerintem!
-
Mr.Franczy
aktív tag
Megértelek! De egész jól lehet benne "skálázni" a nehézséget. Kapcsold ki a minimap-en a dolgokat (ha esetleg eddig nem tetted volna) pl. Ne mutassa az ellenséget, csak akkor, ha már fel van spottolva! Persze, ez sem az igazi, de a semminél több! Sajnos az ai sem áll mindig a helyzet magaslatán, s még patkány módon csalnak is! 😁
A tier-hez nem tudok mit hozzafűzni, azt nem próbáltam, nem láttam értelmét.
-
Mr.Franczy
aktív tag
Nos, ez a játék sem annyira az acélos optimalizációjáról híres! De azt gondolom, hogy ott valami, más gond lehet! Jóval gyengébb gépem van, mint neked, de ilyen másodperces akadásokkal, nem találkoztam! High - ultra beállítások mellett! FHD felbontás nekem átlagban 40-43 fps megvolt, s azt tartotta stabilan is!
Milyen felbontáson próbáltad?
File-ok újra ellenőrzése esetleg, vagy másik videokártya driver? Nincs nagyon ötletem, mert mi, ilyen drasztikus akadásokba, nem futottunk bele! -
Mr.Franczy
aktív tag
7,5 km, az már taktika csapás, nem is pontlövés! 😁
A játék második részéért pedig kár, persze, ez csak egyéni vélemény.
RUP1U5.
Nem csodálkozom rajta! Sajnos nem állnak a helyzet magaslatán néha uborkáék, ott sem. -
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
pootzdorjah #3934 üzenetére
Van egy szikla hasadék, oda be tudsz állni, egész jó fedezéket ad! Rakjál le proxy aknákat, abba is belemegy! A végén pedig ha meghalt, skerázz a helyszínről! 😁
Sok sikert, szívtunk vele mi is eleget! 😁 -
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
pootzdorjah #3932 üzenetére
Nyugodtan kihagyhatod, azok csak extra küldetések! A végére is hagyhatod, úgy, mint a többit!
-
Mr.Franczy
aktív tag
Az alap játékban még csak hagyján a unidad nyomulása, de a ami a fallen ghost kiegben van, na az már kicsit vérlázító! Nem is beszélve arról, hogy coop-ban, még gusztustalanabbul csal a játék! 😁👍
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
pootzdorjah #3926 üzenetére
Szia.
Nagyon semmit, amíg el nem múlik a körözés! Ha tudod, kerüld velük a konfrontációt, vagy max csak 1-2 szintig menjen a körözés, utána tipli onnan! 😁 -
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #3898 üzenetére
Ebben csak némi előzmény van, ami az utolsó küldetéssel jött! Túl sok összefüggés, nem lesz a két rész között! (szerintem)
De ha jó áron, hozzá tudsz jutni, eme részhez, akkor érdemes beszerezni, mert nem rossz kis game, van benne bőven tartalom! -
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
wrongduke #3875 üzenetére
A játék, maga nemében, szerintem nem rossz! A gunplay, óriási! Rengeteg fegyver, kiegészítők, ruhák! A táj, szerintem pompás, megvan a maga hangualata!
Persze vannak még benne bugok, de legjobban az idióta enemy "respawn", ami ki tud néha akasztani! A járművek irányíthatósága, hagy némi kívánnivalót, de meg lehet szokni!
A fő küldetések, egész jók! Egyedül játszva is jó, de barátokkal a tuti! Bele lehet rakni, jó pár órát! S most jön ki hozzá, egy újabb speckó küldetés!
Mindent egybevéve, egy kellemes kis játék, szerintem ötezer forintot, bőven megér! Persze, ez csak egyéni vélemény!! -
Mr.Franczy
aktív tag
Túlnyomó részt, mindenki offline játszik, (szerintem) hogy megóvja magát, s ezzel idegrendszerét is, embertársai "káros játékstílusától", mert ugye, mindenkinek más a játék! 😁
Pedig csoportosan, még jobb a hangulata!
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
alibiman #3839 üzenetére
Szia.
Nos, ez a játék már csak ilyen, engedd el bátran, mert nem lesz jobb, tudjuk ezt már mind, akik legalább egyszer végigtolták! Sok apró, de bosszantó hiba! A hangulata viszont, szerintem akkor is megvan, na és a környezet, az valami pazar! Persze, ez csak egyéni vélemény! Pofátlanul csal, minden játék, csak valamelyikkel szemben, elnézőbbek vagyunk! -
Mr.Franczy
aktív tag
Szia.
Itt van valami ezzel kapcsolatban!https://steamcommunity.com/app/460930/discussions/0/1484358860941886755/
-
-
Mr.Franczy
aktív tag
Nah, elvileg jön némi hibajavítás a játékhoz, meg valami új fegyverről vakertak még!
17-én változás jegyzék, 19-én pedig jön maga a tapasz is! -
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Nem rég kezdtem a játékot, s azt kell mondjam, hogy minden "gagyisztikusság" ellenére is, remek darab! Persze ez az élmény, addig tart, amíg sunyulva eprészkedik benne az ember, mert ahogy elszabadulnak benne az indulatok, katasztrófába megy át az egész!! A játék, gyors tűzharcokra, szerintem alkalmatlan, ezzel az irányítással!
Koperatívban is tuti lehet, csak nehéz hidegvérű, türelmes harcosokat találni! 😁 -
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Egy teljesen dilettáns kérdést szeretnék felteni! Ki lehet kapcsolni valahogy, az automatikus tárazást?? Nem találtam erre opciót, vagy esetleg ez, nehézség fokozat függő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged