- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
xPraetoriaNx #2941 üzenetére
log szerintem ezúttal sem lesz, csak valami összefoglaló.
-
egy adott tartományról tudnak intelt mondani. korlátozott számú intelt tudsz beszerezni, azt hiszem, hogy kb. 5félét (skill pont, fegyver, bonus skill upgrade, és a rebel mellékküldik két kategóriája). a piros ikonos lambóban és a terepjáróban is inteles ürgék ülnek, viszont ez felett ők sem tudnak újat mondani.
az, hogy átviszed őket egy másik tartományba, és ott aktív lesz a vallatás, de nem mondanak semmit, bug, nem kezeli ezt a szitut a program. -
aszthogy? most néztem, ott futkostak két fullos unidados autó előtt, de nem vettek azok észre semmit.
@all: azt gondolom tudjátok, hogy a betagelt ellenségről kb. 700 méter távolság után leesik a tag, kivéve, ha coopban valaki 700m-en bellül marad. viszont ha közben a szkóp látóterében tartod, akkor megmarad.
Setting up a 1.5k shot -
válasz
kiserik #2035 üzenetére
a bullet drop statikus, minden fegyvernél ugyanaz. annyi az átverés, hogy a szkóp minden fegyverhez máshová van zérózva. a lövedékre menet közben semmilyen (!!!) erő nem hat. de legalább úgy tűnik, hogy utazik.
a szkópot sem lehet sehogy sem állítani. egy nagy kaliberű mesterlövész puskát nem 0, hanem legalább 400 méterre akarnék belőni. -
válasz
ScomComputer #1867 üzenetére
ez a day-1 patch, csak későn ébredtek guruék.
Open Beta to Day-One Patch improvements -
-
válasz
m0h0senator #1664 üzenetére
nekem viszont crashelt a nyílt béta, ahogy ráböktem a start campaign gombra, szóval én most egy ideig ülök, és örülök, hogy lyuk van a seggemen.
meg megvárom, mit mondanak redditen a cf profilról.
-
-
úgy néz ki, afr friendlyre állítva működik a crossfire.
-
kb. folyamatosan crashel a játék.
@Rixilend: próbáld meg, hogy kitörlöd a c:\Users\USERNAME\Documents\My Games\ alól a wildlands mappát.
-
válasz
Bjørgersson #1024 üzenetére
nem. egy kezemen meg tudom számolni az ilyen játékokat. még stratégiai játékokban is ritka az ilyen. inkább a játékos lehetőségeit korlátozzák, meg jobban csal a gép (pl. egy egységhez x nyersanyag helyett neki csak a fele kell).
-
-
a bármiba nagyon sok minden belefér.
de csak hogy házon belül maradjunk, a division bétáiban látványosan nem működött a global illumination, ezt a kiadás körül rakták rendben. részben kiadásra, részben utána. volt is nyafogás, hogy nincs meg az az fps, ami előtte megvolt.
-
the moment when you get the 4 unidad stars powered by reddit
-
-
minden forrás ezt a cikket idézi:
[link]
"Ubisoft has plans for competitive multiplayer as well, but is saving the details for a later date."
szóval tudsz mindent a témáról, ami nyilvános, többet meg más sem, vagy legalábbis nem nagyon mondja el.
annyit még elmondtak róla valahol (valamelyik expóra tippelek), hogy nem olyan lesz, mint a divisionben. -
válasz
s4hu|SyD^ #651 üzenetére
nincs értelme összehasonlítani a divisionnel, legalábbis ok-okozati összefüggéseket keresve. ez egy másik stílusú játék, amelyet másik programozók készítettek, más technológiát használva. néhány fegyvermodellt hasznosítottak újra a divisionből, talán animációkat is, bár ezt nem láttam sehol sem megerősítve. szóval mindent le kellett programozniuk újra. eanál egy motor van mind felett, és ez a frostbite, ubinál meg azt mondják, hogy a fejlesztők jobban tudják, hogy mire van szükségük.
-
válasz
MikaVejneGI #573 üzenetére
néztem én is, valamilyen effekt nem jól futott le a 17.1.1 alatt. a division is tele volt ilyennel, pl. a global illumination egy csomó helyen nem futott le. amikor meg javították, nézett mindenki, mi ez a perf. hit.
-
-
a véglegesben sem lesz magyar nyelv a faq szerint.
What languages are supported in the beta?Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Closed Beta will feature all languages supported by the final game.
Complete list as below:English, French, Italian, German, Spanish, Arabic, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Korean, Japanese, Dutch, Polish, Portuguese-Brazil, Russian, Czech.
tldr: interfész (hud) és felirat lesz az összes felsorolt nyelven. szinkron lesz angolul, franciául, olaszul, németül, spanyolul, japánul, portugálul és oroszul.
mondjuk amilyen rossz a fordítása a magyar feliratnak a divisionben, ne sírjon utána senki.
-
nem lesz magyar felirat hozzá.
a bétában csak egy karaktered lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest