- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DummyBoy
senior tag
Igen, tudom jelen esetben az "Alarm"-ot arra értem, hogy Undetected-ből Hunted-ek leszünk ...
Úgy vettem észre, hogy a torony kilövése arra jó, hogy ne tudjanak helikopteres segítséget hívni, ettől még ha Hunted-be kerülök (És kilőttem a tornyokat) simán hívnak 2-3 autónyi reinforcement-et.
@kiserik: Na ezt hiányolom, ugyanis nem mindig követik ezeket a dolgokat.
@myckey: Általában ha hibázom, azzal tisztában vagyok, vagy végiggondolom hol siklott el a dolog, és ha kiderül akkor szidom magam miatta. De nem mindig magamban keresem a hibát. Logikátlan és felesleges, főleg a mai világban.
Nem egyszer fordult elő a játék folyamán, hogy rosszul számoltam ki a lépést, vagy mellé(alá-felé)lőttem, és hasonlók. Azokért csak magam hibáztathatom. Vagy pl: Nem néztem szét elég tüzetesen, és a küldetés végén már lootolgatás közben szaladtam bele egy elkóborolt őrszembe...
Aztán van amikor pl. jármű drop-off-ot kérek magam elé, majd a fejemre dobják a SUV-ot és fekszem is, na azon inkább röhögök. Vagy mikor tag-elném a konvoj-t és a lázadók elütnek közben.
(Épp ismerősökkel játszottunk, mikor az egyiket hirtelen lelőtte valaki ... Nem értettük, hogyan, erre kiderült, hogy az előbb lelőtt és felrobbant helikopter roncsában ott ÜL 4 szekárió, és ők lőtték le ...)
Viszont vannak dolgok amelyek kifejezetten idegesítőek, és nem csak egyszer futok beléjük. Ha nem lennék benne biztos, hogy nem én sakkozom el, akkor nem mondanám ...
Nekem hiányzik pár extra dolog az AI irányításából (Mint említettem, Defend, Hide pl.), jó lenne pl. ha lenne egy olyan skill mitn a sync shot csak mondjuk behatoláshoz. Ettől függetlenül jó hogy vannak, ha nem így lenne, akkor leültetném őket a bázison pihenni, amíg én kalandozok. Szeretem kommótosan, precízen jól körbejárni, felderíteni a terepet támadás előtt, erre public coop-on esélyem sem lenne, ezért maradnak a srácok, de tegnap este rendesen elgurították a gyógyszeremet ... 10 próbából kb.3 az én hibámból hiúsult meg, 7 pedig az AI okozta extra nehézségekből adódóan.
-
TTomax
félisten
Magát a storyt végig lehetett volna tolni sokkal gyorsabban,de mindent fel akartam fedezni,és összeszedni,ugy látom hogy mindenböl van ráhagyás,van vagy 140skillpontom ,igaz nincs még minden kimaxolva de nem kell ennyi hozzá...kicsit vegyes érzelmek vannak bennem a játékkal kapcsolatban.Amikor olyan dolgokat látok,hogy két kocsi ugy van parkolva egymás mellé , hogy csak az egyikbe lehessen beszállni a passenger felöl akkor abban biztos vagyok hogy valaki gondolt erre mert ahol gyenge a közbiztonság ott igy szoktak parkolni bizony.A másik oldalon viszont olyan dolgok is akadnak,hogy a hajad égnek áll.Kéred a kocsit agyonvág rádesik, A helit egy fa mellé rakja hogy biztos ne tudj vele felszállni, a csapattársad 150m magasan járkál,el kell kisérned a célszemélyt a reptérre,de közben meg is kell védened amikor a célszemély alól kilövik a kocsiját akkor kiszáll és csak áll...áll...áll,várja a halált.A játék designja nagyon jó, a grafikai összhang mondhatni pompás,de olyan hullámó és magas gépigénye van ami embertelen.FHDban játszom de hogy egy 1400ra huzott TitanX meg egy 4.6GHzen járó 4930K kevés legyen a stabil 60fpshez az lehangoló.
Egy biztos,ezt a játékot lehet nagyon szeretni,és nagyon utálni .Mindekettöre van elfogadható magyarázat.Aki a vételt fontolgatja,az gondolkozzon el azon mit vár el a játéktól és az mennyit ér meg neki.Ha vannak haverok,TS akkor jókat el lehet vele ökörködni,de semmi több.Szólóban is el lehet játszogatni,de egy idö után nagyon repetativ,és unalmassá válik annak aki nem birja.A vége felé már ugy mentem be a bázisokra hogy azonnal ott szálltam le a helivel ahol összeszedni való motyó volt és kb csak azt löttem le aki elém állt aztán léptem tovább.Nem tervezek második végigjátszást,nem érzem magamban a késztetést,volt olyan küldetés amit soha nem csinálnék meg még egyszer.
Egy érdekes képe a végére... kerszteb a pálya 30Km. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
myckey
veterán
Beta-ban nem volt minden benne.
Nem láthatta.De ez a helikopter pont volt, Unidad is jött hasonlókkal.
Pár gép.
Itt van jó pár jármű képekkel, valós névvel ahol lehet
A légi és vízi alkalmatosságok nincsenek is felsorolva.
-
TXT
őstag
Es abban az esetben mi lehet a helyzet, ha valaki beregisztralja 1070/1080-nal a jatekot, letolti, igy hozzarendelodik az Uplay fiokjahoz, majd egy masik gepen akar jatszani, termeszeesen a sajat Uplay fiokjaval, de olyan Pc-n, amiben nem 1070/1080 vga van? De ugy is hasonlo a kerdes, ha vki downgrade-eli a vga-jat es korabbi szeriara ter at, legyen az barmi, ami nem 1070/1080? Ilyen esetekben nem lesz tovabb jatszhato a jatek?
-
VTom
veterán
A resolution scaling feltolásával magasabb felbontáson renderel a GPU.
(#1675) xPraetoriaNx Nekem a Divisionben majdnem 400 órám van, és csak két okból szüneteltetem: 1. Unom a csalókat, 2 kijött a Wildlands.
A Division tartalmával az ég világon semmi baj nincs, millió dolgot lehet benne csinálni. Az, hogy minden játékmódban fejleszteni, meg lövöldözni kell, nem a tartalom problémája, ez maga a játék.
A Wildlands sem lesz unalmas mert a küldetések nem lehetnek egysíkúak, hiszen minden küldetés más helyszínen, más nehézséggel, más céllal fog zajlani, de maga a játék menete (megfigyelés, megtervezés, végrehajtás) ugyanaz lesz. -
myckey
veterán
Az áraknál maradva, hivatalosan még mindig a Green Man Gaming a "legjobb", szerintem.
Delux 11-12 ezer ft közé esik.
Gold 19 -20 ezer közé. -
Juhasz27
tag
Minimális gépigény:
CPU:
Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz / AMD FX-4320 @ 4 GHz or equivalentRAM:
6 GB RAMGPU:
NVIDIA GeForce GTX660 / AMD R9 270X (2GB VRAM with Shader Model 5.0 or better)OS:
Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)Tárhely:
50 GB available spaceHang:
DirectX-compatible using the latest drivers -
myckey
veterán
Nekem a gyors mozgással van bajom.
Az nem kelt elég folyamatos hatást.A lassú mozgás sztm rendben van, elég sokat szoktam ilyen tempóban haladni.
Mozgás kultúra jó, egyedül a Combat Roll hiányzik.
(#1519) szallasi007
A fedezék használat ( felismerő rendszer ) nem mindig működik patentül. Néha nehezen ismeri fel a helyezkedést.
De ezt a Zárt Beta hoz képest kicsit mintha javították volna. Simulékonyabb, kezesebb volt a nyílt, valamivel.Én örülök neki, hogy nem tapadok mindenhova oda, ez nagyobb szabadságot ad a mozgás szempontjából.
Ez egy másik game. De meg kel szokni, az biztos és még finomítani kell nekik. -
myckey
veterán
-
A Narco Road az 4 területen átívelő történetet bontakoztat ki.
Be kell épülni a bandába, majd egyre fentebb kerülni. Egész hangsúlyos lesz benne a járműves rész.Fallen Ghost-ban pedig a lezuhanás után kell alkalmazkodni a körülményekhez.Miután egy új frakció / elit osztag fog ránk vadászni.
-
myckey
veterán
BEYOND MARCH 7: THE POST-LAUNCH RECAP OF TOM CLANCY’S GHOST RECON WILDLANDS
Hivatalos leírás.Nagy vonalakban:
Játék frissítés.
Ghsot recon network and HQ
Kihívások, időközönként változó
Megnyitható tartalmak
DLC 1 -2 : Narco Road ( Beépülés, gyors járműves küldik ) és Fallen Ghosts ( Kimentős, túl élős )
PvP: 4 vs 4 tactic -
Jovanny2
őstag
Néha inkább csóri konzolosok, de a csalómentes játék élményét nem cserélném le pár FPS-re meg sűrűbb fűre.
Meg az ilyen Madoc-félékkel játszani felbecsülhetetlen.
Amúgy 1 centivel nem vagyunk előrébb az előtöltés miatt, mert kinéz egy day 1 patch is, plusz kilőtték teljesen a más régióból vásárlást, és még az időzónák miatti 6 órával előbb kezdés sem játszik már...
-
myckey
veterán
Redditen is megosztották.
Keresgéltek a játék mappáiban, aztán eltrafálták.Szerintük : Fallon Ghosts - DLC1
Narco Road - DLC2A második tartalom még kiegészítendő ezzel : Coca Field, VehiculeSpy ,Impossible Climb, 4 treasure maps
(#1421) Tibtobi
Sajnos manapság már erről szól az ipar...letölthető tartalom, az a tuti.
Nem ez lesz az első, és utolsó hasonszőrű megoldás a játék iparban. -
gabo91
aktív tag
Sok reményt nem fűztem, hogy javítanak rajta, de nem lett igazam. Ami hibát talpasztalok sajnos még mindig, hogy (főként épületekben) válltámaszból, ha leengedem a fegyvert akkor beakad a kamera, pár fokos fordulás után megakad. Sajnos ez Divisionban is elég sokszor előjött az elején. :/
Amennyire egy kaptafa az egész és unalmas tud(na) lenni pont annyira élvezetes és mégis változatos tud lenni. Lopokadás sosem volt az én asztalon, de itt nagyon bejön. Imádom a drónt használni, szépen végig pásztázni vele, belopakodni, egyesével csendben takarítani, vagy célirányosan beosonni és kijönni.
Elő nem rendelem, de ha kijönnek sorban a javítások akkor mindenképp megveszem.Egy dolog zavar még a játékmenetben. Szeretek mindent összeszedni, minden helyet megnézni. Ha elmegyek egy településre (kérdőjel) jó esetben jelez egy dokumentumot, majd később visszaküld hogy van ott medál, esetleg máskor skill pontért, vagy fegyver alkatrészért. Valami skill legalább lehetne, hogy X mérteres körzetembe jelezze ki az ilyen vackokat. Olcsó dolog így kihúzni a játékidőt
-
sixpak
nagyúr
Érdekes, szerintem ez sem mérvadó, nekem szintén 1070-el, de csak 4690k-val, 60, 70, 79 a min, avg, max fps very high-on, de nálam 700 ezerrel több pixel van.
Mindegy is, nem lényeges...de azt tisztán látni, hogy szinte mindegy milyen cpu van alatta, a vga fogy el.Szerk.: én fullscreen-ben tolom.
-
sixpak
nagyúr
Jól hangzik, akkor ez alapján meglesz a 60fps.
Este próba, de addig tolom a dübörgő magyar gazdaság szekerét. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged