- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
myckey
veterán
Tárgyakon, objektumokon történő átlövés.
Hangtompító off.
Csőszájfék on.Aztán már csak a fegyvernem és táv szab gátat.
Keresztülmegy egymás után lévő faházakon, hordókon, konténeren, hullámpalán, oszlopon, beton és téglaházon stb....
(#2530) koxx
Azért még a G.R.Wildlandsnek se kell 300 ezres kártya 1080P 60 fps-re. -
myckey
veterán
Visszatérve a Peruvian Connection extra küldetésre.
In game Store-ban is be lehet már rá fizetni.DLC-k közt.
Season és Gold tulajok alapból kapják.Ez egy plusz kartell boss-buchones a hierarchia láncban( La Cabra ), hozzá pedig 5 story küldetés társul.
Lehet még szerezni egy extra kingslayer filet-t, 3 képességpontot, egy egyedi mesterlövész fegyvert.-Aki nem szerezte be ezt valahogy, annak az Inca Camina terület nem ad boss-t.Opcionális mint a többi ilyen jellegű.
-Media Luna is opcionáis jelenleg, de ide fog április hónapban érkezni az Unidad Conspiracy küldetés, így ott is lesz majd további történettel kapcsolatos tartalom.
Beírtam ezt összefoglalóba is, így már sztm ok.
-
myckey
veterán
Mondjuk az előrendelésbe nem tudom mi számít bele. Az nvidia kódok lehet nem.
Bár ha szerzel season pass-t, akkor tárgytalan, mert abban ott vannak a tartalmak.Egyébként pedig aki gold kiadást, vagy season pass-t beszerzett, annak talán auto meg kell jelennie a küldinek, ha a tartományban tevékenykedik. Ennyit bogarásztam még össze itt ott.
-De most belépek ( lépnék ha ubi engedné ) és megnézem, hogy mi a helyzet a Gold kiadás esetében.
-
-
myckey
veterán
Peruvian -az előrendelés miatt jár.Már elérhető.
Erről is írtam írtam ott fenn, hogy merre van pontosan.Unidad C. -a betasoknak jár, kik ez év március 31-ig játszanak a teljessel. Április hónapban lesz elérhető.
Szezonosok így is úgy is megkapják ezeket.
(#2375) MS74hu
Királyság! -
scyllafren
senior tag
Task force kb a klan megfeleloje, konnyebben megtalalhato haverok, osszehasonlitasi alap masokkal
Mobil app: androidra es iOS-re letoltheto app, ami vagy a terkepet mutatja realtime, amikor jatszol, vagy egy kezdetleges jatek, ami egy sztorit mond el, es kaphatsz alapanyagot, amit atvihetsz a fo jatekba.
Sajna a map csak zoomolhato, nem lehet semmit kijelolni, hogy az legyen a waypoint a jatekban, pedig azzal lenne az igazi. Sot, en beleraknam a sync shot jelolest is, ne kelljen celozni, vagy drone/binocular-t hasznalni hozza...Szerk: beninjaztak
-
myckey
veterán
A taskforce lényege , hogy saját csapatot építs.
A mobil alkalmazáson pedig követni lehet a játékot in game, szatelit nézetben.Mint egy másodlagos megjelenítő a térképnek. Valamint lehet egy mini játékon keresztül plusz ellátmányt gyűjteni.
Na meg persze a híreket el lehet olvasni, be lehet szállni a community be.De tán már írtam erről valahol, ott fenn.
(#2190) scyllafren
Oda se neki. -
Hunner
senior tag
Ha nem a három nagyról van szó, akkor valószínűleg így vagy úgy de a végén mégiscsak telekomos ügyfél a barátod(már nem a barátod, hanem a cég akinél a barátod van). Akkor lehet gond végül is a köztes szolgáltatói infrastruktúrával, ott lehet eltérés, de nem valószínű. Ha a DMZ sem jön be akkor keresse fel a szolgáltatóját.
-
Hunner
senior tag
Router beállításaiban fel tudsz venni statikus dhcp címeket, beállítod, hogy mindig ugyanazt az IP-t kapja a dhcp szervertől. Nekem a huawei-ban itt lehet felvenni a hostokat: KATT
Ha ott beállítottad, hogy mindig ugyanazt a címet kapd, akkor már berakhatod DMZ-be azt az IP-t, hiszen az mindig a gépedé lesz. Ezek után meg kapcsold be az UPnP-t szintén a routerben, ha ez sem oldja meg akkor hivd a szolgáltatót kérj lvl2 supportot mikor otthon vagy és ő végiggkattogtat ezen, illetve ő meg tudja nézni hogy azok a portok nyitva vannak e nálad. (de egyébként mennie kellene. Azért ha pl a telekomnál nem mennének az ubi szerveri fél magyarország lázadna)
-
Hunner
senior tag
Nekem is volt a NAT-tal problémám. Megmondom mi nem működött (Huawei gpon-om van)
- DMZ-be tenni a gépet
- Portforwartd + DMZ
- Portforward DMZ nélkül (itt működött a NAT de Strict volt)Ami viszont működött:
- DMZ + UPnP
DMZ-be a célgép azaz a te géped IPv4-es címét kell betenni, persze nem árt, ha a dhcp szervertől kérsz egy statikusat, vagy egyáltalán nem haszálsz dhcp-t, hanem windowsban kézzel konfigurálod az ip-det.
-
morfondőr
addikt
-
szallasi007
őstag
Hülye tapasztalatok egy barátomnál aki hasonló cipőben jár:
1. T-home előfizetés - egyszercsak online lesz és tudunk játszani
2. 2 router mindkettő ugyanúgy konfigolva, az egyikkel az 1. pontban leírt varázslat a másikkal offline vagy egyéb hibakód
3. Egyből a gépebe dugva a kábel folyton offlineEz vmi ubi netcode hiba vagy a szolgáltatónál kell keresni a megoldást
-
myckey
veterán
Nem néztem tüzetesen, de te hátha találsz benne használhatót.
-
myckey
veterán
Én mindig felveszek egy kellő magasságot kezdésnek, aztán onnan folyamat a space+w.
Mikor kellő sebességgel haladok előre-lefele, akkor néha kicsit vissza fogom a S -el, esetleg space magában -az emelkedéshez . Utána folyt köv. elölrőlSzámomra, már könnyedén kezelhető.
persze ehhez kellett a pár tucat óra szám amit zárt ba és nyílt ba raktam.(#1764) arnikusz
Ami az egyes provinciákon fellelhető, azt mind megszerezheted.
Legyen az Content ( kék ) ,kingslayer file, mini ellátmány hordóból, rekeszekből vagy valami kütyü közelében." E " bill. az interakció.
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
Tegnap telepítés után próba, szintén Rambózás elfelejteni,
meg egyéb beidegződéseket és még az elfogandó célpontot is sikerült lelőni.
Jó kis hétvégi játék lesz nálam, míg a másik megmarad hétköznapokra.
Járművek irányíthatósága elmegy.Az útkereszteződéseknél és egyéb helyeken található ládákat mikor tudod fevenni/kinyítni, vagy nem a megfelelő gombot nyomtam.
Köszönöm.Jó játékot mindenkinek.
-
myckey
veterán
Én tegnap jó pár órát csak egyedül játszottam, bár én lehet máshogy állok hozzá, ez valószínű....
(#1361) djyuri
Ezt nem értem, bocs.
Mi a probléma?
Túl nehéz?
Sok az ellenfél?Az UNIDAD ( lila katonai frakció, korrupt kormány ) a kezdő területen ( Itacua ) kevésbé van jelen, más a nehézség. Nem nagyon vannak járőreik, de ha a helikopter felderít, akkor gáz van....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- Hardverkemping június végén
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest