- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Corpuscle #3641 üzenetére
Multiplayer patch két hete jött a játékhoz. A single részt szerintem egy ideje nem bővítették.
-
.LnB
titán
válasz
Danecay #3617 üzenetére
Tegnap én is kilőttem az fps számlálót és csak játszottam, abszolút nem zavart az fps. Nem tűnt fel, hogy beakadna. Néha túl van ez kicsit értékelve, de persze jót tesz a szemnek azért a fix 60fps az tény.
Egyébként hangulatos kis játék ez. Három napot toltam vele, jól elvoltam. Most kicsit pihen mert mától FF XV-öt nyomom. De majd végigjátszom. És érdekes módon én is azt vallom, hogy a grafika nem minden. De érdekes módon ebben a játékban nekem az jelenti a pluszt. Egyszerűen meseszép. Sokat dob a hangulaton itt a kinézet.
-
.LnB
titán
válasz
holozis_HUN #3611 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy szenved, csak nincs fix 60fps.
Nem olyan nagy a baj azért.
A render scale valamilyen szinten kiváltja az AA-t. És teljesítményben mint ha jobb lenne így. Plusz sokkal szebb ugye a kép, hogy nagyobb felbontásban renderel.
Very High-ot meg sem néztem, vagyis csak videóban, szerintem nagy a különbség very high és ultra között. Shadow és Long Shadow van lejjebb véve, a többi ultrán van. Így napos időben 60-55 városban van mikor 45fps-em van. Ha kicsit is be van borulva akkor fix 60.
Tegnap kipróbáltam a fast sync-et. Pár perc után jónak tűnik, nem akadozik vagy remeg a kép (volt játékban ahol azt csinálta ha bekapcsoltam).Igazából az érdekelne, hogy mik azok a beállítások amik nem látványosan rontják az összképet ha leveszem őket ultráról.
-
.LnB
titán
Sziasztok,
Látom nem annyira él már a topik. Én hétvégén kezdtem el játszani a játékkal. Azt szeretném megkérdezni, hogy grafikai beállítások terén van valami optimális settings GTX 1080-hoz FHD-ra, hogy szépen tartsa a fix 60 fps-t? De még szép is legyen. Úgy vettem észre, hogy a beállítások között jelentős különbségek vannak, és elég sokat próbálkoztam a beállításokkal de valahogy nem az igazi. Tegnap visszavettem pár beállítást mint mondjuk az árnyékokat, kikapcsoltam az AA-t, és a render scale-t 1.20-ra állítottam, így elég jó lett, de közel sem fix 60fps. A játék gyönyörű, és elég szépen meg is izzasztja a 1080-at.
-
.LnB
titán
válasz
morfondőr #905 üzenetére
Persze várjuk. Egyértelmű. Csak mondjuk úgy megvenni a játékot, hogy bízunk abba, hogy "majd csak kijavítják" az elég "érdekes felfogás". Itt volt a teszt, az intő előjel. És dj erre utalt. Itt egy bugos game. Látszik, mindenki tisztában van vele. És még is meg fogják venni első nap. Ez a rossz tendencia. És ebben igaza is van. Ha trollkodik, hanem.
De ez sajna nem speciális eset a Wildlands esetében. Lassan sajnos minden játéknál ez van.
-
.LnB
titán
Azért álljunk meg egy pillanatra. Nem védve dj-t. De az egész beta alatt forrott a reddit a sok baj miatt. Hiába írja le itt 3-4 ember, hogy ő neki semmi baja a játékkal. Tele van a youtube is nevetséges videókkal. EZ pedig azt támasztja alá, hogy tényleg van vele baj. Az már egyéni preferencia kérdése, hogy ezt kinek veszi be a gyomra. Szóval ezt szóvá tenni nem feltétlenül off. És igen is jogos. Akinek nem tetszik az védje meg a játékot, vagy hagyja szó nélkül. De az, hogy "nekem nem volt semmi bug". Az nem azt jelenti, hogy nem is lesz, vagy másnak aki megveszi annak se lesz semmi ilyesmi. Optimalizálatlan, és befejezetlen a játék. Kár ez miatt az embernek homokba dugnia a fejét.
-
.LnB
titán
válasz
ScomComputer #865 üzenetére
Na ezt az open-t lehet meglesem én is majd.
-
.LnB
titán
A Div-nek egyetlen baja a cheat. Majd a második részre remélem jobban figyelnek. Nekem csak 300órám van Div-ben, első naptól nyomtam, imádtam minden percét. Még manapság is vissza vissza nézek. Nemrég húztam fel egy újabb karit 30-ra, csak úgy.
Ezzel azt akartam mondani, hogy ismerem azt a topikot, sok játékossal játszottam együtt. Jó banda van ott, és mostanra igazi kemény mag maradt. (Most néztem poénból, van a topikban 868 kommentem.
)
(#843) daveoff Jóvanmá' offba van téve, lehet picit dumcsizni
-
.LnB
titán
Nem rossz.
[link] Azért a div beta-ban sem volt bugos, főleg nem ennyire)
-
.LnB
titán
válasz
ForRedGlory #537 üzenetére
Én meg válaszoltam privibe.
De akkor ide is bemásolom.
Mondjuk ez érdekes, mert én is csak kíváncsiságból néztem rá a dologra. Egyébként abszolút nem érdekel ez a game. Már az alap témája, hangulata miatt sem. És a videók se tetszettek róla amik eddig megjelentek.
-
.LnB
titán
A meghívók nem élnek. Lehet meghívni, de nem tudsz akkor se játszani. Csak az tud aki az Ubi-tól kapott invet. A haver meghívókat nem lehet aktiválni. [link]
Hallom annyira rossz a game, hogy többen már most arra kérik az Ubi-t, hogy tolják inkább el a megjelenést? Vicces.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged